Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
امیدوارم موفق بشه و یک تجربه غیرخطی، پر هیجان و سینماتیک ارائه کند .
صنعت گیم با عناوین غیر خطی اشباع شده

خطی با آزادی عمل بهتره عین لست دو

البته که تو نمایش بازی ، به نظر خطی میاد با آزادی عمل . مثلا رد شدن از گیت محافظان و تهیه دوربین عکاسی در پوشش خبرنگار ، ۳ راه داشت .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: navid_x360
انصافا نمایشای خیلی خوبی داشته خصوصا اون رونمایی کامل از گیم‌پلیش رو خیلی دوس داشتم. مشکل اصلیش پرفرومنس و افت فریم شدیدش بود که خب قطعا تا زمان لانچ درست خواهد شد. مبارزات تن به تنش رو خیلی خوب دراوردن. انیمیشنای متنوع و باکیفیتی واسش گذاشتن. گجت‌های خیلی زیادی هم بهش دادن. اینکه میشه بازی رو به روش‌های مختلف پیش برد هم خیلی خوبه. هم اکشن هم مخفی‌کاری و هر دو هم عالی دراومدن. وقتی رو باند فرودگاه درگیر شدن قشنگ به پلیر نشون دادن که قراره چه حجمی از انفجار و شلوغی رو داخل بازی انتظار داشته باشیم :D در مورد خطی بودن یا نبودنش به نظرم مثل خود هیتمن‌ها میشه. بازی خطی با محیط‌های سندباکس‌طور که به پلیر آزادی عمل زیادی میدن. خلاصه که دستشون درد نکنه.

من خود هیتمن و تجربه نکردم ٬ ارزش داره برم سمتش به نظرتون؟
شخصا علاقه ای به هیتمن ندارم. تا نسل قبل بازیش کردم. ولی الان به دلایلی بازی من نیست دیگه. دنبال گیم پلی ریل تایم تر و اکشن تری هستم به نوعی. توضیحش شاید سخت باشه.
ولی در مورد این بازی حس خیلی بهتری دارم. از المان های بازی های مهم و بزرگی مثل آنچارتد بهره برده یا هیتمن. ولی ترکیب جذابی شده به نظرم. حتی اگر به نظرمون خیلی نوآورانه نباشه و گیم پلی و سبک و سیاقش رو قبلا دیده باشیم.
به نمراتش هم امیدوارم

• Like
Reactions: Thundersky
تریلر Aston Martin Valhalla
View attachment 401389
تریلر بیخودی بود واقعا.
برای یه بازی که فیزیک رانندگی و کنترلش کلا پشمکه و اصلا چند درصد بازی قراره که پشت فرمون باشیم؟
اینطور از قدرت موتور و مشخصات ماشین تعریف کنی خب خیلی عجیبه:D
فکر کنم باید برای استون مارتین تبلیغ میکردن که خب انجامش دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or