100 بازی برتر نسل از دیدگاه IGN

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

top100_moderngames_cover.jpg

سایت IGN که در زمینه تهیه لیست های مختلف سابقه زیادی داره , این بار سراغ لیستی از 100 بازی مدرن رفته. این بار دیگه خبری از بازی های قدیمی تر نیست و لیست بازی های سال 2005 (از زمان عرضه Xbox 360) تا امروز رو در بر میگیره. البته در کنار کنسول های این نسل و PC , کنسول های دستی PSP , DS و همین طور موبایل هم در لیست حضور خواهند داشت.
این بازی ها براساس امتیازهای IGN یا میانگین کلی اون ها طبقه بندی نشدن و توسط تعدادی از منتقدین IGN فقط برای این لیست دسته بندی شدن.
در این تاپیک با این لیست و بازی ها آشنا میشین و توضیحاتی که IGN در مورد هرکدوم نوشته رو هم میخونین. هر 10 بازی در یک پست قرار میگیره و هر چند وقت یه بار به صفحه اول سر بزنین تا با بازی های جدید آشنا بشین !

لیست جالبیه ولی آریا یه کم سلیقه به خرج بده بابا:دی همینجور لیست رو خشک و خالی میزاری حسش نمیاد تا ته بخونی:دی حالا نمیگم عکس بزار واسه هر بازی ولی دکور(!)نوشته رو یکم تغییر بدی بد نیست:دی

بخش دوم اضافه شد.
ممنون از لطف دوستان

مرسی اریا جان واقعا دستت درد نکنه ، فقط سوال الان این 100 تا رتبه بندی شدن؟ یعنی بهترینها در شمارهای بعدی قرار میگیرین یا نه فرقی نداره شماره 100 با شماره یک !
به ترتیبه دیگه ! :دی یعنی بازی اول از همه بهتره و بازی صدم از همه بدتر ! (نه اینکه بد باشه ولی توی این 100 تا آخرین جایگاه رو داره)

لیست جالبیه ولی آریا یه کم سلیقه به خرج بده بابا:biggrin1: همینجور لیست رو خشک و خالی میزاری حسش نمیاد تا ته بخونی:biggrin1: حالا نمیگم عکس بزار واسه هر بازی ولی دکور(!)نوشته رو یکم تغییر بدی بد نیست:biggrin1:
عکس میخوام بذارم ولی وقتی 100 تا عکس توی یه صفحه قرار بگیره لود شدنش برای خیلی از دوستان چند روزی طول میکشه ! :دی

امیدواریم U2 جزو 5 تای برتر باشه :d :d :d ولی جزو 10 تا صد در صد هست :d
MGS4 جزو 5 تای اول مطمئنا هست :d
در مورد بازی های دیگه هم نظری ندارم :d

کلا با لیست های IGN حال میکنم! :d هی لیست میده تا حوصلمون سر نره :d

• Like
Reactions: Kainé
Crysis>>94
Far Cry 2>>90
/:)

از همین الان من این لیستو تحریم میکنم :d
از سرشون هم زیاده خصوصا Far Cry 2
Alan Wake رتبه 61ـه:|
خودمم میدونم Far Cry 2 آشغاله.اما بهتر از Crysis؟؟!!
Crysis باید جزو 20 تای اول باشه.
البته این نظر منه.

آخرین ویرایش:
منظورش اینه که فارکرای 2 بهتر از کرایسیس 1 شده که کاملا عجیبه ! کرایسیس 1 باید حداقل بهتر از فارکرای 2 باشه هر جور حساب کنی !
آره خب از اون لحاظ درسته.
راستی از همین الان بهتون قول میدم MW1 حداقل اگه جزو 10تای برتر نباشه مطمئنا جزو 20تای برتر هست.:dضمنا منتظر حداقل یک هیلو در 10تای برتر باشید.:دی

همیشه گفتم اینجور لیستا سلیقه ای هست.فقط میتونم بگم خاک تو سره IGN با این سلیقش:دی Crysis 1 رتبش 94ـه بعد Farcry 2 رتبش 90ـه!!!:دی
رتبه ی Conviction هم جالبه:d انتظار نداشتم تو تاپ 100 باشه:دی
از سرشون هم زیاده خصوصا Far Cry 2
Alan Wake رتبه 61ـه:|
مساله اینه با هر مقیاسی بسنجی Crysis 1 خیلی بهتر از FC2ـه!:دی

یه چیز ِ عجیب هم رتبه عجیب غریب R6V هست ! این هر جور حساب کنی تو 50 تای اول باید باشه !
اینجور که اینا انتخاب کردن فک کنم 40 - 50 تای اول هر چی تا حالا روی Wii و DS اومده و نیومده باشه 50 به بعد هم 360 و 3 و PC :d چون واقعاً یه سری بازیا این رتبه ها براشون عجیبه نمونش همون کرایسیس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or