10 بازی برتر تاریخ گیم از سوی گیمرها معرفی شدند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa.jpg

در عصر بازیها ، طرفداران بازیها بیش از پیش به این صنعت روی میاورند . و هر ساله در جای جای دنیا همایشهایی برای معرفی برترین بازی و بهترین عناوین برگزار میشود .
در همین راستا در طی یک نظر سنجی که از 1,862 گیمر پرسیده شد نظرات انان را در مورد 10 عنوان برتر تاریخ بازیها پرسیده شد ، و این افراد 10 بازی برتری چون Fifa بازی Final Fantasy و دیگر عناوین مهم دنیای گیم در این لیست نام بردند این لیست که در صدر ان بازی فیفا قرار دارد دارای 72% آرا میباشد و در پشت سر ان نیز بازی Final Fantasy با 67% و بازی Super Mario Brothers نیز با 61%آرا در مکانهای دوم و سوم قرار دارند . لیست ارائه شده که بسیار جالب میباشد به شرح زیر است .
1) FIFA – 72%
2) Final Fantasy - 67%
3) Super Mario Brothers – 61%
4) Sonic the Hedgehog- 55%
5) Zelda – 51%
6) Resident Evil – 49%
7) Call of Duty- 41%
8) Grand Theft Auto- 38%
9) Tomb Raider- 37%
10) Tony Hawk Pro Skater- 25%

Playr2.com
SRC 2
SRC3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
ليست بالا رو به شدت تاييد می كنم.
سبک MGS
سبک SC
سبک POP
متال گير و اسپلينتر سل جفتشون از شوتر زاده شدن.POP هم از پلتفرمر زاده شده.
جدای اين موضوع فروش كلی اين سه تا فرانچايزی كه گفتيد به اندازه 10 تا فرانچايزی كه تو ليست بالا هست نيست كه اين درست بودن اين ليست را تاييد می كنه.

ليست بالا رو به شدت تاييد می كنم.

متال گير و اسپلينتر سل جفتشون از شوتر زاده شدن.POP هم از پلتفرمر زاده شده.
جدای اين موضوع فروش كلی اين سه تا فرانچايزی كه گفتيد به اندازه 10 تا فرانچايزی كه تو ليست بالا هست نيست كه اين درست بودن اين ليست را تاييد می كنه.
خیلی نمیخوام وارد بحث بشم ولی متال گیر خالق سبک مخفی کاریه
SC خیر ولی POP استاندارد های جدیدی برای پلتفرمر ابداء کرد و خیلی از بازی های پلتفرمر امروز یجورایی الهام از POP گرفتن
چون از شوتر و پلتفرمر و ... زاده شدن نمیشه صاحب سبک نباشن ثانیا من خالق شوتر رو اینجا نمیبینم که سمبلش کنیم

اصلاً‌ شماهایی که دارید گیر میدید به لیست، Tony Hawk's Pro Skater بازی کردید؟ می‌دونید با چی طرف هستید؟ :دی با یکی از بهترین‌های نسل؛ که خودم جزو TOP 5 من هست!

لازم به ذکر هستش که GS و IGN به بازی 9.9 داده و GOTY ِ اون سالش کرد فکرکنم. میانگین هم 95. :| وقتی اطلاعی راجع به چیزی ندارید، بهتره اینجوری راجع‌به بازی صحبت نکنید‌:دی (اما بازم می‌گم، نظرها متفاوته، شایدم چون عنوانه نسباتاً قدیمی‌ای هستش، کسی بازی نکرده، که اگه نکردید بهترین بازی‌های نسل رو از دست دادید...!)

پ.ن: لیست جالبی بود :دی

من کاملا نسبت به انتخاب بازی های برتر ناامید شدم گفتیم سایتا یه خرده ضایع انتخاب می کنن !! الان امیدمم نسبت به گیمرا از دست دادم !!:|
این گیمرا از سراسر دنیا بودن یا از یه کشور خاص !!؟؟:|:d

سلام علیکم...

طی یک نظر سنجی که از 1,862 گیمر پرسیده شد نظرات انان را در مورد 10 عنوان برتر تاریخ بازیها پرسیده شد ، لیست ارائه شده که بسیار جالب میباشد به شرح زیر است .

=)) =)) =)) ...

آقا دمت گرم، کلی خندیدیم....

به نظر من کل این لیستها مزخرفن و اونایی که تدارک میبینن گانا ساک...

آخه چه معنی داره 10 بازی برتر .. هرچند رای گیری اما همچین رای گیریهایی فاقد ارزشن ..

اصلا به تعداد نظر دهنده ها یا معتبر بودن یا نبودنش کاری ندارم.......

ولی جونم FIFA :x >:d<

این IP همینجوریم تو 5 بازی برتر - پرطرفدار و محبوبه ....... و تو بازیها ی ورزشیم بی رقیبه و شاهکاره .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or