خیلی...از افغانستان هم پایین تر هستیم ؟
عراق! افغانستان! سومالی (همونی که اون مرتیکه فسیل براش گریه میکرد)! گینه بیسائو جزایر قناری! جزایر کلاغ؟! جزایر سگ! عرضم به حضورت جزیره آتشفشانی پاپوا! و و و...
خیلی...از افغانستان هم پایین تر هستیم ؟
از افغانستان هم پایین تر هستیم ؟
منظورش اینه که میزنیم زیره صفرافغانستان که سهله. بزودی از کره شمالی هم میزنیم پایینتر
اره . از سرور کرج بگیرین زیاد که سرورش بده .....تو رو خدا از تهران تست نگیرید دردی که دوا نمیشه فقط همه چی رو بدتر میکنید کلا بنفع اینا تموم میشه که سرعت هیچ وقت زیاد نکنند
اصلا فکر کنید همچین سروری نیست
با تست هایی که دوستان از سرورهای تهران و کرج میگیرن!اومدیم 159 !!!!!!!!
دیدن از لیست خارج شدیم یه تکونی به خودشون دادن، البته توی سرعت کاربرا هیچ تغییری نمیبینیم ولی معلوم نیست چه کلکی سوار کردن که رسیدیم اینجا o:-)
با تست هایی که دوستان از سرورهای تهران و کرج میگیرن!
ولی من بعید میدونم اینطور باشه - درسته که پینگها با این سرورها بهتر میشه ولی آیا توی سرعت هم تاثیر میزاره ؟ یعنی مثلا من الان یه فایلی از یه سایت ایرانی که سرورش تو ایرانه دانلود کنم سرعتم دو برابره دانلوده همون فایل از یه سروره خارجیه ؟
قضیه از جای دیگه ای آب میخوره...
بله !ولی من بعید میدونم اینطور باشه - درسته که پینگها با این سرورها بهتر میشه ولی آیا توی سرعت هم تاثیر میزاره ؟ یعنی مثلا من الان یه فایلی از یه سایت ایرانی که سرورش تو ایرانه دانلود کنم سرعتم دو برابره دانلوده همون فایل از یه سروره خارجیه ؟
قضیه از جای دیگه ای آب میخوره...
درسته دو برابر نمیشه ولی توی speedtest که اینطوریه ( یا حداقل برای من ! ) :
بله !
من به شخصه از سرور تهران تست گرفتم 10 مگ بود ! تو سرور های کشور های دیگه 1-2 مگ و کرج 200KB بود .
این درسته!خب چرا باید اینطور باشه ؟ چون تو واقعیت اصلا اینطور نیست ؟ (همون مثالی که بالا زدم)
این کاملا نوعی فریبکاریه