100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
:)) چقدر GeoW 3 رای اورده !
اخه کی امید داره که این بهترین بازیه سال شه ؟!!

من هنوزم سر حرفم هستم.یعنی نه تنها اینجا-بلکه از هرکی هم که پرسیدم هیچ جوابی برام نداشته.آنچارتد 2-از لحاظ گیم پلی چه تغییری نسبت به شماره یک داشت؟جز این بود که ضرب آهنگش نسبت به شماره قبل سریع تر شده بود؟که این موضوع از اول در گرز بود.
مثلا تو گرز 2 چیکار باید میکردن؟تو گرز 2 میتونستی سوار brumak-rever بشی-که فوق العاده جذاب بود-یه مراحل تو آب گذاشته بودن.وقتی یه بازی تمام موفقیتش بخاطر گیم پلی بی نظیرش هست-مگه سازنده مرض داره-که الکی تغییرش بده.یا مثلا تو شماره سوم همین که میتونی سوار یه سری روبات بشی کافیه.مثلا کیلزون 3 چه تغییری داشته؟جز این که سوار جت پک بشی-یا یه سری حرکات mele.یعنی درستش هم همینه-وقتی گیم پلی بازی موفق هست-چه کرمی هست که بخوان تغییرش بدن.
روی سخنم مخصوصا با ماکان جان هست.ایشون چی میخواستن که برآورده نشده-که میگن این بازی گرز 1.3 هست.

حالا تحریریه این نظرو دادن نمیشه که زیر سوال برد....نظر اوناس و محترمه.......... .

ولی به نظر خود من هم (چون می بینیم تغییرات خیلی واسه تحریریه مهمه) کیلزون 3 انچنان تغییرات گسترده ای نسبت به شماره قبلیش نداشته که بیاد جزو 10 تای اول(یعنی مثه قبل عالی بوده.همین )مثه گیرز1 به گیرز2 شده جریان کیلزون 3........... .

اگه خیلی تغییرات واسه تحریره مهمه اونوقت مثلا بتمن تو10 تای اول نبود بهتر بود..چون گرافیک که تقریبا همونه فقط یکی دو تا شخصیت اضافه شده و بعد چیزی نشنیدیم....:d

آنچارتد رو هم بازی نکردم نمیدونم........ .:d

من هنوزم سر حرفم هستم.یعنی نه تنها اینجا-بلکه از هرکی هم که پرسیدم هیچ جوابی برام نداشته.آنچارتد 2-از لحاظ گیم پلی چه تغییری نسبت به شماره یک داشت؟جز این بود که ضرب آهنگش نسبت به شماره قبل سریع تر شده بود؟که این موضوع از اول در گرز بود.
مثلا تو گرز 2 چیکار باید میکردن؟تو گرز 2 میتونستی سوار brumak-rever بشی-که فوق العاده جذاب بود-یه مراحل تو آب گذاشته بودن.وقتی یه بازی تمام موفقیتش بخاطر گیم پلی بی نظیرش هست-مگه سازنده مرض داره-که الکی تغییرش بده.

یه اشتباهی کلیف کرد تو شماره 2 که به نظر میرسه ازش عبرت گرفته و مخیواد تو شماره 3 اونو تکرار نکنه.........(البته خیلی اشتباه نبود ولی واسه کسایی که ایرادای بنی اسراییلی می گیرن ............)

اونم استفاده از محیطای کاملا متنوع هستش شماره 2 محیطاش متنوع بود ولی از لحاظ بصری خیلی متفاوت نبودن ولی شماره 3 اینجوری نیس و این خیلی خوبه........ .

.

گیرز می تونست مثلا 13 اینا بشه کیلزون هم 10 اینا مثلا..... .

.
.

آخرین ویرایش:
به نظر من لیست تا اینجا خوب بود ولی این بیستا یه جورایی در هم بر هم چیده شدند که البته نمی شه خرده گرفت چون واقعا این بیستا تو یه سطح هستند.

واقعا مشخصه شما چقدر از این بازی تریلر دیدید . :d یا اصلا چیزی به اسم Killzone 2 !!
عزیز ایتجا کاربرا مرض ندارن که دروغ بگن وقتی میگه دیده خوب دیده دیگه حال شما بیا بگو نه...!
حرف ما اینه که وقتی یکی گفته GEOW3 تغییری نداشته و بهش 7 داده نظرش در مورد KZ3 که تغییرات کمی داشته دیدنیه!
در کل به نظر من KZ 3 مستحق این رتبس ولی GEOW3 به هیچ وجه اونم به خاطر یه نمره پایین که رتبش رو کشیده بالا

• Like
Reactions: Quantic Dream
آقا این Doom 4 شایعه بود ؟! این همه مدت الکی خوش بودیم ؟

ولی توی لیست بالا پایین شدن بازی خیلی حساس هست و یک نفر میتونه جای بازی رو خیلی عوض کنه .

مثلا بازی L.A Norie تنها بازی بوده که تا الان 2 نفر بهش 10 دادن اما رده ی 16 قرار گرفت و اگر فقط یک نفر دیگه به جای 7 بهش 9 میداد این بازی راحت میومد چندین رده جلوتر .

نکته : ( خداییش در حق Geow و MGS کم لطفی شد )

حرف ما اینه که وقتی یکی گفته GEOW3 تغییری نداشته و بهش 7 داده نظرش در مورد KZ3 که تغییرات کمی داشته دیدنیه!
کیلزون یکی از مشکلاتش (برای بعضی ها) کنترلش بود که توی این نسخه رفع شده!
تو بازی جت پک اضافه شده :d بخش آنلاین وسایل نقلیه اضافه شده! داستان خیلی نسبت به قبلی (اینطور که بوش میاد) بهتر شده! گرافیک و تخریب پذیری و ... طبق گفته ی خودشون بهتر شده، 3D هم هست :d بخش آنلاینشم مثل BC2 پر از مدال شده(بیشتر از KZ2 منظورمه)
خوب اینا پیشرفتاشه :d
نمیگم که GEOW 3 پیشرفت نداشته و کاری هم با امتیازش ندارم! ولی نمیشه گفت که KZ3 کم پیشرفت داشته!

U2 هم نسبت به 1 تغیرات زیادی داشت! داستان و نحوه ی روایتش بهتر شد، به قول خودتون گیم پلیش سریعتر شده، گرافیکش شدید بالاتر رفت! و در بخش مولتی و CO-OP بهش اضافه شد :d
پس پیشرفت زیادی نسبت به 1 داشته :d

کیلزون یکی از مشکلاتش (برای بعضی ها) کنترلش بود که توی این نسخه رفع شده!
تو بازی جت پک اضافه شده :d بخش آنلاین وسایل نقلیه اضافه شده! داستان خیلی نسبت به قبلی (اینطور که بوش میاد) بهتر شده! گرافیک و تخریب پذیری و ... طبق گفته ی خودشون بهتر شده، 3D هم هست :d بخش آنلاینشم مثل BC2 پر از مدال شده(بیشتر از KZ2 منظورمه)
خوب اینا پیشرفتاشه :d
نمیگم که GEOW 3 پیشرفت نداشته و کاری هم با امتیازش ندارم! ولی نمیشه گفت که KZ3 کم پیشرفت داشته!

خو پیشرفت گیرز که از این بیشتر بوده.......وسایل نقلیه(اگه منظورتون همون ادم اهنی هاس) تو اینم اضافه شده.انلاین گیرز3 که بیشتر بهبود پیدا کرده ..سرورهای اختصاصی+ مدهای جدید+beast mode........سیستم لول گیری جدید تو انلاین گیرز.....از لحاظ تنوع محیطی از کیلزون 3 که بهتره .ما هر چی تریلر از کیلزون 3 دیدیم یا تو برف بوده یا اون فضاهای شماره 2......... .ولی گیرز....زیر آب...جنگل...شهر.... و....

درصد پیشرفت گرافیک گیرز3 که بیشتر از کیلزون 3 بوده....... .

کلا یه نژاد اضافه شده.......... .کلی کاراکتر جدید.............اگه واسه کیلزون melee اضافه شده عوضش اینهمه execution واسه گیرز اومده..........

تاخیر اسلحه هم ایراد کیلزون 2 بوده که رفع شده نه پیشرفت و نواوری .حتما انتظار که ندارین کلیفی بی بیاد واسه شلیکا تاخیر بذاره...:d

هر دو هم که از لحاظ داستان نسبتا سطحی بودن........شماره 3 هر دو وعده های زیادی دادن در مورد داستان ...البته گیرز چون کاراکتر جدید بیشتر داره وهمینطور یه نژاد کلا اضافه شده پتانسیل افت و خیز داستانیش بیشتر......... .

یه لیست از پیشرفتای این دو بازی رو بذاریم کنار هم با اینکه خیلی کمتر از گیرز تریلر اومده(فقط دو 3 دقیقه) بازهم تنوع و پیشرفت قابل ملاحظه تری داره.....(البته شاید بعد انتشار هر دو کیلزون 3 بهتر باشه....)

ببخشید من اصولا از هیچ لیستی ایراد نمیگیرم ولی دیگه گندشو در اوردین! این چه وضع نمره دادنه! یعنی چی نظر شخصیه؟! خوب نظر شخصیه برای چی عضو تحریریه میشی؟ عضو میشی تا عادلانه تصمیم بگیری! وگرنه الان سوپور محلمون هم میتونه نظر شخصی خودشو در مورد همه چیز بگه! ولی مطمئنا یه منقد حرفش خیلی ارزش بیشتری داره تا یه سوپور!

حالا خون خودتو کثیف نکن داداش..........اینا لیستی بیش نیستن:d
این پیش بینی رو منم کرده بودم :

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1248386&postcount=40
:d:d

.
.

آخرین ویرایش:
ببخشید من اصولا از هیچ لیستی ایراد نمیگیرم ولی دیگه گندشو در اوردین! این چه وضع نمره دادنه! یعنی چی نظر شخصیه؟! خوب نظر شخصیه برای چی عضو تحریریه میشی؟ عضو میشی تا عادلانه تصمیم بگیری! وگرنه الان سوپور محلمون هم میتونه نظر شخصی خودشو در مورد همه چیز بگه! ولی مطمئنا یه منتقد حرفش خیلی ارزش بیشتری داره تا یه سوپور!
رسما هر چی بازی انحصاری PS3 رفته توی top 10 ! من خودم منکرش نیستم که بازیهاش خیلی بیشتر هستن! ولی اخه یعنی چی geow 3 هفدهم؟! معلومه واسه یه فن قدر PS3 این بازی geow 1.3 بیشتر نیست!! من نمیفهمم یعنی چی بازی تغییری نکرده؟! الان مثلا گیم پلی کیلزون 3 جز 4 تا لگد زدن و جفتک پروندن تغییری کرده؟!(با اینکه همه میدونن من امسال بیشتر از همه منتظر این بازیم)
اون همه اسلحه به Geow اضافه شده اون همه execution های جدید! اون همه دشمنای جدید! محیطهای جدید وسایل جدید و...! (برای اطلاعات بیشتر به پست بالایی مراجعه کنین.)
یا مثلا الان TLG چه چیز خاصی ازش دیدین که جز تاپ 10 سال دیگه حساب بیاد؟(در ضمن منکر اینم نیستم که بازی بی نظیری میشه ولی تاپ 10 !!!)

یا مثلا Rage نوزدهم! (اها یادم رفت این بازی همون borderlands هست! LOL!:)))

به خدا فرخ اون اول راست گفت راحت میشد لیست رو پیش بینی کرد من باور نکردم ولی الان...
خوش باشین

آخرین ویرایش:
خو پیشرفت گیرز که از این بیشتر بوده.......وسایل نقلیه(اگه منظورتون همون ادم اهنی هاس) تو اینم اضافه شده.انلاین گیرز3 که بیشتر بهبود پیدا کرده ..سرورهای اختصاصی+ مدهای جدید+beast mode........سیستم لول گیری جدید تو انلاین گیرز.....از لحاظ تنوع محیطی از کیلزون 3 که بهتره .ما هر چی تریلر از کیلزون 3 دیدیم یا تو برف بوده یا اون فضاهای شماره 2......... .ولی گیرز....زیر آب...جنگل...شهر.... و....

درصد پیشرفت گرافیک گیرز3 که بیشتر از کیلزون 3 بوده....... .

کلا یه نژاد اضافه شده.......... .کلی کارکتر جدید.............
خوب KZ3 هم سیستم LVL گیریش تغییر کرده :d mode های جدید هم به این اضافه شده! Co-Op توی KZ2 نبود که توی این اضافه شده! محیط زیر آب رو من ندیدم توی GEOW 3 همچنین وسایل نقلیه(البته من فقط قسمتی از گیم پلی E3 رو دیدم میرم بیشتر تحقیق میکنم در موردش :d ) کاراکتر های جدید هم توی KZ3 ببینید خیلی اضافه شدند! فقط سِو و ریکو از KZ2 هستند! بقیشون به کل جدید شدن :d KZ3 3D شده فراموش نکنید این رو :d
البته گفتم من زیاد اطلاعات ندارم از بازی، و فقط گفتم که KZ3 کم پیشرفت نداشته! شاید حتی GEOW 3 پیشرفتش بیشتر باشه :d

چرا به ماکان گیر میدید؟ کورش و فردین هم PS3 فن هستند حتما که 7 و 7.5 دادن به بازی :d

برا این حرفت یا منبع بیار یا دیگه اینورا نیا! اگه دمویی که تو e3 پخش شده واقعا برا 360 بوده باشه فکر کنم به اندازه کافی با کیفیت بوده که دهن هرچی گرافیک کنسولیه رو سرویس کنه. البته میدونم kz3 اصولا در حد این ریز میزه ها نیست باید اسمشو کلا گذاشت تحول!
LOL رو هم تو یکی تنهایی خز کردی رفت...
برای کدوم حرفم منبع بیارم ؟! اینکه چوات اینا گفتن میخوان گرافیک کنسولی رو Level Up کنن ؟! یعنی میگی نگفتن ؟!:|:|:|:|:|:|:|

خوب KZ3 هم سیستم LVL گیریش تغییر کرده :d mode های جدید هم به این اضافه شده! Co-Op توی KZ2 نبود که توی این اضافه شده! محیط زیر آب رو من ندیدم توی GEOW 3 همچنین وسایل نقلیه(البته من فقط قسمتی از گیم پلی E3 رو دیدم میرم بیشتر تحقیق میکنم در موردش :d ) کاراکتر های جدید هم توی KZ3 ببینید خیلی اضافه شدند! فقط سِو و ریکو از KZ2 هستند! بقیشون به کل جدید شدن :d KZ3 3D شده فراموش نکنید این رو :d
البته گفتم من زیاد اطلاعات ندارم از بازی، و فقط گفتم که KZ3 کم پیشرفت نداشته! شاید حتی GEOW 3 پیشرفتش بیشتر باشه :d

چرا به ماکان گیر میدید؟ کورش و فردین هم PS3 فن هستند حتما که 7 و 7.5 دادن به بازی :d

یه سری موارد یادم
اومد بازم به اون پست قبلیم اضافه کردم.........

منم نمیگم کیلزون 3 تغییر نداشته اتفاقا زیادم داشته ولی اگه تغییراتو کنار هم بذاریم تغییرات گیرز3 بیشتره......... .

اگه به تغییر من هنوز سر درنمیارم چرا بتمن رفته قاطی 10 تا برتر........:-?

من کاری با کسی ندارم......x .....y......,واسم فرقی نداره:dکسی رو هم متهم به فن بوی بودن نکردم......من نظر خودمو گفتم اونا هم نظر خودشون(داریم بحث می کنیم دعوا که نداریم:gathering:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or