10 بازی برتر تاریخ گیم از سوی گیمرها معرفی شدند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa.jpg

در عصر بازیها ، طرفداران بازیها بیش از پیش به این صنعت روی میاورند . و هر ساله در جای جای دنیا همایشهایی برای معرفی برترین بازی و بهترین عناوین برگزار میشود .
در همین راستا در طی یک نظر سنجی که از 1,862 گیمر پرسیده شد نظرات انان را در مورد 10 عنوان برتر تاریخ بازیها پرسیده شد ، و این افراد 10 بازی برتری چون Fifa بازی Final Fantasy و دیگر عناوین مهم دنیای گیم در این لیست نام بردند این لیست که در صدر ان بازی فیفا قرار دارد دارای 72% آرا میباشد و در پشت سر ان نیز بازی Final Fantasy با 67% و بازی Super Mario Brothers نیز با 61%آرا در مکانهای دوم و سوم قرار دارند . لیست ارائه شده که بسیار جالب میباشد به شرح زیر است .
1) FIFA – 72%
2) Final Fantasy - 67%
3) Super Mario Brothers – 61%
4) Sonic the Hedgehog- 55%
5) Zelda – 51%
6) Resident Evil – 49%
7) Call of Duty- 41%
8) Grand Theft Auto- 38%
9) Tomb Raider- 37%
10) Tony Hawk Pro Skater- 25%

Playr2.com
SRC 2
SRC3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
لیست خوب بود اما این کال اف خیلی مشکوک می زنه !!!!!!!!!!!!!و لیست برده زیر سوال
فیفا هم که خدای محبوب ترین بازی هستپ
البته من موندم سم فیشر این وسط کجاست
خب میشد اینطور گفت که CoD به خاطر بیش از حد پر سر و صدا بودنش و هایپ های زیادی که براش شده تو لیست بوده وگرنه این بازی قدمتش به 10 سال نمیرسه.

خب میشد اینطور گفت که CoD به خاطر بیش از حد پر سر و صدا بودنش و هایپ های زیادی که براش شده تو لیست بوده وگرنه این بازی قدمتش به 10 سال نمیرسه.
دوست عزیز،کال هایپ میکنه،بازی های دیگه هم هایپ میکنن.چرا بقیه اینقدر معروف نمیشن؟
در ضمن به قدمت چه ربطی داره؟نگفن که بازیه قدیمی بگید.گفتن بازی مورد علاقتونو بگید.

در ضمن دوستان بازی های خیلی خوب زیادن ولی اینجا ده تاشو اورده.قرار نیست که همه سبک ها و بازی های خوب اینجا باشن.:)

چرا جمعشون 100 نمیشه؟:d
والا اگر به فروش باشه که Sims یا تتریس باید از همه بالاتر باشن.این وسط استارکرفت بچه کدوم بازیه؟ نکنه فیفا استراتژی ـه من نمیدونم.فقط گیمرهای کره ای کافین که این عنوان رو اول کنن:d
اوه اوه،HL و گوردون جان کجان پس؟ دیگه لیست از علامت سوال هم گذشته.باید چیز دیگه ای براش استفاده کرد:d

همسن شمایی که دارید این حرف رو میزنید اگه جای cod بازی bf بود مطمعا خودتون هم از همون حرف ها استفاده میکردید
من تا حالا یه جا از BF بد نگفتم همه جا هم از گرافیکش تعریف کردم ! توی تاپبک های بهترین های E3 از نظر سایتا که همشون BF بالاتر از MW3 بوده گفتم حقش بوده

فکر کردی منم مثل بعضی از فن های MW3 و BF چشمامو میبندم و گوشامو میگیرم فقط پست میدم ...

طبق ليستي كه از اين همه گيمر منتشر شده مشخصه اين متال گير خيلي هم محبوب نيست :d:d
چه ربطی داره ؟! اونا سلیقه ندارن چرا تعمیمش میدی ؟:دی:|شما یه لیست تو بازیسنتر بگیر ، ببین اسم سایت عوض میشه متالگیر سنتر ! از اوتارها،یوزرها و امضاها میشه قشنگ فهمید متال گیر چقدر اینجا محبوبه . تو ژاپن هم اسنیک محبوبیتش زبان زد عام و خاصه .

چه ربطی داره ؟! اونا سلیقه ندارن چرا تعمیمش میدی ؟:دی:|شما یه لیست تو بازیسنتر بگیر ، ببین اسم سایت عوض میشه متالگیر سنتر ! از اوتارها،یوزرها و امضاها میشه قشنگ فهمید متال گیر چقدر اینجا محبوبه . تو ژاپن هم اسنیک محبوبیتش زبان زد عام و خاصه .

من خودم از مريدان متال گير هستم !!
مگه اينجا و ژاپن چقدر از حجم گيمر هاي دنيا رو اشغال كردن؟ :d

مگه اينجا و ژاپن چقدر از حجم گيمر هاي دنيا رو اشغال كردن؟ :d
اینجا هیچی ، اما ژاپن خیلی :دی
خلا صه متال گیر همه جا محبوبه . فروشش هم تو کل دنیا نشون میده ... از همه انحصاری های PS3 جز یکی دو تا هم بیشتر فروخته ...

fifa.jpg

در عصر بازیها ، طرفداران بازیها بیش از پیش به این صنعت روی میاورند . و هر ساله در جای جای دنیا همایشهایی برای معرفی برترین بازی و بهترین عناوین برگزار میشود .
در همین راستا در طی یک نظر سنجی که از 1,862 گیمر پرسیده شد نظرات انان را در مورد 10 عنوان برتر تاریخ بازیها پرسیده شد ، و این افراد 10 بازی برتری چون Fifa بازی Final Fantasy و دیگر عناوین مهم دنیای گیم در این لیست نام بردند این لیست که در صدر ان بازی فیفا قرار دارد دارای 72% آرا میباشد و در پشت سر ان نیز بازی Final Fantasy با 67% و بازی Super Mario Brothers نیز با 61%آرا در مکانهای دوم و سوم قرار دارند . لیست ارائه شده که بسیار جالب میباشد به شرح زیر است .
1) FIFA – 72%
2) Final Fantasy - 67%
3) Super Mario Brothers – 61%
4) Sonic the Hedgehog- 55%
5) Zelda – 51%
6) Resident Evil – 49%
7) Call of Duty- 41%
8) Grand Theft Auto- 38%
9) Tomb Raider- 37%
10) Tony Hawk Pro Skater- 25%

Playr2.com
SRC 2
SRC3

اونوقت اینا مطمئن هستن که گیمرن با این انتخاباشون؟!!!!!!

اینجا هیچی ، اما ژاپن خیلی :دی
خلا صه متال گیر همه جا محبوبه . فروشش هم تو کل دنیا نشون میده ... از همه انحصاری های PS3 جز یکی دو تا هم بیشتر فروخته ...
بستگی داره شما محبوبیت رو چه طور تعریف کنی بله متال گیر محبوبه ولی اصلا محبوبیتش در اون حدی نیست که بخواد با اینا مقایسه بشه.اینم یه fact هست.اگر قبول نکنی نشانه تعصبه بیش از حده.

واقعا آدم با خوندن پستهایی كه تو اين تاپيك هست پی می بره كه ايرانی جماعت نمی تونه به نظر هيچ كس يا گروهی احترام بذاره و فقط كوركورانه دنبال به كرسی نشوندن حرف خودشه.
از اونور يه عده انگار نمی فهمن كه ملاك انتخاب های اين ليست فروش و كيفيت فرانچايزها بوده!
يه عده هم فكر می كنن فيفا از سال 2001 اومده (لول) كه آدم نمی دونه بخنده يا گريه كنه...:
genesis-fifa-soccer-96-used.jpg

• Like
Reactions: VahiD_ST

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or