10 بازی برتر نسل از نگاه Eurogamer

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
10 بازی برتر این نسل از نگاه یوروگیمر. عناوین 4 تا 10 بدون هیچ گونه رده بندی خاصی قرار گرفته اند.

jpg

Portal

jpg

Red Dead: Redemption

jpg

Journey

jpg

Fallout 3

jpg

padding.gif

The Last of Us

jpg

Street Fighter IV

jpg

World of Warcraft

jpg

3- Spelunky

jpg

2- Dark Souls

این نوع انتخاب ها زیاد انتخاب های صحیحی نیستن چون باید هر بازی ای تو کلاس خودش دسته بندی شه
برای مثال جورنی بازی خیلی خوبی بود ولی باید تو کلاس خودشون دسته بندی شه نه اینکه بیاد با سوپر ماریو گلکسی و تلو توی یه دسته بندی قرار بگیره
این نوع دسته بندی یعنی مثلن بازی سوپر ماریو خیلی بهتر از Halo و GeOW بوده که تونسته اونها رو شکست بده و توی این لیست قرار بگیره
در صورتی که واقعن کلاس این بازیها کلن متفاوته و هر کدوم باید جای خودش مورد دسته بندی قرار بگیره
علاوه بر اون برای هر پلتفرم باید لیست جداگانه ای داده شه هر کدوم از پلتفرمها به تنهایی بیش از دو برابر این تعداد بازی تاپ دارن و تجمیع تمام بازیهای این نسل توی یک لیست باعث بوجود اومدن همچین لیست عجیب غریبی میشه
در نهایت غیبت بازیهایی مثل Halo , GeOW , TES , Mass Effect , Killzone , GTA , COD, Uncharted و خیلی بازیهای دیگه واقعن سوال بر انگیزه

در قشنگ بودن
Mirror's Edge شکی نیست ولی به نظر من نمیتونه جز 10 بازی برتر نسل باشه.

مشکل این بازی اینه که درک نشده. یه عده بازیش کردن و به راحتی جزء تاپ 10 این نسل می دوننش، یه عده دیگه هم با رنگ بندی و ... مشکل داشتن و خوششون نیومد. جدا ازین که بازی بازاریابی خوبی نداشت و اصلا شناخته نشد.

به نظرم تاثیرات MW خیلی زیاد بوده و خیلی هم مخرب 8-|

49869188479848678998.jpg

حالا چرا اینقدر به Street Fighter IV گیر دادید؟کسی ندونه فکر میکنه با یه بازی اشغال طرف هستیم.محض رضای خدا یه نفر نیومده بگه Street Fighter IV بهترین فایتینگ این نسل با متای 94 هست که تنها رقیبش، خودشه.یوروگیمر هم بهش امتیاز 10 از 10 رو داده.

با عرض معذرت از همه ، ولی این لیست واقعا مزخرفه، به جز 2 3 تا بازی در این لیست واقعا مابقیشون هیچ جایی در این فهرست ندارن!نمی گم Skyrim باید تو این لیست باشه ولی dark souls هست اونوقت skyrim نیست؟؟؟ بعد یعنی gta بوق تشریف داره؟؟

فکر کنم فقط جای Angry Birds و Super Meat Boy و Orcs Must Die توی این فهرست خالیه که باید جایگزین RDR و TLOU و PORTAL میشد!!! :-&

ایول fallout 3 تو همه لیست ها هست.
یادمه وقتی بازی رو شروع کردم با یه شرت زیرپوش با یه لوله دستم تو شهر که مثل بیابون شده بود میدویدم وقتی هم یه دشمن میدیدم از سه کیلو متریش فرار میکردم برانکه جونم هم پر بشه مجبور بودم آب رادیواکتیو بخورم که مدام حال آدم بد میشد.ولی آخر بازی یه لباس بوشیده بوه تیر که بهت میخورد انگار نه انگار یه غول هم دنبالم بود هر کیو میدید میذاشت دنبالش تا بکشدش یه اتاقم یه جا اجاره کرده بودم پر از جون اسلحه از بس با همع تجارت کرده بودم دیگه کسی پول نداشت ازم چیزی بخره.کلا زندگی کردم با این بازی دم bethesda گرم

مشکل این بازی اینه که درک نشده. یه عده بازیش کردن و به راحتی جزء تاپ 10 این نسل می دوننش، یه عده دیگه هم با رنگ بندی و ... مشکل داشتن و خوششون نیومد. جدا ازین که بازی بازاریابی خوبی نداشت و اصلا شناخته نشد.
بی خیال دیگه انقدرم گنده اش نکن، بازی با متای 80 که دیگه این حرفا رو نداره:دی بعدم GTA IV, GTA V با امتیازهای 98 و 97 تو لیست قشنگش نیستن بعد تو انتظار داشتی ME رو برات بذارن؟:دی
--------------
راستی این تاثیرات MW که میگین چیا بوده؟ من دقیقا نمی دونم چی رو میگین!:-/

قبل گیرز کاورگیری تو همون شکل داشتیم حتی اولین نمایش ناتی داگ از آنچارتد که اون موقع اسمش آنچارتد نبود کاورگیری بازی رو نشون دادن.
حالا اینکه غیر آنچارتد چه بازی گردن کلفتی کاورگیری اونجوری داشته من یکم حافظم ضعیفه :دی

با عرض معذرت از همه ، ولی این لیست واقعا مزخرفه، به جز 2 3 تا بازی در این لیست واقعا مابقیشون هیچ جایی در این فهرست ندارن!نمی گم Skyrim باید تو این لیست باشه ولی dark souls هست اونوقت skyrim نیست؟؟؟ بعد یعنی gta بوق تشریف داره؟؟

فکر کنم فقط جای Angry Birds و Super Meat Boy و Orcs Must Die توی این فهرست خالیه که باید جایگزین RDR و TLOU و PORTAL میشد!!! :-&
Skyrim؟:)) Dark souls نبايد با Skyrim مقايسه بشه چون سبكشون هم زياد به هم شبيه نيست ، در ضمن روي PS3 كه عملا غير قابل بازي بود و رو PC/X360 هم باگ زياد داشت. اگر قرار بود از سري TES بازي تو اين ليست قرار بگيره اون Oblivion هست نه Skyrim.
در مرود بقيه حرفت هم نظري ندارم ، Portal يكي هم بهترين بازي هاي اين نسل كه نواوري داشت . مراحلش هركدوم بايد كلي فكر ميكردي تا تموم كني.

به نظرم Dark Souls و TLOU جایگاه عاقلانه ای دارند ولی SF رو نمی تونم خودم رو توجیه بکنم که این در جمع این بازی ها قرار داره .ولی خوبه ه یک بازی Fighting در این جمع قرار داره ولی این بازی Mortal Kombat باشه تا SF .

خوب پس احتمالا goty امسال رو می دن به tlou :دی با GTA حال نکردن مثل اینکه:دی
حالا اینکه غیر آنچارتد چه بازی گردن کلفتی کاورگیری اونجوری داشته من یکم حافظم ضعیفه :دی

من کمکت می کنم ! کیل سوییچ ! کاور گیری مخصوص این بازی بوده و دوربین هم برگرفته از RE 4 هست . حالا اینکه بخوایم کیل سوییچ رو در نظر نگیریم و به بحث ادامه بدیم مثل این می مونه که 5 ستاره برزیل رو هم در نظر نگیریم و راجع به پرافتخار ترین تیم دنیا در جام جهانی صحبت کنیم !
در نتیجه امثال سری بازی های گیرز و انچارتد همگی با چسبوندن فرمول های موفق به هم یک بازی خوش ساخت و استاندارد ساختن و به هیچ عنوان نواوری و تاثیر گذاری به این سمت ها ! در صنعت گیم نداشتن . مگر اینکه واژه تاثیر گذاری و خلاقیت و اینا ... معنیش تفاوتی کرده باشه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or