Multi Platform 007 First Light

007-first-light-bk36x.jpg
نام عنوان: 007First Light
سازنده: IO Interactive
ناشر: IO Interactive
تاریخ عرضه: 2026
پلتفرم: پلتفرمای نسل 9, Switch 2 و PC
پس از سالها انتظار, جناب Bond آماده است که بار دیگر به دنیای بازی های ویدیویی بازگشته تا ماجراجویی جدید را برای طرفدارانش به ارمغان آورد.
پروژه 007 که حالا با نام 007First Light شناخته می شود توسط IO Interactive خالقین سری Hitman معرفی شده و در آینده ای نامعلوم منتشر خواهد شد.
این بازی داستان ریشه های شخصیت جیمز باند و عنوان 007 را روایت خواهد کرد.
1.از انجین سری هیتمن یعنی Glacier engine استفاده خواهد کرد.

2.داستان بازی کاملا اورجیناله و درباره ریشه های جیمز باند و دریافت عنوان 00 هست.
در طول داستان, باند با شخصیت های آشنا همچوت ام, کیو و مانی پنی رو به رو خواهد شد, و خمچنین شخصیت های جدید همچون استاد باند گرین وی, ایزولای مرموز و شخصیت های منفی جدید.

3.بازی در سبک اکشن سوم شخص هست و برخلاف سری هیتمن تمرکز برروی داستان و شخصیت پردازی دارد و خطی تر است.
البته پلیر همچنان میتواند ماموریت ها را با آزادی عمل پیش ببرد, با مخفی کاری, حمله یا حتی بلوف زدن برای نگهبان ها.

4.استفاده از اتومبیل های نمادین سری تایید شده.

5.به گفته مدیر استودیو جیمز باند این بازی دیجیتالی هست و براساس هیچ بازیگری نیست.

6.بازی از نظر شباهت به فیلم ها, به دنیل کریگ نزدیک تر خواهد بود تا راجر مور.

7.بازی در سال 2026 برای پلتفرم های نسل 9, pc و سوییچ 2 عرضه خواهد شد.
میتوانید با ثبت نام در وبسایت بازی آیتم های ویژه موقع لانچ بازی دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
پوستر شخصیت بازی منو شدیدا یاد رایان گازلینگ میندازه.

منو یاد متیو مک کانهی انداخت..
ـــــــــــــــ
چیزی که منو نگران میکنه اون خطی تر شدنه س..
تمام ارزش سه گانه HITMAN برای من, وسعت آزادی عملش بود.

خودشون گفتن قرار نیست بازیگر معروفی باشه . بخوان این کار رو بکنن کلی باید هزینه بازیگر بکنن که اصلا معقول نیست
فکر کنم تا جایی که گفتن, اصلا قرار نیست که از صورت بازیگر استفاده کنن.
احتمالا به یاد روزهای خدابیامرز شده صنعت گیم میخوان وقت بزارن, از مغزشون استفاده کنن و چهره اورجینال تحویل بدن.
یکی از چیزایی که کرکترایی مثل خود 47 رو معروف و بیاد موندنی کرد.

منو یاد متیو مک کانهی انداخت..
ـــــــــــــــ
چیزی که منو نگران میکنه اون خطی تر شدنه س..
تمام ارزش سه گانه HITMAN برای من, وسعت آزادی عملش بود.
خب منطقا اگه بخوان داستان سینمایی تری رو تعریف کنن باید برن به سمت خطی تر شدن.
در اینصورت آزادای عمل حتما باید کمتر بشه.
اگه فقط میخواستن لایسنسن 007 رو استفاده کنن و تو فرمول هیتمن حلش کنن خیلی جذاب نبود.
خب همون هیتمن بعدی رو میساختن که دستشون رو خیلی بیشتر از این باز میزاره.

خب منطقا اگه بخوان داستان سینمایی تری رو تعریف کنن باید برن به سمت خطی تر شدن.
در اینصورت آزادای عمل حتما باید کمتر بشه.
اگه فقط میخواستن لایسنسن 007 رو استفاده کنن و تو فرمول هیتمن حلش کنن خیلی جذاب نبود.
خب همون هیتمن بعدی رو میساختن که دستشون رو خیلی بیشتر از این باز میزاره.
خطی و سینمایی عشقه

فقط خدا کنه یه چهره جقله مانند مثل تام هالند رو نزارن جاش . خیلی راحت می تونستند هنری کویل رو بیارن توی پروژه هم خودش بازیبازه و هم عشق به جیمزباند داره هم همه راضی بودن.

آخرین ویرایش:
فقط خدا کنه یه چهره جقله مانند مثل تام هالند رو نزارن جاش . خیلی راحت می تونستد هنری کویل رو بیارن توی پروژه هم خودش بازیبازه و هم عشق به جیمزباند داره هم همه راضی بودن.
اتفاقا من ترجیه میدم یه شخصیت کاملا جدید یا حتی بازیگر گمنام یا کمتر شناخته شده باشه که هیچ ذهنیت قبلی ازش نداشته باشیم.
از طرفی من فکر نکنم صاحب لایسنس بزارن هنری کویل رو بیارن سر پروژه.
مخصوصا بعد از اون اظهار نظرهاش در مورد ایان فلمینگ و...

البته الان که لایسنس افتاده دست آمازون میشه احتمال هرگندکاری رو تو بخش سینماییش داشت.

من برای این بازیش خیلی خیلی بیشتر از فیلم سینمایی با بازیگر جدیدش هیجان دارم.
حالا که میخوان داستان اوریجینال خودشون رو بگن بهتره که خودشون رو از قید و بند همه چی آزاد کنن و کلیشه های دنیای سینمایی 007 رو ازشون دوری کنن.
چه انتخاب بازیگر از بین مظنونین همیشگی ، چه محتوا و تم دنیای اون ، دوری کردن از ست پیسهای سینمایی که تو بازیهای قبلی به وفور ازشون میدیدیم و...

اگه بتونن کاری که MGM فقید با کازینو رویال و معرفی دنیل کریگ و ارتقای چند پله ای سطح فیلمهای این مجموعه انجام دادن رو تو مدیوم بازی تکرار کنن میتونه بهترین خبر ممکن باشه.
دوست دارم ببینم IOI تو این بازی خیلی ریسک کرده باشه.

اتفاقا من ترجیه میدم یه شخصیت کاملا جدید یا حتی بازیگر گمنام یا کمتر شناخته شده باشه که هیچ ذهنیت قبلی ازش نداشته باشیم.
از طرفی من فکر نکنم صاحب لایسنس بزارن هنری کویل رو بیارن سر پروژه.
مخصوصا بعد از اون اظهار نظرهاش در مورد ایان فلمینگ و...

البته الان که لایسنس افتاده دست آمازون میشه احتمال هرگندکاری رو تو بخش سینماییش داشت.

من برای این بازیش خیلی خیلی بیشتر از فیلم سینمایی با بازیگر جدیدش هیجان دارم.
حالا که میخوان داستان اوریجینال خودشون رو بگن بهتره که خودشون رو از قید و بند همه چی آزاد کنن و کلیشه های دنیای سینمایی 007 رو ازشون دوری کنن.
چه انتخاب بازیگر از بین مظنونین همیشگی ، چه محتوا و تم دنیای اون ، دوری کردن از ست پیسهای سینمایی که تو بازیهای قبلی به وفور ازشون میدیدیم و...

اگه بتونن کاری که MGM فقید با کازینو رویال و معرفی دنیل کریگ و ارتقای چند پله ای سطح فیلمهای این مجموعه انجام دادن رو تو مدیوم بازی تکرار کنن میتونه بهترین خبر ممکن باشه.
دوست دارم ببینم IOI تو این بازی خیلی ریسک کرده باشه.

من تقریبا تمام بازیهای io رو بازی کردم احتمال خوب بودن بازی خیلی زیاده خیلی هم عشق به جیمزباند رو دارن و از آهنگ استفاده نشده فیلم Tomorrow Never Dies در هیتمن بلاد مانی استفاده کردن حالا تا چند روز دیگه مشخص میشه چه کردنه.

• Like
Reactions: Thundersky
چقدر این انیمیشن من دوست داشتم 8->
کتابهای تن تن برای نسل ما به قبل حکم هری پاتر رو برای بچه ها داشت.
انیمیشن تن تن هم واقعا انگار همون کتابها رو زنده کرده بودن.
واقعا خیلی خوب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or