یک تحلیلگر : مدت زیادی تا معرفی xbox 360 slim باقی نمانده است.

nathan mckane

کاربر سایت
xbox360.jpg

David Cole از تحلیلگران DFC Intelligence به Industry Gamers گفته که مدت زیادی طول تا معرفی xbox 360 slim توسط مایکروسافت باقی نمانده است.
او در مصاحبه ای با این وبسایت گفت :" من فکر می کنم که سوالی که در رابطه به xbox slim باید پرسیده شود " چه موقع " است , نه " ایا". به هر حال در زمان عرضه ی ان تردید وجود دارد و شایعه های بسیاری در رابطه با ان در حال شکل گیری است.مردم همین سوال را سال پیش همین موقع از من می پرسیدند. این خیلی خوب است که صرفه جویی در هزینه به ساخت سخت افزار کوچکتر و قابل اطمینان تر کمک می کند. به هر حال چیزی مثل natal وجود دارد که می تواند با طراحی دوباره سخت افزار در رابطه باشد."
" سوالات بسیاری وجود دارد که مایکروسافت باید ان ها را بسنجد و همیشه بحث هایی از هر دوطرف قضیه در رابطه با زمان بندی ان وجود دارد. به همین علت من دقیقا مطلع نیستم ولی ما در پیش بینی های DFC منتظر یک تجدید طراحی عمده در سال 2010 هستیم ."
این در حالیست که سه تحلیگر دیگر از جمله Tom Greenwald از signal hill و Arvind Bhatia از Sterne Agee و Ben Schachter از Broadpoint AmTech با وی موافق نبودند و پیش بینی انها یک sku ی جدید همراه با ناتال در سال 2010 بود.

سلام
یه مدت پیش اگه یادتون باشه توی قسمت شایعات یه خبر اومده بود که Microsoft در حال ساخت یه Handheldه...و جایی توی منبع نوشته بود گزارش مالی حاکی از سرمایه گذاری 250 میلیون دلاری در R&d از آخر دسامبر 2008 تا آخر مارچ 2009 (سه ماهه ی اول سال 2009) است که اتفاقاً بعدش هم دوباره ادامه داد بود که این سرمایه گذاری تقریباً از بعد از لانچ X360 بی سابقه بوده...
حالا،اولاً که مشخص شد کنسول دستی در کار نبوده و در واقع مدل Re Design(دوباره طراحی شده)ZUNE قراره با امکانات جدید مثل پخش تصاویر HD و اجرای بازی های Arcade و Classic موجود در XBL عرضه بشه...پس 250 میلیون دلار نمی تونه بابت تغییرات جزئی خرج شده باشه بعد از این ماجرا همه گفتن این هزینه بابت Natal خرج شده که بازم Shane Kim گفت ما چند سال که روی این پروژه کار میکنیم یعنی ربطی به چند ماه اخیر نداره،حالا هم دوباره چندجا دیدم که این هزینه رو به مدل Slim ربط دادن شاید اینطور باشه شایدم نباشه ولی موضوعی که هست اینه که همراه با عرضه ی Natal بدون شک شاهد تغییرات اساسی در نحوه ی طراحی و شکل کلی X360 خواهیم بود...
اون بحث کیفیت ضعیف قطعات کنسول هم به نظر من مربوط به اینه که این کمپانی عزیز(:biggrin1:)برا جلوگیری از افزایش هزینه ها(ضرر کمتر هنگام تولید)خودش سعی کرد قطعات اساسی و مورد نیاز رو توی شعبه ی تایوان تولید کنه(که فکر کنم اگه اینکارو نمی کرد هزینه های متحمل شده به صورت کلی کمتر میشد!)و مسلماً الآن ژاپنی ها اگه بخوان OS برای کامپیوترهای خونگی تولید کنن به هیچ وجه نمی تونن با Windows یا Mac یا حتی Linux که نسبت به دوتای دیگه تقریباً ضعیف تره رقابت کنن،دلیلشم واضحه چون شرکت های ژاپنی تجربه در ساخت سیستم عامل ندارن ولی اگه همین اشخاص مثلاً 5 یا 6 سال کار کنن و تحقیق کنن حتماً میتونن یه سیستم عامل قابل قبول بسازن...
پس کاملاً طبیعیه که Microsoft بعد از حدود 7 یا 8 سال تجربه لازم برای ساخت مدل های با کیفیت تر رو بدست بیاره...
(تمام اینا حدسیات و نظر شخصی بود):biggrin1:

بالاخره یا SLIM میاد یا که نمیاد لازم نیست چنین تحلیل های بزرگی انجام بشه !
ولی لازم میدونم بگم که وقتی قراره مدل SLIM شده XBOX360 عرضه بشه قرار نیست که همین کنسول را با همین طراحی فشرده ترش کنن . میتونن مادربورد کنسول را از نوع طراحی کنن و نوع قرار گیریه قطعات روی ماردبورد را عوض کنن ( ماندد GPU و CPU ) تا بشه براش تهویه ی بهتری ساخت و 100% هم همونطوری که سونی تونست مایکروسافت هم میتونه از CPU و GPU های 45 نانومتری استفاده کنه که گرمای به مراتب کمتری دارن.
توصیه ی من هم برای بعضی ها اینه که زیاد به خودشون فشار نیارن و فکر کنن که مایکروسافت اصلا نمیتونه SLIM بده بیرون و خواهش هم دارم که وقتی SLIM را ساخت نرن تا بخرنش چون همون روز اول داغ میکنه و میره رحمت خدا .

بالاخره یا SLIM میاد یا که نمیاد لازم نیست چنین تحلیل های بزرگی انجام بشه !
ولی لازم میدونم بگم که وقتی قراره مدل SLIM شده XBOX360 عرضه بشه قرار نیست که همین کنسول را با همین طراحی فشرده ترش کنن . میتونن مادربورد کنسول را از نوع طراحی کنن و نوع قرار گیریه قطعات روی ماردبورد را عوض کنن ( ماندد GPU و CPU ) تا بشه براش تهویه ی بهتری ساخت و 100% هم همونطوری که سونی تونست مایکروسافت هم میتونه از CPU و GPU های 45 نانومتری استفاده کنه که گرمای به مراتب کمتری دارن.
توصیه ی من هم برای بعضی ها اینه که زیاد به خودشون فشار نیارن و فکر کنن که مایکروسافت اصلا نمیتونه SLIM بده بیرون و خواهش هم دارم که وقتی SLIM را ساخت نرن تا بخرنش چون همون روز اول داغ میکنه و میره رحمت خدا .

:laughing: باحال گفتی !!

خب نخرید !! مگه مجبورید !! هم میخرید هم همه چیش رو میبرید زیر سوال ؟ دیگه این همه بحث نداره که !

خود مايكروسافت يكي از مخالفان نمايش هاي دروغي (مثل نمايش kz2 سال 2005 سوني) بود.
اين نمايش e3 هم خالي بندي اي بيش نبود.
پروژه ي مايلو هم بيش از حد احساساتي و فانتزي بود.
ناتال ممكنه وسيله ي جانبي خوبي باشه.
ولي كارايي به حد و اندازه ي انچه كه تو E3 نشون داده شد نداره.
در ضمن وسيله اي هست كه ايده ي اوليش از يه شركت اسرائلي بيرون زده...
من كه اصلا از اونا خوشم نمياد :biggrin1:
اگه MC ميخواست اسليم بزنه بيرون اون همه خرج تغيير خط توليد و طراحي 3 مين بورد نميكرد.
درصد وجود اسليم يك در ميليونه !!!

معذرت بابت اف تاپيك:blushing:

خود مايكروسافت يكي از مخالفان نمايش هاي دروغي (مثل نمايش kz2 سال 2005 سوني) بود.
اين نمايش e3 هم خالي بندي اي بيش نبود.
پروژه ي مايلو هم بيش از حد احساساتي و فانتزي بود.
ناتال ممكنه وسيله ي جانبي خوبي باشه.
ولي كارايي به حد و اندازه ي انچه كه تو E3 نشون داده شد نداره.
در ضمن وسيله اي هست كه ايده ي اوليش از يه شركت اسرائلي بيرون زده...
من كه اصلا از اونا خوشم نمياد :biggrin1:
اگه MC ميخواست اسليم بزنه بيرون اون همه خرج تغيير خط توليد و طراحي 3 مين بورد نميكرد.
درصد وجود اسليم يك در ميليونه !!!

معذرت بابت اف تاپيك:blushing:
دوست عزیز تا حالا Commercial Campaign یا Propaganda یا اصلاً تبلیغات به گوش شما خورده؟!
یه چیزی قبل از هر صحبتی بگم(البته جسارت نباشه)اینکه حاضر شرط ببندم بالای 90% از افرادی که راجع به تریلر Killzone 2 تو E3 2005 صحبت میکنن اصلاً ندیدنش!!
Sony اگه تریلری نشون داد جهت تبلیغ نشون داد و با عرضه ی بازی هم همه دیدن که بازی خیلی هم با تریلر سال 2005 تفاوت آنچنانی نداشت پس بحث تریلر رو بیخیال شین لطفاً...
اصولاً تریلرهای تبلیغاتی برای جذب مخاطبین هستند و شرکت های مختلف تا اونجایی که از لحاظ قانونی مشکل نداشته باشه(تریلر Tiger Woods PGA Tour 10 نسخه ی Wii که EA از نسخه ی X360 در تبلیغات تلویزیونی استفاده کرد و مجبور شد از پخش تیزر جلوگیری کنه)سعی میکنن محصولاتشون رو فراتر از حد تصور نشون بدن حالا چندین و چند سایت معتبر Natal رو تست کردن و از نتیجه راضی بودن(هرچند نه 100%)بعد شما میگی Fake؟!
راجع به اسرائیلی بودنش هم Shane Kim از Microsoft تایید کرد این تکنولوژی اصلاً ربطی به 3DV Systems نداره و یه پروژه ی مستقله که البته از قابلیت های این شرکت هم برای کاهش زمان و هزینه ی تولید استفاده خواهد شد(البته شما اگه با کشور خاصی مشکل داری انو یه موضوع شخصی و به خودتون ارتباط داره).
در ضمن این بحث بردها مختلف رو من نمی دونم اولین بار کی طزشو داد ولی خیلی جالبه برام!!خب وقتی یه شرکت توانایی ساخت یه محصول رو نداشته باشه چطوری باید بسازتش؟اگه به قول خیلی ها MS همینطور فرتو فرت برد جدید میداد دلیلش این بود که احتمالاً توانایی و تکنولوژی ساخت مدل های کوچکتر رو نداشت ولی مثل Natal که قبلاً غیر قابل تولید بود و الآن تولید شده خب اینم تولید شده دیگه!!
Sony و Microsoft توامان(!)از Motion Control کنسول Nintendo ایراد میگرفتن ولی حالا چی شد؟!Microsoft یه سیستم بر پایه ی Motion Control تولید کرده و Sony هم کنترلر خیلی شبیه به Wii پس صلاح و شرکت ها در مقاطع مختلف نسبت به شرایط بازار متغیره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or