Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
چرا ایگنور فدات نشم

اگر نمرات و بازخوردش خوب باشه ، اشتراکی (معادل هزینه یک فلافل دو نون) می زنیم بر بدن Day one
برای اینکه گل واژه "دونوو داره؟" رو تو هر تاپیکی میپرسی. گل واژه " اشتراکی معادل یک نون بربری" هم جای دیگه گفته بودی. خدایی بیخیال

برای اینکه گل واژه "دونوو داره؟" رو تو هر تاپیکی میپرسی. گل واژه " اشتراکی معادل یک نون بربری" هم جای دیگه گفته بودی. خدایی بیخیال
شما ایگنور کن

تاپیک گیمه . می خوای سوال دیگه بپرسم؟؟؟

مثل بقیه گیر به وووک و عقاید چپ و راست بدهم ۱۰ صفحه فکت صادر کنم خوبه ؟

شما ایگنور کن

تاپیک گیمه . می خوای سوال دیگه بپرسم؟؟؟

مثل بقیه گیر به وووک و عقاید چپ و راست بدهم ۱۰ صفحه فکت صادر کنم خوبه ؟
۷ ماه دیگه بازی عرضه میشه بنظرت الان وقت مطرح کردن این سواله؟ اینم سوالی که جوابش عموما یکی دوماه مونده به عرضه مشخص میشه و به اندازه کافی هم اطلاع رسانی میشه که شما خدای ناکرده مجبور نباشی پولی برای بازی بدی خیالت راحت

۷ ماه دیگه بازی عرضه میشه بنظرت الان وقت مطرح کردن این سواله؟ اینم سوالی که جوابش عموما یکی دوماه مونده به عرضه مشخص میشه و به اندازه کافی هم اطلاع رسانی میشه که شما خدای ناکرده مجبور نباشی پولی برای بازی بدی خیالت راحت
شما می تونی منو ایگنور کنی و دیگه کامنت هام شما رو رنجیده خاطر نکنه . مثل من که آدم های .... مثل سلطان مسعود ایگنور کردم

اون گل واژه ها نون بربری هم برای یک دسته از دوستان معدود پی‌سی باز هست که هنوز تو کف بعضی بازی های قدیمی کرک نشده هستند و دائم می پرسند چی شد مثل بسته الحاقی رزیدنت ۴ ریمیک . مقاومت دارند در برابر تهیه اشتراکی .

آخرین ویرایش:
نمایش بازی رو دیدم به نظرم تغییرات گیم پلی بازی خیلی زیاد تر از اونی هست که بخوایم بهش بگیم همون Hitman هست و فقط Character عوض شده ، به نظرم تو همین نمایش که انتخاب سازنده بوده کاملا سعی شده بود بخش های اکشن و Combat بازی دست بالا رو داشته باشه و بقیه بخش ها ترکیبی از Stealth/Pursuing/Solving باشه یعنی شما مرحله هایی رو خواهید داشت که داستان محور هستند نه هدف محور :-bd:-bd:-bd که نقطه مقابل Hitman هست در کنارش برای رسیدن به Objective به مراتب Script های بیشتری وجود داره باز هم نقطه مقابل Hitman که یه فضای Sandbox با کلی احتمالات برای انجام Quest ، همچنین نحوه Interaction و Dialogue با NPC ها و Character ها هم کاملا دست خوش تغییر شدن پس به نظرم اگه بخوایم بگیم این بازی Hitman ـه ، خیلی راحت تر از این ها می تونیم بگیم Dawnwalker هم Witcher 3 هست 8->8->8-> ، که از نظر من اینطور نیست. IP جیمز باند و Mission Impossible به نظرم دو تا از بهترین ها و ماندگارترین ها در سبک خودشون هستند و خوب سال ها هم از آخرین اثر در صنعت Gaming از 007 می گذره ، زمانی نمایش رو کامل دیدم می تونم بگم برای بازی نسبت به سلیقه خودم که واقعا اون طراحی بازی های داستان محور اکشن نسل هفتی رو دوست داره ، هایپ شدم =D>=D>=D> ، جوایز پیش خرید هم به نظرم جالب بوده ، با پیش خرید بازی علاوه بر دریافت رایگان Deluxe Pack ، بازی هم یک روز زودتر آنلاک میشه ، همون جادوی Level Design نسل هفتی اما این بار با امکانات و مکانیک ها و گرافیک نسل نه ، من که برای بازی بی صبرانه منتظرم ؛ 201 روز و 15 ساعت و 20 دقیقه و 10 ثانیه دیگه ، اونم توی نوروز به امید خدا <:-P<:-P<:-P ، می تونیم باز هم اگر ازمون بپرسن افتخار آشنایی با چه کسی رو داریم بگیم : باند ، جیمز باند :x:x:x

نمایشش که محشر بود. بازی رنگ و بوی عناوین قدیم رو میداد و هم بخش stealth هم پارت اکشنش رو واقعا جذاب درآوردن. توی تمام نمایش استرس و هیجان رو حس کردم. من رو شدیدا راضی کرد و خیلی لذت بردم. فقط انیمیشنهای کرکتر میتونه بهتر باشه به نظرم چه حرکتی ها و چه حالت های صورت.

بازی کلا برام کنسل شد حیف
شده هیتمن با کاستوم ۰۰۷
موافقم .

(بازی هیتمن برای من نوعی ، فاقد هیجان و باید مخفی کاری شدید انجام بدی و یکجوریه . حالا مامور ۰۰۷ کمی اکشن تر شده و ابزارآلات و گجت داره ولی وایب هیتمن می ده)

B-)

آخرین ویرایش:
این کرکتر باندی که تو بازی ساختن خیلی بچه سفید و ماچ کردنی میزنه... منظورم اینه یخورده هند سام تر، جدی تر، قد و بالای بلند یه چی تو مایه های شان کانری

خود بازی هم آنچارتد طور هست.

در کل امیدوارم بازی خوبی در بیاد. ولی پیشبینیم اینه متاش 75 اینا بشه :دی

این قسمت تعقیب و گریز مربوط به Blood Stone عنوان نسل هفتمیه، مقایسش کنید با تریلر First Light. چون زمانش از حد نصاب حجم مجاز بالاتر بود نتونستم با کیفیت مطلوب اینجا آپلود کنم
من چقدر با این بازی حال کردم .هنوز لحضه های بازی کردنش جلو چشمام ـه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SoRoS
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or