یک محصول جدید از مایکروسافت !

LiviNG D3AD

کاربر سایت
این محصول دو صفحه touch screen داره و یک دوربین ! هنوز معلوم نیست دقیقاً چیه ! این وسیله مثل DS دو صفحه داره ! مثل iPhone صفحه لمسی داره ! از یک لپ تاپ باریکتره و احتمالاً کوچیک تر ! خودم هم نمیدونم چیه !!:eek: :confused:

این وسیله که Courier نام داره دو صفحه 7 اینچی touch screen داره و احتمالاً با قابلیت multi-touch ! یک دوربین کوچک هم داره !

این هم چند تا عکس ! ( یک ویدئو هم در سایت مرجع قرار دادن )

1vr7ruoxts3wyxodwn6j.jpg

itco9d32r29y2q1htok4.jpg

dni9krln9vroklmjju2l.jpg

wfkpwav6tp1yl6ectwa4.jpg

منبع

گفتم شاید ربطی به تاپیک اخبار داشته باشه ! اگه بی ربطه یا شایعست و ... مدیران رسیدگی کنن !! :-"

چرا اما اكثره مواقع يه اطلاعاتي درز ميشه .
كه كليت اون اطلاعات درسته اما يه سري چيزاش عوض ميشه . مثل اين ميمونه كه اپل بخواد لج كنه با درج كننده هاي خبر.
شبيه همين شايعاتي كه برا دوربين ipod touch بود اما يهويي شد برا نانو .
اما منم مطمنم كه اگر چيزي به اسم itablet هم قرار باشه بياد خيلي با اين چيزايي كه گفتن فرق ميكنه .

چرا اما اكثره مواقع يه اطلاعاتي درز ميشه .
كه كليت اون اطلاعات درسته اما يه سري چيزاش عوض ميشه . مثل اين ميمونه كه اپل بخواد لج كنه با درج كننده هاي خبر.
شبيه همين شايعاتي كه برا دوربين ipod touch بود اما يهويي شد برا نانو .
اما منم مطمنم كه اگر چيزي به اسم itablet هم قرار باشه بياد خيلي با اين چيزايي كه گفتن فرق ميكنه .

شایعه غلط هم زیاد اومده :
Powerbook G5
OLED screen on iPod Touch
iSight HD
Mac Pro with Blu-ray
iMovie on web
Beatles on iTunes Store
و ....
شایعه که خوب همیشه میاد بیرون ولی نسبت به بقیه شرکت ها مخصوصا مایکروسافت خیلی کمتره در مورد عمل چون استیو جابز خیلی به این مساله حساسه
بچه بازی هم نیستش که یک کمپانی به خاطر لج کردن با دو سه تا وبسایت بیاد محصولشو عوض کنه. هیچ کمپانی توی دنیا نمیاد محصولی رو که کلی وقت و سرمایه روش گزاشته دقیقه اخر عوض کنه چون میخواد لج کنه! دلیلش که خیلی وقتا شایعه ها درست در نمیاد میتونه به خاطر اشتباه بودنشون باشه یا یک مشکل فنی در دقیقه اخر (نمونش همین دوربین روی iPod Touch )
در مورد tablet اپل هم چیز زیادی گفته نشده که موقع بیرون اومدن بخواد فرق زیادی بکنه! شایعات به OLED بودن صفحه استفاده از touch و اینکه روی یک ورژن مخصوص Mac OSX ران میشه محدوده

It's all just rumors
فعلا اپل ساخت همچین چیزی رو هم تایید نکرده چه به برسه به اینکه اسمش معلوم باشه. غیر منطقی نیست که اسمش itablet باشه ولی فقط شایعه هست
اپل کلا بر خلاف مایکروسافت خیلی محصولات در حال development رو secret نگه میداره و تا اماده نباشن چیزی ازشون نمیگه
اسمش mactouch هست البته اسم کدش هست و هنوز قطعی نیست تنها چیز قطعی اینه که در ابعاد 10" 12" 15" ساخته میشه ! قطعا توی macworld معرفی میشه ;)

500x_courier8.jpg

این روزها همه منتظر تبلت اپل هستند که ناگهان خبر می رسد مایکروسافت هم در حال ساختن یک تبلت است. جالب تر اینکه تمام خبرها در مورد تبلت اپل فقط در حد شایعه است اما محصول جدید مایکروسافت واقعا وجود دارد.

نام آن Courier است و گفته میشود که در مراحل نهایی طراحی است. اگر به آن نگاه کنید متوجه می شوید که این یک کامپیوتر لوحی نیست. بله یک بوکلت است. در واقع از دو صفحه با سایز حدود ۷ اینچ تشکیل شده که مانند کتاب روی همدیگر تا می شوند. هر دو صفحه مولتی تاچ هستند و برای نوشتن، ورق زدن و طراحی کردن با قلم ساخته شده اند. در وسط این بوکلت هم یک دکمه خانه وجود دارد. چیزی شبیه دکمه خانه آیفون. در پشت آن دوربینی تعبیه شده و احتمالا به صورت بیسیم شارژ خواهد شد.

این پروژه تا به حال پشت درهای بسته در مایکروسافت مشغول طراحی و ساخت بوده است و حالا به مرحله ای رسیده که مایکروسافت مشغول نشان دادن آن به سازمان های خارجی است. ویدیویی هم که برای معرفی اولیه Courier ساخته شده کار Pioneer Studios است. که یک بخش داخلی از مایکروسافت است.

محیط کاربری تبلت جدید کاملا با چیزی که برای اپل پیش بینی می شد متفاوت است. اگر ویدیو معرفی را ببینید، ممکن است عاشق ان بشوید. دو صفحه مجزا که می توان آیتم ها را با حرکت انگشت به صفحه دیگر پرتاب کرد و عوض کردن صفحه ها درست مانند ورق زدن کاغذ است.

به نظر من تبلت مایکروسافت می تواند آتش جدیدی را در بازار کامپیوترهای قابل حمل شعله ور کند و فعلا در نگاه اول بسیار وسوسه انگیز به نظر می رسد.

500x_courier5_01.jpg
500x_courier6.jpg
500x_courier7.jpg
500x_courier0_01.jpg
500x_courier1_01.jpg
500x_courier4.jpg

3 مگا پیکسل کم نیست؟! میدونم وجود دوربین یه قابلیته که داره و الزامی نیست ولی بهتر بود دوربینش بالاتر بود...
کسی میتونه لینک ویدیوش رو واسه دانلود بده؟!

من که شخصا با اینجور بچه بازیا حال نمی کنم :biggrin1:.
اما واقعا چیز بدی نیست در حد یه تبلت عالی هست.اما قبل از اینکه بگیریش توی دستت نمیتونی راجعبش نظر قاطع بدی.
خاک تو سر من که میخواستم دومین Gizmodo.com رو 2 ماه پیش ثبت کنم ولی از خریتم ثبتش نکردم.اگه کرده بودم الان مولتی میلیاردر بودم :دی

اسمش mactouch هست البته اسم کدش هست و هنوز قطعی نیست تنها چیز قطعی اینه که در ابعاد 10" 12" 15" ساخته میشه ! قطعا توی macworld معرفی میشه ;)

شما كه ظاهرا از خود Steve Jobs هم به project هاى Apple مسلّط ترى ظاهرا هنوز نمى دونى كه Apple ديگه توى Macworld شركت نمى كنه!
حداقل يكم با اطمينان كمتر نظر خودتونو به عنوانِ fact پست كنين كه اينطورى سوتى ندين!

3 مگا پیکسل کم نیست؟! میدونم وجود دوربین یه قابلیته که داره و الزامی نیست ولی بهتر بود دوربینش بالاتر بود...
کسی میتونه لینک ویدیوش رو واسه دانلود بده؟!

امین چرا کم باشه ؟
دوما اینو باید بگم این یه طرز فکر غلطه که متاسفانه بین عموم افتاده و همه فکر میکنند با خرید مثلا یه موبایل باید یه دوبین عکاسی هم بگیرن .
اگه دوربین عکاسی کسی بخواد میره دوربین میخره و مطمئنا 100 سال سیاه هم موبایل ها نمیتونن از لحاظ کیفی جای دوربین عکاسی را بدن .

سوما اینو بگم ما مگاپیکسل داریم تا مگاپیکسل . یه دوربین 3 مگاپیکسلی کیفیتش میتونه خیلی متفاوت از یه دوربین 3 مگاپیکسلیه دیگه باشه . خیلی ها فکر میکنن کیفیت دوربین را باید با مگاپیکسل سنجید در حاله اینکه این طور نیست . ما اگه یه دوربین کامپکت 14 مگاپیکسلی در نظر بگیریم کیفیته عکاساش خیلی پایینتر از یه دوربین حرفه ای(DSLR ) مثلا 8 یا 10 مگاپیکسلی هست و این دلیل به کیفیت لنز و میزان حساسیت(ISO ) و میزان لرزشگیر و نور گرفته شده ..................و امکانات فراوان دوربین های حرفه ایست که داخله خودشون دارن .
به طور مثال همین IPHON که قبلا دوربین 2 مگاپیکسلی داشت کیفیت عکساش خیلی بهتر از بقیه موبایلهایی بود که دوربین 3 یا 4 مگاپیکسلی داشتند .

شما كه ظاهرا از خود Steve Jobs هم به project هاى Apple مسلّط ترى ظاهرا هنوز نمى دونى كه Apple ديگه توى Macworld شركت نمى كنه!
حداقل يكم با اطمينان كمتر نظر خودتونو به عنوانِ fact پست كنين كه اينطورى سوتى ندين!

جسارتا کی توی MACworld شرکت می کنه ؟! لابد آتاری ؟! احتمالا این کنفرانس 2 هفته پیش ipod رو هم که ما نگاه می کردیم توش zune معرفی می کردن ؟! :laughing: اینارو جایی نگیا ؟! از شما که مدیز انجمنی بعیده ... اعتبار انجمن میره زیر سوال !!!!!!!

واماشی زوما جان تا حالا اسم apple macintosh رو شنیدی ؟! می دونستی اسم سیستم های اپل مک هست ؟ :)) مک ورد کنفرانس مال خود اپله یعنی چی توش شرکت نمی کنه ؟ =))))) اگه دوست داری اطلاعاتت زیاد شه 10 مهر توی مصلای تهران سمینار مک هست ... البته به توجه به اطلاعات کارشناسانه شما احتمالا توش لپ تاپ دل باید معرفی کنیم :))

اگه سوالی بود تشریف بیارید به سایت ما ، من در خدمتم... www.i-phone.ir

در جواب اون دوستمون هم که درباره سایز پرسیدن چند هفته پیش iClarified خبر ساخت صفحه ها رو تایید کرد ;)

آخرین ویرایش:
این دوربین که اصلا برا این وسیله کاربرد نداره اخه کی برا عکس گرفتن چیز به این بزرگی رو بلند می کنه تا عکس بگیره:sick:
اگر جلوش بود حداقل برا ویدیو کنفرانس خوب بود
من که فکر نکنم همچین شکل و ظاهری داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or