یک دستگاه Xbox Elite به همراه کینکت

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
Rating - 95.8%
23   1   0
درود

خوب همون طور که از اسم تاپیک مشخص هست قصد دارم یک Xbox رو به فروش برسونم. به نکات زیر دقت کنید:

*دستگاه هیچگونه ضربه ای نخورده و از لحاظ بدنه سالم هست
*بردش جسپر هست و تا حالا نه هنگ کرده و نه اتفاق خاصی براش افتاده
*مهمترین نکته اینه که تا حالا با این دستگاه حتی یک ثانیه هم به اینترنت وصل نشدم و از این رو می تونید برای لایو ازش استفاده کنید اما عواقب بن شدن به عهده خودتون هست
*به همراه دستگاه چندین بازی به خریدار داده میشه از جمله بازی اورجینال کینکت
*کینکت از لحاظ فنی و همین طور ظاهری کاملا سالم و بدون مشکل هست و تمامی کابل ها هم موجود و سالمه
*دو کنترلر هم به همراه دستگاه موجوده که یکی سیاه و یکی سفید هست و کاملا سالم هستند
*جعبه دستگاه کاملا سالم
*ریجن 2 یا همون پال
*دستگاه فوق العاده کم ازش استفاده شده و الان 3-4 ماه هست که خاموشه و خریدار از روی صدای کم فن دستگاه و همینطور آخرین بازی هایی که باهاش انجام شده می تونه بفهمه که اوضاع از چه قرار هست
*هدست دستگاه در داخل جعبه وجود داره و کاملا آکبند هست و حتی یک بار هم استفاده نشده
*به همراه دستگاه کابل HDMI هم موجود هست

اگر نکته دیگه ای هست بپرسید تا پاسخگو باشم. فقط دقت کنید که همین 1-2 روز پیش یکی از دوستان تاپیکش رو تو سایت دیدم که مدل آرکید رو به قیمت 530 فروختن پس لطفا قیمت های خنده دار ندید. در ضمن من چون دارم از ایران میرم این دستگاه رو برای فروش گذاشتم و اگر هم با قیمتی که می خوام فروش نره میزارم همینجا تو اتاقم بمونه و فقط خاک میخوره و این چند ماه هم چون خیلی درگیر بودم اصلا وقت بازی کردن نداشتم پس اگر واقعا خریدار هستید این Xbox فوق العاده رو از دست ندید.

موفق باشید

Attachments

• 07072012093.jpg
    07072012093.jpg
    93.2 KB · مشاهده: 82
آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
کلش رو بدون کینکت 480 خریدارم
اگر قیمت دیگه ای مد نظر داشتید برام pm کنید
بهتون PM زدم دوست عزیز.

قربان میشه قیمت پیشنهادیتون رو برام پ خ کنین. من خریدارم با قیمت خوب
pm زدم بهتون دوست عزیز.

سلام
دوست عزیز تهران هستید ؟حضوری معامله میکنید؟ دستگاه ال تی 2 هست یا 3
اخرین قیمت
درود
بله تهران هستم اما فقط تا سه شنبه غروب. دقیق نمیدونم اما این بازی جدیدا رو اکثرا اجرا می کنه. بله اگه خریدش قطعی بشه حضوری هم معامله می کنم.
آخرین قیمت با کینکت تا اینجا 650 بوده.

سلام من 670 خریدارم
سرکاری هست؟:دی

خوب دوستان یک پیشنهاد 670 تومنی هم داده شده که در حال بررسی هستش. اگر شخص مورد نظر قطعی باشه تا حالا بیشترین قیمت رو اعلام کردند.

برهان جان من از قیمتا اصلا خبری ندارم و اگر قیمتی که میگم یه ذره عجیب غریبه به بزرگی خودت ببخش.

کینکت رو 150 خریدارم. نظرت چیه؟ البته دیدم گفتی ترجیح میدی یه جا بفروشی ولی اگر تک فروشی هم داشتی ما هستیم.
حالا کم و زیادش رو در طول تاپیک بررسی می کنیم.

xbox

برهان جان من از قیمتا اصلا خبری ندارم و اگر قیمتی که میگم یه ذره عجیب غریبه به بزرگی خودت ببخش.کینکت رو 150 خریدارم. نظرت چیه؟ البته دیدم گفتی ترجیح میدی یه جا بفروشی ولی اگر تک فروشی هم داشتی ما هستیم. حالا کم و زیادش رو در طول تاپیک بررسی می کنیم.[/QUOT E] سلام داداش 700 خریدارمtell pm pls

---------- نوشته در 03:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 PM ارسال شده بود ----------

سلام داداش 680 خریدارم tell pm pls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or