Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
مدل شخصیتش یجوریه که نگاه اول یاد ادی ردمین افتادم! :D
نقش آفرینیش تو سریال The Day of the Jackal اونقدری خوب بود که لااقل برای نقش منفی مقابل جیمز باند خیلی میتونه منحصر به فرد باشه! خلاصه که جالب بود برام تیپ ظاهری این شخصیتی که تو سایه هست منو یاد این بنده خدا میندازه.
امیدوارم گیم پلی بازی سینمایی طور باشه و اون خشونت و بی رحمی که دنیل کریگ به فرنچایز جیمز باند آورد رو داشته باشه! یه مامور تازه کار بی رحمی که اخلاقیاتش به چالش کشیده بشه و اینا.

خیلی تریلر رو دوست داشتم.
مخصوصا که جای اسپلینترسل خالیه.
واقعا جای یه همچین بازیی خالی بود.
نه اینکه جای اسپلینترسل رو پر کنه ولی سبک جاسوسی ، مامور و... واقعا کم داریم.

البته اون Project TH چینی ها هم هست ولی خب 007 با دستپخت IO یه چیز دیگست.

007
Along the way, they will meet familiar faces like M, Q, and Moneypenny, and be introduced to new characters including Bond’s mentor John Greenway, the mysterious Isola, as well as a whole new cast of villains
Players who sign up for an IOI account now (HERE) will receive an exclusive in-game item for 007 First Light at the game’s launch, along with additional rewards in the future.

آخرین ویرایش:
از کلیت خوشم اومد فقط از همون نگاه اول انگار هیتمن بود با یک اسکین جدید و یک سری مکانیک نو، انتظارم واقعا از هویت بازی بیشتر بود، البته 007 های قدیمی هم منهای استثنا ها، همیشه در همین حد و حدود بودند،

چقدر نسخه های پی اس وان رو دوست داشتم و ترکوندم،

TWINE_PS_Box_Art.jpg
Tomorrow_Never_Dies_Coverart.png

وای وای وای چقدر من اینارو دوست داشتم، پشت سر هم تمومشون میکردم... نسخه سگا هم عالی بود همون که تو کشتی شروع میشد ولی به شدت سخت بود، گلدن ای هم اون موقع ها دسترسی نداشتم و بعدا بازی کردم،

دیگه این نسخه جدید هم باید بازیش کنم تا مطمئن بشم چی به چی هست...

دوستان یکم زیادی Hitman نبود ؟ :D من فکر میکردم یک ایپی کاملا جدا باشه ولی این بیشتر به یه Spin off از سه گانه هیتمن میخورد. حتی از نظر فنی و گرافیکی تفاوتی ندیدم با آخرین کار ioi.
هایپ بودم براش ولی بعد دیدن این تریلر چون با هیتمن های جدید نتونستم ارتباط بگیرم بعید میدونم با این هم بتونم.

دوستان یکم زیادی Hitman نبود ؟ :D من فکر میکردم یک ایپی کاملا جدا باشه ولی این بیشتر به یه Spin off از سه گانه هیتمن میخورد. حتی از نظر فنی و گرافیکی تفاوتی ندیدم با آخرین کار ioi.
هایپ بودم براش ولی بعد دیدن این تریلر چون با هیتمن های جدید نتونستم ارتباط بگیرم بعید میدونم با این هم بتونم.
سری جدید هیتمن به نظرم خیلی بازی های با کیفیتی بودند، اما اره این زیادی هیتمن لایک بودن و نداشتن هویت خاص، یکمی حال منم گرفت..

شاید بازی نهایی خیلی خوب باشه و نظرمون عوض شد، باید بهش فرصت بدیم..

آخ جان🤗
از کستینگ راضی ام زیاد !
مرسی از جریان چپ و وُک که سطح انتظار رو جوری کرده که همینکه کاراکتر سفید و عادی باشه یعنی عالیه :D
از اونجایی هم که اصلا سبک مخفی کاری ایجنتی نداریم ، اینم رفت توی ویش لیستم.

• Like
Reactions: Augustus
سری جدید هیتمن به نظرم خیلی بازی های با کیفیتی بودند، اما اره این زیادی هیتمن لایک بودن و نداشتن هویت خاص، یکمی حال منم گرفت..

شاید بازی نهایی خیلی خوب باشه و نظرمون عوض شد، باید بهش فرصت بدیم..
ببین بازی های عالی بودن ولی به نظرم برای لذت بردن ازش باید خیلی وقت میذاشتی تا هر مرحله رو مدل های مختلفی میرفتی. به خاطر همین برای من نبود. به نظرم Blood Money مرز بین روایت خوب و از اونور گیم پلی درست و حسابی رو بهتر از همه رعایت کرده بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or