یک محصول جدید از مایکروسافت !

LiviNG D3AD

کاربر سایت
این محصول دو صفحه touch screen داره و یک دوربین ! هنوز معلوم نیست دقیقاً چیه ! این وسیله مثل DS دو صفحه داره ! مثل iPhone صفحه لمسی داره ! از یک لپ تاپ باریکتره و احتمالاً کوچیک تر ! خودم هم نمیدونم چیه !!:eek: :confused:

این وسیله که Courier نام داره دو صفحه 7 اینچی touch screen داره و احتمالاً با قابلیت multi-touch ! یک دوربین کوچک هم داره !

این هم چند تا عکس ! ( یک ویدئو هم در سایت مرجع قرار دادن )

1vr7ruoxts3wyxodwn6j.jpg

itco9d32r29y2q1htok4.jpg

dni9krln9vroklmjju2l.jpg

wfkpwav6tp1yl6ectwa4.jpg

منبع

گفتم شاید ربطی به تاپیک اخبار داشته باشه ! اگه بی ربطه یا شایعست و ... مدیران رسیدگی کنن !! :-"

سلام !
داش محسن . . .
اسم این چیزه عجیب غریب . . . تبلت هستش . . . که قراره به اسم Courier تو سال های نزدیک عرضه شه !

اینم نقل قول نارنجی :

در واقع از دو صفحه با سایز حدود ۷ اینچ تشکیل شده که مانند کتاب روی همدیگر تا می شوند. هر دو صفحه مولتی تاچ هستند و برای نوشتن، ورق زدن و طراحی کردن با قلم ساخته شده اند. در وسط این بوکلت هم یک دکمه خانه وجود دارد. چیزی شبیه دکمه خانه آیفون. در پشت آن دوربینی تعبیه شده و احتمالا به صورت بیسیم شارژ خواهد شد.

این پروژه تا به حال پشت درهای بسته در مایکروسافت مشغول طراحی و ساخت بوده است و حالا به مرحله ای رسیده که مایکروسافت مشغول نشان دادن آن به سازمان های خارجی است. ویدیویی هم که برای معرفی اولیه Courier ساخته شده کار Pioneer Studios است. که یک بخش داخلی از مایکروسافت است.

محیط کاربری تبلت جدید کاملا با چیزی که برای اپل پیش بینی می شد متفاوت است. اگر ویدیو معرفی را ببینید، ممکن است عاشق ان بشوید. دو صفحه مجزا که می توان آیتم ها را با حرکت انگشت به صفحه دیگر پرتاب کرد و عوض کردن صفحه ها درست مانند ورق زدن کاغذ است.

به نظر من تبلت مایکروسافت می تواند آتش جدیدی را در بازار کامپیوترهای قابل حمل شعله ور کند و فعلا در نگاه اول بسیار وسوسه انگیز به نظر می رسد. در روزهای آینده شما را در جریان اخبار جدید در مورد Courier قرار خواهیم داد.

ویرایش با توجه به هر 4-5 پست پایین تر . . .

سلام دوباره !
ما هم خوشیم داش محسن خودم !

بعد از مدت ها ماکرو ما رو هم خوشحال کرد .
با توجه به این که حالا برای تبلت اپل رقیب پیدا شده ( اونم به این شاخی ) میشه یه رقابت به سود مشتری ها رو پیش بینی کرد .

===========
تبلت یه مارک نیست.
برای اطلاعات بیشتر که تبلت چی هست و چی کار می کنه ! به لینک مراجعه کنید .

آخرین ویرایش:
تبلت که برا اپل بود قاطی کردی فکر کنم این به اون ربطی نداره ;)

tablet به فرم فکتر میگن اسم محصول نیست که بخواد متعلق به مایکروسافت و اپل باشه. قبل از همه اینا مایکروسافت Windows XP Tablet Edition رو سال 2002 داده بود بیرون که البته موفقیت چندانی توی مارکت نداشتن

PS: این محصول هم فعلا prototype هست و هنوز درست حسابی چیزی ازش معلوم نشده

این باید Internet Tablet و PMP باشه یه چیزی مثل ARCHOS ولی خیلی شیکتر و بهتر
ای کاش MS یه Mobile میزد :دی

مایکروسافت سیستم عامل برای smartphone ها که میساره (که اخرین ورژنش 6.5 این اکتبر میاد بیرون که نسبتا هم چیز در پیتی هست)
اگه منظورتون خود گوشی هست که مایکرسافت داره روش کار میکنه و اسم پروژه هم pink هستش. البته ظاهرا خود مایکروسافت قرار نیست اینارو بسازه بلکه یک سری spec به تعدادی سازنده میده که اونا گوشی هارو بسازن
اگه دوست دارین بیشتر در موردش بخونین به مقاله پایین سر بزنین
http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=4011

یعنی نمیشه باش بازی کرد؟
این محصول هنوز هیچ چیزش معلوم نیست

آخرین ویرایش:
ماله اپل قرار بود اسمش itablet باشه . فكرميكنم

It's all just rumors
فعلا اپل ساخت همچین چیزی رو هم تایید نکرده چه به برسه به اینکه اسمش معلوم باشه. غیر منطقی نیست که اسمش itablet باشه ولی فقط شایعه هست
اپل کلا بر خلاف مایکروسافت خیلی محصولات در حال development رو secret نگه میداره و تا اماده نباشن چیزی ازشون نمیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or