WOW! عالی بود سهیل...
بیش از پیش ما رو مشتاق نسخهی(های) بعدی کردی:d
پ.ن: حیف که فعلاً سیستم نمیزاره بت اعتبار بدم...
سهیل تو رو چه به این ژیگول بازیا تو ME مگه کمپ کردن جواب میده انقد خوشت اومده ازش ؟
--------
عالی بود بی شوخی میگم .
بله از اون چیزی هم که فکرشو بکنی وحشتناک تر !:dعالی بود مممنون
این Indoctrination کلا خیلی چیزه پیچیده ایه :d
اون harbinger هم فک میکنم از همین روش استفاده می کرد درسته؟
بله از اون چیزی هم که فکرشو بکنی وحشتناک تر !:d
درباره سوالتم باید بگم که خیر اشتباه میکنی . تو Indoctrination اون طرف بعد از جدا شدن از Reaper هم میتونه به زندگی ادامه بده و تازه مراحلی هم داره که باید طی بشه و کار 10 ثانیه نیست . یکی از ابزارهای دیگه Reapers بر علیه موجودات زنده قابلیت Mind Control هست . اگه توجه کرده باشی Harbinger میتونست از طریق کالکتر تسخیر شده حرف بزنه . به عبارتی داشت ذهنشو کنترل میکرد .
بله همه ی Reapers از جمله Sovereign میتونن این کارو انجام بدن . من یادم نمیاد اونجا اون Asari چی گفت . نه . Indoctrination یک کار هست Mind Control یک کار دیگه . Harbinger وقتی تو کالبد میزبان میرفت انگار که خودش بود و کاملا داشت اونو کنترل میکرد . اما تو موردهای دیگه که Sovereign کنترل ذهن انجام میداد Sovereign خودش نقشی نداشت و فقط با زمزمه هایی که میکرد قدرت فکر رو از طرف میگرفت و طرف رو برده خودش میکرد . و فقط به اونا دستور میداد نه اینکه خودش جزئی از اونا باشه . نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه .:d همونطور که خودت گفتی زیاد فرقی ندارن ولی اشتباهه که بگیم یکین .من الان دچار دوگانگی ذهنیتی شدم:d
این کنترل ذهن همون کاریه که sovereign هم انجام میداد اما یادمه تویه اون مرحله ای که تویه ازمایشگاه هایه saren بودیم قبل از اینکه بریم پیشه sovereign اون محقق اساری به این کار هم گفت Indoctrination
بله همه ی Reapers از جمله Sovereign میتونن این کارو انجام بدن . من یادم نمیاد اونجا اون Asari چی گفت . نه . Indoctrination یک کار هست Mind Control یک کار دیگه . Harbinger وقتی تو کالبد میزبان میرفت انگار که خودش بود و کاملا داشت اونو کنترل میکرد . اما تو موردهای دیگه که Sovereign کنترل ذهن انجام میداد Sovereign خودش نقشی نداشت و فقط با زمزمه هایی که میکرد قدرت فکر رو از طرف میگرفت و طرف رو برده خودش میکرد . و فقط به اونا دستور میداد نه اینکه خودش جزئی از اونا باشه . نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه .:d همونطور که خودت گفتی زیاد فرقی ندارن ولی اشتباهه که بگیم یکین .
اره دقیقا مثل کاری که Illusive Man با Grayson کرد . از یک موجود Organic به یک Machine تبدیل شد .فکر میکنم گرفتم :d
میرسیم به همون جمله ی اول"این Indoctrination کلا خیلی چیزه پیچیده ایه":d
مثالش میتونه خوده سارن باشه ، تویه اخر 1 عملی که sovereign روش انجام داد و ایمپلنت رو درونش گذاشت این میشه Indoctrination
اما همزمان از قابلیت کنترل ذهن هم داشت استفاده میکرد و از طریق همین reaper/saren داشت با شپرد حرف میزد
برایه درک بهتر این موضوع و از اون مهم تر خوده reaper ها باید بشینم یه دفعه دیگه دو قسمت رو برم:d