100 بازی برتر نسل از دیدگاه IGN

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

top100_moderngames_cover.jpg

سایت IGN که در زمینه تهیه لیست های مختلف سابقه زیادی داره , این بار سراغ لیستی از 100 بازی مدرن رفته. این بار دیگه خبری از بازی های قدیمی تر نیست و لیست بازی های سال 2005 (از زمان عرضه Xbox 360) تا امروز رو در بر میگیره. البته در کنار کنسول های این نسل و PC , کنسول های دستی PSP , DS و همین طور موبایل هم در لیست حضور خواهند داشت.
این بازی ها براساس امتیازهای IGN یا میانگین کلی اون ها طبقه بندی نشدن و توسط تعدادی از منتقدین IGN فقط برای این لیست دسته بندی شدن.
در این تاپیک با این لیست و بازی ها آشنا میشین و توضیحاتی که IGN در مورد هرکدوم نوشته رو هم میخونین. هر 10 بازی در یک پست قرار میگیره و هر چند وقت یه بار به صفحه اول سر بزنین تا با بازی های جدید آشنا بشین !

این لیست الآن کاملش تو ign ‎هست؟اگه هست یکی لینک بده لطفا یا حداقل هیلوها رو بگه چندم شدن!
دارم می میرم.

نه هنوز کامل نشده فقط 80 تای اول اومده..

نمیدونم از هربازی یک شماره تو لیست قرار میگیره یا مثلا امکان داره Halo 3 و Halo R با هم تو لیست باشن..

خیلی لیسته مسخره ایه...
عقلش نرسید بگه حداقل بذار 2011 تموم شه بعد..

کلا IGN دم به دقیقه لیست میده بیرون

36
Shadow Complex
به به.بازی کسی که اینجا تو bc یه عده فقط بلدن براش لول بزارن،از بازیهای انحصاری اون شرکت عظیم!!با خرج سرسام آور که تازه از 100 درصد قدرت کنسولش هم استفاده نشده،بالاتر هست.:d:))
واقعا به نظر خودت حرفت منطقی میاد؟!

پس با این حرف تو می تونیم نتیجه گیری کنیم که عنوان Flower خیلی خیلی موفق تر از Crysis و SC: Convection ظاهر شده و بازی Castle Crasher هم زده BF:BC 2، Fable و Alan Wake رو خورد کرده. نظرت در مورد این مقایسه ها چی هست؟

کلا لیست که یکمی مورد داره اما دیگه هر چیزی رو بهتره با هرچیزی مقایسه نکنیم و الکی دعوا راه نندازیم;)
برهان چه ربطی داشت؟حرف من خیلی واضح و روشن هست.من میگم 2 تا از بازیهای ساخت این آقا تو این لیست جایگاهشون زیر 40 هست.در حالیکه اینجا تو bc یه عده خاص،فقط بلدن براش لول بزارن.بنده هیچ شکی ندارم که در این نسل(دقت کنید دارم میگم این نسل)کلیف یکی از بهترین بازیسازها بوده و حقیقتا بازیهای خیلی خوبی ساخته.در ثانی از اونجایی که از این لیستها زیاد بیرون میاد و همیشه هم از نظر همه ما مشکلاتی داره،چاره ایی نداریم جز اینکه بهش تن در بدیم(به طور مثال رتبه gow 3 رو که دیدم چشم 4 تا شد)نه اینکه الان چون بازیهای فلان کس هستن بگیم بده و جای دیگه که مثلا همین سایت بیاد u2 رو goty کنه بیام بگیم هووووورا!!!(اصلا منظورم به تو نبودم،با یه عده خاص هستم)

آخرین ویرایش:
به به.بازی کسی که اینجا تو bc یه عده فقط بلدن براش لول بزارن،از بازیهای انحصاری اون شرکت عظیم!!با خرج سرسام آور که تازه از 100 درصد قدرت کنسولش هم استفاده نشده،بالاتر هست.:d:))
واقعا به نظر خودت حرفت منطقی میاد؟!

پس با این حرف تو می تونیم نتیجه گیری کنیم که عنوان Flower خیلی خیلی موفق تر از Crysis و SC: Convection ظاهر شده و بازی Castle Crasher هم زده BF:BC 2، Fable و Alan Wake رو خورد کرده. نظرت در مورد این مقایسه ها چی هست؟

کلا لیست که یکمی مورد داره اما دیگه هر چیزی رو بهتره با هرچیزی مقایسه نکنیم و الکی دعوا راه نندازیم;)

به طور کلی توصیه میشه به هیچ عنوان اگر گیم عجیب و غریب و غیر معروفی توی عناوین برتر IGN دیدید (توی هر کدوم از لیست ها)، به صرف رتبه بالای IGN نرید بخریدش!

لیست هاش حالت تجاری زیادی داره و گیم های معمولی که معروف نیستند رو لای بازی های برتر و معروف تر می چپونه که ملت کنجکاو شن و برن بخرن! پس کنجکاو نشید؛ و نرید بخرید؛ وگرنه پشیمون می شید! :mrgreen:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or