100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
به این دلیل که شما بدون شک سری اصلی رو بازی نکردی! این ریبوت یکی از بی ربط ترین ریبوت هایی هست که من تا به حال دیدم! فرز کنید مثلا RE رو ریبوت کنن بکننش Racing! شاید توی سبک Racing اصلا بهترین بازی هم بشه اما برای یکی از طرفداران RE برابر با آشغال مطلق هست!

XCOM هم برای من همچین ریبوتی هست. شاید بازی نهایی اثر بلند پروازانه ای هم بشه اما XCOM نیست! کلا از تبدیل بازی های قدیمی به FPS برای فروش بیشتر متنفرم!
آخه دیگه یک بخاطر ریبوت بی ربط خیلی زور داره ...
حداقل 2 می دادی !

سلام
خسته نباشید
یه نظری اونطرف دادم.....الان فکر کردم و گفتم که اینجا هم بدم.....
به هر حال اینجا راحت تر میشه راجع به موارد مورد نظر بحث کرد
سلام
اول از همه خسته نباشید و بابت زحماتتون صمیمانه تشکر میکنم
میخواستم درخواست کنم خواهشا نظرات افرادی رو بنویسید که بالاترین و پایین ترین امتیاز رو دادن
مثلا Child of Eden چهار نظر رو نوشتید که دوتاش 7 و دوتاش 8/5 هست
ولی بهتر بود نظر مرتضی رو بنویسید که چرا 3/5 داده....منظورم رو که متوجه میشید
یک سوال دیگه...
همه اعضای تیم پیشنمایش ها و دمو های بازی رو دیدن که نظر میدن؟{پای بازی کردن نسخه بتا رو اصلا وسط نمیکشم}
امیدوارم که اینطور باشه مثلا خود من Child of Eden رو تاحالا ندیدم و فقط راجع بهش یه چیزایی شنیدم....پس نباید نسبت به شنیده هام نظر بدم....در اینصورت نظری نمیدم.....شما هم مجبور نیستید راجع به همه بازیها نظر بدید
در ضمن به نظر من بهتره که بعضی جاها نظرات رو تخصصی کنید....بر فرض مثال من هیچ وقت نمیتونم درست و صحیح راجع به بازی های ژاپنی نظر بدم و در این موارد تصمیم گیری رو به فرد دیگه ای مثل ماکان محول میکنم{البته کسانی رو منظورم هست که احیانا چیزی راجع به سبک و نوع بازی نمیدونند}
بعضی از دوستان هم حس میکنم که یا از روی بی اطلاعاتی یا از روی علاقه به بازی نمره میدن
نمیگم که طوری به بازی نمره بدید که میانگین امتیازش بره بالا......اما خداییش بدترین بازی ها هم لیاقت گرفتن نمره 5 رو دارن در حالی که اینجا نمراتی مانند 1 رو هم میبینیم
برای نوشتن مطلبی به این عظیمی خوب نیست از روی علاقه نظر داد.....بهتره یه بازنگری توی بعضی بازی ها داده بشه.....
نظراتی که داده میشه تقریبا میشه گفت هیچ حرفی برای گفتن نداره.....
نظر باید گویای این باشه که چرا به عنوان x نمره y رو دادید...منظورم گفتن نقاط ضعف و نقاط قوت بازی هست که متاسفانه در اکثر موارد اینگونه نیست
بعضی نظرات هم که.........غیر منطقی هستند{رجوع شود به نظر مرتضی جان در مورد Operation Flashpoint}
اینها نقایص کار از دید بنده بود در حالی که همین موارد ممکنه مزایای کار از دید دیگران باشه , چون تعریف هر کس از زیبایی و نقص وافعا متفاوت هست
باز هم ممنون

بعضی نظرات هم که.........غیر منطقی هستند{رجوع شود به نظر مرتضی جان در مورد Operation Flashpoint}
کلا این آقا مرتضی fun هست کامنتاش :دی !
اما غیر منطقی رو قبول ندارم ...

منتظر اخطار باشید :دی !

ولی با ایده یکی از دوستان اینکه طرف اگه چیزی از بازی ندیده نمره نده کاملا موافقم .

غیر منطقی رو قبول ندارم ...
خداییش غیر منطقی نیست...
نسخه قبلی red dead redemption که اسمش یادم نیست {یه چیز تو مایه ها یه revolotion} گویا زیاد بازی جالبی نبود{همینجا اعلام میکنم که این مطالب رو از نوشته های بچه ها متوجه شدم و شخصا حتی اسم این بازی رو هم نشنیده بودم} اما این نسخه چکار کرد....؟
خداییش غیر منطقی نیست؟
یه چند تا نمونه دیگه.....{البته بچه ها ناراحت نشن}
مرتضی : بزن برو جلو!
Dynasty Warriors 7
ماکان : نمی‌دونم چرا اما به نظرم این عنوان یک افتضاح کامل خواهد شد!
DC Universe Online
فردین : اسمش چی بود؟!
El Shaddai: Ascension of the Metatron
ماکان : من دوست دارم فراموش کنم اصلا عنوانی با چنین نامی در حال ساخته! لطفا دیگر صداش رو در نیارید!
XCOM
به ماکان حق میدم ولی میتونست مثل کسری نظر بده
کسری : Reboot بی ربط تر از این نمیشه . اگر اسم XCOM را کنار بگذاریم به نظرم با یک اثر جاه طلبانه روبرو هستیم. نواوری های که در بازی دیده میشه جالب هست و جو بازی واقعا با دهه 50 امریکا برابری می کند.
مرتضی : عنوانی دیگر از THQ ساخته شده با موتور UE!
Homefront

محمد حسین : !Capcom is Dead
Asura's Wrath
مرتضی : نمیدونم چرا استودیوی این بازی من رو یاد علیرضا افتخاری میندازه!
Catherine
فردین : کلا با این سبک بازی ها مشکل دارم!
Dungeon Siege III
مرتضی : شماره یک مزخرف بود!
Operation Flashpoint: Red River
مرتضی : گمون نکنم این بازی سال 2011 عرضه بشه اما هر چی هست EA دیگه!
Alice: Madness Returns
حالا از بخت بد چند تا از نظرها مربوط به مرتضی جان میشه که احترام خاصی برای ایشون قائل هستم
البته نظرات واقعا زیبا و خوب کم نبوده...نمونه اش:
مرتضی : توی شماره دوم فقط و فقط روی بهبود گرافیک تمرکز شده بود. گیم پلی چنگی به دل نمیزد. روند بازی تکراری و یکدست بود. شماره سوم امیدوارم خاطرات سال 2001 رو زنده کنه.
Stronghold 3
منظور من بیشتر به بی محتوا بودن نظر هست نه غیر منطقی بودن.....وگرنه هر کدوم از دوستان خودشون صاحب نظر هستن {البته توی سبکهای مختلف}
منتظر اخطار باشید
شهاب جان
من نظرم رو گفتم برای بهبود کار
اگه غیر منطقی بود دوستان من رو با منطق خودشون راضی کنن
اگر هم حس کردن درست میگم فقط کافیه یه جاهایی بازنگری بشه......همین
خداییش من خیلی کم پیش بیاد پست بدم....شاید پست هایی هم که میدم زیاد حرفه ای نباشه
اما اگه جایی مشکلی ببینم نظرم رو میگم......یا دید من باز میشه یا مشکل حل میشه
با ایده یکی از دوستان اینکه طرف اگه چیزی از بازی ندیده نمره نده کاملا موافقم
علاوه بر این ایده با ایده این دوستان نیز کاملا موافق هستم
در صورتي كه نظرات شخصي رو وارد نكنيد
EAEAEA
احسان جان می تونی یه نظرسنجی به تاپیک اضافه کنی تا بچه ها نظرشون رو بگن.اونوقت می تونیم یه مقایسه خوبی بین نظر اعضای تحریریه و اعضای خاصی که می تونستند رای بدهند با اعضای سایت داشته باشیم.
مثلا 10 تا بازی رو قرار بدیم بچه ها بهش رای بدن.
البته می تونی این کار رو چند روز دیگه انجام بدید تا لیست 10 تا بازی اول لو نره.موقعی که می خواستید 10 تا بازی اول رو اعلام کنید اول یه نظر سنجی بزارید تا بچها نظرشون رو بگن بعد 3 روز مقاله 10 تا بازی برتر رو روی سایت قرار دهید.
mohammd007
فقط یه نکته هست ، اونم اینکه با توجه به صحبت های خود تحریریه در مورد بعضی از بازی ها معلومه که یه عده از وجود برخی از این بازیها اطلاعاتی نداشتند و حتی یه تریلر هم ازشون ندیدند و همین ممکنه باعث بشه نمره جالبی رو نتونه اون عنوان بدست بیاره.
Shang Tsung
فقط يك خواهش.تو بعضي بازيها يك از اعضا مياد ميگه من اصلا اين سبك رو بازي نميكنم بعد امتياز ميده.بابا اين عادلانه نيست.حداقل در مورد اون بازي ها ميتونن نظر ندن و جلوي اسم اون شخص يك - ميخوره فوقش و نتيجه كار خيلي حرفه اي تر ميشه.

مثلا طرف مياد ميگه من اين سبك رو خوشم نمياد و آخر سر يك 3 ميندازه جلوي نمرات بازي و ميانگينش مياد پايين.
Soheil

• Like
Reactions: Mr.Ok and Trunks
در مورد اینکه فقط افرادی که بازی X رو میشناسن نظر بدن :
این موضوع یه مشکل عمده داره ! بعضی بازیها هستن که مثلآ فقط ماکان (انقدر از ماکان مثال میزنیم به خاطر سبکهای خاصی هست که دوست داره :دی) کاملآ باهاشون آشنا هست و حداکثر دو سه نفر دیگه. اگه بقیه نخوان امتیاز بدن و کلآ 4 نفر امتیاز بدن و هرکدوم یه 9 یا 10 هم بدن , اون بازی رسمآ میاد جزو 5 تای اول !!! یعنی در این حالت 10,20 تا بازی اول لیست رو اونهایی تشکیل میدن که تعداد افرادی کمتری بهشون امتیاز دادن. مثال میزنم ! مثلآ Disgaea 4 رو باید فقط میدادیم ماکان و یکی دو نفر دیگه امتیاز میدادن دیگه ؟! در این صورت بازی خیلی راحت رتبه زیر 10 رو میگرفت ! یا بازی X رو فقط من امتیاز میدادم و 3 نفر دیگه و یه دفعه اون بازی که الآن رتبه ـش بالای 60 هست میشد زیر 5 !!!
خوبی 19 نفره بودن اینه که وقتی یکی دو تا امتیاز هم زیادی پایین یا بالا باشه , بقیه امتیازها تا حد زیادی جبرانش میکنن. برای نمونه اگه امتیاز 1 که به XCOM داده شده رو بکنیم 6 , رتبه بازی فقط 12,13 تا فرق میکنه نه 50 تا !

اول از همه سلام
دوم اینکه گویا زحمت اصلی رو شما کشیدید که باید همینجا ازتون تشکر کنم
در این مورد واقعا قانع کننده بود....اما چرا از روی غریضه نمره میدید توی همچین مواردی...؟
1 ماکان به کنار{که کاملا از روی علاقه بود نه از روی بی اطلاعاتی}
خوب اگه ماکان در مورد KZ3 اطلاعات نداشت باید بهش 1 یا 2 بده.....؟
بابا یه تحقیقی....یه مشورتی...یه همفکری....چیزی
هر کسی از هر بازی اطلاعی نداره پایین ترین نمره رو به بازی داده.....
من تاحالا هیچ کدوم از سری Operation Flashpoint رو انجام ندادم ولی دموهای Red River رو که دیدم
خداییش در بدترین حالت هم نمیتونم زیر 7/5 بدم....اصلا بگیریم 7....مرتضی و ماکان به این بازی 4 و 5 دادن
یه ذره{البته خیلی بیشتر از یه ذره} انتخاب ها سلیقه ای هست
البته نظر بچه ها همه قابله احترامه ولی توی یه همچین مطلبی نباید سلیقه ای رفتار کرد
به خدا تئوری کوانتم و fighter uncage هم همچین نمره هایی نگرفتن که شما به بعضی از این بازی ها دادین
برای نمونه اگه امتیاز 1 که به XCOM داده شده رو بکنیم 6 , رتبه بازی فقط 12,13 تا فرق میکنه نه 50 تا !
خوب....درسته.....همون 12 , 13 تا کم نیست خداییش.....ما هم توقع رشد 50 پله ای رو نداریم
پ.ن:ماکان شرمنده من هی تو رو مثال میزنم....به قول معروف :
انقدر از ماکان مثال میزنیم به خاطر سبکهای خاصی هست که دوست داره

• Like
Reactions: Quantic Dream
اول از همه سلام
دوم اینکه گویا زحمت اصلی رو شما کشیدید که باید همینجا ازتون تشکر کنم
در این مورد واقعا قانع کننده بود....اما چرا از روی غریضه نمره میدید توی همچین مواردی...؟
1 ماکان به کنار{که کاملا از روی علاقه بود نه از روی بی اطلاعاتی}
خوب اگه ماکان در مورد KZ3 اطلاعات نداشت باید بهش 1 یا 2 بده.....؟
بابا یه تحقیقی....یه مشورتی...یه همفکری....چیزی
هر کسی از هر بازی اطلاعی نداره پایین ترین نمره رو به بازی داده.....
من تاحالا هیچ کدوم از سری Operation Flashpoint رو انجام ندادم ولی دموهای Red River رو که دیدم
خداییش در بدترین حالت هم نمیتونم زیر 7/5 بدم....اصلا بگیریم 7....مرتضی و ماکان به این بازی 4 و 5 دادن
یه ذره{البته خیلی بیشتر از یه ذره} انتخاب ها سلیقه ای هست
البته نظر بچه ها همه قابله احترامه ولی توی یه همچین مطلبی نباید سلیقه ای رفتار کرد
به خدا تئوری کوانتم و fighter uncage هم همچین نمره هایی نگرفتن که شما به بعضی از این بازی ها دادین
دوست عزیز اینجا فرق داره با قضیه نقد بازی
نقد بازی نمره ای که داده میشه نمره سایت هست و دقت بیشتری در انتخابش صورت می گیره ولی این نمره ها نمره اون شخص هست و ربطی به سایت نداره
اینکه بعضی ها به تعدادی از بازی ها نمره 1-2 دادن به خودشون مربوطه.درسته شاید اصلا منطقی نیست و خود منم چندان خوشم نمیاد ولی توی این مقاله سعی شده هر کس نظر خودش رو مطرح کنه که نمره هم یکی از اون هاست.
بعد در مورد سبک ها باید بگم که اگه قرار باشه من که مثلا فقط استراتژی دوست دارم صبح تا شب بشینم استراتژی بازی کنم و اصلا هیچ تجربه یا اطلاعاتی از بازی های دیگه نداشته باشم که اصلا نباید وارد تحریریه بشم
اعضای تحریره همگی بر روی تمامی ژانر ها دید و نظر خاص خودشون رو دارن و 100 درصد اگر سبکی رو خوششون نمیاد و معمولا بازی نمی کنن ولی در موردش به اخبار و نقد ها و ویدئو ها توجه می کنن تا در اون زانر هم صاحب نظر بشن
خوده من شاید تنها بازی فایتینگ عمرم Tekken 3 روی PS1 بود و بعد از اون خیلی کم فایتینگ بازی کردم ولی همیشه اخبار و نقد و تریلرهای این سبک از بازی ها رو می خونم و می بینم و یا MMO که اینم به این شکل هست ولی اینقدر تریلر دیدم و مطلب شنیدم و خوندم که یه دید خاص نسبت به این دسته از بازی ها دارم.
پس با دیدن یه نمره 1 یا 2 و نظر ندادن فردی در مورد یک بازی یا یه دسته از بازی ها در ژانر خاص نباید فکر کنیم که اون فرد هیچی از اون بازی حالیش نمی شه و یا فقط یه نفر هست که در این ژانر خیلی حالیشه !
در مورد نظر های 3 کلمه ای هم باید بگم که برای تنوع هست.نمی شه که همه بازی ها رو به یه شکل خاص و تخصصی در موردشون نظر داد.در ضمن بعضی مواقع یه نظر 2-3 کلمه ای خیلی بیشتر از یه نظر 3 خطی بیانگر دید و نگاه فرد نسبت به اون بازی هست. وقتی من در مورد Asura's Wrath می نویسم !Capcom is Dead همین یه جمله برای خیلی ها که طرفدار بازی های قدیمی کپکام هستن معنی بسیار روشن و واضحی داره و نشون میده که چقدر من از این استدیو و کارهای ضعیف این نسلش ناراضی هستم که یه نمونش همین بازی هست.

آقا یک سوال برام پیش اومده مثلا چرا اسم یک بازی رفته زیر اسم مثلا جناب آریا(دایناسور) رفته؟میتونید دلیلش را بگید؟ :-/

آقا یک سوال برام پیش اومده مثلا چرا اسم یک بازی رفته زیر اسم مثلا جناب آریا(دایناسور) رفته؟میتونید دلیلش را بگید؟ :-/
یعنی اینکه نظر اصلی که اول معرفی هر بازی گفته شده توسط اون شخص ( مثلا ماکان ( از اونجایی که باب شده همه ماکان را مثال میزنن :دی ) نوشته شده و فقط همین :دی

• Like
Reactions: slipkboy
در مورد اینکه فقط افرادی که بازی X رو میشناسن نظر بدن :
این موضوع یه مشکل عمده داره ! بعضی بازیها هستن که مثلآ فقط ماکان (انقدر از ماکان مثال میزنیم به خاطر سبکهای خاصی هست که دوست داره :دی) کاملآ باهاشون آشنا هست و حداکثر دو سه نفر دیگه. اگه بقیه نخوان امتیاز بدن و کلآ 4 نفر امتیاز بدن و هرکدوم یه 9 یا 10 هم بدن , اون بازی رسمآ میاد جزو 5 تای اول !!! یعنی در این حالت 10,20 تا بازی اول لیست رو اونهایی تشکیل میدن که تعداد افرادی کمتری بهشون امتیاز دادن. مثال میزنم ! مثلآ Disgaea 4 رو باید فقط میدادیم ماکان و یکی دو نفر دیگه امتیاز میدادن دیگه ؟! در این صورت بازی خیلی راحت رتبه زیر 10 رو میگرفت ! یا بازی X رو فقط من امتیاز میدادم و 3 نفر دیگه و یه دفعه اون بازی که الآن رتبه ـش بالای 60 هست میشد زیر 5 !!!
خوبی 19 نفره بودن اینه که وقتی یکی دو تا امتیاز هم زیادی پایین یا بالا باشه , بقیه امتیازها تا حد زیادی جبرانش میکنن. برای نمونه اگه امتیاز 1 که به XCOM داده شده رو بکنیم 6 , رتبه بازی فقط 12,13 تا فرق میکنه نه 50 تا !
آریا حالا اسم نمیبرم ولی توی این سایت خیلی خیلی از کاربرا بودن که میتونستین ازشون کمک بگیرین تاتعداد منتقداتون با اون استانداردی که دوستان میگن کم نیاد.
نمیدونم مگه حتما باید عضو تحریریه باشن یا مدیر باشن؟
از خیلی از منتقدای در حال حاظر این لیست هم میتونستن خیلی حرفه ای تر نظر بدن.
------
البته به نظر من لیست مشکلی نداره و خیلی هم ممنونم از همه.
فقط من نگران تاپ5 هستم که نکنه حرف فرخ درست در بیاد...!:-s
:d

آریا حالا اسم نمیبرم ولی توی این سایت خیلی خیلی از کاربرا بودن که میتونستین ازشون کمک بگیرین تاتعداد منتقداتون با اون استانداردی که دوستان میگن کم نیاد.
نمیدونم مگه حتما باید عضو تحریریه باشن یا مدیر باشن

رامین یه چیزی میگی ها گفته نظر مدیران و ناظم ها و تحریریه .:d:x

اگه قرار باشه از افراد دیگه هم کمک گرفته بشه چه احتیاجی به لیست بود همون بخش CONSOL VS. CONSOL هستش دیگه نظر ها رو ببین .حتی اگه قرار بود یکی از خارج هم نظر بده بعدم میگفتن چرا من نبودم چرا فلانی بود .

به نظر من همین که بازی ها رو لیست میکنن و در موردش توضیح میدن خودش کلی هستش و جای تشکر داره .

حالا یه امتیاز بازی رو تا اوج آسمون نمیبره شاید همون بازی 100 دم یکی باشه بیشتر از بازی اول خوشش بیاد .;)

M0HAMAD

دوست عزیز، اتفاقا باید همینجوری باشه! خوشبختانه اعضای تحریریه تشکیل شده از سلیقه های مختلف، یکی مثل ماکان (:دی) از سبک JRPG خیلی خوشش میاد، یکی مثل من سبک اولم FPS است و وقتی تمام این نظرات از سبک های مختلف جمع میشه یه نظر نزدیک تر به واقعیت رو تشکیل میده. اگه قرار بود برای هر بازی فقط طرفدار اون سبک نظر بده اون وقت همه بازی ها میانگین بالای 9 میگرفتند! همونطور هم که میبینید نظرات جمیع ما به سلیقه اکثر گیمرها نزدیک تره که دلیلش همین جمع شدن سلیقه های مختلف است.

در مورد نظرات هم این طوری باشه خیلی زیباتر و دل نشین تره. اگه قرار باشه یکی بیاد تو نظرش درباره اون بازی توضیح بده، نفر بعدی هم دوباره یه چیزی مثل همون بگه و تا آخر همون رو بگیم که دیگه کلا مفهوم نظر میره زیر سوال:دی

نمیدونم مگه حتما باید عضو تحریریه باشن یا مدیر باشن؟
از خیلی از منتقدای در حال حاظر این لیست هم میتونستن خیلی حرفه ای تر نظر بدن.
خوب اونوقت این دیگه نظر سایت بازی سنتر نمی شد، می شد نظر کاربران انجمن بازی سنتر.
این دوتا مورد رو قاطی نکنید هیچ وقت. مطالبی که در صفحه اصلی نوشته می شن اختصاصی هستن و جهت گیری داشته باشن یا نداشته باشن، فقط نشان دهنده نظر کادر مشخصی از گردانندگان سایت هستن.

حالا در حالت کلی اصولاً نمره یعنی سلیقه. حتی حرفه ای ترین منتقد هم از روی سلیقه خودش نمره می ده. بنابراین این 19 نفرو 50 نفر هم شما بکنی باز می شه از توش ایراد در اورد.

حالا در حالت کلی اصولاً نمره یعنی سلیقه. حتی حرفه ای ترین منتقد هم از روی سلیقه خودش نمره می ده. بنابراین این 19 نفرو 50 نفر هم شما بکنی باز می شه از توش ایراد در اورد.
کاملا درسته تمام سایت های بازی هم که نمره می هند هر کدام طبق سلایق خود نمره میدهند .
در کل هر فرد هم با توجه به سلیقه خود به بازی نمره می دهد و همه که مثل هم نیستند کلا سلیقه ها متفاوت هستند
توی همین تیم مدیران واعضا هم 100 در 100 اختلاف سلیقه وجود دارد مثلا یکی شاید از rpg خوشش بیاید یکی دیگه هم نه متنفر باشد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or