10 بازی FPS برتر تاریخ از نگاه gamerminute

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
اخیرا سایت gamerminute ده بازی اکشن اول شخص تاریخ رو اعلام کرد.
به گفته این سایت ده بازی معرفی شده نقش به سزایی در پیشرفت FPS ها داشته اند.
این سایت ادعا کرده است که تمام اکشن اول شخص های خوب دنیا مدیون این
ده بازی فوق هستند،و قطعا اگر سنگ بناه های این بازی ها نبود FPS های کنونی به شکلی که
امروزه میبینیم نبودند!

ده بازی برتر از دید این سایت:(بازی های فوق ترتیب خاصی ندارند)

HALF LIFE2-2004-Valve, Sierra

Call of Duty 4: Modern Warfare-2007-Activision

Deus Ex-2000-Eidos Interactive

Halo: Combat Evolved-2001-Microsoft Game Studio

Golden Eye 007-1997-NINTENDO

DOOM-1993-id Software

Wolfenstein 3D-1992-Apogee Software

HALF LIFE-Sierra-1998

QUAKE-1996-GT Interactive

UNREAL TOURNAMENTS-1999-GT Interactive

در آخر باید اضافه کنم لیست بالا مورد انتقاد بعضی از سایت ها مانند یوروگیمر قرار گرفته است!

منبع:
www.gamerminute.com

آخرین ویرایش:
اولین FPS کنسولی بوده و در ضمن این هم میانگین امتیازشه.

عزیز کجا اولین بازی بوده ؟ فقط کافیه به لیست بازی ها یک نگاه کنی میبینی نزدیک 4 تا بازی زود تر از این بازی عرضه شدن که هر کدام خدای FPS هستن .

شما بهترین FPS بودن رو با امتیازش حساب میکنی ؟ اگه این جوری باشهThe Legend of Zelda: Ocarina of Time
باید بهترین بازی جهان باشه .

بعدشم باید BIO SHOCK باید بالا تار از همه این ها قرار بگیره برای این که رنکش با UT برابر هستش . آیا شما BIO رو در حد UT میدونی اگه میدونی واقعا متاسفم برای خودم .

با توجه به سایت GAME Ranking

عزیز کجا اولین بازی بوده ؟ فقط کافیه به لیست بازی ها یک نگاه کنی میبینی نزدیک 4 تا بازی زود تر از این بازی عرضه شدن که هر کدام خدای FPS هستن .

شما بهترین FPS بودن رو با امتیازش حساب میکنی ؟ اگه این جوری باشهThe Legend of Zelda: Ocarina of Time

بعدشم باید BIO SHOCK باید بالا تار از همه این ها قرار بگیره برای این که رنکش با UT برابر هستش . آیا شما BIO رو در حد UT میدونی اگه میدونی واقعا متاسفم برای خودم .

اینطوری نمیشه قضاوت کرد.
Bio Shock بازی بزرگی هست ولی قبل از اون عناوینی مثل Quake و Hile-Life بنظر من لیاقت بیشتری دارن.
چون مثلا فرض کن اگه Half-Life ساخته نمیشد، الان سبک FPS به این همه پیشرفت نمی رسید.

اینطوری نمیشه قضاوت کرد.
Bio Shock بازی بزرگی هست ولی قبل از اون عناوینی مثل Quake و Hile-Life بنظر من لیاقت بیشتری دارن.
چون مثلا فرض کن اگه Half-Life ساخته نمیشد، الان سبک FPS به این همه پیشرفت نمی رسید.

دقیقا صحبت من هم همین بود که ملاک باید بازی های باشه که یک الگوی رو به سبک خودشون دادن و موجب پیشرفت شدن نه امتیاز امتیاز یه چیز سلیقه ای هستش یه وقتی میبینی یکی از یه مینی گیم خوشش میاد همه بهش 10 میدن بازی میشه برترین بازی تاریخ اما چه چیزی رو به صنعت بازی اضافه کرده فقط ساخت یک بازی عالی ملاک نیست .

دقیقا صحبت من هم همین بود که ملاک باید بازی های باشه که یک الگوی رو به سبک خودشون دادن و موجب پیشرفت شدن نه امتیاز امتیاز یه چیز سلیقه ای هستش یه وقتی میبینی یکی از یه مینی گیم خوشش میاد همه بهش 10 میدن بازی میشه برترین بازی تاریخ اما چه چیزی رو به صنعت بازی اضافه کرده فقط ساخت یک بازی عالی ملاک نیست .
امتیاز ملاک هست ولی اصلی نیست.
اول باید همیشه بسنجن ببینن بازی چقدر رو گیمر تاثیر میزاره بعد. بنظر من بجای بازی MW می تونستن یه بازی دیگه مثل Battlefield یا Serious Sam یا No One Lives Forever بزارن.

• Like
Reactions: Mr.Death

میشه فقط یکی از این چهار FPS کنسولی که قبل از اون اومده را نام ببرید؟

یوروگیمر حق داشته بعضی هاش خوبه ولی واقعا جای بازی هایی مثل هیلو:ریچ و مقاومت 2 خالیه!
دیگه وقتی CE هست جایی برای Reach نمیمونه. اون مقاومت 2 رو هم جدی گفتی یا شوخی کردی؟! :دی

آخرین ویرایش:
QUAKE-1996-GT Interactive
DOOM-1993-id Software
اولین FPS کنسولی بوده و در ضمن این هم میانگین امتیازشه.
میشه فقط یکی از این چهار FPS کنسولی که قبل از اون اومده را نام ببرید؟
کنسول که میدونید چی هست؟!

بجای یکی 2 تا گفتم .
آفرین >:d<>:d<>:d<

آخرین ویرایش:
کنسول که میدونید چی هست؟!

عزیز اخه کنسولی بودنش یا نبودنش اصلا مهم نبوده مهم این بوده که این سبک قبلا به وجود امده انم به عنوان یکی از بهترین بازی های FPS تاریخ قبلش و چند عنوان که قبلش امده تغییر زیادی تو ساختار سازی تو این سبک داشتن که المان هاشون رو به یک روال در تمام بازی ها بدل کردن .

دیگه اوردن FPS به روی کنسول مگه دیگه آپلو هوا کرده که بازی رو ساخته وقتی قبلا سبک به وجود امده حالا رو کنسول بیاد یا PC مهم نیست مهم این هستش که این سبک چجوری به وجود امده و کدام بازی ها موجب پیشرفت این ژانر از بازی ها شدن .

نه این که به دلیل این که روی کنسول اولین بار بوده امده باشه مهم باشه .

یک گزینه دیگه اولین FPS کنسولی این بازی نیست که شما فکر میکنی .

اولین بازی این بازی هستش Advanced Dungeons & Dragons: Slayer
که در سال 1994 بر روی پلتفرم .3DO عرضه شده .

که حتی مثل این که در مخیره سایت ها رنکی هم نبوده .

سازنده بازی هم Lion Entertainment. بوده .

250px-3do_add_slayer_boxshot.jpg

آخرین ویرایش:
یک گزینه دیگه اولین FPS کنسولی این بازی نیست که شما فکر میکنی .

اولین بازی این بازی هستش Advanced Dungeons & Dragons: Slayer
که در سال 1994 بر روی پلتفرم .3DO عرضه شده .
دوست عزیز ظاهرا شما توی مفهوم FPS مشکل دارین.
FPS مخفف First Person Shooter هست بنابر این همون طور که از اسمش بر میاد باید توش عملیات Shooting صورت بگیره. این بازی که معرفی کردین First-Person Action role-playing هست که کلا توی بازی هیچ اسلحه ی گرمی وجود نداره.
یک گزینه ی دیگه؟! مگه داریم تست می زنیم :دی

دوست عزیز ظاهرا شما توی مفهوم FPS مشکل دارین.
FPS مخفف First Person Shooter هست بنابر این همون طور که از اسمش بر میاد باید توش عملیات Shooting صورت بگیره. این بازی که معرفی کردین First-Person Action role-playing هست که کلا توی بازی هیچ اسلحه ی گرمی وجود نداره.
یک گزینه ی دیگه؟! مگه داریم تست می زنیم :دی

قبول دارم اون اشتباه من بود در کم دقتی اما این دیگه جای حرفی نمیزاره .:d
Alien Breed 3D
ریلیزش برای 1995 هستش .

در سالی 1994 عرضه شده Commodore Amiga CD32

این دیگه بدون هیچ اشتباهی 1995 امده .

ژانرش هم FPS خالص هستش دفعه پیش مخلوط بود گفتم خالص ش رو بزنن .:d

256px-Boxart_ab3d.jpg

ساختار فکریم تو اون لحضه اون جوری خودش رو نشون داد .:d از کنکور هم به شدت بدم میاد با وجود این که دانشگاه تمام شده .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or