با سلام بنده یک مشکل در تصویر ps3 دارم ! ps3 اسلیم هست در تصویر پیکسل ها از نزدیک نگاه کنی بافت خیلی کم کیفیتی دارن و تصویر رو که از نزدیک نیگاه کنی به صورت موج موج دیده میشه! مثلا تو بازی مستقیم به نور نیگاه کنی نور پخش میشه تو صفحه و موج موج میشه و کیفیت اطراف نور خیلی پایینه !HDMI رو عوض کردم توفیقی نکرد و تلویزیون رو عوض کردم بازم فرق نکرد ! با کابل سه فیشه گذاشتم بازم اینطوری بود!
این مشکل خیلی عجیبه باید چکار کنم ! PS3 هم آکبند آکبند بوده !
خط های مورب تو لودینگ بازیها مثلا MGS دیده میشه! تو محیط xmb هم موج های خیلی بی کیفیت دیده میشه توروخدا کمک کنین!
عکس ها رو هم پیوست کردم !
مشکل اینه که عمق رنگ زیاده تمام تنظیمات رو هم رو حالت اولیه گذاشتم بازم فرق نکرد ! تو همه ی بازی ها وقتی از محیط تاریک به روشن میری یک تصویر بدی میده که نگو ! همش رد رد هست ! دور نور ها رو که نگو مثلا تو بازیه آنچارتد نور چراغ قوه یک هاله ای دورش هست ! تا حالا اینجوریشو ندیده بدم! تو همه ی بازی ها نور چراغ قوه همینطوریه مثلا تو havy rain هم همینطوری بود !
این مشکل خیلی عجیبه باید چکار کنم ! PS3 هم آکبند آکبند بوده !
خط های مورب تو لودینگ بازیها مثلا MGS دیده میشه! تو محیط xmb هم موج های خیلی بی کیفیت دیده میشه توروخدا کمک کنین!

عکس ها رو هم پیوست کردم !
مشکل اینه که عمق رنگ زیاده تمام تنظیمات رو هم رو حالت اولیه گذاشتم بازم فرق نکرد ! تو همه ی بازی ها وقتی از محیط تاریک به روشن میری یک تصویر بدی میده که نگو ! همش رد رد هست ! دور نور ها رو که نگو مثلا تو بازیه آنچارتد نور چراغ قوه یک هاله ای دورش هست ! تا حالا اینجوریشو ندیده بدم! تو همه ی بازی ها نور چراغ قوه همینطوریه مثلا تو havy rain هم همینطوری بود !

آخرین ویرایش: