100 بازی برتر نسل از دیدگاه IGN

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

top100_moderngames_cover.jpg

سایت IGN که در زمینه تهیه لیست های مختلف سابقه زیادی داره , این بار سراغ لیستی از 100 بازی مدرن رفته. این بار دیگه خبری از بازی های قدیمی تر نیست و لیست بازی های سال 2005 (از زمان عرضه Xbox 360) تا امروز رو در بر میگیره. البته در کنار کنسول های این نسل و PC , کنسول های دستی PSP , DS و همین طور موبایل هم در لیست حضور خواهند داشت.
این بازی ها براساس امتیازهای IGN یا میانگین کلی اون ها طبقه بندی نشدن و توسط تعدادی از منتقدین IGN فقط برای این لیست دسته بندی شدن.
در این تاپیک با این لیست و بازی ها آشنا میشین و توضیحاتی که IGN در مورد هرکدوم نوشته رو هم میخونین. هر 10 بازی در یک پست قرار میگیره و هر چند وقت یه بار به صفحه اول سر بزنین تا با بازی های جدید آشنا بشین !

سلام علیکم...

شیره !!!!!

جای این بازی صدره جدوله...حالا کو تا بفهمیم این چه جواهری بوده...بازی این نسل که سهله، بهترین بازی تاریخ گیم، اینه ...

تا دلت بخواد RDR تو این جور لیستها اول شده ....
چه اول این جور لیستها باشه چه صدم ، هیچ اعتباری به RDR اضافه نمیشه، بلکه این لیستها هستند که با اسم زیبای Red Dead Redemption به ارزش خودشون اضافه میکنن...

DLC جدید هم که واسه این ابر بازی، تایید شد .... :smoke:
ايول داداش زدي توخال! اين بازي واسه من که بهترين بازي نسل بود( يا به قول تو تاريخ) کولاک بود!
انتخاب يکش هم انتخاب درستيه!

بسی لیست خوبی بود :دی حضور Mass Effect 2 در رتبه اول و Portal 2 و Fallout 3 (که باهاش زندگی کردم :دی) در 10 تای اول واسه من کافیه. البته لیست نقایص زیادی داره ولی خب قابل قبوله در کل :دی البته اینکه Halo: Reach را بالاتر از Halo 3 دونسته خیلی عجیبه :دی

این لستشو یکم دیر داد بیرون بزودی باید 180درجه لیستو تغییر بده و یه لیست جدید بده در اینده نه چندان دور تا عرضه بتلفید3.:d همین که مس افکت 2 در رتبه اوله ولی در کل لیست مزخرفیه

oblivion باید جزو 5 تا بود به کنار، واقعا world in conflict ارزش نداشت تو 100 تا باشه؟؟؟!!!!!!
از هر نظر از بهترین استراتژی هایی که تا حالا اومده، نمره IGN 9.3 داره بعد تو 100تا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب با کامل شدن بازی ها لیستم جالب تر شد b-) ........ اون قانونه یه بازیشونم بنظرم کاره معقولی بود ...:) ;)
ولی رتبه GTA IV - GEOW - BF:BC2 - CRYSIS - AW پایینه بنظرم و بودن سه تا ماریو تو 15 بازی برتر زیادی جوگیرانه است و بودن L4D2 هم تو مکانه 17 مسخره است

من همیشه میانگین مواضع IGN و گیم اسپات رو ملاک قرار می دادم ولی با این لیست خیلی نظرم نسبت به IGN پایین اومد ، به جز Mass Effect 2 که قبول دارم بهترین عنوان نسل بوده با بقیه ی لیست نمی تونم کنار بیام !!!

من همیشه میانگین مواضع IGN و گیم اسپات رو ملاک قرار می دادم ولی با این لیست خیلی نظرم نسبت به IGN پایین اومد ، به جز Mass Effect 2 که قبول دارم بهترین عنوان نسل بوده با بقیه ی لیست نمی تونم کنار بیام !!!

جدا از چه نظر به این نتیجه رسیدی که ME2 بهترین عنوانه نسله؟!!!!!!!!!!!
خوبه تو ساله 2010 هم RDR بتر عمل کرد و فراوان جایزه گرفت جز سایت IGN که هرچی بود رو داد به ME2 حتی RDR رو نامزد جوایزی که تویه VGA جایزشو برده بود هم نکرد.
کلا معلومه این سایت چه سایتیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or