۲۵ بازی ترسناک برتر تاریخ از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

FB_IMG_1729750288568.jpg

وبسایت IGN در جدیدترین خبر خود، ۲۵ بازی ترسناک برتر تاریخ را لیست کرده است که به شرح زیر است.

25. Stay Out of the House
24. Slender: The Eight Pages
23. The Evil Within
22. Condemned: Criminal Origins
21. Manhunt
20. Inside
19. Visage
18. Phasmophobia
17. Dead By Daylight
16. Until Dawn
15. Alan Wake 2
14. Soma
13. Clock Tower
12. Forbidden Siren
11. Resident Evil
10. Five Nights At Freddy's
9. Resident Evil 4/Remake
8. Left 4 Dead
7. Outlast
6. Alien Isolation
5. Dead Space/Remake
4. P.T
3. Amnesia: The Dark Descent
2. Resident Evil 2/Remake
1. Silent Hill 2/Remake

شما هرطور حساب کنی عناوینی که توی لیست نیست و نام آوردیم بهترین بازی های ترسناک تاریخ هستن، IGN مدت زیادیه توی بخش خبری و مقاله هاش سوتی زیاد می ده و تیتر قهوه ای هم زیاد کار می کنه ولی دلیل نمی شه که خودمونو گول بزنیم. اگر بحث ترسناکترین نباشه و بهترین (بازی) مطرح باشه پس P. T رتبه 4 چه میکنه؟ یه بازی کامل نبود، دمو بود ولی به لحاظ ترس رتبه اول هم می تونه قرار بگیره همونطور که SH2 قرار گرفته. پس منطقی نیست که عناوینی مثل L4D رتبه 8 باشه ولی EVIL3 و Siren و Fear و.. که رتبه بالاتری به لحاظ برتری و همچنین بازخورد در تاریخ دارن در لیست نباشن. مثل این میمونه موضوع برترین/بهترین اکشن ادونچرهای تاریخ رو پیش بکشی اما نام انچارتد و توم ریدر داخل لیست نباشه
ببین موافقم با حرفات، اما فک میکنم مخصوصا از اون تیتر استفاده نکردن و یه تیتر General تر زدن براش که کمتر حاشیه بسازه، چون وقتی بحث "ترسناک تر" بودن میشه نظرات خیلی ممکنه شخصی تر و متفاوت تر بشه، برای مثال Resident Evil 2 رو فک میکنم همه جز بهترین بازیای ترسناک تاریخ بدونن اما اگه بحث شدت ترسناک بودنش باشه شاید بره رتبه های عقب تر لیست، همینطور 4 با اینکه خیلیا جز بهترین بازی عمرشون میدوننش از نظر ترسناک بودن میتونه جاشو بده به خیلی از بازیای دیگه.

خلاصه بنظرم لیستش میتونه ترکیب بهترین بازی ترسناک از نظر فنی + میزان ترس باشه نه صرفا ترسناک تر بودن، ینی یه بالا پایین کردن این دوتا رو و یک Overall گرفتن ازش، وگرنه همونطوری که گفتی P.T که بازی کامل نیست و فقط ترسناکه اما هر وقت اسم ترسناک میاد P.T میاد سر زبونا، در عین حال Inside با هیچ متر و معیاری بازی ترسناک تری از عناوین بالا سرش نیست حتی بنظر من اصلا ترسناک نیست، وقتی این دوتارو همزمان کنار هم تو یک لیست داریم تنها برداشتی که میتونم بکنم همین هست.

در نهایت IGN رو خیلی وقته نباید زیاد جدی گرفتش :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith
همیشه اینجا اوضاع داریم با لیستا
خب 25 تا انتخاب داشتن رای گیری کردن شده این

چقد بعضیا جدی میگیرن یه مقاله ای ک صرفا برا فان ساخته شده
شما لیست خودتو بنویس

• Like
Reactions: HalfLife G
نسخه اول F.E.A.R جز یکی از ترسناکترین بازی هایی بوده که تجربه کردم و به راحتی جز ۵ تای اول لیستمه.
عجیبه داخل این لیست نیست.

تاپیک زده میشه که ملت در مورد موضوعش بحث کنند، تمام پست های تاپیک به غیر از یکی در مورد موضوع هستش،

به جای اینکه طبق معمول اسپم بدید، به جای اینکه در مورد "نظر بقیه" نظر بدید یا تعیین تکلیف کنید، خودتونم میتونید در مورد "تاپیک" نظر بدید،

یک بارم شده اسپم ندید و در مورد تاپیک نظر بدید اگر نظری میتونید داشته باشید :D

به جای اینکه طبق معمول اسپم بدید، به جای اینکه در مورد "نظر بقیه" نظر بدید یا تعیین تکلیف کنید، خودتونم میتونید در مورد "تاپیک" نظر بدید،
ناظم انجمنی ؟
آفرین پس در مورد نظر بقیه تعیین تکلیف نکن

تاپیک زده میشه که ملت در مورد موضوعش بحث کنند، تمام پست های تاپیک به غیر از یکی در مورد موضوع هستش،

حرفت درسته ها ، خیلی وقتها اینطوره.
ولی خب در مورد این تاپیک حرف خاصی نمیشه زد.

طبق معمول یه لیسته که خب از همون اول که قرار بود بسته بشه محکوم به این بوده که هیچ کس قبول نداشته باشته:D
جای بحث زیادی نداره.
طبق معمول چندتا کامنت در این مورد که این چه لیست مزخرفیه میگیره ، چرا این یکی یا اون یکی نیستن؟ و... تموم میشه.

همیشه اینطور نیست ولی اصولا وقتی در مورد خود موضوع تاپیک بحث نمیشه یعنی حرف خاصی در موردش وجود نداره که زده بشه.
لااقل جور دیگه ادامه پیدا کنه ایرادی نداره.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
لیست بازی‌های ترسناکی که Gran Turismo 7 توش نباشه رو باید انداخت سطل آشغال. :|
تصور کنین که وسط یه مسابقه دو ساعته هستین و مثلا توی سی و هفتمین لپ، یه دفعه اینترنت یه عطسه کوچیک بکنه و از مسابقه بپرین بیرون! حتی فکر کردن بهش هم می‌تونه باعث سکته خفیف بشه، چه برسه به قرار گرفتن توی اون موقعیت ترسناک!

اظهار نظر یعنی اظهار وجود، انسان برای زنده بودن نیاز دارد خود را ابراز کند، هرچه انسان از درون خالی باشد. شدت نیاز به بودن نیز بیشتر می شود. پس خرده نگیرید که انسان ها هر روز خود را تکرار می کنند. چرا که انسانی که خود را در درون نیافته باشند در بیرون در جستجوی آن خواهد بود.

• Wow
Reactions: m.a.t

یکی از داغون‌ترین تاپیک‌هایی که وجود داره همین تاپیک‌های لیست بازی‌های فلان از سایت بهمان هستن.

۹۰ درصد پست‌ها اینه که عجب لیست داغونی، باید بیسکولیاژ ۲ اول می‌شد اما چرتوس ۴ رو گذاشته رتبه اول.
چرا بگونیا توی لیست هست اما نکونیا نیست؟
و ...
چارتا پست به زعم مثلا من یا هرکسی، بی ربط، وضع این دسته از تاپیک‌ها رو بدتر نمی‌کنه.

من اساسا هیتر بازی های ترسناکم، یعنی به نظرم کسی که تو ج.ا زندگی میکنه در طول زندگی غیر نرمالش انقدری استرس و ترس و اضطراب رو تحمل میکنه که دیگه دلش نخواد تو بازی ها هم به شکل مازوخیست گونه ای خودش رو بترسونه، سر همین کلا رو آوردم به JRPG ها و بازی های کیوتِ گوگولی، اما الان دیدم 16 تا از بازی این لیست رو بازی کردم! و سوالم بیشتر اینه که واقعا این بازی ها ترسناک محسوب میشن؟ مثلا با چه متر و معیاری Inside و RE4 ترسناکن؟ یا L4D؟ آیا ما سر همون شرایط خاص کشور که پیشتر عرض کردم پوست کلفت شدیم یا IGN بیش از حد گوگولی و پروانه ایه؟ چون اینجوری به نظر میاد من نه یک هیتر که یه فن تقریبا جدی هم هستم:دی از بین این بازی ها هم من فقط SH2 و P.T رو ترسناک میدونم و بخصوص سر همین ریمیک SH2 که به پیشنهاد نیما (مدیر سبز) با هدست رفتم (مرحله بیمارستان، و البته یک ساعت فقط) شرعا و عرفا ریدم به خودم. P.T رو هم یبار رفتم و چون اون موقع کاناپه ام رو تازه خریده بودم و حیفم امد به همین زودی کثیف بشه و لک قهوه ای بیفته روش سریع پاکش کردم. باقی موارد به نظرم شوخین واقعا.

مثلا UD چه ترسی داره آخه؟ یا مثلا AW2. بیشتر وهم آلود و استرس زا بود تا ترس، و برای ترسوندن هم انقدر از اون آت آشغال های یهو میاورد رو صفحه که واقعا دیگه مسخره شده بود و بیشتر میرفت رو اعصاب تا اینکه بترسیم. من رو یاد این آدم های تو شهربازی مینداخت که برای هیجان انگیزتر شدن بازی هاشون خودشون هم دست به کار شده و به دستی بهت میکشن. مثلا یبار من یه غرفه ای رو دیدم که به ملت بازی VR میداد، از اینها که باید رو بند و بین دو ساختمون راه بری و از ترس میخوری زمین، اما یه بابای انگار نه انگار داشت میرفت و اینم چون دید شرافت بازی و غرفه اش در خطره خودش یارو رو هل داد با مخ خورد زمین و بعد سعی داشت وانمود کنه طرف خود به خود افتاده، اما چون به هر حال هم حس لامسه اون شخص قوی بود و هم ده نفر دیگه هم کنار ایستاده بودن و میدونستن قضیه چیه خیلی شرایط به دلخواهش نرفت جلو و در نهایت کتک خورد و کلا بحث به سمت دیگه ای رفت. در کل مرگ بر بازی ترسناک.

پ.ن: دلار شده 70 تومن ظاهرا، و با این شرایط برای ما خرید بازی ها بیشتر از تجربه شون ترسناکه.

من نفهمیدم کیو دیس کردی الان
بیشتر پستای اینجا نظر دادن درباره نظر بقیه (کادر ign) بود. که منم به همین خرده گرفتم.
به این مکتب
How dare you like different things than I do

مشکلت با چیه دقیقا

من نفهمیدم کیو دیس کردی الان
بیشتر پستای اینجا نظر دادن درباره نظر بقیه (کادر ign) بود. که منم به همین خرده گرفتم.
به این مکتب
How dare you like different things than I do

مشکلت با چیه دقیقا
بیخیالش دوست باشیم...

همه درست گفتین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or