۷ بازی برتر اختصاصی X۳۶۰ در سال ۲۰۱۱

S.T Infamous

کاربر سایت

بازی‌های اختصاصی X۳۶۰ در سال ۲۰۱۱ مانند رقیب خود PS۳ درخشان نیست اما هنوز بازی‌های بزرگی‌ مانند Geow 3 به چشم میخورند. بگفتهٔ مایکروسافت سال ۲۰۱۱ میتواند سال کینکت باشد.

GEARS OF WAR 3

Gears-of-War-31.jpg

XCOM

gamxcomufodefenses530.jpg

FORZA 4

Forza4_610x3431.jpg

CHILD OF EDEN

child-of-eden-game-artwork-e3-2010-ubisoft.jpg

PROJECT DRACO

Project-Draco-Microsoft-TGS-2010.jpg

CODENAME KINGDOMS

kingdoms-530-t.jpg

CODENAME D

codename-d-20100915081226060_640w.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
سامان حرف هات درسته اما بستگی داره از چه زاویه ای بهش نگاه کنی!

کاملا مشخص هست که حداقل تا الان مایکروسافت بازی های زیادی که در حد و اندازه های رقیب باشن برای سال آینده نداره. یه نگاه به همین لیست هم بندازی میبینی که دوتاشون که اصلا انحصاری نیستن، دوتاشون فقط در حد Code Name هستن و یکیشون هم مثل XCOM یکی از بدترین Reboot های ممکنه هست!

اما نکته مهم تر این هست که مایکروسافت تمرکزش رو برده روی کینکت و از این به بعد هم بیشتر عناوینی که معرفی میکنه قطعا برای کینکت خواهد بود. این از نظر یکی مثل من که قصد خرید کینکت نداره خوب خیلی بده! مثلا همین Project Draco بدون شک همون Panzir Dragon هست که من خیلی دوستش دارم اما وقتی برای کینکت هست من نمیتونم ازش لذت ببرم!

برای یک مثل من که اصلا Racing بازی نمیکنه، از GeoW3 هم چندان خوشش نمیاد و در ضمن کینکت هم نداره عملا تا الان مایکروسافت برای سال آینده هیچ بازی نداره!

البته این مورد هم نظر شخصی من هست و ممکنه یکی مثل خودت خیلی هم با کینکت حال کنی و سال آینده خیلی از مایکرو راضی باشی. اما در کل چیزی که از نظر من یک زنگ خطر برای بیشتر Hardcore گیمرها محسوب میشه آینده X360 هست که اگه همینجوری پیش بره باعث میشه تا چند ماه آینده این کنسول هم مثل Wii بشه، یعنی سرشار از عناوین Casual که باید دعا کرد هر سال چند تا بازی درست و حسابی براش منتشر بشه!
مایکروسافت واسه شما که از فوزا4 و GeoW3 و کینکت خوشتون نمیاد چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چی بده خوشتون نیماد که، داداش شما فن هستی(خلاصه مطلب)
ولی اگه واقع بین باشیم، یه مدت قضیه برعکس شده، انحصاری ها سونی خیلی بهترن، ولی امیدم به مایکرو زیاده

این CHILD OF EDEN چیه ؟ توی چه سبکیه ؟
یه بازی شوتره ولی نه کال او دیوتی.نسخه 360 یه مود انحصاری کینکت داره که به خاطر همینم گذاشتنش تو این لیست.
کلا این سبک شوترها با کینکت خیلی حال میده. تو tgs یه بازی دیگه به اسم gal gun تایید شد برا کینکت که متاسفانه از اون بازیاست که فقط تو ژاپن عرضه میشن وگرنه من مطئنم از کال او دیوتی هم تو ایران محبوب تر میشد.

مایکروسافت واسه شما که از فوزا4 و GeoW3 و کینکت خوشتون نمیاد چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چی بده خوشتون نیماد که، داداش شما فن هستی(خلاصه مطلب)
ولی اگه واقع بین باشیم، یه مدت قضیه برعکس شده، انحصاری ها سونی خیلی بهترن، ولی امیدم به مایکرو زیاده
عزیز من این که نشد استدلال! متاسفانه بر خلاف تصور کوته بینانه شما کل صنعت گیم فقط به دو بازی GeoW3 و Forza 4 ختم نمیشه! ده ها سبک و ژانر مختلف وجود داره! مایکرو و کنسولش به عنوان مثال هیچ وقت برای یک RPG باز مثل من هیچ سورپرایزی نداشته! (البته ضد حال داشته و یکی از بهترین عناوینش مثل Fable رو تبدیل به یک اکشن نوب پسند کرده!)

دقیقا یکی از نقاط ضعف مایکروسافت همین هست که بیشتر عناوینش محدود به چند سبک خاص هستن. من هیچ وقت هیچ تنوع خاصی توی عناوین اختصاصی مایکرو ندیدم. البته نمیگم اصلا بازی مختلف نداشته، منظورم این هست که اصولا روی چند سبک خاص مانور داده. کلا شما یک عناوین اختصاصی سه کنسول در سال آینده رو با هم از نظر ژانر مقایسه کنی به راحتی متوجه میشی که تنوع و بازی های متنوع توی کدوم کنسول بیشتره که خوشبختانه یه Fact هست و نمیشه انکارش کرد.

البته اصول شما طرفداران مایکرو و X360 اثبات کردید چنین مساولی براتون اصلا مهم نیست و هرچی جلوتون بزارن به به و چه چه میکنید.

یه بازی شوتره ولی نه کال او دیوتی.نسخه 360 یه مود انحصاری کینکت داره که به خاطر همینم گذاشتنش تو این لیست.
کلا این سبک شوترها با کینکت خیلی حال میده. تو tgs یه بازی دیگه به اسم gal gun تایید شد برا کینکت که متاسفانه از اون بازیاست که فقط تو ژاپن عرضه میشن وگرنه من مطئنم از کال او دیوتی هم تو ایران محبوب تر میشد.
اصلا شک نکن رکورد همه ی بازی ها توی ایران رو میزد :دی !
واقعا هم خلاقیت یعنی این که بجای یه مشت سرباز احمق یا آدم فضایی ، چهار 5 تا دختر مدرسه ای بهت حمله کنن و بجای تیر زدن کار ِ دیگه ای انجام بدی :دی !
ولی نمیدونستم برای کینکت هم میاد !

راست میگیا ! من این Rare رو پاک یادم رفته بود !
انگار نه انگار نسل قبل واسه نینتندو شاهکار میآفریدن ! من موندم چرا یهو انقدر افت کردن اینا ! امیدوارم یه شماره جدیدی از بانجو ، یا پرفکت دارک یا حتی کانکر :x بزودی معرفی بشه توسط این جماعت ...
آخه یه عنوان که هیچیش معلوم نیست چرا میگی بترکونه ؟!
صاحبشو میشناسم :دی :)

آخرین ویرایش:
البته حواسم به CODENAME KINGDOMS نبود فکر کنم اینم یکی از عناوین شاخ 360 در کنار geow3وforza4باشه;)

مطمینی 2011 می یاد؟
من فکر می کردم tba باشه

البته نظر شخصیم هست ولی اون چیزی که تو ارتورکها من دیدم بازی از اون پروژه های نسل بعد ماکرو باشه

خوشبختانه لاین آپ مایکروسافت امسال از اون لاین اپ های فن بوی پسند نیست که سر بازی هاش بلایی که سر Alan Wake آوردن رو بیارن !

Forza 4 و Kingdom و Gears 3 که خب بازی هایی هستن که بیشترین توجه روشون هستش و هر کدوم ممکنه بتونن تو سبک خودشون بهترین باشن . به قول معروف فن بوی پسندن ( میدونین که یعنی چی ... ؟! یعنی هر شاتی ازشون در بیاد ملت یه GIF بزارن و Holy Sh*t و این صحبتا که تو این روزا خیلی شاهدش هستیم ! )

XCOM دنباله ( بهتر بگم Reboot ! ) یه بازی کم سر و صدای کلاسیک هستش که خیلی بهش امید بستم . همیشه همچین بازی هایی کم سر و صدایی به نسبت موفق تر هستن . در ضمن دوستانی که میگنچون واسه PC میاد انحصاری نیست باید بدونن که تو این بحث لاین آپ و انحصاری اینا بحث کنسول VS کنسول iهستش و به خاطره همینه که Mass Effect 2 ـیی که واسه PC هم عرضه میشه اومدنش واسه PS3 میشه Epic Win ... ! لول ... :biggrin1:

اما از اینجا به بعد سیاست جدید مایکرو تو امسال شروع میشه ! E3 پارسال رو یادتونه ؟ یادتونه چه نمایش بی روح و مسخره ای داشت مایکرو ؟ نمایشی که هیچ سورپرایزی نداشت و بدترین کنفرانس پارسال بود . خب امسال مایکرو خیلی از بازی های لاین آپش رو گذاشته تا توی نمایشگاهیی که پیش رو داریم اطلاعاتشون رو منتشر کنیم . شاید واسه همینه که پشت اسم اکثر عناوین لاین اپ مایکرو یه Project یا Codename هست .

مثلا از کسایی که تو زندگیشون جز شمردن چند ضلعی های بازی ها کار دیگه ای نکردن انتظار نمیره بدونن Suda51 کیه و Codename D میتونه چه عنوان تاپی از آب در بیاد !

یا همین Project Drako . شک ندارم بعد از منتشر شدن این بازی هممون سورپرایز میشیم ! بازی که حتما نباید سازنده هاش روزی 45 بار مصاحبه کنن و از قدرت بازیشون بگن تا یه بازی خوب در نظر بگیریمش !

Rise of Nightmare انحصاری دیگه ی مایکرو واسه 2011 هستش که سگا می سازتش اما خب 90 درصد اعضا تا حالا اسمش رو هم نشنیدن ! چرا ؟ چون احتمالا از 100 درصد قدرت گرافیکی X360 استفاده نمی کنه !

دو تا انحصاری دیگه با اسم های Haunt و The Secret World هم هستن که دوستان میتونن راجع بهشون تحقیق کنن و اطلاعات کامل تری به دست بیارن . همچنین بازی هایی مثل Mechwarrior 5 و Nuclear Dawn هم هستن که خب چون اطلاعاتی ازشون منتشر نشده زیاد بهشون نمی پردازم .

انحصاری های کینکت هم که زیادن ! از بینشون میتونم به همون Star Wars کینکت معروف اشاره کنم که مطمعنا بعد از عرضه شدنش تو امریکای شمالی شیفته زیاد پیدا می کنه !

اینا فقط تایید شده ها هستن ! میمونه دو دسته از بازی ها . یکی بازی های Arcade لایو هستن که تا قبل از عرضه هیچ خبری ازشون نیست ! چند نفرتون سال گذشته این موقع وقتی داشتین سر GOW3 و Alan Wake کل کل می کردین اسم Limbo رو شنیده بودین ؟ قبل از عرضه ی Braid مصاحبه ی ای از Jonathan Blow خونده بودین ؟ خب طبیعیه که امسال هم Xbox Live انحصاری هایی داره که میتونن مثل Limbo و Shadow Complex و Braid و Castle Crasher که انحصار زمانی بودن جوایز رو درو کنن !

گروه دوم از انحصاری های مایکروسافت تو 2011 سورپرایز هایی هستن که به مرور روو میشن ! مثلا دیگه همه مطمعنن که 343 یه بازی واسه 2011 منتشر می کنه ! Combat Evolved Remake خودش میتونه مگاتن یه نمایشگاه باشه ! یا حتی خبر ساخت PGR5 و Perfect Dark جدید و ...

پس کسایی که اعتقاد دارن لاین اپ مایکروسافت امسال ضعیف ـه یا اطلاعاتشون ناقصه و یا شدیدا تحت تاثیر جنگ روانی First Party های رقیب قرار گرفتن ! البته ممکنه یه سری زیاد آبشون با بازی های Suda 51 و یا بازی های کم سر و صدایی مثل XCOM تو یه جوب نره ! که خب نظرشون قابل احترامه و میتونن بگن که لاین آپ مایکروسافت زیاد با سلیقه ی اون ها جور نیست ... !

بعد از عرضه ی GT5 شاید به همه ثابت شد که خوب بودن لاین آپ به پیروز بودنش تو بحث های احمقانه ی فن بویی یا سر و صدا های قبل از عرضه بستگی نداره ! مایکروسافت از Alan Wake این درس رو گرفته و خوش حالم می بینم امسال از اون هایپ دیوانه کننده واسه بازی هاش خبری نیست . البته خب نیازی هم نداره ! کنسولش داره فروشش رو می کنه و فروش نرم افزاریش هم بهترینه ! کینکت هم که خب یه پیروزی کامل بود !

بدون شرح :| :

The Last Guardian
Uncharted 3 : Drake's Deception
Killzone 3
Resistance 3
Little Big Planet 2
inFamous 2
Motor Storm 3
Twisted Metal
Agent
The Agency
Socom 4
ICO / SOC HD Collection
DC Universe Online
Splinter Cell HD Collection
Sly Cooper 4

:d:d:d

• Like
Reactions: Quarantine
بدون شرح :| :

The Last Guardian
Uncharted 3 : Drake's Deception
Killzone 3
Resistance 3
Little Big Planet 2
inFamous 2
Motor Storm 3
Twisted Metal
Agent
The Agency
Socom 4
ICO / SOC HD Collection
DC Universe Online
Splinter Cell HD Collection
Sly Cooper 4

:d:d:d

نه ما کار نداریم ! ما (Xbox دارا ! ) Xcom داریم که دوستمون خیلی بهش امید بسته !
همین 6 تا بازیه اول میزنه همه رو نابود میکنه !

البته درین که لیستش خیلی شاخ نیست شکی توش نیست اما اون تکه مشخص شده در متن شما لول !
Codename D از همین حالا بترکون سال 2011 هست ؛ منی که سودا رو میشناسم میگم ، یادتون باشه این جمله .

آخه یه عنوان که هیچیش معلوم نیست چرا میگی بترکونه ؟!
وقتی مایکروسافت گفت که 2011 سال کینکته دیگه کاملا امیدم ازش قطع شد

خوب باید توی همه سبکی عنوان داشته باشه تا همه رو راضی کنه
نه واسه یه سری افراد محدود که فقط از یه سری سبک خوششون میاد

فن ها بشتابید:
PS3:
LittleBigPlanet 2
Back to the Future
also available for PC and iOS
Explodemon January
Killzone 3 February 22
Move support and 3D
Hyperdimension Neptunia March 4 (thats the EU date, NA date will be a few weeks earlier)
Oddworld: Strangers Wrath Spring
Yakuza 4 March 15
DC Universe Online Q1
MotorStorm Apocalypse March
Supports 3D
Ar Tonelico III March 25 (EU release date, NA should be around the same
Mortal Kombat April
Also on 360, but PS3 version has Kratos
Sorcery Q2
Move only game
Team ICO Collection Q2
Supports 3d
Disgaea 4 Q2 or Q3 (JAP date is February 24, NA release is supposed to be around Summer)
First Disgaea with HD sprites
SOCOM 4 TBA (maybe Q2 or Q3)
Move support
Virtua Tennis 4 Q2 or Q3
most likely not exclusive even though the PS3 version is only announced, but it is the only version that has 3D and precise PSMove controls
inFamous 2 Q3 (producers said it won't come out at the first half of 2011)
Resistance 3 September 6
Uncharted 3 November 1
Ratchet All 4 One Q4
4 player co-op
Playstation Move Heroes TBA
Move only game
Twisted Metal TBA
Split-screen and online support at the same time (co-op campaign and versus)
White Knight Chronicles 2 TBA (already out in Japan, voice actor confirmed it will come out for NA)
Journey TBA
PSN game by the creator of Flower and Flow
Nino Kuni TBA (2011 in Japan, not sure if it makes it in 2011 in NA, but a english version is likely)
Made by Level 5 and Studio Ghibli
Rune Factory: Oceans TBA
Also out for Wii, this game will support Move
The Last Guardian TBA (Q4?)
Ape Escape TBA
Move only game
PixelJunk Shooter 2 TBA
PSN game
PixelJunk Lifelike TBA
PSN game
Atelier Totori TBA
About a Blob TBA
PSN game
Sideway TBA
PSN game
Way of the samurai 4
MLB The Show
No More Heroes
Dead Space 2 (Free Dead Space Extraction)
Portal 2 (Steamworks)
Mass Effect 2 (includes all DLC and comic video for ME1)

X360:
BattleBlock Theater - XBLA
Body and Brain Connection- Kinect
Child of Eden - exclusive Kinect mode
Codename D Grasshopper's Kinect game
Codename Kingdoms Crytek + Microsoft
Death to Spies 3
Fantastic Pets Kinect
FEZ XBLA
Fire Pro-Wrestling XBLA
Forza Motorsport 4
Gears of War 3
Haunt NanaOn-Sha's Kinect horror game
Hybrid 5th Cell's XBLA game
Insanely Twisted Shadow Planet Michel Gagne's XBLA game
Islands of Wakfu XBLA
Kinect Star Wars Kinect
Magicka XBLA
Off-Road Drive
Project Draco Kinect
Radiant Silvergun XBLA
Rise of Nightmares SEGA's Kinect horror game
Spelunky XBLA
Steel Battalion: Heavy Armor Kinect support
The Adventures of Shuggy XBLA
The Dishwasher: Vampire Smile XBLA
The First Templar
The Secret World Ragnar Tornquist's MMORPG
Trouble Witches Neo XBLA
XCOM

:دی
پ.ن: من این لیستو از یه جایی(!) کش رفتم و خودم درستش نکردم. اگه ایرادی داشت بگید اصلاح کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or