100 ویژگی برتر در Grand Theft Auto V

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تصاویر گیم پلی بازی که بر روی Xbox 360 اجرا شده است

دوست عزیز اصلا شما 360 داری که این حرفو میزنی اگه چندتا عکس هم از PS3 میگذاشتی معلوم میشد که داری فن بازی در میاری . من خودم دارم رو 360 بازی میکنم و زمین تا آسمون با این عکس هایی که گذاشتی فرق میکنه . ( دوستان دقت داشته باشید به این گونه عکس ها توجه ی نکنید . )

99. خریدن یک حیوان خانگی دیگر بعد از مردن قبلی

27349787726609355317.jpg

در GTA V، سگ شما می تواند بمیرد. با اینکه یکمی ناراحت کننده است، ولی بعد از دست دادن آن می توانید از فروشگاه یک حیوان خانگی جدید بخرید. پس اگر سگ شما در یک جنگ یا تصادف مرد، برید از فروشگاه یک بهترشو بخرین. تنوع زیادی وجود دارد، و فقط به جیب شما بستگی دارد.

87. سگ های پلیس شمارا شکار خواهند کرد

94105237450023676520.jpg

پلیس ها سگ های شکارچی دارند که می توانند شمارا با آن شکار کنند. وقتی شما در حال قایم شدن از دست پلیس ها هستید، آنها شما را بو می کنند، و به پلیس ها خبر می دهند، تنها راه شما برای فرار ساکت کردن آنهاست. این ویژگی برای ساختن صحنه های هالیوودی عالی است. شما می توانید برای نجات دادن جانتان به کوهستان ها فرار کنید و در رودخانه شیرجه بزنید.

دستتون درد نکنه اما در این دو مورد که من چیزی ندیدم،نه فروشگاه خرید سگی وجود داره و نه سگ پلیسی که بتون شخصیت بازی رو بو بکشه!!!

اگر کسی در این دو مورد چیزی دیده به ما هم بگه

78. نقشه از اول بازی قابل دسترسی است

ولی برای pc که از اول همه جا باز نیست و با سر زدن به اون جاها یواش یواش نقشه کامل و باز میشه (شایدم منظورش این بوده که لاک نیست و کافیه بری اونجا تا نقشه برات قابل رویت بشه !)

78. نقشه از اول بازی قابل دسترسی است

ولی برای pc که از اول همه جا باز نیست و با سر زدن به اون جاها یواش یواش نقشه کامل و باز میشه (شایدم منظورش این بوده که لاک نیست و کافیه بری اونجا تا نقشه برات قابل رویت بشه !)

دادا هدفت از اپ کردن تاپیک 2013 چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or