بر اعصاب خود مسلط باشیدمن دیگه واقعا شاکیم!!!
این پول چی شد؟؟!! دیگه سر کردن بدون پول عذابه.واحد پول رو راه بندازین!!!برنامه نویس استخدام کنین!یا همین بچه های خودمون چندتاشون اینکاره ان!به هر حال سایت باید پولش راه بیفته!
ما گیل میخوایم یالا!!!ما گیل میخوایم یالا!!!ما گیل میخوایم یالا!!!!
خود شما داری میگی سایت های درپیت این کار و انجام میدنبی شوخی دیگه واقعا افت داره سایت به این (....) ای پول نداشته باشه.وقتی سایتهای درپیتی مثل (ب........ه) و (ت....ن) اومدن از روی مرحوم تقلید زدن چرا ما نه؟
این پیشنهادات رو میشه با فکر و ایده های جدید به کار بست.مسابقه های پولی.....بازیهای گرون گرون!پاداش ها.....هدیه ها.....کمکهای نقدی.....از همه مهمتر....شغلها!!!
ای بابا....

خیلی توپ و سبکه
آره...من نمیدونم چرا یدفعه مانیتورم رفت هوا؟حالا خوبه کابل بهش وصله....!!!!سبکتر و 100 برابر زیباتر
میدونم....یادمه.توی همین تاپیک.ولی.....Refreshmentسر این قضیه چندین بار من خودم توضیح دادم و اینطوری نبوده که ما کاری انجام ندیم.
خوب....اعضا (یعنی من!!!!هیچ دلیلی هم نداره کارهایی که تو بازیدات انجام شده عینا اینجا تکرار بشه.
نه همه رو....درست میگم؟این پیشنهادات رو میشه با فکر و ایده های جدید به کار بست
ما هم نگفتیم که اگر مورد مناسب پیدا بشه اضافه نمیکنیمخوب....اعضا (یعنی من!!!!) میخوان.دلیل از این بهتر؟
همه رو نه چون بعضی هاش ارتباط مستقیم با cash مد دارهنه همه رو....درست میگم؟
یکی از راههایی که بهش فکر کردم تشکره.ولی کسی رو نمیشه وادار به تشکر کرد.اما چند تاش رو میشه با روش های دیگه پیاده کرد
که اگر عملی شد میام در موردش توضیح میدم