10 بازی برتر تاریخ گیم از سوی گیمرها معرفی شدند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa.jpg

در عصر بازیها ، طرفداران بازیها بیش از پیش به این صنعت روی میاورند . و هر ساله در جای جای دنیا همایشهایی برای معرفی برترین بازی و بهترین عناوین برگزار میشود .
در همین راستا در طی یک نظر سنجی که از 1,862 گیمر پرسیده شد نظرات انان را در مورد 10 عنوان برتر تاریخ بازیها پرسیده شد ، و این افراد 10 بازی برتری چون Fifa بازی Final Fantasy و دیگر عناوین مهم دنیای گیم در این لیست نام بردند این لیست که در صدر ان بازی فیفا قرار دارد دارای 72% آرا میباشد و در پشت سر ان نیز بازی Final Fantasy با 67% و بازی Super Mario Brothers نیز با 61%آرا در مکانهای دوم و سوم قرار دارند . لیست ارائه شده که بسیار جالب میباشد به شرح زیر است .
1) FIFA – 72%
2) Final Fantasy - 67%
3) Super Mario Brothers – 61%
4) Sonic the Hedgehog- 55%
5) Zelda – 51%
6) Resident Evil – 49%
7) Call of Duty- 41%
8) Grand Theft Auto- 38%
9) Tomb Raider- 37%
10) Tony Hawk Pro Skater- 25%

Playr2.com
SRC 2
SRC3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
خوب به نظرت بهتره درسته evil کی از بهترین بازی های دنیاست ولی فکر نمی کنم از gta سر باشه

خداییش مثلا gow زاده کدوم یکی از بازی های بالاست ؟؟geow زاده کدوم یکی از بازی های بالاست ؟؟hr زاده کدوم یکی از بازی های بالاست؟؟؟ac زاده کدوم یکی از بازی های بالاست؟؟

بعضی وقتا دوستان یه حرف هایی میزنند ادم شاخ در میاره
پس بهتره شما هم اینجا :
جالبه evil از gta بهتره خاک بر سر اون گیمیری که این نظر ها رو داد چولوبه
یه به نظر من اضافه میکردی نه اینکه بیای به بقیه توهین کنی:|.

واقعا آدم با خوندن پستهایی كه تو اين تاپيك هست پی می بره كه ايرانی جماعت نمی تونه به نظر هيچ كس يا گروهی احترام بذاره و فقط كوركورانه دنبال به كرسی نشوندن حرف خودشه.
از اونور يه عده انگار نمی فهمن كه ملاك انتخاب های اين ليست فروش و كيفيت فرانچايزها بوده!
يه عده هم فكر می كنن فيفا از سال 2001 اومده (لول) كه آدم نمی دونه بخنده يا گريه كنه...:
genesis-fifa-soccer-96-used.jpg
تاييد ميشود !!
در ضمن اين فيفاي ذكر شده ي بالا روي كنسول سگا موجود بوده !!!
اگر كسي رو كنسول هاي يكي دو نسل قبل دنبالشه نگرده كه نيست :d

اینجا هیچی ، اما ژاپن خیلی :دی
خلا صه متال گیر همه جا محبوبه . فروشش هم تو کل دنیا نشون میده ... از همه انحصاری های PS3 جز یکی دو تا هم بیشتر فروخته ...

البته محبوب بودن تو ایران هم همش ملاک نیست !
تو ژاپن ds هم خیلی پر فروشه یا یاکوزا . پس دلیلی بر خوب بودن اونا هم نیست . و شاید نشه محبوبیت mgs تو ایران رو به همه جا تعمیم داد .
پ.ن: آقا به نظر من mgs شاهکاره . نظره این فقط !× :d

به نظر من لیست خیلی خوبی هست به هر حال بازی های زیادی هستن که میشه گفت نزدیک هم هستن و در یک رده میتونن قرار بگیرن که اینجا قید نشدن

@ آقای اُکـِی : من ایران رو "مثال" زدم ... بهرحال میانگین امتیازات و فروش یک عنوان ، یا یک فرنچایز می تونه اون رو تا حد زیادی ارزیابی کنه .
پ.ن : میدونی ds تو امریکا چقدر میفروشه ؟:دی

@ آقای اُکـِی : من ایران رو "مثال" زدم ... بهرحال میانگین امتیازات و فروش یک عنوان ، یا یک فرنچایز می تونه اون رو تا حد زیادی ارزیابی کنه .
پ.ن : میدونی ds تو امریکا چقدر میفروشه ؟:دی

بالا بودن امتیازات البته دلیلی بر محبوبیت نیست آقای رامونایی که اسمتون رو هم نمیدونم . یه بازی با نمره پایین میتونه محبوب باشه اما نمیتونه خوب باشه
حتما ده برابر ژاپن میفروشه ؟ !

بالا بودن امتیازات البته دلیلی بر محبوبیت نیست آقای رامونایی که اسمتون رو هم نمیدونم . یه بازی با نمره پایین میتونه محبوب باشه اما نمیتونه خوب باشه
حتما ده برابر ژاپن میفروشه ؟ !
من ترکیب "امتیازات بالا + فروش خفن" رو منظورمه ... همچین چیزی نمیتونه بد باشه :|:دی خلاصه اگه جامعه آماری بزرگتر باشه و پراکنده تر (نه فقط امریکا) حتما متال گیر توی اون لیست خواهد بود .
پ.ن : 10 یا 20 برابرشو نمیدونم ! اما میدونم خیلی میفروشه تو امریا .

من ترکیب "امتیازات بالا + فروش خفن" رو منظورمه ... همچین چیزی نمیتونه بد باشه :|:دی خلاصه اگه جامعه آماری بزرگتر باشه و پراکنده تر (نه فقط امریکا) حتما متال گیر توی اون لیست خواهد بود .

ژاپن توش خیلی مهمه . ژاپن تاثیر داره . توی ژاپن و ایران محبوبیت فوق العاده ای داره خب . نمیشه منکرش شد .
آمارتون هم خیلی دقیقه آخه !
نه اصن شما فنِ بازی هستی باهات نمیشه بحث کرد .

من ترکیب "امتیازات بالا + فروش خفن" رو منظورمه ... همچین چیزی نمیتونه بد باشه :|:دی ا .
والا این دو معیار رو که سری کال داره ولی بازم دوستان دارن میکوبنش.
واقعا آدم با خوندن پستهایی كه تو اين تاپيك هست پی می بره كه ايرانی جماعت نمی تونه به نظر هيچ كس يا گروهی احترام بذاره و فقط كوركورانه دنبال به كرسی نشوندن حرف خودشه.
از اونور يه عده انگار نمی فهمن كه ملاك انتخاب های اين ليست فروش و كيفيت فرانچايزها بوده!
اگه کیفیت و فروش منظور بود که فکر میکنم سری سیمز حدافل اندازه سری تامب رایدار فروخته و سری بازیش هم کیفیت خوبی داره.
فکر نکنم لازم باشه بقیه رو نفهم صدا کنین حتی اگه نفهم باشن.;)

من هنوز نگرفتم چی شد :دی همه پست ها رو هم خوندم ولی هنوز دقیق نفهمیدم چی شد :دی

این نظرسنجی کجا برگزار شده ؟ چه عنوان هایی توی نظرسنجی بودن ؟ چه قشری از گیمرها توی این نظرسنجی شرکت کردن ؟ ملاک برتری بازی ها و انتخاب شدنشون توی نظرسنجی چی بوده ؟ نظر گیمر یا میزان فروش یا امتیازات ؟

یه جورایی انگار از گیمر های کژوال نظرسنجی کردن ( اینکه مربوط به کدوم کشوره و چه بازی های دیگه ایی توی نظرسنجی بودن هم معلوم نیست )

بعد دوستانی که میگن بازی های قدیمی و با تجربه ملاک بوده اونوقت این سری POP کجاست یا چرا خبری از Castlevania نیست ؟!

اگه امتیازات بازی ملاک قرار گیری اون توی لیست بوده پس Uncharted , Gears Of War , Half-Life , Mass Effect و ... کجان ؟! اگه ملاک فروش بازی هاست پس Sims ، HALO و.... کجان ؟!

اصلا هدف از این نظرسنجی چی بوده ؟ از 1800 گیمر پرسیدن بازی مورد علاقه تون چیه بعدش با نظرات اینا اومده 10 بازی برتر تاریخ گیم رو مشخص کردن ؟!!!

آخرین ویرایش:
اگه کیفیت و فروش منظور بود که فکر میکنم سری سیمز حدافل اندازه سری تامب رایدار فروخته و سری بازیش هم کیفیت خوبی داره.
فکر نکنم لازم باشه بقیه رو نفهم صدا کنین حتی اگه نفهم باشن.;)
اولا سيمز به هيچ وجه اندازه تامب رايدر نفروخته ثانيا محبوبيت و شناخته شدگی فرانچايز تامب رايدر با سيمز اصلا قابل مقايسه نيست (بخاطر شخصيت لارا كرافت و فيلم های تامب رايدر) طوريكه حتی غير گيمرها هم می شناسنش.كيفيت و فروش هم دو عاملی هستند كه باعث هر چه بيشتر شناخته شدن و مشهورتر شدن بازی می شن و منم منظورم اين بود كه بازی های مشهور و شناخته شده تو اين ليست قرار گرفتن.
پس كاملا حرف من درست بود;)
اينجا طرف مياد می گه God of War كو يا فلان بازی PC كه چندانم مشهور نيست كو حرف من در موردش قشنگ صدق می كنه.
من ترکیب "امتیازات بالا + فروش خفن" رو منظورمه ... همچین چیزی نمیتونه بد باشه :|:biggrin1: خلاصه اگه جامعه آماری بزرگتر باشه و پراکنده تر (نه فقط امریکا) حتما متال گیر توی اون لیست خواهد بود .
ول كن كيوان يكی يه چيزی اومد گفت،در مورد دليل انتخاب های ليست هم توضيح دادم...
حالاخوبه تمام انحصاری های 360 از جمله هيلو و گيرز تو ليست هستن و متال گير نيست و آبروش رفته.

• Like
Reactions: Biohazard
تامب رایدر : Thumb Rider : شَست سوَار !
توم رِیدر : Tomb Raider : مهاجم مقبره :)
والا این دو معیار رو که سری کال داره ولی بازم دوستان دارن میکوبنش.
دوستان رو وللش رفیق ... اون دوستان آخرِ سال دیدن دارن :دی

اولا سيمز به هيچ وجه اندازه تامب رايدر نفروخته ثانيا محبوبيت و شناخته شدگی فرانچايز تامب رايدر با سيمز اصلا قابل مقايسه نيست (بخاطر شخصيت لارا كرافت و فيلم های تامب رايدر) طوريكه حتی غير گيمرها هم می شناسنش.كيفيت و فروش هم دو عاملی هستند كه باعث هر چه بيشتر شناخته شدن و مشهورتر شدن بازی می شن و منم منظورم اين بود كه بازی های مشهور و شناخته شده تو اين ليست قرار گرفتن.
پس كاملا حرف من درست بود;)
نمیدونم.آخه من بر اساس اینکه تو آمار فروش ها معمولا یه سیمز هست فکر میکردم فروش سیمز بیشتر توم ریدره.شما میتونی یه آمار بدی که فروش بازی توم ریدر بیشتر بوده؟;;)

یه به نظر من اضافه میکردی نه اینکه بیای به بقیه توهین کنی
وقتی پست رو خودم دادم معلومه نظر شخصی خودمه دیگه چرا باید یه به نظر من اضافه کن من هنوزم رو حرفم هستم evil هیچوقت نمی تونه از gta بهتر باشه و خاک بر سر اون گیمر هایی که این ارا رو دادن شما چتونه بهتون بر میخوره

آخرین ویرایش:
وقتی پست رو خودم دادم معلومه نظر شخصی خودمه دیگه چرا باید یه به نظر من اضافه کن من هنوزم رو حرفم هستم evil هیچوقت نمی تونه از gta بهتر باشه و خاک بر سر اون گیمر هایی که این ارا رو دادن شما چتونه بهتون بر میخوره

این حرفت یعنی خاک برسر تمام هوادارای RE ، یه ذره احترام به عقیده دیگران بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or