“ایران” آخرین کشور جهان، در نمودار رتبه‌بندی سرعت دانلود اینترنت!!

• Thread starter Thread starter Sâlar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از افغانستان هم پایین تر هستیم ؟
خیلی...
عراق! افغانستان! سومالی (همونی که اون مرتیکه فسیل براش گریه میکرد)! گینه بیسائو :دی جزایر قناری! جزایر کلاغ؟! جزایر سگ! :دی عرضم به حضورت جزیره آتشفشانی پاپوا! :دی و و و...

• Like
Reactions: raya2
تو رو خدا از تهران تست نگیرید دردی که دوا نمیشه فقط همه چی رو بدتر میکنید کلا بنفع اینا تموم میشه که سرعت هیچ وقت زیاد نکنند
اصلا فکر کنید همچین سروری نیست

تو رو خدا از تهران تست نگیرید دردی که دوا نمیشه فقط همه چی رو بدتر میکنید کلا بنفع اینا تموم میشه که سرعت هیچ وقت زیاد نکنند
اصلا فکر کنید همچین سروری نیست
اره . از سرور کرج بگیرین زیاد که سرورش بده .....
بگو چرا ید دفعه اومدن تو تهران سرور زدن .... عجب ادمایی
الان ایران 165 شد از 172 . هیچ تغیری در اینتنرت نشده فقط سرور تهران :|
شعار ما : سرور کرج :دی

اومدیم 159 !!!!!!!!
دیدن از لیست خارج شدیم یه تکونی به خودشون دادن، البته توی سرعت کاربرا هیچ تغییری نمیبینیم ولی معلوم نیست چه کلکی سوار کردن که رسیدیم اینجا o:-)

اومدیم 159 !!!!!!!!
دیدن از لیست خارج شدیم یه تکونی به خودشون دادن، البته توی سرعت کاربرا هیچ تغییری نمیبینیم ولی معلوم نیست چه کلکی سوار کردن که رسیدیم اینجا o:-)
با تست هایی که دوستان از سرورهای تهران و کرج میگیرن!

با تست هایی که دوستان از سرورهای تهران و کرج میگیرن!

ولی من بعید میدونم اینطور باشه - درسته که پینگها با این سرورها بهتر میشه ولی آیا توی سرعت هم تاثیر میزاره ؟ یعنی مثلا من الان یه فایلی از یه سایت ایرانی که سرورش تو ایرانه دانلود کنم سرعتم دو برابره دانلوده همون فایل از یه سروره خارجیه ؟
قضیه از جای دیگه ای آب میخوره...

ولی من بعید میدونم اینطور باشه - درسته که پینگها با این سرورها بهتر میشه ولی آیا توی سرعت هم تاثیر میزاره ؟ یعنی مثلا من الان یه فایلی از یه سایت ایرانی که سرورش تو ایرانه دانلود کنم سرعتم دو برابره دانلوده همون فایل از یه سروره خارجیه ؟

درسته دو برابر نمیشه ولی توی speedtest که اینطوریه ( یا حداقل برای من ! ) :

1544808407.png

1544810489.png

بله !
من به شخصه از سرور تهران تست گرفتم 10 مگ بود ! تو سرور های کشور های دیگه 1-2 مگ و کرج 200KB بود .

درسته دو برابر نمیشه ولی توی speedtest که اینطوریه ( یا حداقل برای من ! ) :

1544808407.png

1544810489.png

بله !
من به شخصه از سرور تهران تست گرفتم 10 مگ بود ! تو سرور های کشور های دیگه 1-2 مگ و کرج 200KB بود .

خب چرا باید اینطور باشه ؟ چون تو واقعیت اصلا اینطور نیست ؟ (همون مثالی که بالا زدم)
این کاملا نوعی فریبکاریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or