10 بازی برتر سال به نقل از CNN

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
cnn_logo.jpg

درود .

شبکه خبرگزاری CNN هر ساله به انتخاب Scott Steinberg بهترین های سال گذشته را انتخاب می کند .

به نقل از Steinberg ، بهترین بازی سال گذشته Heavy Rain ، اثر دیوید کیج و استدیو Quantic Dream است چرا که به خوبی توانست از ژانر ماجراجویی به یک بازی واقعه گرایانه و با احساسات و انتخاب های واقعی با یک روند غیر خطی برسد .

10 بازی برتر سال از نظر CNN به شکل زیر است :

1. Heavy Rain (Sony, PS3)
  2. Red Dead Redemption (Rockstar Games, PS3/Xbox 360)
  3. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo, Wii)
  4. Mass Effect 2 (Electronic Arts, PC/Xbox 360)
  5. Rock Band 3 (MTV Games, PS3/Xbox 360/Wii)
  6. Call of Duty: Black Ops (Activision, PC/PS3/Xbox 360/Wii)
  7. FIFA 11 (EA Sports, PC/PS2/PS3/PSP/Xbox 360)
  8. God of War 3 (Sony, PS3)
  9. StarCraft II Wings of Liberty (Blizzard, PC)
  10. Halo Reach (Microsoft, Xbox 360)

آخرین ویرایش:
cnn_logo.jpg

درود .

شبکه خبرگزاری CNN هر ساله به انتخاب Scott Steinberg بهترین های سال گذشته را انتخاب می کند .

به نقل از Steinberg ، بهترین بازی سال گذشته Heavy Rain ، اثر دیوید کیج و استدیو Quantic Dream است چرا که به خوبی توانست از ژانر ماجراجویی به یک بازی واقعه گرایانه و با احساسات و انتخاب های واقعی با یک روند خیر خطی برسد .

10 بازی برتر سال از نظر CNN به شکل زیر است :

1. Heavy Rain (Sony, PS3)
  2. Red Dead Redemption (Rockstar Games, PS3/Xbox 360)
  3. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo, Wii)
  4. Mass Effect 2 (Electronic Arts, PC/Xbox 360)
  5. Rock Band 3 (MTV Games, PS3/Xbox 360/Wii)
  6. Call of Duty: Black Ops (Activision, PC/PS3/Xbox 360/Wii)
  7. FIFA 11 (EA Sports, PC/PS2/PS3/PSP/Xbox 360)
  8. God of War 3 (Sony, PS3)
  9. StarCraft II Wings of Liberty (Blizzard, PC)
  10. Halo Reach (Microsoft, Xbox 360)

به نظر من که لیست خوبیه هر چند به قول محتبی جان جای 10 با 5 باید عوض بشه

فکر کنم منظورت غیر خطی باشه

فارسی 1 لیست نداده ؟!

خیلی باحال بود کیوان =))=))=))=))

لیست بسیار خوبیه
بازم خوبه cnn شعورش رسید و HR بهترین بازی شد
اصولا کمتر سایتی ارزش های HR رو درک میکنه
یعنی الان من بیشعورم که بنظرم هوی رین حقش تاپ 10 2010 هم نیست ؟! :(:-/:|
به نظر من به درک صحیح از بازی بر میگرده و HR کلا یه چیزی بین بازی و فیلم بود برای همین هرکسی درک درستی ازش نداره .
تو که رکیک تر بود فحشت ! :|:|:|:دی

آخرین ویرایش:

به نظر من به شعور بر نمیگرده و این دوستمون هم اشتباه منظورش رو بیان کرده .

به نظر من به درک صحیح از بازی بر میگرده و HR کلا یه چیزی بین بازی و فیلم بود برای همین هرکسی درک درستی ازش نداره .

به نظر من HR و AW جزو 2 بازی اول 2010 هستن حالا شاید هر کدوم مشکل های خاص خودشون رو داشته باشن اما دیگه این ... بازی های تکراری رو به خوردمون ندادن .:d:x

برای همین من با بازی ها و سبک های جدید و خلاقانه به شدت موافقم .:);)

تو که رکیک تر بود فحشت ! :|:|:|:دی

دست شما درد نکنه من کجا فوش دادم که بخواد رکیک هم باشه . هرکسی از هرچیزی یه درک نسبط به خودش داره اگه این فوش هستش دیگه خدا به داد من برسه .

اگه قرار بود همه همه چی رو یه جور درک کنن و.... اختلاف نظر به وجود نمیومد و یکی هم مثل انیشتین شاید هیچ وقت با درکش نسبط به مواد و ... به .... نمیرسید .

من نمیگم خودم همیشه درست درک میکنم اما میگم بعضی چیز ها رو ادم به اشتباه درک میکنه یه وقت های و یا اصلا درک صحیحی راجب یه صحبت یا یه .... نداره .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr.Ok
الان چرا پست من پاک شد؟ این روزا هر ...ی عادت داره بیاد به سلیقه ی خودش پست های مردم رو حذف کنه ؟ واقعا شورشو درآوردن این مدیرای جدید

آخرین ویرایش:
رسما یه سری دارن خدشون لو می دن.که چون فکر می کنند HR بهترین بازیه,پس همه چی می فهمند و بقیه هیچی نمی فهمند!مثل اون دوستمون که توهم داشت تو بهشت زندگی می کنه(!)و فکر می کرد چون به نظرش rDR بهترین بود,پس بقیه ی افراد که می گن نیست خنگ بودند.

• Like
Reactions: ArianUndead
:|:|:دی

این نظر مخصوص همه میشود جز تو!
خوبه؟:d
همین دوستمون بهتر گفتن واسه hr انسان باید یه درک قوی داشته باشه تا به اون مفاهیم عمیقی که درش هست پی ببره
ملتفت شدی؟:d

کلا اینا مغزشون رو دادن اجازه! از یک طرف آشغالی مثل Heavy Rain رو گذاشتن اول بعد سلطان Starcraft IIv رو بردن ان ته!

من موندم HR که اصلا یک توهین بزرگ به بازی های رایانه ای هست چیش بهتر از SCII هست؟ اصلا اینا از یک بازی رایانه ای چه انتظاری دارن که SCII ان رو برطرف نکرده؟

به قول یکی از دوستان یا شفای عاجل یا مرگ آنی!

کلا اینا مغزشون رو دادن اجازه! از یک طرف آشغالی مثل Heavy Rain رو گذاشتن اول بعد سلطان Starcraft IIv رو بردن ان ته!

من موندم HR که اصلا یک توهین بزرگ به بازی های رایانه ای هست چیش بهتر از SCII هست؟ اصلا اینا از یک بازی رایانه ای چه انتظاری دارن که SCII ان رو برطرف نکرده؟

نفس عمیق... :d
جدیدا HR آشغال شده ماکان جون؟
توهین به بازی های رایانه ای؟؟؟؟!!!!!
خوب SC2 به نظرت عالیه احترام میذاریم اما چیکار به HR داری ؟
نمیدونم چرا تا از عرضه بازی یه سال میگذره همه برضدش میشن اون موقع همه قربون صدقه HR میرفتنا حالا تو همین یه صفحه 10 نفر ضد HR شدن!

من هم این لیستو اصلا قبول ندارم ولی HR به هیچ وجه اشغال نبود ! و شاهکار بود !!!
و شک نداشته باش Xbox دارها ( از جمله خودم ! ) همیشه افسوس بازی کردن HR رو میخورن !!

نفس عمیق... :d
جدیدا HR آشغال شده ماکان جون؟
توهین به بازی های رایانه ای؟؟؟؟!!!!!
خوب SC2 به نظرت عالیه احترام میذاریم اما چیکار به HR داری ؟
نمیدونم چرا تا از عرضه بازی یه سال میگذره همه برضدش میشن اون موقع همه قربون صدقه HR میرفتنا حالا تو همین یه صفحه 10 نفر ضد HR شدن!
من فقط نظر شخصیم رو گفتم! میدونی چیه؟ همه چیز به انتظار گیمرها از یک بازی برمیگرده! مثلا چیزی که من از یک بازی رایانه ای میخوام اصلا توی HR وجود نداره! از اول هم حتی یکبار هم ازش تعریف و اینا نکردم! کلا میدونستم بدرد من نمیخوره!

البته چون میخواستم تجربش کنم خریدمش اما خوب خوشم نیومد دیگه!:دی

ان تیکه اینکه گفتم آشغاله از نظر خودم بود! در کل هرچند من اصلا بازی نمیدونمش اما خوب شاید خیلی هم مثل کلا تیم شما عاشقش باشن!

در هر صورت قصد توهین به بازی و یا طرفدارانش نبود!‌ نظر شخصی از نوع تندش بود!:دی

من فقط نظر شخصیم رو گفتم! میدونی چیه؟ همه چیز به انتظار گیمرها از یک بازی برمیگرده! مثلا چیزی که من از یک بازی رایانه ای میخوام اصلا توی HR وجود نداره! از اول هم حتی یکبار هم ازش تعریف و اینا نکردم! کلا میدونستم بدرد من نمیخوره!

ماکان اخه تو عشق JRPG و RPG رو چه به این سبک که کلا بخوای بیای خوشت هم بیاد .

دقیقا نظر من در مورد JRPG ها همین نظر خودت هستش . این یه مورده رو با هم خیلی عالی اختلاف داریم .:d

من از چند گانگی و اختیارات و داستان و ... خوشم میاد که هر عملی مثل زندگی در بازی شما اثر میزاره برعکس بقیه بازی ها یا بکش برو جلو هستش یا این که شما زیاد ازادی ندارین برای انتخاب های خودتون و انتخاب ها همیشه باید بازی رو بسازه اما در اکثر بازی ها بازی هستش که انتخاب شما رو میسازه نه شما شما فقط باید بهش عمل کنی .

بازی که با سبک های مختلف رو درش ترکیب و به یه گیم پلی دست پیدا کرد که با انتخاب های شما جلو بره و در هیچ سبکی جای نگیره و همه بتونن باهاش ارتباط برقرار کنن .

بازی مورد علاقه من رو اگه کسی ساختش بهم خبر بده با وجود این که از HR هم خیلی خوشم میاد اما بازم با بازی که من در سر دارم خیلی اختلاف داره بازی که شما اگه حتی 2000 بار هم بازی کنی از اول تا آخرش بری باز هم شما خسته نشی از بازی کردنش یه بازی که مفهوم سبک رو تغییر بده و سبک رو در اختیار گیم پلی بزاره نه این که سبک بازی رو در اختیار خودش بگیره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or