Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007 First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 27 مارچ 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
درود به همه 00 ـای عزیز خصوصا 007 ـیا ، بازی دیروز عرضه شد و منم سر ساعت 5:30 رفتم که Play بدمش (البته برای Pre-Order ـیا) که دیدم دست ـشون درد نکنه برای بازی 45 گیگی ، 25 گیگ آپدیت Day One دادن ، تا دانلود شد و رفتم برای Prologue بازی و فوق العاده لذت بردم ، چیزی که اصلا نفهمیدم این بود که این بازی ، بازی IOI بود و این از همه برای جذاب تر بود ، بازی اصلا اون خشکی Hitman رو نداره و پر از Animation های متنوع و نرم و جذاب ـه که اونو تبدیل به یه Action Adventure تموم عیار کرده ، خیلی خوشم اومد از Prologue بازی و چون نمی خوام براتون Spoil ـش کنم فقط می گم که برای اولین بار یه 007 ، شروعی غیر کلیشه ای داشت ، بازی حس و حال Mafia The Old Country رو به من القا کرده اما با Movement و آزادی عمل بیشتر و یه پلات جالب ، به دوست داران این سبک و خصوصا طرفدارای James Bond حتما پیشنهادش می کنم :x :x :x

منم ديشب افتتاحيه بازى رو رفتم و واقعا جالب بود.
گرافيم بازى خوبه و كلا بازى زيباس،پرفورمنس خوبيم داشت.
طراحى مرحله و گيم پلى هم خوب بود.
حالا الان بشينم ببينم بقيش چى به چيه.
بیشتر آنچارتده یا هیتمن؟

اتفاقا خوبه که آپدیت کلفت دادن.
تو ریویو ها که آپدیت دی وان رو نداشتن شنیدم انگار مرحله آخر بشدت پر از استاتر هست حتی روی پی سی های اند!
امیدوار بود که با آپدیت روز عرضه فیکس شه که احتمالا همونارو جمع و جور کردن.

اتفاقا خوبه که آپدیت کلفت دادن.
تو ریویو ها که آپدیت دی وان رو نداشتن شنیدم انگار مرحله آخر بشدت پر از استاتر هست حتی روی پی سی های اند!
امیدوار بود که با آپدیت روز عرضه فیکس شه که احتمالا همونارو جمع و جور کردن.
درود مجید جان دلبندم
ولی جدیدا پچ های روز عرضه خیلی خیلی کلفته نمیدونم چرا :D .
حالا برای این بازی ۲۵ گیگ قابل تحمل و حتی اوکیه.
دیروز دیسک WWE 2K26 خریدم ، ۸۲ گیگ پچ داره بدون پچ گزارشگر نداره :-< .
همه توسعه دهنده ها گشاد کردن خوبشون اینه .

خب منم یه ساعتی میشه اکانت رو گرفتم،
prologue‌ش که خیلی وایب Splinter cell black list داشت واسم و از این بابت دوستش داشتم ،
البته بیشتر دوست دارم اکشن باشه تا Stealth‌ مطلق!
چقدر همه چی سطحش خوبه ☺️
انیمیشن های کاراکتر ها مخصوصا صورت هاشون حتی شخصیت های فرعی .
گرافیک هم انصافا فراتر از انتظار و بهتر از تریلر ها نمایش ها هستش ، با یوتوب نمیشه راجع به گرافیکش نظر داد .
وقتم محدوده ولی میدونم خیلی قراره باهاش حال کنم 😎
تا اینجا هم یه سری ادای دین به فیلم‌ هاش داشته جلوتر بیشتر هم‌میشه!

دوستانی که در حال تجربه هستن

بازی خطی طور هست و ماموریت ها پشت سر هم میاد (عین آنچارتد) یا وسطش کلی کار ملال آور و مخصوصا تمرین و آموزش داره ؟؟؟ سینمایی و خطی جلو می ره؟

مثلا star wars last jedi اوایلش کلی آموزش ملال آور داشت و اجباری بود

دوستانی که در حال تجربه هستن

بازی خطی طور هست و ماموریت ها پشت سر هم میاد (عین آنچارتد) یا وسطش کلی کار ملال آور و مخصوصا تمرین و آموزش داره ؟؟؟ سینمایی و خطی جلو می ره؟

مثلا star wars last jedi اوایلش کلی آموزش ملال آور داشت و اجباری بود
آموزش داره اما اونقدر طولانی نیست و خوبه.

خیلی وقت بود با یه بازی اونقدر حال نکرده بودم. اگه امکانش رو دارین از دستش ندین. منتظر بعدی هستم از الان.

عجب اوپنینگ و شروعی داشت! عجب تیتراژ زیبایی و چقدر خفن بود! کیفیت کار از همین شروعش مشخصه.
تازه بازی رو رفتم و مرحله بعد تیراژ آغازینم. بانو لانا دل ری هم سنگ تموم گذاشته و یکی از اهنگای قفلیم موقع جنگ همین آهنگش برای 007 بود! بلاخره یجایی توی این فرنچایز از هنرش استفاده شد!

IMG_1015.jpeg
بازی از همه نظر عالی و بچه ها خیلی خوب همه جوانبو توضیح دادن اما خفن ترین قسمت بازی که به نظرم یه بنچمارک تو این زمینه حساب میشه طراحی صورت و موشن اعضای اونه گویا
از سیستم جدید انیمیشن و Motion Matching استفاده کردن،
استودیوی IO Interactive گفته سیستم انیمیشن Glacier Engine رو ارتقا داده و از motion matching استفاده کرده؛ یعنی حرکات کاراکتر طبیعی‌تر و بدون حالت رباتی به هم وصل میشن.
واسه همین صورتها کاملا طبیعیه و اون حالت پلاستیکی رو‌نداره محشره واقعا .متریال پوست و چشم خیلی پیشرفت کرده و روش کار شده
مخصوصاً روی PC و تنظیمات بالا، نور زیرپوستی پوست (Subsurface Scattering) خیلی خوب کار می‌کنه. برای همین پوست حالت پلاستیکی نداره و زنده به نظر میا.

IMG_1014.jpeg

آخرین ویرایش:
تعطیلی و آخر هفته کنار هم اومدن و باعث شدن به معنای واقعی کلمه بتونم بازی رو بِجَوَم و امروز تمومش کردم \m/ طولانی تر از چیزی بود که فکرش رو می کردم و حدوداً 17 ساعت (بدون حساب ماموریت های TacSim) برام طول کشید.

خداروشکر IOI هیتمن با اسکین جیمز باند نساخته و همه قسمت های بازی تغییر داده شدن تا مناسب بازی جیمز باند (و در آینده سری جیمز باند) باشن. قسمت های هیتمنی ساده سازی شده و حتی به عنوان عاشق World of Assassination، به نظرم تصمیم درستی گرفتن. در عین حال، حسابی روی نقاط ضعف هیتمن های اخیر کار کردن و حمله با مشت و لگد و مخصوصاً سناریو های تیراندازی اینجا خیلی خوب در اومدن. از اون شوتینگ های پر جنب و جوشِ آنچارتدی داریم که خسته کننده ترین کار، تیراندازی پشت کاور هست. چون میشه چنین کارایی کرد:
View attachment 007 First Light - 2026-05-29 9-25-53 PM.mp4

از نظر تکنیکی هم بازی نقطه مثبت زیاد داره، حجم بازی مناسبه (53 گیگ)، هیچ استاتر و کرشی توی کل بازی نداشتم (با 4060 8 گیگ)، فریم خوب میده و گرافیک هم با این که بهترین نیست ولی خوبه. در عین حال، بزرگترین نقطه منفی بازی هم توی بخش تکنیکی هست. لودینگ های واقعاً طولانی که روند بازی رو مختل می کنن. تا وقتی که توی بازی هستی هیچ لودینگی بین چپترها و سینماتیک و گیم پلی نیست، ولی اگر بازی بخواد آخرین چک پوینت رو به دلیل مرگ لود کنه با لودینگ های یک دقیقه ای یا حتی بیشتر روبرو میشی که امیدوارم در آینده یه کاریش کنن.

در کل، کمپینِ واقعاً کاملی داشت و راضیم ازش. Production value بالاست و عجیب نیست که اخیراً ادعا شده با پرهزینه ترین پروژه فرهنگیِ تاریخِ دانمارک روبرو هستیم. بعد از اتمام بازی هم یه Tease از این که چی میخوان به Tacsim اضافه کنن نشون میدن که حسابی در انتظارش هستم:-tهمون پارسال با رونمایی گیم پلی State of Play میدونستم با چیز خوبی در طرفیم که همون زمان پیش خرید کرده بودم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or