✅ امکانات جدید فروم!

واقعا جای تشکر داره کارتون عالی بود . مخصوصا این نحوه ی ویرایش کردن پست و این شمرده نشدن پست ها توی اون تالار مباحث گوناگون بسیار عالی بودن . امیدوارم که همین طوری سایت پیشرفت بکنه . مرسی

به قول یکی از بچه ها .. موفق باشیم;)

من نمیفهمم.....مگه نحوه ویرایش نسبت به قبل فرقی کرده؟؟ همون حالت....نمیدونم...پنجره در پنجره است دیگه!!!
درضمن:
من خودم یکی از مخالفان سرسخت شمرده نشدن پستها در بخش گوناگون هستم.گرچه میدونم هیچگاه نمیتونم نظر اساتید رو عوض کنم!!
باتشکر.....

سلام
چرا حداقل یکی از مدیران نگفت که اینکار امکان پذیره یا نه؟!!
راستی میشه مثلا برای عکس های بزرگتر از 800x600 یه اسکرول گزاشته شود;)
اگه هم کوچکتر از 800x600 بود به اندازه ی سایز معمولیش نمایش داده شود!!
این قابلیت همین الان به سایت اضافه شد به طوری که اگر سایز عکس شما بزرگتر از 500 پیکسل باشه عرضش خود به خود عکس کوچک می شه و به صورت لینک در میاد. (البته این کار اصلا ربطی به thumbnail نداره و کماکان اصستفاده از thumbnail بریا عکس های بزرگ 100% توصیه می شود!)

اینم تست اون چیزی که می گم:

Jaguar%20R%20Coupe%203%20-%20800x600.jpg

در ضمن قسمت Top 10 Stats بنا به دلایل امنیتی تغییر کرده کمی. برای اینکه به آخرین پست تاپیک برین باید روی اون فلش جلوی تاپیک کلیک کنید. اگه روی خود اسم تاپیک بزنید می ره تو صفحه اولش!

خیلی خیلی ممنون اشکان:love:
این طوری خیلی عالی شد.

این قابلیت همین الان به سایت اضافه شد به طوری که اگر سایز عکس شما بزرگتر از 500 پیکسل باشه عرضش خود به خود عکس کوچک می شه و به صورت لینک در میاد.

بالاخره کوچیک میشه یا به صورت لینک در میاد؟

اگه روی خود اسم تاپیک بزنید می ره تو صفحه اولش!

چرا اخه این کار رو کردین دلیل خاصی داشتین؟؟

بالاخره کوچیک میشه یا به صورت لینک در میاد؟
و یک لفظ پیوند دهندس که دو یا چنتا چیرو ب هم ربط می ده و همرو تایید می کنه یعنی همچین چیری نمی شه که هم کوچک شه و هم لینک؟:)
چرا اخه این کار رو کردین دلیل خاصی داشتین؟؟
این بچه هک هایی که دیشب و امروز صبح گریبانگیر سایت شد به خاطر لیست آخرین ارسال های قبلی بود !!!

این بچه هک هایی که دیشب و امروز صبح گریبانگیر سایت شد به خاطر لیست آخرین ارسال های قبلی بود !!!
چه اتفاقی افتاده به ما هم بگین :) ... کی خواسته از این غلطا بکنه؟ :D ( در ضمن این شکلک هم مشکل داره )...
منم به نوبه ی خودم به دستاندر کاران خسته نباشید میگم :cheesygri ...

سلام.
راستی گفتین این بچه هک ها ..... قضیه اش چی بود؟ اصلا کی سایت رو هک کرده بود ؟ وقتی می اومدیم صفحه ی اول سایت (Forum ) می رفت یه سایت دیگه و یه عالمه چرت و پرت می نوشت . انگار هکرش Soldier Of God بود!!!

و یک لفظ پیوند دهندس که دو یا چنتا چیرو ب هم ربط می ده و همرو تایید می کنه یعنی همچین چیری نمی شه که هم کوچک شه و هم لینک؟:)
پس از کلی تحقیقات فراوان فهمیدم روش کلیک کنی رو یه صفحه دیگه باز میشه منظورت این بود دیگه؟:)
و ساز اصلی عکس رو نشون میده:)

یعنی این قدر خار چشم بعضی ها شدیم؟:cheesygri

سلام

ارسال دعوت نامه ثبت نام برای دوستان خود به امکانات سایت افزوده شد.

برای ارسال دعوت نامه کافیست به قسمت تنظیمات کاربر رفته و از منو های سمت راست گزینه دعوت نامه را انتخاب کنید.در این قسمت نام و ادرس ایمیل دوست خودتون رو وارد میکند و بر روی send invite کلید میکنید.

بعد از ارسال قسمت وضعیت دعوت نامه ها را در انتهای این صفحه مشاهده خواهید کرد که وضعیت دعوت نامه ارسالی را به شما نشان می دهد.

در مقابل 15 پست ارسالی یک دعوت نامه به شما تعلق میگیرد.

موفق و پیروز باشید

آقا تموم شد رفت! گیم اسپات رو هم به زانو در اوردید!:cheesygri
راستی نمیدونم ماجرای این هک شدن سایت چیه ولی جون بچتون این قسمت آخرین پست ها رو ، ور ندارید از سایت
یه نظر دیگه هم دارم و اینه که تعداد پست هر کاربر رو از زیر آواتار ور دارید و کاری کنید که فقط تو قسمت پروفایلش قابل مشاهده باشه، اینطوری رقابت برا افزایش تعداد پست ها کمتر میشه:D

یعنی کسی که بر فرض 10 تا پست داره نمیتونه دعوت نامه بفرسته برای کسی،باید 15 تابشه و کسی که 30 تا داره دوتا دعوت نامه میتونه بفرسته و الی آخر!!!!!(فکر کنم این طوری باشه!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or