یک محصول جدید از مایکروسافت !

LiviNG D3AD

کاربر سایت
این محصول دو صفحه touch screen داره و یک دوربین ! هنوز معلوم نیست دقیقاً چیه ! این وسیله مثل DS دو صفحه داره ! مثل iPhone صفحه لمسی داره ! از یک لپ تاپ باریکتره و احتمالاً کوچیک تر ! خودم هم نمیدونم چیه !!:eek: :confused:

این وسیله که Courier نام داره دو صفحه 7 اینچی touch screen داره و احتمالاً با قابلیت multi-touch ! یک دوربین کوچک هم داره !

این هم چند تا عکس ! ( یک ویدئو هم در سایت مرجع قرار دادن )

1vr7ruoxts3wyxodwn6j.jpg

itco9d32r29y2q1htok4.jpg

dni9krln9vroklmjju2l.jpg

wfkpwav6tp1yl6ectwa4.jpg

منبع

گفتم شاید ربطی به تاپیک اخبار داشته باشه ! اگه بی ربطه یا شایعست و ... مدیران رسیدگی کنن !! :-"

جسارتا کی توی MACworld شرکت می کنه ؟! لابد آتاری ؟! احتمالا این کنفرانس 2 هفته پیش ipod رو هم که ما نگاه می کردیم توش zune معرفی می کردن ؟! :laughing: اینارو جایی نگیا ؟! از شما که مدیز انجمنی بعیده ... اعتبار انجمن میره زیر سوال !!!!!!!

واماشی زوما جان تا حالا اسم apple macintosh رو شنیدی ؟! می دونستی اسم سیستم های اپل مک هست ؟ :)) مک ورد کنفرانس مال خود اپله یعنی چی توش شرکت نمی کنه ؟ =))))) اگه دوست داری اطلاعاتت زیاد شه 10 مهر توی مصلای تهران سمینار مک هست ... البته به توجه به اطلاعات کارشناسانه شما احتمالا توش لپ تاپ دل باید معرفی کنیم :))

اگه سوالی بود تشریف بیارید به سایت ما ، من در خدمتم... www.i-phone.ir

در جواب اون دوستمون هم که درباره سایز پرسیدن چند هفته پیش iClarified خبر ساخت صفحه ها رو تایید کرد ;)

خب تو ظاهرا استفاده از گوگل رو هم بلد نیستی وگرنه اینقدر شیرین زبونی نمیکردی و از چیزی که خبر نداری صحبت نمیکردی چون بیسوادی خودتو بیشتر نشون میدی!

اینم لینک از سایت خود اپل که لابد داره اشتباه میگه سایت خود اپل :laughing:

Apple Announces Its Last Year at Macworld

خوبه ادم قبل از اینکه هل بشه و خودشو بیشتر ضایع کنه دو ثانیه وقت بزاره و بیشتر تحقیق کنه

PS: ارزش جواب دادن نداره ولی چون فکر نکنی خبریه در مورد مک هم من الان پنج سال دارم از مک استفاده میکنم و همین پستی هم که وقتمو روش هدر دادم تا جواب یک بیسوادی مثل تو رو هم بدم رو روی یک مک پرو دارم تایپ میکنم. اطلاعات لازم برای استفاده کردن از iPhone خودمو دارم که نیاز به لینک شما نباشه (لابد اطلاعات اون سایتم در حد همین پست هاییه که دادی!):)

این چیزی هم سطح سایت رو پایین میره یک چیزیه مثل چرتو پرت پایین
در جواب اون دوستمون هم که درباره سایز پرسیدن چند هفته پیش iClarified خبر ساخت صفحه ها رو تایید کرد
دیگه knowledgeable ترین افراد توی tech industry مثل Leo Laporte که سی ساله توی این کاره و پر طرفدارترین پادکست مربوط به مک رو هم هر هفته اون میده بیرون هیچوقت با اطمینان نمیاد از خودش یک شایعه رو کانفرم کنه. حالا یکی که چند وقته با خرید یک iPhone شده اپل یوزر میاد شایعه رو برای بقیه کانفرم میکنه. نکته هم اصلا این نیست که قراره همچین چیزی بیاد یا نه وقتی یک مطلبی شایعه هست یعنی معلوم نیست درسته یا نه و کسی هم نمیتونه بیاد اونو به عنوان fact تحویل بقیه بده چون در اون صورت misinformation میشه!

یکی از دوستام گفته بود فکر کردم شایعس . گرافیک بالا تر از psp . لمسی و دوربین دار مثل ds . سیمکارت خون:love: مثله i phone . تازه تو سایته منبع که دیدم نوشته پروتابله پی سی:love: ترکونده:love:

خب تو ظاهرا استفاده از گوگل رو هم بلد نیستی وگرنه اینقدر شیرین زبونی نمیکردی و از چیزی که خبر نداری صحبت نمیکردی چون بیسوادی خودتو بیشتر نشون میدی!

اینم لینک از سایت خود اپل که لابد داره اشتباه میگه سایت خود اپل :laughing:

Apple Announces Its Last Year at Macworld

خوبه ادم قبل از اینکه هل بشه و خودشو بیشتر ضایع کنه دو ثانیه وقت بزاره و بیشتر تحقیق کنه

PS: ارزش جواب دادن نداره ولی چون فکر نکنی خبریه در مورد مک هم من الان پنج سال دارم از مک استفاده میکنم و همین پستی هم که وقتمو روش هدر دادم تا جواب یک بیسوادی مثل تو رو هم بدم رو روی یک مک پرو دارم تایپ میکنم. اطلاعات لازم برای استفاده کردن از iPhone خودمو دارم که نیاز به لینک شما نباشه (لابد اطلاعات اون سایتم در حد همین پست هاییه که دادی!):)

این چیزی هم سطح سایت رو پایین میره یک چیزیه مثل چرتو پرت پایین

دیگه knowledgeable ترین افراد توی tech industry مثل Leo Laporte که سی ساله توی این کاره و پر طرفدارترین پادکست مربوط به مک رو هم هر هفته اون میده بیرون هیچوقت با اطمینان نمیاد از خودش یک شایعه رو کانفرم کنه. حالا یکی که چند وقته با خرید یک iPhone شده اپل یوزر میاد شایعه رو برای بقیه کانفرم میکنه. نکته هم اصلا این نیست که قراره همچین چیزی بیاد یا نه وقتی یک مطلبی شایعه هست یعنی معلوم نیست درسته یا نه و کسی هم نمیتونه بیاد اونو به عنوان fact تحویل بقیه بده چون در اون صورت misinformation میشه!

واقعا مدیر به این بی سوادی و بد دهنی به هیچ وجه در حد انجمنی مثل بازی سنتر نیست ...
ادمین ها باید در مورد انتخاب مدیراشون بیشتر دقت به خرج بدن...

این برنامه های macworld امسال هست

یه چند نمونش...

US907:
Upgrading to Snow Leopard
Joe Kissell, Senior Editor, TidBITS Publishing, Inc.
1:00 PM - 2:15 PM US917:
Working Between Multiple Apps with Snow Leopard
J.F. Brissette, Trainer & Producer, macProVideo.com
3:00 PM - 4:15 PM US927:
Taking Accessibility to the Next Level in Snow Leopard
Don McAllister, Host/Producer, ScreenCastsONLINE
5:00 PM - 6:15 PM US937:
Video with Snow Leopard: Putting Quicktime X to Work
Nick Floro, CEO, Sealworks Interactive Studios
اگر باور نمی کنید از خود سایت macworld ادامه بدید ...
این نمایشگاه مال اپل هست و خواهد بود ... فقط به جای apple ent. از این به بعد نمایشگاه به در دست کسانی خواهد بود که برای اپل برنامه می نویسن ساپورت می کنن و ... اگر قرار باشه سیستم جدید از اپل ارائه شه همونجا ارائه میشه ... لازم نیست برای اینکه خودت رو خیلی آدم با سو.ادی نشون بدی با بی سوادیت مردم رو گمراه کنی...

اینم لینک سایت خود macworld برای conf امسال

http://www.macworldexpo.com/conference

سطح شعور شخصیت و میزان تربیت هر انسان از نوع برخوردش مشخصه ...

واقعا مدیر به این بی سوادی و بد دهنی به هیچ وجه در حد انجمنی مثل بازی سنتر نیست ...
ادمین ها باید در مورد انتخاب مدیراشون بیشتر دقت به خرج بدن...

این برنامه های macworld امسال هست

یه چند نمونش...

این نمایشگاه مال اپل هست و خواهد بود ... فقط به جای apple ent. از این به بعد نمایشگاه به در دست کسانی خواهد بود که برای اپل برنامه می نویسن ساپورت می کنن و ... اگر قرار باشه سیستم جدید از اپل ارائه شه همونجا ارائه میشه ... لازم نیست برای اینکه خودت رو خیلی آدم با سو.ادی نشون بدی با بی سوادیت مردم رو گمراه کنی...

اینم لینک سایت خود macworld برای conf امسال

http://www.macworldexpo.com/conference

سطح شعور شخصیت و میزان تربیت هر انسان از نوع برخوردش مشخصه ...

حالا که ضایع شدی و بیسوادیت ثابت شد یک دفعه زدی توی خط انسانیت اینا :laughing: یعنی اینکه قبول کنی از روی شکم چیزی گفتی و ثابت شد غلطه اینقدر سخته که باید از این شاخه بپری به اون شاخه؟

اما برای اینکه برای بقیه یک خلاصه ایی بشه از اول یک مروری میکنیم
این اولین گوهر فشانی شماست

اسمش mactouch هست البته اسم کدش هست و هنوز قطعی نیست تنها چیز قطعی اینه که در ابعاد 10" 12" 15" ساخته میشه ! قطعا توی macworld معرفی میشه ;)

که با قاطعیت اعلام کردی (لابد با استیو جابز هر روز با ایفونت صحبت میکنی) اپل قراره توی مکورلد tablet رو معرفی کنه در حالی که اپل اصلا دیگه قرار نیست توی مکورلد شرکت کنه! وقتی هم که من در جواب شما گفتم که اپل قرار نیست توی مکورلد باشه شمام جواب زیر رو دادی

جسارتا کی توی MACworld شرکت می کنه ؟! لابد آتاری ؟! احتمالا این کنفرانس 2 هفته پیش ipod رو هم که ما نگاه می کردیم توش zune معرفی می کردن ؟! :laughing: اینارو جایی نگیا ؟! از شما که مدیز انجمنی بعیده ... اعتبار انجمن میره زیر سوال !!!!!!!

اینحا هم از کامنت Zune معلوم میشه که فکر میکنی مکورلد هم مثل event های ایپاد لابد برگزار کنندش خود اپل هست که حتما بخواد توش شرکت کنه در جالی که برگزار کنندش IDG هستش! البته از کسی که چند ماه با گرفتتن ایفون دستش احساس میکنه که دیگه مرجع اپل حساب میشه انتظار نمیره که فرق این چیزارو بدونه! جالبه این جاها که هنوز شیرین زبونی فکر میکردی فکر انسانیت شخصیت نبودی بعد که حسابی ضایع شدی و بی سوادیت رو شد رگ معنویتت زد بالا! :laughing:

بعد هم که من از خود سایت اپل (که لابد یاوه میگن توی سایت خودشونم) برای شما لینک گزاشتم که اپل دیگه توی مکورلد شرکت نمیکنه (اینم لینکش) (که این ضایع شدنم میتونستی با استفاده از چیزی به نام گوگل و 30 ثانیه تایپ کردن ازش چلوگیری کنی). حالا که ثابت شده که حرفات همه چرت بوده (وقتی توی یک خبر بدیهی مثل شرکت نکردن اپل توی مکورلد رو که مال دسامبر 2008 هست هنوز نمیدونی چجوری از پروژه های سکرت اپل خبر داری دیگه جالبه!) میای میگی که دولوپر های اپل قرار توی مکورلد شرکت کنن؟ مگه قراره اون دولوپر ها محصول اپل رو معرفی کنن؟ از کی تا هالا محصولات اپل رو بقیه براش معرفی میکنن؟ یعنی خود اپل نمیاد نمیاد مکورلد اما محصولشو میده یکی دیگه برای ما معرفی کنن؟ :laughing::laughing: واقعا معلوم نیست داری جک میگی یا خودت به این پرتو پالا ها باور داری!

اینم از اخرین جکی که گفتی

این نمایشگاه مال اپل هست و خواهد بود ... فقط به جای apple ent. از این به بعد نمایشگاه به در دست کسانی خواهد بود که برای اپل برنامه می نویسن ساپورت می کنن و ... اگر قرار باشه سیستم جدید از اپل ارائه شه همونجا ارائه میشه

:laughing::laughing::laughing::laughing:

این نمایشگاه از اول مال اپل نبوده که الان بخواد بده دست کس دیگه. چون موضوع نمایشگاه درباره اپل هستش دلیل نمیشه که صاحبش شرکت اپل باشه! حداقل یک ویکیپدیا سرچ بکن که اینقدر چرتو پرت نگی اخه

Produced by Boston-based IDG World Expo, Macworld Conference & Expo is a tradeshow with conference tracks dedicated to the AppleMacintosh platform. It is held annually in the United States, usually during the second week of January. Originally Macworld Expo, the gathering dates back to 1985.
Macworld is the most widely read Macintosh magazine in North America and a trademark of Mac Publishing, a wholly owned subsidiary of International Data Group. IDG World Expo is also a subsidiary.
The conference tracks are taught by leaders in their fields and require large admission fees. They last for a few more days than the Expo, which runs generally three or four days. Attendees can visit the exhibits, set up by hardware manufacturers and software publishers that support the Macintosh platform.
On December 16, 2008, Apple announced that the 2009 Macworld Conference & Expo would be the last in which the company participates

تا الان فکر کنم واضحه یک درصدم درباره چیزی که صحبت میکنی اطلاعی نداری و همرو داری از روی شکم میگی! حداقل یکم به خودت زحمت میدادی و از ویکیپدیا و یک دیکشنری استفاده میکردی اینقدر ضایع نمیشدی!
در ضمن سطح شعور و برخورد بقیه به تو اصلا ربطی نداره. تو اول نگران خودت باش که اینقدر چپو راست اطلاعات غلط سر هم نکنی! اون چیزی که سطح سایت رو میاره پایین بیسوادی و شیرین زبونی یکی مثل تو هست که دوست داره
یک مشت حرف بی اساس رو به خورد بقیه بده!

PS: لابد مجله Macworld هم مال اپل هست نه؟ :)
PS: اینکه یکی چیزی رو بلد نباشه یا اشتباه بلد باشه عیبی نداره. عیب اونه که یک چیز غلط رو به عنوان fact بگهو بقیه رو گمراه کنه و بعد هم که اشتباهاتش رو میشه روی حرف اشتباهش پافشاری کنه و گودرزو به شقایق ربط بده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or