10 استديو بازي سازي برتر نسل هفتم

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اينم ليست بنده (متاسفانه 12 تا شد كه از حق وتوي خودم در تاپيك استفاده كردم:d)

Platinum Games : ساخت Bayonetta به تنهايي مي تونه اين استديو رو جز بهترين ها قرار بده.بازي كه رسما انقلاب بزرگي توي سبك H&S ايجاد كرد.بعلاوه Vanquish هم شايد تنها اكشن سوم شخصي باشه كه استاندارد هاي Gears Of War رو يك پله به بالاتر برد و به سريع ترين اكشن سوم شخص تاريخ تبديل شد.در كنار اون نجات MGR از اون وضعيت و ساخت يك بازي با اون سطح كيفي در اون مدت زمان كم فقط از دست اين استديو خلاق بر ميومد.در كنار اينها MadWorld و چند عنوان متفاوت ديگه Platinum رو از بقيه استديو ها متمايز ميكنه.

Irrational Games : اين تيم هم با حضور Ken Levine به يك تيم افسانه اي تبديل شده.با خلق Bioshock فراموش نشدني ترين اتمسفر نسل رو ايجاد كردند.اتمسفري كه توي هيچ بازي ديگه مشاهده نشده.بعلاوه سبك خاص بازي آغازگر راهي جديد براي ساير بازي ها از جمله Dishonnerd بود.اما نقطه ي عطف ساخته هاي اين استديو خلق داستان عظيم Bioshock Infinte بود كه به راحتي اون رو در كنار بزرگان اين صنعت قرار داد.به نوعي ميشه گفت اين استديو نشون داد كه براي يك خلق يك داستان عظيم نياز به چشم پوشي از ساير پارامتر ها نيست و به راحتي مي تونم بگم كه كم نقص ترين بازي نسل رو ساخت.

The Creative Assembly : استاد سبك استراتژي.شركتي كه علارغم عرضه تعداد زيادي بازي از سري Total War توي اين چند وقته همچنان كيفيت بازي هاش و صد البته تنوع رو حفظ كرده.خوشبختانه اخيرا هم خيلي بزرگتر شده و داره خودش رو براي ساخت بازي توي سبك هاي ديگه هم آماده ميكنه.

Relic Entertainment : تنها استديو كه در سبك استراتژي به نظر من رقيب The Creative Assembly هستش و شايد توي يك سري زمينه ها ازاون هم سرتر باشه.استديو كه با خلق Company Of Heroes دست به كار بزرگي زد و بهترين RTS تاريخ رو خلق كرد.

Rocksteady : خلق دو عنوان خارق العاده از سري بتمن كه به لحاظ كيفي خيلي فراتر از ساخته هاي نولان باشه اين استديو رو به جمع بهترين ها وارد ميكنه.هرچه قدر هم به دنياي Batman اگه كسي ناآشنا باشه يا ازش بدش بياد با تجربه Arkham ها نظرش عوض ميشه.خلق يك گيم پلي استادانه و اون اتمسفر فراموش نشدني فقط كاره Rocksteady هستش.

Epic Games/Pepole Can Fly : با ساخت Gears Of War استاندارد جديدي توي بازي ها ايجاد كردند كه معلوم نيست تا كي سرلوحه كار بقيه باشه و با اين وجود شايد تا مدت ها عنواني در اون سطح كيفي و هم رده با GEOW خلق نشه.بعلاوه با ساخت Bulletstorm دست به كار بزرگي زدند و يكي از متفاوت ترين FPS هاي نسل رو ساختند.در كنار اون نبايد Unreal Engine 3 رو هم فراموش كرد كه اگه وجود نداشت شايد خيلي از استديو هاي بزرگ اين نسل نمي تونستند اون بازي هاي فراموش نشدني رو به اون راحتي بسازند.

Codemaster : خب جايي كه همه Turn 10 رو به عنوان برترين Racing ساز توي ليستشون قرار ميدن و الحق هم برزاندش هست من ميخوام به جاش Codemaster رو توي ليستم قرار بدم كه با خلق سري Dirt و در كنار اون Grid و F1 نشون داده كه كاربلد ترين استديو توي اين سبك هستش.

Naughty Dog : بهترين استديو زير مجموعه سوني و جز بهترين هاي اين نسل.اين استديو نشون داده كه دست روي هر بازي بذاره ازش شاهكار درمياره.Uncharted 2 به جرئت جز بهترين بازي هاي تاريخ هستش كه بالاخره بقيه استديو ها رو هم مجبور به پيروي از خودش ميكنه.

Monolith Productions : خب اين استديو رو هم شايد بقيه زياد توي ليستشون نيارن ولي به نظرم من لايق حضور توي چنين ليست هايي هستش.در ابتداي نسل با خلق Fear و Condemned تعريف جديدي از هوش مصنوعي رو وارد بازي ها كرد كه همه رو اميدوار به بهبود اين بخش توي اين صنعت كرد، ولي بعدش هيچ وقت هيچ استديو ديگه اي نتونست كاري رو كه اين ها با Condemned و Fear انجام دادند رو تكرار بكنه.متاسفانه بعد از خريده شدن توسط Warner اون فروغ قبلي رو نداشتن ولي همون 3 تا بازي اول نسل كافيه كه جز بهترين ها باشن.

Infinity Ward :هرچه قدر Epic با GeOW خودش سبك اكشن سوم شخص رو دگرگون كرد اين طرف هم Infinity با خلق Call Of Duty و ادامه هاي بزرگ اون استاندارد هاي اين سبك رو از نوع نوشت.متاسفانه اين استديو گرفتار سياست هاي نه چندان خوب ناشرش شد وگرنه شايد مي تونست استاندارد هاي ساير سبك ها رو هم تغيير بده.

Bethesda Game Studios :بهترين استديو به نظر من توي سبك RPG . بازي هايي مثل Skyrim و Fall Out 3 و Oblivion هر كسي رو عاشق سبك RPG ميكنه.

Nintendo EAD :خب اين استديو ها هم يك تنه حريف طوماري از شركت هاي Third Party شد كه از نيتندو و كنسولش حمايت خوبي نداشتن.اگه كيفيت و كميت رو در كنار هم در نظر بگيرم قطعا Nintendo EAD بهترين استديو نسل هستش.

شديدا کار سختي هستش انتخاب کردن بين اين همه استديو !
من 12 تا انتخاب کردم چون واقعا ديگه 10 تا براي من سخته :دی
ترتيب نداره چون ترتيب دادن بهش از انتخاب کردنش سخت تره .

Epic Games

قطعا Geow يکي از بهترين تجربه هاي من توي اين نسل بود . شديدا اين بازي تاثير بسيار زيادي روي خيلي از بازي هاي TPS داشت .

BioWare

قطعا سري مس افکت لذت بخش ترين سري ها توي اين نسل براي من بودش . به ويژه مس افکت 2 (در صورتي که مس افکت 3 نسبت به مس افکت هاي ديگه براي من لذت بخش نبود )

Rocksteady Studios

عاشق Batman Arkham Asylum و Batman Arkham City هستم . اون اتمسفر وداستان و گیم پلی اعتیاد آورش دیوانه کنندس .(البته گرافیک بسار خوب این دو بازی رو هم باید در نظر گرفت)

Bethesda Game Studios

Fallout و Elder Scrolls قطعا جزو بهترين RPG هايي هستش که بازي کردم .

Bungie

بهترين بازي عمر منو قطعا اين استديو که به نظرم يک نسل از همه ي استديو ها جلوتر هستش درست کرده . تو اين نسل هم بهترين استديو بازي سازي براي من بوده .

Valve

قطعا Portal و Orange Box از شاهکار هاي اين نسل بوده . هيچ وقت اون روزي که Portal 1 رو بازي کردم يادم نميره (البته Portal 2 ـرو خيلي بيشتر دوست دارم ولي Portal 1 هم چيز عاليي بودش)

Ubisoft Montreal

بازي هاي زيادي درست کرده ، بازي هاي عالييي درست کرده . بلکه به همون بازي هايي که شاهکار کرده گندم زده ولي شديدا اين استديو رو دوست دارم .

Irrational Games

Bioshock 1 و Infinite قطعا شاهکارن . داستان غنیی که این سری داره ، قطعا توی هر بازیی پیدا نمیشه . طراحی های هنریی این سری دهن آدم رو واقعا باز می ذاره .

Infinity Ward

بلکه يه چند سالي هستش حالم ازش بهم مي خوره ولي MW1 رو درست کرد و شاهکارش کرد . قطعا یکی از متحول کنندگان FPS بودش .

Turn 10 Studios

بهترين ريسينگ هاي عمرمو درست مي کنه . يکي از يکي بهتر و عالي تر .

PopCap

اعتياد آور ترين بازيي که انجام دادم توسط اين استديو درست شده که چيزي نيست جز Plants Vs Zombie

343 Industries

يه استديو تازه تاسيس که با درست کردن اولين بازيش يعني Halo 4 اونو شاهکار به تمام کرد . به اندازه بانجی ازش راضی نیستم ولی قطعا بهترین جایگزین به جای بانجی بودش .

منم مال خودمو بگم و اینکه بگم همش به ترتیبه:
Nintendo EAD:در وضف موفقیت های این شرکت بگم همه زیری ها رو قورت میده!!!بدانید که یه زلدا و ماریو داره به کلّ سری باز ها می ارزه!!!!حساب این شرکت رو از نه تای دیگه جدا کنید!خیلی بالاتر از اون هاست
RockStar:در وصف این استدیو هم فقط GTA،برا همین هم دوّمه دیگه!از فن زلدا چه توقّعی دارید
Bethesda:قبل از اینکه بایوور و CD Project ی در کار باشه این بتسدا بود که با آبلیویون،نقش آفرینی غربی رو وحشتناک به جلو پیش برد
Valve:شاید اگه به HL ش بود میرفت رتبه هفتم!ولی پرتال 2 اصلاً تبدیل شد به سکوی پرتاب استدیو!در یک کلام،فوق العاده!!
Amanita Design:ماشیناریوم دوّمین جزو 5 بازی برتر عمرمه!و همین دلیل برای دوست داشتن این استدیو لوگو قارچی بنظرم کافیه!
Naughty Dog:شاید از آنچارتدش خوشم نیاد ولی کراش و آخرین ما اش جزو آثار بی نظیر این صنعته(گرچه دو هم تای توپ تر به اسم زلدا و ماریو داره)من این به این استدیو و کارگردان هاش ایمان دارم!و این رتبه رو براش مناسب می بینم
Irrational Game:بایوشاک تنها بازی ای بود که واقعاً دلم نیومد که اسپویلرهاش رو بخونم!داستان سرایی این استدیو فوق العاده است گل سرسبدشون هم کن لوین!
Firaxis Game:بهترین استدیوی استرتژیک ساز کیه؟کسی که ستاره ای مثل سد میرز داره کیه؟یکصدا!فیراکسیس
Maxis:خاطلا بچگی من سگا نیست.سیمزه!کلّ فامیل ما با این سیمز خاطره دارند!بازی ای به اجتماعی بودن این بازی می شناسید؟
Team Sonic:این تیم کوچک تونستند سال ها پیش برای اوّلین بار و آخرین بار شخصیتی خلق کنند که تا مدّت نسبتاً بلندی از اسطوره این صنعت یعنی ماریو بیشتر طرفدار داشته باشند.بنظرتون همین یه افتخار برای بودن تو لیست کافی نیست؟
----------------------
خیلی منطقی بود نه؟:d ؟تایید کنید دیگه :d

1-Naughty Dog : که با سری Uncharted ترکوند و در آخر هم به احتمال زیادبا بهترین بازی نسل(The last of us احتملا رو هم به این خاطر گذاشتم که هنوز یه سری بازی هایی مونده) با نسل 7 خدا حافطی کرد.
2-RockStar(سری فوق العاده GTA و البته دیگر بازی هاش)
3- Valve
4-Bungie
5-Santa Monica Studio
6-Rocksteady Studios
7-Epic Games
8-BioWare
9-Quantic Dream
10-Ubisoft Montreal

1- Rockstar Games = کلن شاهکارن نیازی به توضیح نیست ! مثله RDR , GTA IV !
2- Bethesda Studios = اینا هم شاهکارن دیگه بحثی توش نیست ! یه نمونه بیارم مثله Skyrim
3- Irrational Games = سری بایوشاک دیگه حرفی نمیذاره ! بخصوص BioS In
4- Na*ghty Dog = واسه سری Uncharted و TLoU
5- Rocksteady Studios = به عنوان مثال می تونم سری Batman رو نام ببرم ...
6- Turn 10 Studios = رو دست سری Forza بازی اتومبیلرانی نیومده اصلا !
7- 4A Games = واقعا سری مترو رو خیلی دوست داشتم ....
8- Quantic Dream = دیوید کیج !
9- Valve = سری Portal و به خصوص Portal2 که خیلی لذت بردم ...
10- Ubisoft Montreal = گاهی اوقات زیادی کپی پیست میکنه ! اما بازم بچه خوبیه ....

1. Naughty Dog
2. Rockstar North/San Diego
3. Media Mulecule
4. Santa Monica
5. Irrational Games
6. Bioware
7. Valve/Blizzard
8. Kojima Production
9. CD Project Red
10.Namco Bandai / Atlus

آخرین ویرایش:
EPIC
چرا..؟
1- چون سه بازی ساخت با میانگین بالای 90 و فروش بالای 6 میلیون
2- یک موتور گرافیکی ساخت که از 10 تا بازی 6 تاش با این موتور ساخته شد و اکثرا هم بازی های برتر نسل بودن مثل BATMAN و ME و بایشوک و...
3- بازی ساخت که اکثر بازی های نسل شروع به تقلید از اون کردن از موارد آنلاین گرفته تا بخش های گیم پلی..

خب به نظر من.
1.rockstar north:خودتون با شاهکارهای ایین استدیو آشنایی دارید
2.naughty dog:چون سه تا شاهکار با متاهای 96 و 95 و 92 زد.
3.bethesda studios:چون سه تا شاهکار زد با متا های 96 و 95 و اونیکیش که فالوت 3 هست رو نمیدونم
4.rocksteady:با زدن دو بازی از بتمن با متاهای بینظیر
5.irrational games:هیچ نیازی به توضیح نداره چون فقط یه بایوشاک زد دهن همه واموند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or