شديدا کار سختي هستش انتخاب کردن بين اين همه استديو !
من 12 تا انتخاب کردم چون واقعا ديگه 10 تا براي من سخته
ترتيب نداره چون ترتيب دادن بهش از انتخاب کردنش سخت تره .
Epic Games
قطعا Geow يکي از بهترين تجربه هاي من توي اين نسل بود . شديدا اين بازي تاثير بسيار زيادي روي خيلي از بازي هاي TPS داشت .
BioWare
قطعا سري مس افکت لذت بخش ترين سري ها توي اين نسل براي من بودش . به ويژه مس افکت 2 (در صورتي که مس افکت 3 نسبت به مس افکت هاي ديگه براي من لذت بخش نبود )
Rocksteady Studios
عاشق Batman Arkham Asylum و Batman Arkham City هستم . اون اتمسفر وداستان و گیم پلی اعتیاد آورش دیوانه کنندس .(البته گرافیک بسار خوب این دو بازی رو هم باید در نظر گرفت)
Bethesda Game Studios
Fallout و Elder Scrolls قطعا جزو بهترين RPG هايي هستش که بازي کردم .
Bungie
بهترين بازي عمر منو قطعا اين استديو که به نظرم يک نسل از همه ي استديو ها جلوتر هستش درست کرده . تو اين نسل هم بهترين استديو بازي سازي براي من بوده .
Valve
قطعا Portal و Orange Box از شاهکار هاي اين نسل بوده . هيچ وقت اون روزي که Portal 1 رو بازي کردم يادم نميره (البته Portal 2 ـرو خيلي بيشتر دوست دارم ولي Portal 1 هم چيز عاليي بودش)
Ubisoft Montreal
بازي هاي زيادي درست کرده ، بازي هاي عالييي درست کرده . بلکه به همون بازي هايي که شاهکار کرده گندم زده ولي شديدا اين استديو رو دوست دارم .
Irrational Games
Bioshock 1 و Infinite قطعا شاهکارن . داستان غنیی که این سری داره ، قطعا توی هر بازیی پیدا نمیشه . طراحی های هنریی این سری دهن آدم رو واقعا باز می ذاره .
Infinity Ward
بلکه يه چند سالي هستش حالم ازش بهم مي خوره ولي MW1 رو درست کرد و شاهکارش کرد . قطعا یکی از متحول کنندگان FPS بودش .
Turn 10 Studios
بهترين ريسينگ هاي عمرمو درست مي کنه . يکي از يکي بهتر و عالي تر .
PopCap
اعتياد آور ترين بازيي که انجام دادم توسط اين استديو درست شده که چيزي نيست جز Plants Vs Zombie
343 Industries
يه استديو تازه تاسيس که با درست کردن اولين بازيش يعني Halo 4 اونو شاهکار به تمام کرد . به اندازه بانجی ازش راضی نیستم ولی قطعا بهترین جایگزین به جای بانجی بودش .