100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
بله واقعا ممنون. بازم به MP3 لطف کردید. اگه اشتباه نکنم پارسال 100 اُم قرارش داده بودید. همینکه امسال 50 اُم شده بازم جای شکرش باقیه.
انگار نه انگار *R ای پشت بازیه که تو چند سال اخیر از موفق ترین کمپانی های بازی سازی بوده و تونسته اعتبار و وجهه ی فوق العاده ای کسب کنه که بعضی دوستان اینطوری بهش لطف کردن و امتیازات بسیار پایینی رو بهش دادن. اون امتیاز 1 هم که دیگه واقعاً نوبره.
خواهشا هم نگید که *R گند زنه به بازی و این حرفا. چون نه من، نه شما و نه هیچ کس دیگه رو هم 10 تا عکس هم از بازی ندیدیم. نه تریلری ازش اومده نه اطلاعات آنچنانی نه هیچی که دوستان به این راحتی تا تهش خوندن و بریدن و دوختن.

من این حرف رو میزنم، میخواید تو امضا بذارید، بوکمارک کنید، مسخرم کنید و ... اصلاً مهم نیست:
MP3 قطعا یکی از بزرگترین عناوین و از نامزدهای اصلی ِ کسب عنوان بهترین بازی سال خواهد بود و من مطمئنم میانگین امتیازی حداقل 92 رو کسب میکنه. با توجه به اینکه ناشر بازی *R هست و توسط یکی از استودیوهای زیرمجموعه ی *R ساخته میشه میشه انتظار یه شاهکار داستانی و شخصیت پردازی فوق العاده رو داشت. حالا صداگذاری و موارد دیگه بماند.

در پایان از حمیدرضای عزیز (MANIX) به خاطر امتیاز به حق و عالی و فوق هوشمندانه ـش به بازی تشکر میکنم.
Dead Space ریسینگ شد . Issac هم شده کمک راننده . R* هم پشت ِ بازیه . شما اونوقت چه حسی دارید راجبش ؟

Dead Space ریسینگ شد . Issac هم شده کمک راننده . R* هم پشت ِ بازیه . شما اونوقت چه حسی دارید راجبش ؟

میگم هلش بده من استارت میزنم !:d

شاید یه عنوان عالی از اب دربیاد ولی این حقو به راکستار نمیده که این بلا رو سر شاهکار لیک بیاره !

خو اسمش رو عوض میکردن با این وضع اتفاق خاصی نمی افتاد ، این جاس که بحث سو استفاده از سابقه ی ذهنی مخاطب پیش میاد !

سلام
اساتید مدیر و ناظمان بازی سنتری که منو میشناسن میدونن من خیلی ادم شوخی هستم و اگه یه وقت حرفی هم میزنم منظور بدی ندارم .... اصلا واسم مهم نیست که چه کسی چه نظری و یا امتیازی به بازی ها میده چون به جز 4-5 تاشون که دوستامن بقیرو نمیشناسم مثلا وقتی نوشته اصغر به بازی 2 داده غلام 10 واسم مهم نیست ..... هر کسی نظری داره اینکه هی میان بعضی ها میگن فلانی تو قد خر حالیت نیست به باز فلان امتیاز 1 دادی به نظرم کار درستی نیست .... نکته بعدی که به ذهنم میرسه اینه که نمیدونم اصلا جذابیت نداره این کاری که کردین .. زحمتم کشیدین ولی خسته کنندست از نظر من. ای کاش یه جور دیگه ای بود ... نمیدونم چجوری ولی با همه این تفاسیر کارتون عالی بوده زحمت کشیدین . مرسی
خواستم بگم به بعضی ها که منم بلدم نوشابه باز کنم واسه کله گنده ها .:d

بله واقعا ممنون. بازم به MP3 لطف کردید. اگه اشتباه نکنم پارسال 100 اُم قرارش داده بودید. همینکه امسال 50 اُم شده بازم جای شکرش باقیه.
انگار نه انگار *R ای پشت بازیه که تو چند سال اخیر از موفق ترین کمپانی های بازی سازی بوده و تونسته اعتبار و وجهه ی فوق العاده ای کسب کنه که بعضی دوستان اینطوری بهش لطف کردن و امتیازات بسیار پایینی رو بهش دادن. اون امتیاز 1 هم که دیگه واقعاً نوبره.
خواهشا هم نگید که *R گند زنه به بازی و این حرفا. چون نه من، نه شما و نه هیچ کس دیگه رو هم 10 تا عکس هم از بازی ندیدیم. نه تریلری ازش اومده نه اطلاعات آنچنانی نه هیچی که دوستان به این راحتی تا تهش خوندن و بریدن و دوختن.

من این حرف رو میزنم، میخواید تو امضا بذارید، بوکمارک کنید، مسخرم کنید و ... اصلاً مهم نیست:
MP3 قطعا یکی از بزرگترین عناوین و از نامزدهای اصلی ِ کسب عنوان بهترین بازی سال خواهد بود و من مطمئنم میانگین امتیازی حداقل 92 رو کسب میکنه. با توجه به اینکه ناشر بازی *R هست و توسط یکی از استودیوهای زیرمجموعه ی *R ساخته میشه میشه انتظار یه شاهکار داستانی و شخصیت پردازی فوق العاده رو داشت. حالا صداگذاری و موارد دیگه بماند.

در پایان از حمیدرضای عزیز (MANIX) به خاطر امتیاز به حق و عالی و فوق هوشمندانه ـش به بازی تشکر میکنم.
آرش توی این لیست قصد نداریم پیش بینی کنیم کدوم بازی از نظر امتیاز کجا قرار میگیره. مثلآ همه اعضای تحریریه میدونن که بازیهایی مثل Devil May Cry , F.E.A.R 3 , Ratchet & Clank یا حتی Yakuza: Of The End از نظر امتیازی که منتقدها بهشون میدن جاشون اونجا نیست و اگه میخواستن پیش بینی امتیاز کنن , همه این بازیها رتبه های بهتری میگرفتن. کلآ لیست نظر 19 نفر از اعضای تحریریه و مدیرها رو جمع بندی میکنه و رتبه هر بازی رو مشخص میکنه. مطمئنآ اگه قرار بود لیست پیش بینی امتیازها رو بدیم , لیست با وضع الآنش متفاوت بود و مثلآ Shift 2 رتبه 43 رو نداشت !

نکته بعدی که به ذهنم میرسه اینه که نمیدونم اصلا جذابیت نداره این کاری که کردین .. زحمتم کشیدین ولی خسته کنندست از نظر من. ای کاش یه جور دیگه ای بود ... نمیدونم چجوری ولی با همه این تفاسیر کارتون عالی بوده زحمت کشیدین . مرسی
شما پیشنهاداتت رو بده تا دفعه بعد اعمال کنیم و خسته کننده نباشه !

نوشته شده توسط Trunks
جداً به جز کچل شدن و ریش داشتن کرکتر اصلی چه تفاوت دیگه ای نسبت به نسخه های قبل یافت کردید که چنین تشبیه عجیب غریبی رو عنوان میکنید ؟ :d

جداً به جز کچل شدن و ریش داشتن کرکتر اصلی چه تفاوت دیگه ای نسبت به نسخه های قبل یافت کردید که چنین تشبیه عجیب غریبی رو عنوان میکنید ؟ :d
آهان همین :دی ؟ یک پلیس با ظاهر جذاب و جالب ، با شخصیت پیچیده و درمونده حالا شده یه شخصیت هم هیکل ِ آواتار من که حالا دو تا Machine Gun دستش گرفته . ریش هم که داره ، کچلم هم که شده :دی ! یعنی عملا 180 درجه با مکس ِ قبلی فرق کرده . به قول یکی از بچه ها ( سینا بود فکر کنم ) اون حس Noir رو اصلا دیگه نداره .

• Like
Reactions: Dinosaur
شما پیشنهاداتت رو بده تا دفعه بعد اعمال کنیم و خسته کننده نباشه !
سلام
اریا جان به جان ممد قصد کوبیدن و کوچیک کردن کارتو نداشتم .... شاید ایراد از منه یه کم سنم رفته بالا کم حوصله شدم ولی نمیدونم چرا هیچ جذابیتی نداره واسم که مثلا منتظر بشم هر شب ببینم لیستتون اپدیت بشه تا نظرات دوستان رو بخونم .. حالا اگه ممد Aurlito هنوز تو تحریریه بود و نظر میداد یه چیزی ... :d

آهان همین :دی ؟ یک پلیس با ظاهر جذاب و جالب ، با شخصیت پیچیده و درمونده حالا شده یه شخصیت هم هیکل ِ آواتار من که حالا دو تا Machine Gun دستش گرفته . ریش هم که داره ، کچلم هم که شده :دی ! یعنی عملا 180 درجه با مکس ِ قبلی فرق کرده . به قول یکی از بچه ها ( سینا بود فکر کنم ) اون حس Noir رو اصلا دیگه نداره .
قرار نیست مکس توی همه نسخه ها یکی باشه هر چند توی نسخه دوم هم با چهره MP1 صد درجه فرق میکرد :d این که کرکتر بازی توی نسخه های جدیدتر تغییر ظاهری پیدا کنه امر جدیدی نیست که بخاطرش سبک رو به کل تغییر بدیم :d
باید دید *R میتونه روایت داستانی و سیستم گیم پلی ناب همراه با شخصیت پردازی عالی دو نسخه قبل رو روی MP3 پیاده کنه یا نه چون این موارد هست که واقعاً ارزش داره نه اینکه کرکتر بازی کچله ریشو ـه :d

قرار نیست مکس توی همه نسخه ها یکی باشه هر چند توی نسخه دوم هم با چهره MP1 صد درجه فرق میکرد :d این که کرکتر بازی توی نسخه های جدیدتر تغییر ظاهری پیدا کنه امر جدیدی نیست که بخاطرش سبک رو به کل تغییر بدیم :d
باید دید *R میتونه روایت داستانی و سیستم گیم پلی ناب همراه با شخصیت پردازی عالی دو نسخه قبل رو روی MP3 پیاده کنه یا نه چون این موارد هست که واقعاً ارزش داره نه اینکه کرکتر بازی کچله ریشو ـه :d
همه مکس پین رو بخاطر اون تیپ و استایل بازی دوست داشتن . بیشتر از اون که ملت بازی رو دوست داشته باشن ، خوده Max Payne رو دوست داشتن . این الان دقیقا مارکوس فینکس رو میخوره . یعنی ظاهرا توی همچین بازی تاثیر نداره ؟ بازی داستان محوری که میخواد شما رو غرق تاریکی شخصیتش بکنه ؟ 100 درصد داره !

واقعا 1 دادن به MP3 خیلی خنده دار هستش من ازین بازی دفاع نمیکنم اما واقعا جالبه برام بدونم دوستی که 1 داده چه معیارهایی رو در نظر گرفته که 1 داده ؟

میگم هلش بده من استارت میزنم !

شاید یه عنوان عالی از اب دربیاد ولی این حقو به راکستار نمیده که این بلا رو سر شاهکار لیک بیاره !

خو اسمش رو عوض میکردن با این وضع اتفاق خاصی نمی افتاد ، این جاس که بحث سو استفاده از سابقه ی ذهنی مخاطب پیش میاد !

آهان همین ؟ یک پلیس با ظاهر جذاب و جالب ، با شخصیت پیچیده و درمونده حالا شده یه شخصیت هم هیکل ِ آواتار من که حالا دو تا Machine Gun دستش گرفته . ریش هم که داره ، کچلم هم که شده ! یعنی عملا 180 درجه با مکس ِ قبلی فرق کرده . به قول یکی از بچه ها ( سینا بود فکر کنم ) اون حس Noir رو اصلا دیگه نداره .
ما اینقدر حرف زدیم اون بالا نگو افغانی لگد کردیم. جالبه دوستان با 4 تا عکس که فقط از یک مرحله ی بازی بوده به این نتیجه رسیدن که شاهکار لیک نابود شده و اصلاً دیگه مکس پین نیست و باید کفن بپوشن و بیان وسط میدان.
آرش توی این لیست قصد نداریم پیش بینی کنیم کدوم بازی از نظر امتیاز کجا قرار میگیره. مثلآ همه اعضای تحریریه میدونن که بازیهایی مثل Devil May Cry , F.E.A.R 3 , Ratchet & Clank یا حتی Yakuza: Of The End از نظر امتیازی که منتقدها بهشون میدن جاشون اونجا نیست و اگه میخواستن پیش بینی امتیاز کنن , همه این بازیها رتبه های بهتری میگرفتن. کلآ لیست نظر 19 نفر از اعضای تحریریه و مدیرها رو جمع بندی میکنه و رتبه هر بازی رو مشخص میکنه. مطمئنآ اگه قرار بود لیست پیش بینی امتیازها رو بدیم , لیست با وضع الآنش متفاوت بود و مثلآ Shift 2 رتبه 43 رو نداشت !
پس با این وجود اسم لیست رو نذارید "100 بازی برتر سال 2011". یه چیز دیگه بذارید.
آریا این چیزی که میگی که نظر اعضا بوده و این حرفا هم قضیه ی جالبی شده ها! یکی میاد یه بازی رو با امتیاز و نظرش با خاک یکسان میکنه و آخرش هم میگن نظر شخصیش بوده و ... میدونی من چی میگم؟ میگم که کسی که کلاً با بازی های ژاپنی حال میکنه و بازی های غربی و TPS زیاد با روحیه ـش سازگار نیستن فکر نکنم حق اینو داشته باشه که با دادن نمره ی 1 یه بازی بزرگ رو اینقدر بی ارزش جلوه بده. میتونه اصلاً نمره ای بهش نده. دقت داشته باش که منظورم رو بد متوجه نشی. اینجا بحث "سازگار نبودن با مزاج" مطرحه نه "بد دونستن بازی". مثلاً من از ژانر JRPG خوشم نمیاد، دلیل نمیشه بیام بگم بازیهایی که تو این ژانر هستن همشون مزخرف و بیخود هستن. اظهار نظر نمیکنم اصلاً.

ضمنا دیگه همه ی ما میدونیم که Rage قطعا یکی از عناوین بزرگ امسال هست. ولی ماکان تا الآن نشون داده که با این بازی مشکل داره و تا الآنم همه ـش این بازی رو کوبیده. حالا امتیازی که بهش داده واقعاً دیدن داره!

ما اینقدر حرف زدیم اون صفحه نگو افغانی لگد کردیم. جالبه دوستان با 4 تا عکس که فقط از یک مرحله ی بازی بوده به این نتیجه رسیدن که شاهکار لیک نابود شده و اصلاً دیگه مکس پین نیست و باید کفن بپوشن و بیان وسط میدان.
باز هم حرف های غلمبه ثلمبه برای بزرگ نشون دادن حرفت و بازم به خیال خودت Solemn بازی .

نمیدونم چقدر MP باز بودی . اصلا دستت به MP ها رسیده یا نه . اما اینکه گیم پلی ـش خفن میشه یا میشه عین تحول و پرچمدار گرافیک کنسولی واسه ما مهم نیست . واسه ما مهم اینه که پلیس اون قیافه ای که بعضی ها مثل من تو دبستان و راهنمایی یا برای بقیه توی دوران دیگه خاطره انگیز بوده الان تبدیل شده به مارکوس فینکس . این مهمه که ما نمی تونیم به این گوریل بگیم مکس پین . شما اگر از طرفداران R* هستید ، این بازی رو دوست داشته باش . اما بهتره با حرف های بی ربط دیدگاه خیلی ها که با این شخصیت زندگی کردن رو زیر سوال نبری .
اینکه من چطوری صحبت کنم و لحنم چطوری باشه و سُلِمن بازی دربیارم نه به تو ارتباطی داره و نه به هیچ کس دیگه ای. تخیلات کودکانه ی خودت رو هم به بقیه نسبت نده.

بله شما درست میگی شهاب جان. ولی من ترجیح میدم به جای نظر دادن از روی شکم پُری صبر کنم تا اطلاعات جدید از بازی بیاد.
شما روشن فکر . می تونید روشن فکریتون رو توی جامعه واسه خودتون نگه دارید . نه با ادا و کلمه های غلیظ بخوای دیگران رو زیر سوال ببری . اگر یه نفر باشه که تخیلاتش رو به دیگران نسبت بده شمایید که با زدن کلمه های مثل " افغانی لگد کردیم " میخوای بگی آره ! منم حالیمه .

بازم نمی دونم MP بازی کردی یا نه ( خدای نکرده تهمت نمی زنم اما مطئمنم بازی نکردی و الان میای میگی چرا ! ) . اما این بازی برای شمایی که عشق تحول هستید جذابه . اما برای طرفداران قدیمی نه . شاید کیفیت بالایی داشته باشه . اما MP نیست . این رو متوجه باش آرش جان . و وقتی خودت MP هارو بازی نکردی نیا دیدگاه های کسانی که این بازی رو دوست دارن و الان دلشون پره از بازی زیر سوال ببر . این بازی گرافیکش از U2 بالاتر باشه ، گیم پلیش بهترین توی تاریخ ، همه چیش عالی ، نمیــــــــتونیم بهش بگیم MP !
هر چند گفتنش بی فایدس ...

آخرین ویرایش:
باز هم حرف های غلمبه ثلمبه برای بزرگ نشون دادن حرفت و بازم به خیال خودت Solemn بازی .

نمیدونم چقدر MP باز بودی . اصلا دستت به MP ها رسیده یا نه . اما اینکه گیم پلی ـش خفن میشه یا میشه عین تحول و پرچمدار گرافیک کنسولی واسه ما مهم نیست . واسه ما مهم اینه که پلیس اون قیافه ای که بعضی ها مثل من تو دبستان و راهنمایی یا برای بقیه توی دوران دیگه خاطره انگیز بوده الان تبدیل شده به مارکوس فینکس . این مهمه که ما نمی تونیم به این گوریل بگیم مکس پین . شما اگر از طرفداران R* هستید ، این بازی رو دوست داشته باش . اما بهتره با حرف های بی ربط دیدگاه خیلی ها که با این شخصیت زندگی کردن رو زیر سوال نبری .
اینکه من چطوری صحبت کنم و لحنم چطوری باشه و بخوام خودم رو سُلِمن جلوه بدم نه به تو ارتباطی داره و نه به هیچ کس دیگه ای. تخیلات کودکانه ی خودت رو هم به بقیه نسبت نده.

بله شما درست میگی شهاب جان. ولی من ترجیح میدم *************** صبر کنم تا اطلاعات جدید از بازی بیاد.
می تونید روشن فکریتون رو توی جامعه واسه خودتون نگه دارید . نه با ادا و کلمه های غلیظ بخوای دیگران رو زیر سوال ببری .
گفتم که، چنین چیزهایی به تو ارتباط نداره.

بازم نمی دونم MP بازی کردی یا نه ( خدای نکرده تهمت نمی زنم اما مطئمنم بازی نکردی و الان میای میگی چرا ! ) . اما این بازی برای شمایی که عشق تحول هستید جذابه . اما برای طرفداران قدیمی نه . شاید کیفیت بالایی داشته باشه . اما MP نیست . این رو متوجه باش آرش جان . و وقتی خودت MP هارو بازی نکردی نیا دیدگاه های کسانی که این بازی رو دوست دارن و الان دلشون پره از بازی زیر سوال ببر . این بازی گرافیکش از U2 بالاتر باشه ، گیم پلیش بهترین توی تاریخ ، همه چیش عالی ، نمیــــــــتونیم بهش بگیم MP !
هر چند گفتنش بی فایدس ...
MP یکی از شاهکارهای سبک TPS و بازی ِ صاحب سبکیه. چطوری میشه بازیش نکرده باشم شهاب جان؟ نمیدونم چرا تا من یه چیزی در مورد MP3 میگم بقیه میگن اصلاً مکس پین بازی نکردی!
همونطور که گفتم باشه تو درست میگی. ولی من ترجیح میدم صبر کنم تا اطلاعات جدیدی ازش بیاد، شاید اصلاً بازی به طور کلی تغییر پیدا کرده باشه.

آرش جان یعنی تو الان منظورت اینه که Max Payne 3 نباید تو این لیست باشه!؟چون اگه اطلاعات کافی نیست,واسه همه کافی نیست و هیچ کس نباید نظر میداد.

سینا من منظورم اصلاً به این لیست نبود. منظورم کلاً یه چیز دیگه بود که اینجا مکان توضیحش نیست.

آخرین ویرایش:
کلآ این R&C جدیده زیاد جالب به نظر نمیرسه ! من خودم فن خونین تریلوژی PS2ـش بودم (هنوز نسخه های PS3 رو بازی نکردم ولی مطمئنم از اونا هم خوشم میاد) ولی این نسخه جدید یه جوری زیادی فرعی به نظر میاد !

منم نمیگم شاهکاره قبول دارم تو این نسل افت کرده ولی حقش بین 20-30 هست
ولی خوب کاملا به نظر کسایی که رای دادن احترام میزارم:d

wallpapermaxpayne2thefallofmaxpayne021600_2.jpg

Max-payne-3-2-1024x576.jpg

بعضی مواقع 1 عکس میتونه یه حرفی رو بزنه که هزار تا کلمه هم نمیتونن بزنن...

بله شما درست میگی شهاب جان. ولی من ترجیح میدم به جای نظر دادن از روی شکم پُری صبر کنم تا اطلاعات جدید از بازی بیاد.
آرش جان یعنی تو الان منظورت اینه که Max Payne 3 نباید تو این لیست باشه!؟چون اگه اطلاعات کافی نیست,واسه همه کافی نیست و هیچ کس نباید نظر میداد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or