یک تحلیلگر : مدت زیادی تا معرفی xbox 360 slim باقی نمانده است.

nathan mckane

کاربر سایت
xbox360.jpg

David Cole از تحلیلگران DFC Intelligence به Industry Gamers گفته که مدت زیادی طول تا معرفی xbox 360 slim توسط مایکروسافت باقی نمانده است.
او در مصاحبه ای با این وبسایت گفت :" من فکر می کنم که سوالی که در رابطه به xbox slim باید پرسیده شود " چه موقع " است , نه " ایا". به هر حال در زمان عرضه ی ان تردید وجود دارد و شایعه های بسیاری در رابطه با ان در حال شکل گیری است.مردم همین سوال را سال پیش همین موقع از من می پرسیدند. این خیلی خوب است که صرفه جویی در هزینه به ساخت سخت افزار کوچکتر و قابل اطمینان تر کمک می کند. به هر حال چیزی مثل natal وجود دارد که می تواند با طراحی دوباره سخت افزار در رابطه باشد."
" سوالات بسیاری وجود دارد که مایکروسافت باید ان ها را بسنجد و همیشه بحث هایی از هر دوطرف قضیه در رابطه با زمان بندی ان وجود دارد. به همین علت من دقیقا مطلع نیستم ولی ما در پیش بینی های DFC منتظر یک تجدید طراحی عمده در سال 2010 هستیم ."
این در حالیست که سه تحلیگر دیگر از جمله Tom Greenwald از signal hill و Arvind Bhatia از Sterne Agee و Ben Schachter از Broadpoint AmTech با وی موافق نبودند و پیش بینی انها یک sku ی جدید همراه با ناتال در سال 2010 بود.

یک تحلیل گر : من چرت و پرت میگویم پس بیخیال حرف هام شوید و بگذارید در عالم هپروت خودم باشم ... :laughing:

یارو نمیدونم با چه منطقی همچین حرفی زده ... آخه MS دیوانه که این همه برد عوض کنه ؟
کلا احتمالش به نطر من 0% ...
من کاری با اومدن یا نیومدنش ندارم ولی یعنی چی این همه برد باید عوض کنه؟!! خب یه چیز طبیعیه که وقتی اسلیم بخواد بزنه باید معماری کنسولش رو عوض کنه!! همین طور که سونی اینکارو کرد!! پس میشه نتیجه گرفت سونی دیوانه شده؟!!

من کاری با اومدن یا نیومدنش ندارم ولی یعنی چی این همه برد باید عوض کنه؟!! خب یه چیز طبیعیه که وقتی اسلیم بخواد بزنه باید معماری کنسولش رو عوض کنه!! همین طور که سونی اینکارو کرد!! پس میشه نتیجه گرفت سونی دیوانه شده؟!!

سلام.

خوب به نظر من هم امکانش هست اما خیلی کم. چند دلیل هم دارم . ماکروسافت اگه میخواست اسلیم بده هیچوقت آرکید نمیداد بیرون اونم باقیمت 199 دلار .

بعدیش اینه که ماکروسافت میتونست از همون اول یه تیم جدا درست که برای مادر بردش که همیشه تنها فرق بین دستگاه هاش یک برد معمولی بوده که با کلی خرج 3 تا برد تاالان درست کرده اما سونی اون زمان اصلا یه همچین کاری نکرده بود معماری کنسولش اصلا تغییر نکرده بود و اومد به کل معماریش تغییر کرد .

ماکروسافت هم معماریش به صورت کلی تعییر نکرده بود .

اما اگه بیاد من خیلی خوشحال میشم و اگه بهتر از این جدیدی های جاسپرو و بقیه باشه میدم یکی میگیرم که دیگه انقدر نگران نباشم .

امین منظورش این بود که مایکرو اگه قصد داشت Slim بده بیرون دیگه این همه وقت نمیزاشت مدل های مین بوردش رو عوض کنه، از اولش میومد Slim میداد بیرون.

به نظر من هم که راست میگه!

ولی اگه 360 Slim رو میشد جالب میشد، چون اینجوری درایور کنسول کلا عوض میشد (باید یه چیزی تو مایه های PS2 طراحی بشه) و شاید کلا قیافه 360 میریخت به هم!

من به این دلیل میگم Slim نخواهیم داشت که اگه مایکرو میخواست اسلیم بده بیرون اولا اینقدر مدل های مختلف نمیداد بیرون و از همه مهم تر این همه کاهش قیمت نمیداد!

خب دو تا چیز باعث شده در مورد Slim شک کنید ! یکی بازنگری ها و دیگری کاهش قیمت !

من باز هم فقط نظر خودم رو میگم ! ( انقدر این چند وقته به نظرام گیر دادن که دیگه ترکیدم !! )

به نظر من شرکتی که از 2 یا 3 سال قبل میدونسته داره رو پروژه ای مثل ناتال کار میکنه و این پروژه در صورت استفاده درست میتونه کلی موفقیت براش کسب کنه و همینطور مشکلات فراوانی ( نسبت به باقی رقبا ) در خصوص کیفیت ساخت کنسولش داره یک سیاستی رو در پیش گرفته !! از همون چند سال قبل برنامه ریزی کرده برای یک جهش بزرگ و پیروزی نهایی !

یعنی چند سالی با ایجاد تغییراتی در بورد کنسولش اون رو سر پا و کارآمد نگه داشت و برای رقابت کاهش قیمت هم داد در حالی که میدونست برگ برنده ای هم داره ! و خیلی عادی به راهش ادامه داد !!

اما حالا که ناتال رو به مرحله تقریباً نهایی رسونده و میتونه به راحتی با دادن یک مدل Slim که یک عدد ناتال هم در آن گنجانده شده هم قیمت کنسولش رو ببره بالا و هم شوک زیادی رو به بازار بده ! به این هم باید توجه کرد که با ساخت مدل Slim در هزینه ساخت کنسول به حتم کاهش را شاهد خواهیم بود اما ناتال بهانه خوبی برای افزایش قیمت است !! ضمن اینکه میتواند به مدل اسلیم خود قابلیت هایی چون وی فی و هارد 120 گیگ و ... هم اضافه کند تا بتواند کنسولی کامل را با قیمتی بیشتر و قابل قبول برای مشتری روانه بازار کند !

یعنی هم مشکلی به لحاظ افزایش قیمت Slim نخواهد داشت و هم شک زیادی به بازار داده !! بخاطر این میگم ترکیبی از ناتال و Slim میتونه برگ برنده نهایی مایکرو باشه !

آخرین ویرایش:
به نظر من شرکتی که از 2 یا 3 سال قبل میدونسته داره رو پروژه ای مثل ناتال کار میکنه

خوب به نظر میاد که همچین چیزی نباشه. یعنی با توجه به مشکلاتی که Natal داره معلوم هست که مدت زمان زیادی از شروع کار روش نمیگزره...

خوب به نظر میاد که همچین چیزی نباشه. یعنی با توجه به مشکلاتی که Natal داره معلوم هست که مدت زمان زیادی از شروع کار روش نمیگزره...

نمیدونم والا ! نه گزارشی از مشکلاتش رو دیدم تو سایتها تو این مدت ! ( نه گیم اسپات نه ign و ... ) و هم اینکه تو مجله ها ( هم بازینما و هم بازی رایانه ) چنین چیزی نوشته !

برای مثال در مجله بازی رایانه شماره 30 ، صفحه 89 ، ستون دوم ، پاراگراف سوم وسطاش نوشته که « شیم کیم و شپرت در خلال E3 فاش ساختند که مایکروسافت چند سالی است که در بخش Microsoft Research مشغول تحقیق و طراحی این تکنولوژی است و این در حالی است که خرید 3DV تنها مدت کوتاهی قبل از E3 صورت گرفت » که البته فک کنم بعد از E3 خرید این شرکت اعلام شد !!

من فقط تو فاروم های ایرانی دیدم که بگن ناتال مشکل داره و هیچ خبری در سایتهای خارجی موثق ندیدم ( شاید من اشتباه کردم ! )

به نظر من پروژه ناتال الان در مرحله صنعتی هستش و به زودی باید نتایجش رو ببینیم !! ( این نظر منه و جایی نخوندمش !! منبعی هم ندارم )

البته در همون مجله بازی رایانه اشاره شده که این پروژه با پوست تیره مشکل داره و قابلیت تشخیص نداره.لگ داره یعنی عملکردش ضعیفه توی E3 کاملا مشخص بود که اینطوری(اون دختره که با دست و پا توپ هارو میزد)
به نظر من تا 2011Q1 زودتر نمیاد .میگن مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسه مایکروسافت قبلا از عجله در عرضه یک محصول ضرر دیده هیچ وقت دوباره چنین کاری نمیکنه!در ضمن خوب زدوترم بیاد بازیش کو!!!!اول باید کامل بشه بعد باید به بقیه طرز استفادشو آموزش بدن مگه اینکه خوده مایکرو بخواد واسش بازی بسازه اونم که.......
در کل Xbox 360 اصلا مدل اسلیمی نخواهد داشت.اینکه میبینید PS اسلیم میده از عرضه اولین کنسول اینکارو انجام داده.اما کنسول فبلی مایکروسافت چنین چیزی دیده نشد قرار نیست که هر شرکتی اسلیم بده اینطوری نینتندو هم باید اسلیم بده.(حالا Wii که هیچی اما میبینیم قبلا هم اینکارو نکرده)
طراحی یک مدل اسلیم خیلی سخت تر از Fat هست چیزی که هنوز توش موندن!!!!

خب شما دارید اون مینی گیم رو مثال میزنی و من هم این ویدئو رو که در همین نمایشگاه اخیر گرفته شده میذارم ! در ویدئو خواهید دید که اون بازی با توپها کلاً چند ثانیه ای تاخییر داره ( به چشم میاد ) طوری که انگار بازی مشکل داره !! و در عوض برناوت سازگار شده هم هست که میتونید ببینید که با کمترین وقفه ای حرکات به صفحه منتقل میشن ، طوری که یه آقایی بعد از یک توضیح مختصر به راحتی گیم پلی رو یاد میگیره و جوری ماشین رو میرونه که من با دسته فک نمیکنم بتونم !

سرعت انتقال حرکات ناتال در برناوت از دسته های فرمانی هم بالاتر است و خیلی برام جالب بود !

http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-eurogamer-plays-natal

تغيير 90 به 65 و اضافه کردن پورت HDMI که تغيير نيست...

بله درسته که تغيير نيست ولی هرچند کم بازم هزينه داره ........
فکر کردن به کنسول MICROSOFT با این کيفيت... که SLIM بشه ... بيشتر شبيه جوک هست! lol

اوّلين حرکتی که با خوندن اين مطلب کردم پوزخند :biggrin1: به اون تحليلگر بود که عقلش از يه ......

شما آخری نگفتی چرا اینقدر با MS مشکل داری..؟

حرفهات طوری هست که هر کی بخونه میفهمه که داری با این شرکت لج میکنی..!

بالاخره 3 بار خط تولیدش رو تغییر داده و رو هتسینگ و CPU و GPU تغییر ایجاد کرده ؟!
حالا نمیدونم تغییر یعنی چی از نظر شما ؟
;)

با احترام به شما 2 دوست گرامی!!!!

من خودم اگر با MICROSOFT مشکل داشتم... هيچوقت قصد اینکه مدرک مهندسی شبکه این شرکت رو پاس کنم رو نداستم... خواستيد پرفايلم رو تو سايت microsoft تقديم ميکنم که تاييد بشه حرفم پس من مشکل ندارم

راجع به صنعت گيم microsoft...
من کنسول قبلی microsoft رو خيلی قبول داشتم بخاطر کيفيت چه سخت افزار ... چه بازی ها... پس این از این!

راجع به این نسل که MICROSOFT ... يک سال زودتر کنسولش رو وارد کرد و به تنها چيزی که احترام نذاشت : حقوق مشتری بود

حالا جواب اینکه گارانتی : اونهم که با زور دادگاه 3 ساله شد ... :smile:

اینکه گارانتی داره... گفتم : تو گزارشی که امده نوشته : 1 ماه طول ميکشه تا کنسول رو REPAIR کنن...يعنی شما 1 ماه بدون کنسول .... lol

و جالب تر اینکه ... بعد از تعمير : باز هم خرابی داره !!!!

ان عوض کردن خط توليد هم به درد هيچ کسی نميخوره...

وقتی : کنسول مورد داره ... خراب ميشه پس این کلا معماری کنسول ایراد داره

سال 2005 کنسولش امد.. هنوز تو این 4 سال هيچ غلطی براش نتونستن بکنن !!!

پس يعنی : Microsoft به کيفيت کاريش اهميت نميده... فقط به فکر سود کردن هست..
حالا سونی : هم کيفيت کنسولش عاليه ! هم هميشه همه ميدونن که سونی از لحاظ کيفيت مشتری مداری تا حالا مشکل نداشت

حالا اینکه : کنسول microsoft اهميت نميده به مشتری ها ...

حتی همين windows ... هم مشکلات نرم افزاری فراوان... از تعداد SECURITY UPDATE / ... معلومه و تعداد سرويس پک ها !!!

این خط توليد عوض کردن ... حالا امار پايين تر امده... این کار يعنی : ماست مالی کردن... نه تغيير !!!!!!

هر زمانی متحول شد کيفيت يعنی تعداد خرابی شد اندازه : PS3/WII ... ان موقع اگه حرفی زدم ... بفرماييد که من مشکل دارم!:biggrin1:

اتفاقا من تو همین بازیرایانه خوندم که Natal همچین مشکلاتی رو داره. البته این مشکلات از دم رفع خواهند شد...

ببخشید من چشمم ندید ، یعنی تو اون مقاله ندیدمش !! مشکلات هم به جای خودشون ( اون منبعی که دوستمون گذاشت چیز دیگه ای میگه ، ولی من روش تاکید نمیکنم و کاری باهاش ندارم ! ) من اصل حرفم ( احتمال عرضه Slim ) که چیز دیگه ای بود رو گفتم ، دیگه به بقیش ( کیفیت ناتال و ... ) کاری ندارم !

اینم چندتا لینک جالب در خصوص عرضه اسلیم و عملی بودن یا نبودنش !!

http://www.modsnbits.com/?page_id=17

http://bixnet.net/images/SlimDVDRW-Slot-Tray.jpg

کافیه هر دوتاش رو ببینید تا ربطشون رو بفهمید ! این دو تا لینک به هم مربوط میشن یه جورایی !!

آخرین ویرایش:
من به همه دوستان توصیه میکنم این بحث اسلیم و کیفت و ... رو کنار بزارند .
چه ماکروسافت 360 با کیفیت بده چه بی کیفیت دسته مردم ما مجبوریم به خاطر چندتا بازی انحصاری که این کنسول داره 360 بخریم !
و این وسط تنها ماکروسافته که سود های میلیارد دلاری به جیب میزنه :mad:
موفق باشید

مسلماً اگر بخواد Slim بیرون بده حتما مشکلات رو حل میکنه و به نظر باید از 45 نانومتری استفاده کنه که عمده ترین خاصیتش گرمای کمتر هست..

همین PS3 هم تغییراتی تو کنسولش انجام داده ( 95 / 95 نانو ، 95 / 65 نانو ، 65 / 65 نانو) و بعد اومد مدل اسلیم رو معرفی کرد..

اگر ناتال با قیمتی مثل 200 دلار بیاد و اگر هم بخوای یک دستگاه با قیمت 299 دلار بخری قمت خیلی میره بالا و اصلا به صرف نیست و امکان داره MS رو پروژه ناتال ضرر کنه..

ولی اگر ناتال رو با یک 360 SLIM عرضه کنن اینطوری با هزینه کمتر حتماً مشتری بیشتریم میتونن جذب کنن..

با احترام به شما 2 دوست گرامی!!!!

من خودم اگر با MICROSOFT مشکل داشتم... هيچوقت قصد اینکه مدرک مهندسی شبکه این شرکت رو پاس کنم رو نداستم... خواستيد پرفايلم رو تو سايت microsoft تقديم ميکنم که تاييد بشه حرفم پس من مشکل ندارم

همه میدونن 360 کیفیتش اصلا جالب نیست.. ولی الان داریم در مورد 360 SLIM حرف میزنیم که شما از قبل پیش بینی مشکل دار بودن این کنسول رو میکنید..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or