10 بازی FPS برتر تاریخ از نگاه gamerminute

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
اخیرا سایت gamerminute ده بازی اکشن اول شخص تاریخ رو اعلام کرد.
به گفته این سایت ده بازی معرفی شده نقش به سزایی در پیشرفت FPS ها داشته اند.
این سایت ادعا کرده است که تمام اکشن اول شخص های خوب دنیا مدیون این
ده بازی فوق هستند،و قطعا اگر سنگ بناه های این بازی ها نبود FPS های کنونی به شکلی که
امروزه میبینیم نبودند!

ده بازی برتر از دید این سایت:(بازی های فوق ترتیب خاصی ندارند)

HALF LIFE2-2004-Valve, Sierra

Call of Duty 4: Modern Warfare-2007-Activision

Deus Ex-2000-Eidos Interactive

Halo: Combat Evolved-2001-Microsoft Game Studio

Golden Eye 007-1997-NINTENDO

DOOM-1993-id Software

Wolfenstein 3D-1992-Apogee Software

HALF LIFE-Sierra-1998

QUAKE-1996-GT Interactive

UNREAL TOURNAMENTS-1999-GT Interactive

در آخر باید اضافه کنم لیست بالا مورد انتقاد بعضی از سایت ها مانند یوروگیمر قرار گرفته است!

منبع:
www.gamerminute.com

آخرین ویرایش:
عجت حرفی این باید قاب طلا گرفت بابا کانتر رو باید رتبه 1 رو می گرفت مخصوصا 1.6 که صنعت بازی ایران رو کلا دگرگون کرد(البته ایران صنعت بازی نداره که ):d
همین کانتر بود که باعث شد جیب معلمان سر خونه پر پول بشه .. ملت زندگیشون رو تو گیم نت پای این بازی دادن:d:d:d
نظر شخصی در مورد لیست .....لیست خوبیه ولی دوست داشتم بایوشاک و No one lives forever هم تو لیست میبودن ....

غير از half life,mw1 هيچ كدومشون رو بازي نكردم:d
ولي خب همين دو تايي هم كه تو اين ليست بودن و من بازيشون كردم واقعا حقشون بود كه حضور داشته باشن.
moh.pacific assault و cod 2 هم ميتونست تو ليست باشه

واقعا انتخاب های به جایی بوده. quake که به عقیده ی خیلی از منتقدین اولین بازی 3d حقیقیه. من باهاش زندگی کردم. doom و wolf3d هم که به نوعی این سبک رو اصلا بوجود آوردن. سری hl هم این بازی هارو به تکامل رسوند. cod به نظرم سبک جنگاوری نوین رو پیشرفت داد البته المان های زیادی رو به این سبک اضافه کرد همینطور کارگردانی قدرتمند صحنه هارو. کلا لیست طوریه که نمیشه باهاش مخالفت کرد:d.

اگه Chronicles of Riddick escape from Butcher bay هم توی لیست بود لیست عالی ای میشد. نمیدونم چرا این شاهکار رو تو لیست نزاشتن.
golden eye همون نیست که واسه ps1 اومده بود؟! انتخاب به جایی بود.

pain killer :d
این همه بازی هست که بتونه جای این بازی بگیره .pain killer شاید 100 مین باشه .:))

لیست بد نیست ولی بعضی از گیم ها نباید تو لیست قرار می گرفت .007 و Wolfenstein این دوتا خوب بودن ولی نه تا اون حدی که ...
loooooooooooooool!
رفیق Wolfenstein اگر بیشتر از DOOM روی صنعت تاثیر نذاشته باشه، کمتر هم نیستا! تاثیری که این بازی چه روی سبکش و چه انقلاب گرافیکی که داشت رو هیچ اثری نداشت!

pain killer :d
این همه بازی هست که بتونه جای این بازی بگیره .pain killer شاید 100 مین باشه .:))

لیست بد نیست ولی بعضی از گیم ها نباید تو لیست قرار می گرفت .007 و Wolfenstein این دوتا خوب بودن ولی نه تا اون حدی که ...

عجیب ترین نظری بود که راجع به Wolfenstein شنیدم!!!!!!
شما اصلا میدونی Wolfenstein کدوم بازیه؟
شاید داری اشتباه میکنی!

حرف ممد تایید میشه.
نبود Duke Nukem 3D به شدت احساس میشه.

چند سایتی هم که نسبت به این لیست خورده گرفتین علتش رو نبوده Duke Nukem میدونستن

duke 3d باید می بود
یادش به خیر اون زمان 4 تا دیسکت بود روی داس نصب کردم ویروس داشت صدای کامپیوترم ترکید مجبور شدم کل هاردمو پاک کنم اون موقع کسپر نبود:d

من حداقل 12 سال کامپیوتر دارم و خیلی بازی ها را بازی کردم ولی نگفتم بده یا ....ولی جاش اینجا نبود .>:)

خوب قطعا به همین دلیل هست که شما این نظر رو دادید.چون بازیه Wolfenstein
مربوط به 19 سال پیش هست و بدن شک یکی از پیشگامانه سبک fps بوده!

جاي سريوس سم بد جوري خاليه كه الهام بخض عناويني مثل پين كيلر يا بولت استورم بوده به عبارتي !!!
و كلا ابداء كننده ي سبك كشتار گله اي دشمنا

من حداقل 12 سال کامپیوتر دارم و خیلی بازی ها را بازی کردم ولی نگفتم بده یا ....ولی جاش اینجا نبود .>:)
خب همینه دیگه... 12 ساله داری و مطمئنا نمیدونی چه انقلابی بوده این بازی! پس بهتره در حد همون 12 سال آدم نظر بده نه اینکه بازی مثل Wolfenstein که گیمینگ رو کلا دگرگون کرد زیر سوال ببره!

جاي اولين شماره بازي Unreal به نظر من خاليه!!
يكي از بهترين بازيهاي FPS با اتمسفر بشدت گيرا، موسيقي عالي، گيم پلي بسيار خوب ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or