✅ امکانات جدید فروم!

بهترين قالب vbulletin استايل هست به چند دليل

1:هميشه در دسترسه و هيچوقت محو نميشه
2: تو هرجايی بری ميتونی ازش استفاده کنی
3: بهش عادت ميکنی و از ساده بودنش لذت ميبری
4: اصلاً تبليغات زيادی هيچوقت نداشته و نداره و نخواهد داشت
5: سرعت لودينگش بدون شک از هر استايلی که فکرش رو کنيد بالاتره(به هر حال ايکن های سنگين جا نشين ميشند توسط طراح های استايل معمولا)

و و و و و...

بهترين قالب vbulletin استايل هست به چند دليل

1:هميشه در دسترسه و هيچوقت محو نميشه
2: تو هرجايی بری ميتونی ازش استفاده کنی
3: بهش عادت ميکنی و از ساده بودنش لذت ميبری
4: اصلاً تبليغات زيادی هيچوقت نداشته و نداره و نخواهد داشت
5: سرعت لودينگش بدون شک از هر استايلی که فکرش رو کنيد بالاتره(به هر حال ايکن های سنگين جا نشين ميشند توسط طراح های استايل معمولا)

و و و و و...
من همرو امتحان کردم !

به نظر من XBOX 360 از همه خوشگل تر و سریع تر است !

فقط بعد از یک مدتی چشمم درد گرفت :biggrin1:

واسه همین عوضش کردم !

از این لحظه به بعد تمامی کاربران می توانند پست های خود را بدون هیچ گونه محدودیت زمانی ویرایش و احیانا مطالب آن را به روز نمایند.
البته امکان حذف پست توسط خود شخص به طور کامل حذف شده است بنابراین در ایجاد پست ها و تاپیک های خود دفت بیشتری کنید.

با تشکر

اشکان جان کار خوبی هستش ولی اگه قسمت خذف رو همچنان نگه میداشتید بهتر بودش
حداقل براش یک محدودیت زمانی قرار بدید که بشه در صورت اشتباه اون رو درست کرد .

تا حالا برای کسی روخ نداده که دو بار یک پست در تاپیک ثبت بشه .
اون موقعه باید چی کار با این شیوه جدید .؟

اشکان جان کار خوبی هستش ولی اگه قسمت خذف رو همچنان نگه میداشتید بهتر بودش
حداقل براش یک محدودیت زمانی قرار بدید که بشه در صورت اشتباه اون رو درست کرد .

تا حالا برای کسی روخ نداده که دو بار یک پست در تاپیک ثبت بشه .
اون موقعه باید چی کار با این شیوه جدید .؟
مشکل اینکه که حذف و ویرایش پست با هم در ارتباط هستند و اگر زمای تعریف بشه برای هر دو هست و نمی شه برای یکی فقط زمان تعریف کرد.

شما اگر پست اشتباهی بزنید مثلا دو پست پشت سر هم می تونید پست دوم رو ویرایش کنید و توش بنویسید مثلا اشتباها دو پست ارسال شده همین. هیچ مشکلی هم نداره.
به طور کلی شما هر پست اشتباهی که زدید می تونید اونو ویرایش کنید و توش ذکر کنید که این پست به فلان دلیل اشتباه هست.

در کل مطمئن باشید ویرایش نا محدود خیلی بیشتر به درد کاربرا می خوره تا اینکه پستشونو پاک کنن.

مثلا در مورد همین حذف ، بارها برای خودم پیش اومده یه مطلبی رو ارسال کردم ، بعدش متوجه شدم که تکراریه ... حالا اگه باز هم همین اتفاق بیفته چیکار باید بکنم ؟ :دی

مثلا در مورد همین حذف ، بارها برای خودم پیش اومده یه مطلبی رو ارسال کردم ، بعدش متوجه شدم که تکراریه ... حالا اگه باز هم همین اتفاق بیفته چیکار باید بکنم ؟ :دی
اگر اینی که می گی پست باشه که در بالا نوشتم چیکار کنی. اگر هم تاپیک بود به یکی از مدیرا خبر می دی تا پاک کنن.

اگر اینی که می گی پست باشه که در بالا نوشتم چیکار کنی. اگر هم تاپیک بود به یکی از مدیرا خبر می دی تا پاک کنن.
راجع به خبر دادن به مديرا جسرتا بگم که هيچکدوم از مديراي ارشد سايت پيام خصوصي هاشون رو چک نمي کنن :cheesygri ... به نظر من يه تاپيک بزنيد که هرکي درخواست داشت تا تاپکي مهم شه يا حذف بشه تو اون تاپيک لينک بده و مطرح کنه :-";)

راجع به خبر دادن به مديرا جسرتا بگم که هيچکدوم از مديراي ارشد سايت پيام خصوصي هاشون رو چک نمي کنن :cheesygri
قرار نیست شما برای پاک کردن پست یا تاپیک یا چیزاهای شبیه به اینا به مدیران ارشد سایت pm بزنید. خیلی راحت می تونید به مدیران انجمن که اکثرا در میان روز تو سایت هستن pm بدید.

سلام اشکان جان
من یه مشکلی که با فروم این سایت دارم اینه که
صفحه یه اول سایت منو میشناسه ولی وقتی میخوام برم تو آخرین ارسال هایه انجمن دیگه منو نمیشناسه

من باید 5 6 بار user و pass رو بزنم تا بلاخره سایت منو بشناسه. حالا باید چی کار کنم؟

سلام اشکان جان
من یه مشکلی که با فروم این سایت دارم اینه که
صفحه یه اول سایت منو میشناسه ولی وقتی میخوام برم تو آخرین ارسال هایه انجمن دیگه منو نمیشناسه

من باید 5 6 بار user و pass رو بزنم تا بلاخره سایت منو بشناسه. حالا باید چی کار کنم؟
وقتي ميخواي تو صفحه اول لاگين كني گزينه ي من را به خاطر بسپار يا همچين چيزي رو بزن مشكلت به راحتي حل ميشه

از این لحظه به بعد تمامی کاربران می توانند پست های خود را بدون هیچ گونه محدودیت زمانی ویرایش و احیانا مطالب آن را به روز نمایند
سیستم ویرایش و حذف پست به حالت قبل برگشته؟

سیستم ویرایش و حذف پست به حالت قبل برگشته؟
بله، به دلیل درخواست یسری از افراد و اشتباهات یکسری در این زمینه این کار به حالت اول بازگشت.

واقعا برای خود من خنده دار هست. تمام فروم های مهم و بزرگ ویرایش پست آزاد دارن ولی امکان حذف ندارن، اینجا همه با این مسئله مشکل دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or