Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007 First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 27 مارچ 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
من نتونستم جلوی خودم رو‌ بگیرم و به دلیل بانوان زیبای بازی (اون ویدیویی که من دیدم رو اگر شما هم دیده باشین بازیو خریدین تا الان) و کمبود آنچارتد در خون و بانو لانا دل ری خریداری کردم. تا اینجا خیلی خیلی خوب بوده فقط یکم با موتور بازی مشکل دارم. ولی عجب ست‌پیس‌هایی فریبرز عجب ست‌پیس‌هایی.

اون مرحله ای که تریلر فرودگاهشو دیده بودیم چقدر نفسگیر بود! از اولش گرفته که میتونی هرطور‌ میخوای پیش ببری و به هدف برسی تا تعقیب و گریزش و بعدم درگیری فرودگاه و انفجار هواپیما و ...! یه پکیج کاملیه برای خودش! چه طرفدار سبک و سیاق هیتمن باشی چه آنچارتد همه جوره ارضات میکنه.
اینم اضافه کنم چقدر طراحی بانوان زیباس! رسما خانم زشت نداریم همشون زیبا و جذابن :D

واسه بستن دهن جماعت ووك و غرغرو هم اومدن M رو يه خانوم نسبتا رنگين پوست ولى زيبا طراحى كردن :D
میشه رنگین پوست بود ولی جذاب بود ، وُکی ها کلا مخالف جذابیت و زیبایی بودند! حتی دیده شده بود اندکی جذابیتی هم که مدل کاراکترشون داشت حذف میکردن که مبادا ذره ای جذاب بنظر برسه:دی اصولا هرچی زشت تر جامعه بیدار تر !
...
من وقتی بازی معرفی شد ترسم این بود که بازی همون هیتمن ها باشه فقط ظاهر رو جیمز باندی کرده باشن ، ولی تا الان ذره ای همچین چیزی ندیدم ، بازی واقعا از خودش شخصیت داره🥰
واقعا استودیو سازنده گل کاشته ، چقدر خوبن از بچگی مون بی سر و صدا بخشی از خاطرات و نوستالژی مون بودن تا الان که با این پروژه ترکوندن.
توی هیتمن ها ابسلوشن رو چندبار پلی داده بودم خیلی خوب بود😊

شاید تنها دلیلی که گیم امسال GOTY رو نتونه بگیره حضور GTA VI هست :دی وگرنه جا داشت داستان ـی که سال 2016 سر Uncharted 4 به خاطر Overwatch پیش اومد امسال با 007 First Light جبران بشه.
تا الان برای خود من یکی از متفاوت ترین تجربه‌ها بوده این گیم ولی سه تا مورد بیشتر از همه به شخصه نظرم رو حین پلی دادن جلب کرده:
- مورد اول بالاخره "به چشم اومدن" توان واقعی سخت‌افزاری نسل 9 به خصوص SSD داخل یه گیم حتی برای «پلیرهای عادی» هست. تا الان حذف loading screen ها و fast travel های بسیار سریع رو داخل گیم‌ها دیده بودیم، ولی با وجود اینکه First Light یه تجربه عملا linear و غیر open-world محسوب میشه، عوض شدن کامل لوکیشن و آب و هوا و حتی model character ها (در واقع تعویض کامل سکانس‌) طی هر cutscene به شدت جلوه می‌کنه. فکر میکنم دقیق‌ترین توصیف برای رسوندن منظورم، «پر شدن شکاف بین سینما و ویدیوگیم» باشه.
- موسیقی، موسیقی، موسیقی! اون یه دونه ترک Lana Del Rey به کنار که میخکوب شده بودم سر transition ـی که درست بعد از سکانس انفجار اتفاق افتاد، راجع به خود soundtrack/video game score ها (که ظاهرا کار The Flight بوده هرچند هنوز تو iTunes نتونستم چیزی پیدا کنم) نمیدونم چه جادویی کردن ولی شاید اولین گیم ـی باشه که با volume کم اصلا نتونستم پلی ـش بدم! تطبیق دقیق موسیقی با تک تک دیالوگ‌ها و اتفاقات طی روند داستان و ... صراحتا انگار بدون موسیقی همه چی بی معنا میشه.
- motion capture کارکترهای اصلی (چهره و بدن) فوق العادست. شاید تایتل‌های اخیر/آتی Naughty Dog و Rockstar (و به خصوص Quantic Dream) همچنان یه سر و گردن بالاتر باشن، ولی این مورد هم شدیدا جلوه می‌کنه و سر immersion وزن ـی برای خودش داره.
فقط میشه به IO Interactive برای خلق این شاهکار تبریک گفت. با موفقیت ـی که پیدا کرد قطعا پلن یه Trilogy از همین الان براش نهایی شد.
پ.ن: بدون photo mode و عدم امکان اینجکت camera tools و reshade مثل نسخه PC، یه مقدار درآوردن محتوا سخت ـه ولی این قدر همه چیز در مورد این گیم زیباست که باز تونستم لحظاتی که میخواستم رو حین پلی دادن از رو کنسول خودم ثبت کنم.
پ.ن 2: استثنائا تعداد اسکرین‌شات‌های خارج از تگ طی این پست بیش‌تر شد (همچنان حاوی اسپویل نیستند)، اما سعی شده که بدون بهم‌ ریختگی و با هدف خوانایی/شکیل بودن در نسخه دسکتاپ tile ها چیده بشن.
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند.

BC | #screenshots | MR.1199

با کلی بدبختی و نت همراه اول ، اشتراکی فعالش کردم . یکبار فول آنلاک گرفتم که استیم نشناخت‌. بار دیگر بک آپ استیم گرفتم که اوکی شد . توی این وضعیت ت....ی ۱۱۰ گیگ دانلود کردم .

امیدوارم بازی بهینه باشه و مشکلی رخ نده . دهنم سرویس شد تا اوکیش کردم

امان از جبر جغرافیایی .

م.... این ح..... ل.....

• Like
  • Sad
Reactions: Arash-S212 and Jaw

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or