“ایران” آخرین کشور جهان، در نمودار رتبه‌بندی سرعت دانلود اینترنت!!

• Thread starter Thread starter Sâlar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سالار جان خوب باید حقیقتو قبول کرد دیگه حقیقت تلخه بولکینافاسو که شاخه شما برو تو دهاتای افغانستان از ما سرعتشون بهتره اینهمم پز میدن حی سرعت ال بله اخرشم اخر جهانیم نبود دیگه :)) .

http://www.netindex.com/download/allcountries/

خب, ایران انقدر سرعتش پایین بود که از جدول خارج شد... به عصر اینترنت ملی خوش آمدید :d
چون این سایت فقط تا رده بندیه 170 رو حساب میکنه و با اومدن یکی دو کشور, ایران پایین رفته, بنابراین از لیست خارج شده
پیش بسوی آخرین کشور یعنی کشور 204م...

پس یک قدم دیگه هم زدیم جلوتر :d

اینم swaziland که 168 هست
800px-Ssa_clem_48.jpg

این کشور کلا 2تا isp داره که یکی میانگین تقریبا 2mb رو داره و دیگری 512kb که میانگین این 2تا شده جایگاه 168 که از ایرانم بهتره

http://www.netindex.com/download/allcountries/

خب, ایران انقدر سرعتش پایین بود که از جدول خارج شد... به عصر اینترنت ملی خوش آمدید :d
چون این سایت فقط تا رده بندیه 170 رو حساب میکنه و با اومدن یکی دو کشور, ایران پایین رفته, بنابراین از لیست خارج شده
پیش بسوی آخرین کشور یعنی کشور 204م...
خاک بر سمون شد ! از لیست پرتمون کردن بیرون ! من اینو به کی بگم ؟ اینا که از هیچی خبر ندارن ! تو 20:30 میگم بگن آبروشونو ببرن ! والا به خدا !

---------- نوشته در 01:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 AM ارسال شده بود ----------

800px-Ssa_clem_48.jpg

این کشور کلا 2تا isp داره که یکی میانگین تقریبا 2mb رو داره و دیگری 512kb که میانگین این 2تا شده جایگاه 168 که از ایرانم بهتره
اینو کجای دلم بزارم ؟

• Like
Reactions: ARK
الانم که اینترنت ملی مثل این که واقعا داره راه مییفته بد بختر میشیم نازه میخاستم برم 512 بگیرم بره آنلاین تازه اونایی هم که 512 دارن ناراضین!!

800px-Ssa_clem_48.jpg

اقا من برم یجایی رو پیدا کنم خودم رو از اونجا پرت کنم پایین:|

دیگه با بستن پورت های *** و در آینده پورت های دیگر...! یواش یواش از این لیست خارج میشیم و اینترنت به صورت کامل قطع خواهد شد و از اینترانت استفاده خواهیم کرد!o:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or