✅ امکانات جدید فروم!

راستش نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
ولی نمیخواستم تاپیک اضافی بزنم
راستش یه مدتیه که جلو اسم کاربری من تو سایت یه حرف * هم قرار میگیره
جلو اسم مصطفی هم همینطور البته اون یه + هست
البته مال مصطفی خیلی وقته که اینطوریه

مشکل چیه؟

------------------------------------------------------------------------------
من همین الان متوجه شدم اون + که جلو اسم مصطفی(KAIN) میزنه برای چیه
برای اینه که اون تو لیست دوستان منه :p
ولی هنوز متوجه اون علامت * جلو اسم خودم نشدم:confused:

آخرین ویرایش:
راستش نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
ولی نمیخواستم تاپیک اضافی بزنم
راستش یه مدتیه که جلو اسم کاربری من تو سایت یه حرف * هم قرار میگیره
جلو اسم مصطفی هم همینطور البته اون یه + هست
البته مال مصطفی خیلی وقته که اینطوریه

مشکل چیه؟
سلام
در مورد اون علامت + همان طور که خود شما متوجه شدید مربوط به لیست دوستان است و هر اسمی که در لیست دوستان شما قرار گیرد این علامت کنار اسمش برای شما نمایش داده می شود.
علامت * نشان دهنده این است که شما در سایت کاربر مخفی هستید! این علامت برای این است که شخص بداند که در سایت در حالت مخفی است البته این ستاره رو فقط خود شخص می بیند و برای دیگران اصلا اسمی نمایش داده نمی شود و مخفی است.

اگه این + برای لیست دوستان هست چرا بعضی وقت ها خودم کنار اسمم میبینمش یعنی خودم دوست خودمم!!!!
تو این حالت به ایدی هایی که در کنار نام کاربری شما وجود داره دقت کن اگر فارسی باشه + در انتهای نام کاربری اون شخص و در جلوی شناسه شما قرار میگیره.

1. فكر كنم اين مسله به مدير و يا طراح سايت مربوط باشه و جواب شما از هيچ لحاظ مورد استفاده نداره !

2. در جواب شما كه فكر ميكنم دوست داري هر جايي يك Quote بزني و بندگان خدا را راهنمايي كني بايد بگم اين Platform در زير تصوير اواتار قرار ندارند كه بخواد صدمه جدي به تصوير و يا فضاي اون بزنه و ميشه به دو خط سه تايي هم تبديلش كرد (البته باز هم مدير و يا طراح سايت هست كه ميتونه راهنمايي كنه ممكن هست مسله بسيار مهمتري براي اين ممنوعيت داشته باشند كه از نظر ما قابل ديد نيست)

نوشته شده توسط Gran Turismo:
1. فكر كنم اين مسله به مدير و يا طراح سايت مربوط باشه و جواب شما از هيچ لحاظ مورد استفاده نداره !

2. در جواب شما كه فكر ميكنم دوست داري هر جايي يك Quote بزني و بندگان خدا را راهنمايي كني بايد بگم اين Platform در زير تصوير اواتار قرار ندارند كه بخواد صدمه جدي به تصوير و يا فضاي اون بزنه و ميشه به دو خط سه تايي هم تبديلش كرد (البته باز هم مدير و يا طراح سايت هست كه ميتونه راهنمايي كنه ممكن هست مسله بسيار مهمتري براي اين ممنوعيت داشته باشند كه از نظر ما قابل ديد نيست)
1)بهتره به صفحات قبل مراجعه کنی تا متوجه بشی چقدر از مشکلات بچه ها توسط خوده اعضا حل شده.
2)میتونی چشات رو ببندی نببینی.
3)من به شما چی کار کردم که شما این طوری حرف میزنید؟؟؟:exclaim:

آخرین ویرایش:
حالا فکر نمی کنم این مسئله انقدر مهم باشه که بخواد بین اعضا مشکلی ایجاد کنه. بهتره این مسئله همین جا تموم شه و برای کسی هم سوء تفاهمی پیش نیاد.
در جواب Gran Turismo جان باید بگم که به 3 دلیل پلتفروم ها به 3 تا محدود شده اند:
1- بیشتز از 3 تا موجب به هم ریختگی صفحه نمی شه ولی اون قسمت زیر آواتار رو یه مقدار شلوغ می کنه و زیاد جالب نمی شه.
2- این دلیل به اولی مربوط می شه و اون اینکه بعضی از افراد الکی میان و همرو انتخاب می کنن. (همین الانم این مشکلو داریم)
3- واقعا هم کم پیش میاد که واقعا فردی از بیشتر از 3 پلتفروم در یک زمان استفاده کنه.

در صورتی که تعداد متقاضیان این مسئله بیشتر بشه در جهت خارج کردن آن از محدودیت بر می آییم.

سلام
ظاهرا من با زبان انجمنها مشکل دارم
یعنی برای من هنوز کیبورد جای حروف پ و ژ رو اشتباه می زنه
در حالی که روی سایت های دیگه این مشکل رو ندارم
فکر می کنم یه جایی رو تنظیم نکردم.....ممنون می شم کمکم کنید

من عذر ميخوام اگر تندروي كردم اميدوارم دوستمون هم به دل نگرفته باشه چون منظوري نداشتم .

متشكرم از رسيدگي سريعتون من كنسول دستيم Gba ولي به زودي Psp هم ميگيرم تا اون موقع اميدوارم چند نفري تقاضاي افزايش كنن ;)

سلام
ظاهرا من با زبان انجمنها مشکل دارم
یعنی برای من هنوز کیبورد جای حروف پ و ژ رو اشتباه می زنه
در حالی که روی سایت های دیگه این مشکل رو ندارم
فکر می کنم یه جایی رو تنظیم نکردم.....ممنون می شم کمکم کنید
بهزاد جان جای پ و ژ اشتباه نیست ولی این حروف چینی کیبورد بر حسب حروف چینی مایکروسافت هست و کاریشم نمی شه کرد. (کلید های پ و ژ در ویندوز Xp هم دقیقا مانند سایت هستند) اون سایت های که می بینید از نظر شما درسته اونا خودشون کلید ها بر حسب درستش تعریف کردن. ولی در حال حاضر برای ادیتور انجمن ها امکان تعریف و اضافه کردن زبان وجود ندارد. اگر هم توجه کنید قبلا در ورژن قبلی انجمن ها کلید تغییر زبان وجود داشت و کلید ها نیز جای خودش بود ولی الان بر روی این ادیتور نمی توان این امکان را اضافه کرد.

یعنی اشکان جان همه شماها این مشکل رو دارید؟ تنها من ندارم؟
اگه این جوری باشه که هیچی ....من فکر می کردم که این مشکل برای من هست
من حتی وقتی کلید کپس لاک روشن هست باز هم فرقی در تایپ حروف برام ایجاد نمی شه

دوست عزیز شرمنده.
و اشکان ممنون.

+++++++
منم همین مشکل بهزاد رو دارم و فکر میکنم این مشکل به مرورگرهامون بر میگرده تا سایت چون در Ie هیچ مشکلی نداره ولی در فایرفوکس و اپرا مشکل داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or