10 بازی برتر سال به نقل از CNN

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
cnn_logo.jpg

درود .

شبکه خبرگزاری CNN هر ساله به انتخاب Scott Steinberg بهترین های سال گذشته را انتخاب می کند .

به نقل از Steinberg ، بهترین بازی سال گذشته Heavy Rain ، اثر دیوید کیج و استدیو Quantic Dream است چرا که به خوبی توانست از ژانر ماجراجویی به یک بازی واقعه گرایانه و با احساسات و انتخاب های واقعی با یک روند غیر خطی برسد .

10 بازی برتر سال از نظر CNN به شکل زیر است :

1. Heavy Rain (Sony, PS3)
  2. Red Dead Redemption (Rockstar Games, PS3/Xbox 360)
  3. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo, Wii)
  4. Mass Effect 2 (Electronic Arts, PC/Xbox 360)
  5. Rock Band 3 (MTV Games, PS3/Xbox 360/Wii)
  6. Call of Duty: Black Ops (Activision, PC/PS3/Xbox 360/Wii)
  7. FIFA 11 (EA Sports, PC/PS2/PS3/PSP/Xbox 360)
  8. God of War 3 (Sony, PS3)
  9. StarCraft II Wings of Liberty (Blizzard, PC)
  10. Halo Reach (Microsoft, Xbox 360)

آخرین ویرایش:
به نظر من که بهترین تریتیب قرار گیری رو داشته!
انصافا بازیی مثل heavy rain که فقط یه بازی نیست و بسیار فراتره! واقعا حقش 1 بودن هست!
اصلا گرافیکش برام مهم نیست مهم اینه که بازی هایی مثل این و یا فارنهایت همیشه در ذهن میمونن و حقشون شماره 1 هست!

من هم این لیستو اصلا قبول ندارم ولی HR به هیچ وجه اشغال نبود ! و شاهکار بود !!!
و شک نداشته باش Xbox دارها ( از جمله خودم ! ) همیشه افسوس بازی کردن HR رو میخورن !!
من که حسرت نمی خورم,از جانب همه حرف نزن.
HR خوب بود,ولی بازی نبود.الان برمی گردی می گی مگه بازی فقط شتور بزن جلوی هست.خودم جاب می دم تا راحت تر باشی.بازی فقط شوتر برو جلو نیست,ولی این HR بازی نبود,فیلم بیشتر بهش می اومد.آخه یعنی چی بشینی همش دکمه بزنی که یه سری اتفاق ها بیفته!هان؟اگر قرار بود اینجوری باشه که همون فیلم بود.فلسفه ی بازی ها به خصوص تو نسل جدید,اینه که یه سرگرمی بسازند که خودمون هم یه کاری توش بکنیم...

همین نظر های دوستان رو میشه تو ساید های خارجی هم پیدا کرد یکی به کل میگه HR فیلمی بود که نشستم دیدم .
یکی میگه بهترین بازی بود که بازی کردم .
یکی میگه این که بازی نبود اصلا یه شکست خودره 100% هستش .
یکی میگه درک صحیح باید داشت از این سبک بازی .

نظر ها به دشت متفاوت هستش و تشخیص این که بهتر بود این بازی باشه یا فیلم رو سخت میکنه .

من که حسرت نمی خورم,از جانب همه حرف نزن.
HR خوب بود,ولی بازی نبود.الان برمی گردی می گی مگه بازی فقط شتور بزن جلوی هست.خودم جاب می دم تا راحت تر باشی.بازی فقط شوتر برو جلو نیست,ولی این HR بازی نبود,فیلم بیشتر بهش می اومد.آخه یعنی چی بشینی همش دکمه بزنی که یه سری اتفاق ها بیفته!هان؟اگر قرار بود اینجوری باشه که همون فیلم بود.فلسفه ی بازی ها به خصوص تو نسل جدید,اینه که یه سرگرمی بسازند که خودمون هم یه کاری توش بکنیم...

عزیز کی گفته همش دکمه بزن برو جلو بود؟ کی یه همچین فلسفه ای رو ساخته ؟

لطفا از خودتون نظریه در ندین . HR یه بازی بود که شما با انتخاب های خودتون داستان بازی رو میبرد جلو چون به شما تفنگ نداده شده دکمه زنی فقط شما در بازی های دیگه چیکار میکنید برای مثال در DMC یا NG با شمشیر طرف رو 100 تیکه میکنی شما در بازی هویت برن شما برای مبارزه دکمه نمیزدین ؟ چجوری هستش اون بازی هستش این نیست ؟

سرگرمی شما این هستش که طرف یه بن بگه SHIT ,F.CK و.... یا طرف رو اره کنی یا .... چه چیز ر,ال بودن بهش میگن سرگرمی نیست شما الان داری در دنیا زندگی میکنی برای شما سرگرمی نیست ؟ این که شما با 1 انتخاب زندگی خودتون رو نابود میکنید بهش چی میگن یا خودتون رو به کشتن میدین به این میگن سرگرمی شما اگه انسان خودش رو به کاری سرگرم نکنه دیوانه میشه میتونی بشینی یه گوشه با هیچ کسی صحبت نکنی یا رفتاری نکنی بعد ببین چه به روزت میاد این هم میشه یه انتخاب .

شما با انالوگ میری جلو خوب آیا آنالوگ خودش حرکت دکمه رو انجام نمیده ؟ شما فقط نگهش نمیدارین که 1 متر بری جلو بعد با نگه داشتن یه دکمه دیگه 100 نفر رو بکشی .:-/

اگه این ها دکمه زنی نیست پس چی هستش نکنه دکمه زنی فقط به این میگن که شما 1000 بار یه دکمه رو بزنی چه فرقی داره بین این که شما 1 بار بزنی تا 100 بار مهم مفهوم عمل هستش .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or