۲۵ بازی ترسناک برتر تاریخ از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

FB_IMG_1729750288568.jpg

وبسایت IGN در جدیدترین خبر خود، ۲۵ بازی ترسناک برتر تاریخ را لیست کرده است که به شرح زیر است.

25. Stay Out of the House
24. Slender: The Eight Pages
23. The Evil Within
22. Condemned: Criminal Origins
21. Manhunt
20. Inside
19. Visage
18. Phasmophobia
17. Dead By Daylight
16. Until Dawn
15. Alan Wake 2
14. Soma
13. Clock Tower
12. Forbidden Siren
11. Resident Evil
10. Five Nights At Freddy's
9. Resident Evil 4/Remake
8. Left 4 Dead
7. Outlast
6. Alien Isolation
5. Dead Space/Remake
4. P.T
3. Amnesia: The Dark Descent
2. Resident Evil 2/Remake
1. Silent Hill 2/Remake

یه نظر شخصی دارم نمیدونم بچه های دیگه چه فکری میکنن.

به نظر من آدم تا بچه ست باید هرچی فیلم ترسناکه ببینه همینطور بازی ترسناک.

------------------------------------------------
فیلمهایی مث جنگیر و کلبه وحشت و... رو شب و تو سن دبستان یعنی حول حوش 9 سالم بودم دیدم شبش هم رفتم پیش بابام و در حالی که دستشو گرفته بودم خوابیدم.:)):)):)):)):)) تا چند شب بعدش هم این روند ادامه داشت!

این فیلم هم بدجوری تا چند روز درگیرم کرده بود:

jjj.jpg

آخرین ویرایش:
الان لیست بر اساس میزان ترسه یا کیفیت بازی ها؟
re2 remake چه ترسی داره مثلا ؟ که ترسناک تر از outlast ,amnesiaوpt, باشه =))
توی این لیست به نظرم PT ترسناک ترینه

Screenshot 2024-10-25 122416.jpg

این پست رو 8 سال پیش تو این تاپیک زدم :D اون "یه جاهایی" خاصی که نوشتم یعنی دبلیو سی :D قشنگ یادمه واقعا میترسیدم، فراتر از استرس بود و ذهنم رو همیشه میگرفت فارغ از وجود عامل تریگر، استرس یعنی واکنش به یک حالت خاص محیطی یا روانی، یکمی فرق داره با خود "ترس" که میشه یک حالت روانی پسیو و ممکنه حالت روتین به خودش بگیره یا تو شرایط خاصی تریگر بشه، در واقع استرس انگار بیشتر واکنشی هست به همین ترس، مثلا به نظرم ار ای 5 بیشتر استرس زاست به دلیل ترسی که در مواجهه با شرایط بازی دچارش میشی، وگرنه خارج از "مواجهه" شدن تو بازی، اگه کسی ماجراهای ار ای 5 رو برات تعریف کنه احتمالا استرسی نمیگیری به نسبت استرس زیادی که موقع بازی کردن به صورت واکنشی میگیری... (این خیلی بحث پیچیده ای هست و بین روانشناس و پزشک ها هم حتی هنوز کلی اختلاف عقیده سر معنی استرس اضطراب و ترس و تفاوت هاشون وجود داره، در واقع استرس واکنشی هست نتیجه ترس و اضطراب هیجانی هست نتیجه استرس)

شاید نسخه های قبلی ار ای هم همینطور بوده باشند، اما به نظرم به نسبت زمان و سن و سال ماست که میگیم ترسناک بوده و برای اکثرا فکر کنم اینطور بوده باشه، مثلا من قشنگ یادمه تا مدت ها بعد از اینکه ار ای 3 بازی میکردم شب ها (نصفه شب) میرفتم پیش مامانم بخوابم زیر تختشون :D در حالی که تو اتاق خودمم تنها نمیخوابیدم و داداشم بود ولی باز هم حضور مامانم فقط جلو ترسم رو میگرفت نصفه شبا :D یادمه کار تا جایی پیش رفت که مامانم شروع کرده بود گیر دادن به بازی ها (چون شبا میرفتم پیشش) که از اون به بعد دیگه تحمل کردم و نرفتم پیشش بخوابم :D میترسیدم ولی اشتیاق زیادی هم برای این ترس داشتم برای همین بازی هارو پاره میکردم...

خلاصه امروز، حقیقتا شخصا بعید میدونم بازی ای بترسونتم، امروز معنای ترس حقیقتا به شدت برام متفاوته، اما اون موقع ها؛ خام بودن ما در کنار خام تر بودن دنیا از همه نظر به نسبت الان، و سن و سال ما، فکر کنم به شدت رو ترسناک شدن سایلنت هیل و رزیدنت ایول تاثیر داشت...

ولی در کل، وقتی میگیم ار ای ترسناک بوده، منظور امروز نیست و دیروزه :D

*یادش بخیر، عمه ام خدابیامرز همیشه میگفت "تو که با همه دعوا میکنی چرا از یک خون اشام داغون تو بازی میترسی؟ :D"

آخرین ویرایش:
لیستش واضحا متا رو به چپش گرفته.
و اینکه ریمیک و ارجینال هیچ وقت یکی نیستن.
همون انتخاب اول ریمیک اندکی پایینتر از ارجینال شده.
حال اینکه رزیدنت اویل2 ارجینال 89 شد و ریمیک 91 این الان لایق امتیاز دادن بیشتری نیست؟؟؟ کلا ریمیکهای رزیدنت اویل تمام کیفیت بیشتری داشتن خیلی زیر ریمیک این باشند!
در کل هدف این لیست رو فقط مالش برای کونامی می بینم و بس که لطف کرده بعد صد سال بازی با متای +75 داده.
سایلنت هیل1 چون جزو 5 تای اول نیست کلا از اعتبار ساقطه.
رزیدنت اویل3 هم که کلا تو لیست نذاشته!!! که واقعا از 2 هم ترسناکتر بود، من تو 2 فقط تو باس فایتهای نهایی استرس میگرفتم.

بازی های ترسناک خوبن
ولی هیچی مثل بازی های ساروایول وقتی تکی بازی شون می کنی نمی تونن ترسناک باشن
یه چیزی در مورد بازی هایی مثل Subnautica و Don't Starve موقعی که بازی شون می کنی و هیچی ازشون نمیدونی وجود داره که تو هیچ بازی ترسناکی وجود نداره

Alone in the Dark هم یه دونه تو لیست نذاشته...
شاهکار نبودن بیشتر شماره هاش ولی تو این لیستم چیزی که زیاد نمی بینی شاهکاره.

این سبک کلا بازی از نظر نقد بد و از نظر گیمر خوب زیاد داره
انتخابای خودم اینان:
Martian Gothic: Unification
که به معنای واقعی آدمو سکته میداد. داستانش این بود سه نفر یه ایستگاه فضایی گیر افتاده بودن بعد از طریق یه سیستم ارسال برای هم آیتم میفرستادن. یه هیولا که در جا میکشتشون هم دنبالشون بود.

Alone in the Dark 2008
این نیاز به معرفی نداره واقعا ایده های جدیدی داشت فقط یه وقتی برای QA میذاشتن به اون روز نمیفتاد.

Haunting Ground
بد زمانی اومد (بین نسل 6 و 7 که سیل بازی AAA داشتیم) و کلا اینم ایده خاصی داشت و یکم بهش میرسیدن و تبلیغ اینا... میترکوند.

کلا "ناشناخته" ترسناکه، بی اتکا بودن بی سرپناه بودن، بلاتکلیف بودن، ترسناکه... خلا ترسناکه، اگرم ما بچگی میترسیدیم دلیلش همین بود که هم دنیا رو نمیشناختیم هم دنیا کلا ناشناخته بود، مثلا درک درستی وجود نداشت که ایا این چیزی که تو بازی میبینیم (عامل ناشناخته) تو واقعیت هم هست؟ اگر باشه چه باید کرد در برابرش؟ و همینم ترسناکش میکرد،

PT مثلا به نظرم مهم ترین عامل ترسناک بودنش همین بود، ناشناخته بود و اصلا نمیدونستی چه خبره، کلا چنین بازی هایی ترسناک ترند، برای همین "امروز" اکثرا میگن ار ای ترسناک نیست، چون امروز دیگه ار ای ناشناختگی نداره، و سرتاپاش شناخته شده بر عکس دوران خودش، نیمه اول 7 هم اگر ترسناک بود به نظرم به همین ناشناخته بودنش برمیگشت، یا سایلنت هیل مهم ترین عامل ترسش به نظرم اینه،

اما امروز حقیقتا، به نظرم یک داستان مثل د لست اف اس پارت 2، خیلی ترسناک تر از بازی های مشخصا ترسناکه، به نظرم ترس از دست دادن مثلا عشق فرزند زندگی یا همراه در یک دنیای به اف رفته، خیلی امروز دقیق تر و بالغانه تر هست تا ترس های کلاسیک... مثلا برای من به شخصه تصور شکوه ساسانیان و تاریکی و لجنی که بعدش این مملکت رو گرفت، در حال حاضر ترسناک ترین پدیده است (همچنین کلون لجن ترش در تاریخ معاصر) تصور تنها موندن یک سرباز در نبرد و به اف رفتن خودش و بعد خانواده اش دست دشمن متجاوز، ترسناک ترین پدیده است...

البته فک میکنم بعضی از دوستان اشتباه برداشت کردن، این لیست "ترسناک ترین بازی های تاریخ" نیست، لیست "بهترین بازی های ترسناک تاریخ" هست.
ینی صرفا هر بازی که Horror محسوب میشه (حالا چه کم چه زیاد) در نظر گرفته میشه اما دلیل نمیشه که چون ترسناک تره رتبه بالاتری بگیره.

فک میکنم پکیج کلی رو در نظر گرفتن تا فقط شدت ترس، وگرنه چندتا از این عناوینی که اینجا هستن بیشتر به اکشن سوق دارن تا ترسناک، چندتاشونم در بهترین حالت فقط Creepy هستن (مثل Inside) اما چون بازیای قوی و شناخته شده ای هستن حضورشون منطقیه.

آخرین ویرایش:
البته فک میکنم بعضی از دوستان اشتباه برداشت کردن، این لیست "ترسناک ترین بازی های تاریخ" نیست، لیست "بهترین بازی های ترسناک تاریخ" هست.
ینی صرفا هر بازی که Horror محسوب میشه (حالا چه کم چه زیاد) در نظر گرفته میشه اما دلیل نمیشه که چون ترسناک تره رتبه بالاتری بگیره.

فک میکنم پکیج کلی رو در نظر گرفتن تا شدت ترس، وگرنه چندتا از این عناوینی که اینجا هستن بیشتر به اکشن سوق دارن تا ترسناک، چندتاشونم در بهترین حالت فقط Creepy هستن (مثل Inside) اما چون بازیای قوی و شناخته شده ای هستن حضورشون منطقیه.
آخه مشکل اینجاس اگر حتی اینطوری هم به قضیه نگاه کنیم بازم مشکل داره. مثلا left 4 dead ، علی رغم اینکه یه بازی واقعا عالی بود توی سبک خودش ( نسخه ۲ بهتر هم بود حتی) ولی متوجه نمیشم یه بازی اسکواد بیس و کوآپ چطوری توی این لیست قرار گرفته؟ توی همین ژانر FPS یعنی عنوانی بهتر از left 4 dead نداریم که داستان محور باشه و تم ترسناک هم داشته باشه؟ میتونستن system shock یا doom 3 یا fear یا undying یا حتی prey رو بزارن که خیلی میزان ترسشون چگال تر بود و بصورت کلی هم متطقی تر بودن.

آخه مشکل اینجاس اگر حتی اینطوری هم به قضیه نگاه کنیم بازم مشکل داره. مثلا left 4 dead ، علی رغم اینکه یه بازی واقعا عالی بود توی سبک خودش ( نسخه ۲ بهتر هم بود حتی) ولی متوجه نمیشم یه بازی اسکواد بیس و کوآپ چطوری توی این لیست قرار گرفته؟ توی همین ژانر FPS یعنی عنوانی بهتر از left 4 dead نداریم که داستان محور باشه و تم ترسناک هم داشته باشه؟ میتونستن system shock یا doom 3 یا fear یا undying یا حتی prey رو بزارن که خیلی میزان ترسشون چگال تر بود و بصورت کلی هم متطقی تر بودن.
خب الان که بازم با این دید بهش نگاه نکردی که :دی
اگه میگفت بهترین کمپینای ترسناک تاریخ، آره حق با توئه اما اگه به عنوان پکیج کلی نگاه کنی اهمیتی نداره که اسکواد بیس و کوآپه یا سینگل پلیر داستان محور! تهش بازی محسوب میشه که زیر مجموعه ژانر ترسناک هست.

اما خداییش به هرکدوم از موارد لیست بشه ایراد گرفت بنظرم به L4D نمیشه :دی (گرچه شماره 2 رو باید میزاشتن که هم کامل تر بود هم مپ و کرکترای شماره 1 رو داشت)
دلیلشم اینه که واقعا یه جورایی بنچمارک این سبک محسوب میشه، هزاران بازی بعدش اومدن خواستن ایده زامبی کشی تیمی رو پیاده کنن که یا موفق نشدن یا هم موندگار نشدن اما هنوز L4D2 میبینی Peak Player استیمش به 24 هزار نفر میرسه، بازی 15 سال پیش!!! بگذریم که چقد از نظر فنی هم از زمان خودش جلوتر بود.
در مورد ترسناک بودنشم تورو نمیدونم اما L4D موقعی که Witch دنبالت میوفتاد یا تنها نفر زنده مونده تو اسکواد بودی و Tank میوفتاد دنبالت هنوز جز دلهره آور ترین تجربیات گیمینگم هست :دی

• Like
Reactions: uriel

فک میکنم پکیج کلی رو در نظر گرفتن تا شدت ترس، وگرنه چندتا از این عناوینی که اینجا هستن بیشتر به اکشن سوق دارن تا ترسناک، چندتاشونم در بهترین حالت فقط Creepy هستن (مثل Inside) اما چون بازیای قوی و شناخته شده ای هستن حضورشون منطقیه.
اگه منظور این لیست این باشه کدوم بازی بهتری re4 original باید با اختلاف فاحش در صدر باشه و یه دمو ساده مثل p.t کلا نباید باشه

شما هرطور حساب کنی عناوینی که توی لیست نیست و نام آوردیم بهترین بازی های ترسناک تاریخ هستن، IGN مدت زیادیه توی بخش خبری و مقاله هاش سوتی زیاد می ده و تیتر قهوه ای هم زیاد کار می کنه ولی دلیل نمی شه که خودمونو گول بزنیم. اگر بحث ترسناکترین نباشه و بهترین (بازی) مطرح باشه پس P. T رتبه 4 چه میکنه؟ یه بازی کامل نبود، دمو بود ولی به لحاظ ترس رتبه اول هم می تونه قرار بگیره همونطور که SH2 قرار گرفته. پس منطقی نیست که عناوینی مثل L4D رتبه 8 باشه ولی EVIL3 و Siren و Fear و.. که رتبه بالاتری به لحاظ برتری و همچنین بازخورد در تاریخ دارن در لیست نباشن. مثل این میمونه موضوع برترین/بهترین اکشن ادونچرهای تاریخ رو پیش بکشی اما نام انچارتد و توم ریدر داخل لیست نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or