10 بازی برتر نسل از نگاه Eurogamer

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
10 بازی برتر این نسل از نگاه یوروگیمر. عناوین 4 تا 10 بدون هیچ گونه رده بندی خاصی قرار گرفته اند.

jpg

Portal

jpg

Red Dead: Redemption

jpg

Journey

jpg

Fallout 3

jpg

padding.gif

The Last of Us

jpg

Street Fighter IV

jpg

World of Warcraft

jpg

3- Spelunky

jpg

2- Dark Souls

مشکل این بازی اینه که درک نشده. یه عده بازیش کردن و به راحتی جزء تاپ 10 این نسل می دوننش، یه عده دیگه هم با رنگ بندی و ... مشکل داشتن و خوششون نیومد. جدا ازین که بازی بازاریابی خوبی نداشت و اصلا شناخته نشد.

49869188479848678998.jpg

اتفاقا من جز کسایی بودم که هم از رنگ بندیش خوشم اومد و هم از سبک بازی.ولی خوب باید قبول کنیم 10 بازی برتر نسل باید یه چیزی مثل Red Dead،The last of Us یا half life و.... باشد.
من خودم این نسل با بازی های silent hill downpour و kingdoms of amalur reckoning دقیقا به اندازه red dead و شاید بیشترم حال کردم .
بله درسته واسه من جز 10 برتر نسل بودن ولی در کل نمیتونن جز 10 برتر نسل باشن.

موندم این سایتها اسلحه گذاشتن رو سرشون که از این لیستهای مزخرف بدن بیرون!!!!!:|
مگه میشه یه لیست از بهترین بازیها بدن بیرون اونوقت بازی از بایوور و یه زلدا توش نباشه!!!:-/

یک نکته بگم برای دوستانی که نسبت به انچارتد 2 حساسیت دارند :دی
دوستان به نظر من وقتی که تو این لیست دلست حضور داره یعنی ND حضور داره و وقتی ND حضور داره یعنی تمام مشتقاتش که انچارتد هم هست شامل حالش میشه.
دیگه یک سایت که نمی تونه هم دلست و هم انچارتد و هم متال گیر و هر انحصاری دیگرو بچپونه تو لیست (بزنم به تخته این همه انحصاری:دی )
همین که Journey و دلست هستن خودش اندازه یک دنیا ارزش داره :x

اینکه SF از بازی های دیگر بهتره یک فن بازی مسخرست . SF در حد MK و بالاتر از Tekken هستش . Mortal Kombat هم اولویتش اول بر روی داستان هست , و بعد گیم پلی و بعدش تا حدی کم Fun .
لول ارزش داستان توی بازیهای فایتینگ مثل ارزش داستان توی فیلم های پو*رن هستش.
شما می تونی ویژگی هایی که SF رو برتر می دونی رو بگی ؟
گیم پلی بالانس بعد از گذشت 3-4 سال. نیازی به 23450000 پچ هم نداشته.

مسائل تکنیکی هم که بازم میخوره MK رو.
شما منظور من از سابقه رو اشتباه متوجه شدید منظور من تاریخ رلیز نبود , بلکه تعداد بازی ولی نه از لحاظ کمیت , بلکه کیفیت عالی که داشتند . چه مود های مختلفی که داشت و چه گیم پلی عالی که هر کدوم در زمان خودشون بهترین بازی Fighting همون موقع بودند ( سری SF با فاصله زیادی از هم اومدند )
کار رو برای خودت داری خراب میکنی که داداش!! MK 9 تا فقط نسخه اصلی داشته با کلی اسپین آف شر و ور مثل MK vs DC. اونور SF چهارتا نسخه اصلی داشته به علاوه یه سری نسخه دیگه. توی هر زمانی استریت فایتر2 بهترین فایتینگ زمان خودش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or