PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
این پست که مشکلی نداشت چرا پاک کردید! :-"
منظور منم اینه که بازی تو مایه های همون چیزا رو میان رو PC میارن! نه این بازی های کنسول سلر! بگذر ازشون، خبر خاصی نمیشه:D
حرفت درسته ولی سونی استودیو day break و زیپر که از این دسته بازیا (آنلاین) میساختن رو فروخت الان کدوم یکی از استودیوهای سونی از اینا میسازن؟! گوریلا با کیلزون؟! (no way :|)

آخرین ویرایش:
موقعی که داشتم تریلر چند روز قبل و inside the demo رو میدیدم به این فکر میکردم که نسخه the last of us remastered چه شاهکاری هست ، یه آپدیت چند روز قبل براش اومد و دوباره که بازی رو پلی کردم انگار نه انگار چند ماه دیگه قراره نسخه دومش بیاد ، همه چیز بازی در بالاترین سطح .

• Like
Reactions: killzone1988
من فکر میکنم با توجه به نمایش E3 2018 و تریلر جدید مرگ دینا قطعیه . چون دستبند دینا هم دیگه دست الی هست ، و جول هم که میبینیم زمانی میاد که الی تو همین فاز خشن و انتقامجو قرار داره ( پس دلیل انتقام الی نمیتونه جول باشه )
البته مسلما داستان بسیار گسترده تر و پیچیده تر خواهد بود ولی با مرگ دینا و حس انتقام الی شروع میشه و این قطعیه بنظرمن ...

میگن Tlou Part II رکورد سریعترین پیش فروش فیزیکی و دیجیتالی تاریخ انحصاری های PS4 رو زده.
خلاصه که “ you can’t stop this”
هنوز یه هفته نرفته از وقتی که بازی روی استور قرار گرفته، خدا میدونه تا 5 ماه دیگه قراره به چه رقمی برسه...:-t

اتفاقا نظر من مخالف شماست خود نیل دراکمن بارها گفته TloU یعنی رابطه ی بین الی و جول. حالا درسته که شخصیت قابل بازی الی ست ولی جول هم نقش پررنگی خواهد داشت اینکه کم نشونش دادن ایجاد هایپ برای بازی بوده نه کمرنگ بودن جول تو بازی

یادمون نره خود الی هم شخصیت اصلی تلو نبود ولی وقتی بازی تموم شد اگر نگیم بیشتر از جول حداقل به اندازه جول دوستش داشتیم و تو بازی برامون مهم بود. مخصوصا بعد از لفت بیهایند
اینم باز یادمون نره که بارها تاکید کردن که این چیزی که تا حالا دیدیم بخش خیلی کوچکی از بازی بوده
اونکه آره قبول دارم که بازی رابطۀ بین جوئل و الی بوده.... من گفتم بیشتر در آینده شاید جوئل کمرنگ بشه....

ببین چون تو این نسخه دینا رابطۀ مهمی با الی داره...
و احساس میکنم جوئل داره کمرنگ میشه تو این مجموعه... و کاراکترهای دیگه‌ای دارن جای اون رابطه رو میگیرن... حالا به هر شکلی
و خب الی هم دیگه مثل قدیم نیاز زیادی به یک حمایت کننده... یا شخصی مثل جوئل که نقش پدرشو بازی کنه نداره

در چنین شرایطی فک میکنم جوئل در آینده شخصیت کمرنگی میشه.... و حتی شاید پروندشو ببندن!
البته من اصلا با این موضوع موافق نیستم... اما فکر میکنم شرایط داره اینو میرسونه

------------------
مسلما هنوز هیچی از بازی ندیدیم....
من به نمایش کوتاه جوئل تو تریلر کاری ندارم که.... تو تریلر نشون دادن که جوئل هست.... برعکس با اون جملۀ کوتاهی که گفت.... همون چند ثانیه ثابت کرد که جوئل نقش مهمی تو این نسخه داره

من فکر میکنم با توجه به نمایش E3 2018 و تریلر جدید مرگ دینا قطعیه . چون دستبند دینا هم دیگه دست الی هست ، و جول هم که میبینیم زمانی میاد که الی تو همین فاز خشن و انتقامجو قرار داره ( پس دلیل انتقام الی نمیتونه جول باشه )
البته مسلما داستان بسیار گسترده تر و پیچیده تر خواهد بود ولی با مرگ دینا و حس انتقام الی شروع میشه و این قطعیه بنظرمن ...
دقیقا منم نظرم همین بود....
دینا بعد از اینکه گم میشه.... وقتی الی پیداش میکنه اینفکتد شده و اعضای تیم میکشنش....
این موضوع تا حدودی تو تریلر هم معلومه

چیزی که تو تریلر می‌بینیم:
اول تریلر... الی با دینا تو یک تیم و سوار اسب هستن

دینا گم میشه و الی دنبالش میگرده... و در نهایت وقتی الی وارد خونه میشه... اعضای تیم نگهش میدارن تا کاری نکنه... و صدای شلیک میاد و یکی رو میکشن... شخصی که معلومه برای الی خیلی مهمه.... و خب دینا میتونه باشه چون رابطۀ احساسی‌ای با هم داشتن

در نهایت مسیر انتقام گیری الی شروع میشه.... و جوئل هم در این مسیر کمکش میکنه
البته این تئوری منه

و خداوند! دینا را سر راه نیل قرار داد تا سر جوئلو نبُره :D:| آیه ۲ از سوره ی ..
خاص بودن نیل همینه، با دنیایی که میسازه خیلی در تعامله و فرو میره داخلش! مثلا در نسخه اول تس قرار بود گردن جولو بزنه! :| خوشبختانه بروس بود!! در این نسخه هم خدا رو شکر Halley Gross حضور داره تا نیل رو کمی کنترل کنه :D
به قدری که نیلو میشناسم برادرمو نمیشناسم :))

به قدری که نیلو میشناسم برادرمو نمیشناسم

والا وقتی کامنت میدی، من خو احساس می کنم خود نیل دراکمن هم تو BC هستش.:D (مخصوصا وقتی میبینم دیگه عکس خودشو گذاشتی.:D)

میگم کسی این رو گذاشته بود ؟؟ کلی چیز جدید و اطلاعات خفن میدن ! مثل درگیری تن به تن با رانر ها ، میز ارتقا ، یه چیزش رو نفهمیدم ، برای ساخت ابزار های مختلف باید اول طریقه ساختشو یاد بگیریم از طریق مجلاتی که پیدا میکنیم؟؟ !!(کف)

همزمان ناتی داره نسل جدیدشم پرورش میده !

118237

و خداوند! دینا را سر راه نیل قرار داد تا سر جوئلو نبُره :D:| آیه ۲ از سوره ی ..
خاص بودن نیل همینه، با دنیایی که میسازه خیلی در تعامله و فرو میره داخلش! مثلا در نسخه اول تس قرار بود گردن جولو بزنه! :| خوشبختانه بروس بود!! در این نسخه هم خدا رو شکر Halley Gross حضور داره تا نیل رو کمی کنترل کنه :D
به قدری که نیلو میشناسم برادرمو نمیشناسم :))
سر همین بازی آه بروس می‌گیرند نیل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or