100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
یه زمانی نصفه بیشتر کاربرای این سایت عاشق متال گیر و شخصیت هاش بودند . امضا و آواتور خیلی ها فقط درباره متال گیر بود . اما حالا انگار نه انگار که شماره پنجم از همون سری بازی از همون سازنده ها و همون داستان داره میاد !!

من خودم این Uncharted رو بازی نکردم ببینم چیه . اما توی اون تاپیک که مخصوص بهترین بازی تاریخ ps3 بود وقتی این بازی رو به متال گیر ترجیح دادند خود فن های ps3 من داشتم از تعجب شاخ در میاوردم .

و شاید این دلیلش فقط این باشه که متال گیر از انحصار در اومده بود !! وگرنه اگر متال گیر هنوزم انحصار ps3 بود تو اون نظر سنجی و همین نظر سنجی متال گیر با اختلاف اول میشد .

توی تاپیک x360 هم نمونش بود . مثلا بازی alan wake شد دمین بازی برتر تاریخه ایکس باکس !! بالاتر از بازی مثل mass efect 2 و تنها دلیلش این بود که اون بازی انحصاری برای x360 بود . من شک ندارم اگر alan wake یه عنوان انحصاری نبود جزو 10 تا بازی برتر x360 هم نمیشد .

و همه ی این ها هم برای اینه که اونایی که ps3 دارند میخوان بازی های انحصاری اون کنسول رو بزرگ جلوه بدن تا xbox دارها نظرشون جلب بشه و همینطور بر عکس اونایی که xbox دارند میخواند بازی انحصاری ایکس باکس رو بزرگ جلوه بدن .

شما همین الان از بچه های xbox دار بپرسی امسال خداییش بیشتر منتظر متال گیر هستی یا Gear of war 3 با اینکه لحظه شماری میکنند برای متال گیر میگند معلومه منتظر Geow 3 هستیم . و این در حالتی هست که یک کسی که ps3 داره با 300 تومن میتونه خیلی راحت xbox هم داشته باشه و اونی که ایکس باکس داره با 400 تومن میتونه ps3 داشته باشه .

حالا اگر بحث انحصاری بودن رو برداریم میبنید که این نظر سنجی زمین تا آسمون عوض میشه .

آخرین ویرایش:
یه زمانی نصفه بیشتر کاربرای این سایت عاشق متال گیر و شخصیت هاش بودند . امضا و آواتور خیلی ها فقط درباره متال گیر بود . اما حالا انگار نه انگار که شماره پنجم از همون سری بازی از همون سازنده ها و همون داستان داره میاد !!

من خودم این Uncharted رو بازی نکردم ببینم چیه . اما توی اون تاپیک که مخصوص بهترین بازی تاریخ ps3 بود وقتی این بازی رو به متال گیر ترجیح دادند خود فن های ps3 من داشتم از تعجب شاخ در میاوردم .

و شاید این دلیلش فقط این باشه که متال گیر از انحصار در اومده بود !! وگرنه اگر متال گیر هنوزم انحصار ps3 بود تو اون نظر سنجی و همین نظر سنجی متال گیر با اختلاف اول میشد .

توی تاپیک x360 هم نمونش بود . مثلا بازی alan wake شد دمین بازی برتر تاریخه ایکس باکس !! بالاتر از بازی مثل mass efect 2 و تنها دلیلش این بود که اون بازی انحصاری برای x360 بود . من شک ندارم اگر alan wake یه عنوان انحصاری نبود جزو 10 تا بازی برتر x360 هم نمیشد .
Rising متال گیر 5 نیستش . اگه اونطوری حساب کنی Rising میشه 15 16 ـمین متال گیر !

• Like
Reactions: Quarantine

با احترام من تکذیب میکنم ؛ آریا هم شاهد اون نظر سنجی هست ...
کسی تعجبی نکرد وقتی Uncharted 2 بهترین بازی PS3 شد ؛ هرچند این نظر من نیست :دی ...

سبک بازی عوض شده/شخصیت بازی عوض شده میخوای کسی دل خوشی داشته باشه؟

من با توجه به عناوینی که شرکت های ID SOFTWARE و CRYTEk ساختن و دید منتقدین سایتهای معتبر به عناوین این دو شرکت امیدوارترم
ما هم به همین دلیل به U3 امیدوارتریم :d ND همیشه کارش 20ـه :d
حالا بگید فن بازی میکنید :d

انصافا انتخاب یه بازی از بین همه این عنوان سخت ِ از همین اول سال که با LittleBigPlanet 2 شروع شد تا اون آخرش، واقعا نمیشه انتخاب کرد. باید حق داد به بچه های تحریریه که اگر اون حق رو بدیم هیچ وقت هیچ بحثی پیش نمیاد.

همه میدونن MorTal Kombat البته بازی هست که من واقعا لحظه شماری میکنم براش

هنوز هم نمیشه با اطمینان گفت که Diablo III سال 2011 میاد ، با این وجود من Portal 2 رو به عنوان بهترین بازی سال 2011 انتخاب کردم ، شکی ندارم که این عنوان فقط لایق این بازی هست و بس.
عناوین بعدی هم از نظر من اینا هستند:
The Last Guardian
Diablo III
LBP 2
Arkham City
Mortal Kombat
Dragon Age 2

آخرین ویرایش:
هر کاری میکنید اون U3 مارو بزارید اول بقیشو هر جوری چیدید چیدید دیگه:d

به آنچارتد رای دادم
داشتم ME3 رو میزدم که یهو دیدم آنچارتد هم هست تو آخر بود ندیدم.
پستا رو خوندم : واقعا چرا این 360ی ها ادعای بی طرفی میکنن همیشه . شاید فک میکنن کلاسش بیشتره .
هر کی گفت من بی طرفم بدونین 360 فن هست

آخرین ویرایش:
حرفای به کار رفته در این پست کاملاً نظر شخصی شخص ِ بنده هست، افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی لطفاً نخونن چون من مسئول حوادثی که ممکنه بعدش رخ بده نیستم.
ببین توی زندگیت به نظرت منطقی هستی؟؟؟الان سال آینده 360 چه بازی داره که بخواد بهترین باشه؟؟
البته geow3 به نظرم یکی از بهترین بازی های سال آینده هست و توی ضمینه گرافیک خیلی حرف برای گفتن داره اما بهترین بازی آینده نیست.
ببین به نظرت وقتی ادامه یه بازی که شماره دومش از خیلی از سایت ها تونسته بهترین بازی سال بشه. داره عرضه می شه لایق این نیست که بهترین بازی سال آینده باشه؟؟
یعنی این فن بازی هست؟؟
یعنی این که اون همه سایت بازی رو بهترین انتخاب کردن هم فن بودن؟؟؟
همین الان ببین چقدر برای این بازی توی سایت های مختلف بحث می شه و انتهای هر تریلر چقدر مردم توی کامنت هاشون تعریف می کنند!!!
تو داری توی کشوری زندگی می کنی که اکثریت 360 دارن بازم به این معتقدی طرفدار های ps3 بیشتر هستن؟؟؟
البته چیزی رو که نخوای قبول کنی احتمالا قبول نمی کنی!!!
اولاً اینکه شما هم بهتره زیادی جوگیر نشی. حالا سال 2009 بازی شاخ خیلی کم بود و U2 رو راحت همه جا 9.5 و 10 بهش کشیدن و overrate ـــِش کردن (از نظر من overrate شده ترین بازی تمام دوران هست U2) و در آخر هم GOTY. (که البته به نظر من 100 درصد MW 2 مستحق این عنوان بود) ولی امسال دیگه اینطوری نیست. به قول معروف این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست. بازی های شاخ خیلی زیادی هستن که اصلاً نمیشه گفت GOTY رو کی میبره. جوگیری هم حدی داره به خدا.

پ.ن: الآن باز اعتبار منفی میگیرم.

• Like
Reactions: Frobary
حرفای به کار رفته در این پست کاملاً نظر شخصی شخص ِ بنده هست، افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی لطفاً نخونن چون من مسئول حوادثی که ممکنه بعدش رخ بده نیستم.

اولاً اینکه شما هم بهتره زیادی جوگیر نشی. حالا سال 2009 بازی شاخ خیلی کم بود و U2 رو راحت همه جا 9.5 و 10 بهش کشیدن و overrate ـــِش کردن (از نظر من overrate شده ترین بازی تمام دوران هست U2) و در آخر هم GOTY. (که البته به نظر من 100 درصد MW 2 مستحق این عنوان بود) ولی امسال دیگه اینطوری نیست. به قول معروف این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست. بازی های شاخ خیلی زیادی هستن که اصلاً نمیشه گفت GOTY رو کی میبره. جوگیری هم حدی داره به خدا.

به هر حال هرکسی نظرشخصی داره که محترمه و اگر آقا فرخ اون پست رو نمی زد من هم اون پست رو نمی زدم.در کل سال آینده امیدوارم سال خوبی باشه و شاید من هم rage رو به عنوان بهترین بازی انتخاب کنم.
من زیاد به بهتر بودن u3 اصراری ندارم و سعی می کنم زیاد فن بازی در نیارم اما شخصا به عنوان یه کاربر دو تا نصیحت بهت می کنم.امیدوارم بهت بر نخوره.
1-سعی کن توی زندگیت واقع بین باشی مثلا امسال وقتی rdr بهترین بازی بود من نمی آیم به gow3 گیر بدم و اون رو بهترین بدونم.همین جور سال دیگه اگر rage بهتر بود من می تونم نظر شخصیم رو بگم اما نمی تونم نظر شخصی اون همه سایتی رو که rage رو یا u3 رو یا... انتخاب کردن زیر سوال ببرم.
2-توی جملاتت زیاد احساسی ننویس تا طرف هم جواب احساسی بهت بده و کلی این وسط پست های چرت رد و بدل شه و دو طرف هم چیزی عایدشون نشه.و همچنین توی جملاتت زیاد با اطمینان صحبت نکن.اگر توجه کنی من توی تحلیل ها هام هم زیاد از کلمه احتمالا استفاده می کنم چون آینده قابل پیش بینی نیست.این ها رو بهت گفتم چون توی این چند روزه خیلی پست های به نظرم غیر مفید ازت دیدم.

مطمئنا با توجه به بازی میشه سیاره ! نه فضای ! وگرنه منم میگم فاصله مرگ !!!!! هزار تا معنی میتونه بده یه بازی ولی باید دید که اون بازی چیه !
الان مثلا من مسخره شدم !!

عزیز من با توجه به حال و هوای شما کلمات تغییر معنی پیدا نمی کنن. اگر طرف می خواست اسم بازی رو بگذاره سیاره مرده میگذاشت Dead planet نه Space.

Space معانی خودش رو داره و نمیشه مثلا من میخوام معنی سیاره رو بده چون احساس من میگه که سیاره جالبتره. اگر قرار باشه ما کلمات رو اونجوری که خودمون دوستداریم و حال می کنیم ترجمه کنیم میشه مثل "One Flew Over the Cuckoo's Nest" که طرف عشقش کشیده اسمش رو "به دیوانه از قفس پرید" ترجمه کنه. به احتمال قوی پیش خودش فکر کرده منظور از نویسنده از Cuckoo یعنی دیوانه، Nest یعنی قفس، Flew هم که همون پرید خودمونه، Over هم اینجا از معنی کنیم. چون شما دوست داری که اون سیاره معنی بده، قرار نیست که سیاره معنی بده...

:)):)):)) حالا ببین این تو بمیری ازوناست یا نه
کاملا هم بوی فن 360 میاد:d

چع قدر سطحی نگرین به قول ارش عمرا U3 امسال GOTY بشه
از او طرفم The Last Guardian فقط 3 تا رای LOL

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or