Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
بازی همه المان های هیجان انگیز رو داره ولی نمیدونم چرا اینقدر نتیجه بی روح و Meh هستش! جیمز باند بازی واقعا کاریزما نداره و از اونور کارگردانی سینماتیک بازی از بس ضعیفه حتی پرشش از هواپیما برام حوصله سر برد بود. یه مقایسه کنید همینو با پرش آنچارتد ۳ . یه اتفاق ولی با سینماتوگرافی متفاوت. رنگبندی بازی نیاز به اصلاح داره و کاراکتر باید سنگینتر باشه کنترلش.

گرافیکش مشلکش چی بود؟ :D واقعا خوشحالم هنوز 4 تا استدیو موندن که انجین با هویت دارن.
متاسفانه مثل اینکه چشممون به گرافیک شابلونی و قهوه ای آنریل عادت کرده.

من به طرز عجیبی با بازیش حال کردم مخصوصا با همین به اصطلاح سطحی بودنش :D واقعا حس گیم بهم داد.

بازی شبیه TPS های زمان ۳۶۰ هست به خصوص من رو یاد Wanted میندازه اکشنش. (In a good way!)
گرافیک و انیمیشن ها هم شبیه هیتمن های خود IOئه.
در کل از پرزنتیشن بازی انتظار خاصی ندارم اما با توجه به سابقه عالی io قطعا بازی گیم پلی گردن کلفتی خواهد داشت.

بازی چیز خاص و جدیدی نداره، ولی کلیت نمایش واقعا خوب بود. دیگه سازنده رو همه می‌شناسیم و هیتمن هم با وجود اینکه پرفکت نیست ولی هر کی بازی کرده باشه براش از بهترین و خاص‌ترین تجربه‌ها بوده :دی اینم به نظرم حداقل در سطح هیتمن می‌تونه ظاهر بشه که خب از عالی هم یه کم بهتره! 😁

فقط امیدوارم هدف اصلی بازی هم مثل خود هیتمن نباشه که هر مرحله رو ۱۰ بار بری که سناریو های مختلف رو ببینی برای پیش برد یه مرحله

بیشتر توجه به داستان قوی و اکشن باشه، خوبه که انتخاب های مختلف داری برای تمام کردن مرحله ولی مثلا هیتمن کل بازیش برای همینه که هی تکرار کنی و هدف خاص دیگه ای نداره.
این دوزش کمتر باشه عالیه

در کل تریلرش که باحال بود و خوشم اومد از اکثر مواردش و فقط باید بفهمم میزان دوز هر بخشش چقدر زیاد و کمه

جز بحث پرفورمنس که بهتر می شه...
تا الان تبدیل شد به مورد انتظار ترین بازی 2026 که یک گیمپلی درست حسابی نمایش داشته...قبلش اونیموشا این جایگاه رو داشت(تاکید می کنم بازی هایی که نمایش گیمپلی داشتن...وگرنه سال دیگه هم وحشتناک خوبه...:دی)

این نمایش منو امیدوار کرد که کلی فرنچایز هست که راحت ioi می تونه احیاشون کنه:دی

چه شود پروژه RPG فانتزی دراگونشون=P~

فوق العاده بود بنظرم :دی یه بازی فقط نام ببرید چیزایی که نشون دادنو با هم داشته باشه!

اکشن و سینماتیکای آنچارتدی، مخفی کاری ترکیب هیتمن و واچ داگز همراه با فیزیک و تخریب پذیری خفن (انفجارارو دیدید؟؟) محیط Interactive و NPC هایی که واکنش نشون میدن، واقعا پکیج جاه طلبانه ایه اگه بتونن از پسش بربیان.
فک نکنم خیلیا متوجه باشن چه کار سختیه این همه المنتو با هم ترکیب کرد و نتیجه خوب گرفت! فقط امیدوارم قضیه واچ داگز واسه اینم پیش نیاد که بخاطر پرفورمنس مجبور بشن از سر و ته همه این چیزایی که بالا گفتم بزنن.

به عنوان فن هیتمن ناراحت بودم که فعلا هیتمن جدید نمیگیریم ولی بنظر میاد اینقد پلی استایل میده که هم فنای اکشنو راضی کنه هم مخفی کاری.

مشکل پرفورمنس که بنظرم قابل حله تا 2026 اما هنوز بنظرم مشکل اصلیش فیلترای تصویر بیش از حده، چیه آخه شیش کیلو Chromatic aberration انداختید روش، Saturation هم خیلی کشیدن بالا.
ینی الان هیتمن آخری رو میزاری کنار این خیلی وضوح و شارپنس بالاتری داره نسبت به این.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or