اون ماله یه تاپیک دیگه هستنخیر... منظور امین این بود که وقتی روی لینک جستجو کلیک میکنی صفحه کوچیک جستجو پشت تبلیغ gigabyte باز میشه![]()
من فکر کنم فهمیدم
یعنی منظور امین اینه که وقتی سرچ کردیم به جای اینکه صفحه ی دیگه ای باز بشه که اطلاعات سرچمون رو نشون بده فقط اون گوشه یک صفحه ی کوچک تر باز بشه تا نتیجه ی جستجو یا نزدیک ترین نتیجه ی جستجو هارو نشون بده
گرچه ربطي به اين تاپيك نداره . بايد نوشته اي رو كه ميخواي نقل كني بين دو تگ QUOTE كپي كنيببخشيد ميشه منو راهنمي کنيد که چطور چند تا نقله قول کنم
شکل ظاهری هم تغییر نکرده. تمامی آپدیت های vb فقط از لحاظ امنیتی هستند و چیزی به امکانات سایت اضافه نمی کنند. اگه قرار باشه چیزی اضافه بشه خودمون از قبل اعلام می کنیم.فقط شکل ظاهری تغییر کرده تغیرات امروز ظهر؟ نمیشه اون استایل قبلی هم تو لیست باشه؟
شما از طریق منوی پایین صفحه در سمت راست که نوشته vBulletin Style می تونید قالب سایت رو تغییر بدید. در مورد قالب Smooth هم در بالا توضیح دادم.امروز صبح که وارد انجمن شدم همه چی عادی بود اما الان که امدم همه چیز تغییر کرده مشکل از pc منه یه کلا میخواین ظاهر انجمنارو تغییر بدین؟(قبلیه خیلی قشنگ تر بود)