یکدستگاه PS one تمیز مناسب برای کلکسیونر ها

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mini3oy

WikiVB سابق
کاربر سایت
Rating - 100%
22   0   0
سلام
همینطور که معلومه یه PS one خیلی تمیز دارم که از اول دست خودم بوده خیلی وقت پیش گرفتمش بعد 4 - 5 ماه استفاده دیگه PS2 گرفتم و الان حدود 2 سال و نیمه که داشت تو انبار خاک میخورد اما چون از جعبش خارج بوده و جعبشو جدا یه جای دیگه گذاشته بودم جعبش در اثر جا به جایی و این حرفا داغون شده دیگه حدود 3 سال این جعبه اینور و اونور شده و اهمیتی بهش داده نشده همین میشه دیگه :d اما به جرات بهتون میگم که کنسول با اینکه 3 سال کار کرده ( البته 2 سال و نیمش که خاک خورده ) هنوزم با این PS one های به درد نخور تو بازار قابل مقایسه نیست و اونا به گردش هم نمیرسن .

کاملا سالمه هیچ عیبی نداره باز نشده و لنزش هم مثل ساعت کار میکنه .

دلیل فروش هم اینه که دلم نمیاد خاک بخوره امروز جعبشو دیدم یهو گفتم بزارم واسه فروش چون میدونم اینجا خیلیا هستن که دوست دارن از این مدل یکیشو داشته باشن چون الان این گنده ها تو بازار پر شدن و از اینا کم گیر میاد .

به افرادی هم که کلکسیون جمع میکنن توصیه میکنم حتما از دستش ندن چون به این تمیزی گیر نمیارن و فکر نمیکنم کسی دیگه PS one واسه بازی بخواد اما اگرم واسه بازی میخواید روشنش کنید با خیال راحت 20 ساعت باهاش بازی کنید آخ نمیگه :d

همه چیزش کامله دسته اضافی هم نداره بازی هم نداره البته یه بازی واسه خریدار میفرستم دو تا هم مموری که تو عکس میبینید روش هست .

تهران نیستم و خرید به صورت پستی صورت میگیره و هزینه ارسال هم با خریداره ( چون جعبش سالم نیست اگه بدون جعبه بخواید بفرستم دور و بر 7 تومن هزینه ارسالش با پست پیشتاز میشه اما با جعبه حدود 10 تومن میشه ) .

قیمت هم خودتون پیشنهاد بدید .

آپی هم بدید لطف کردید :d

اسپمر های عزیز هم میتونن راحت باشن :d

به جزئیات عکس هم کاری نداشته باشید بازیای اون زیرم بازیای ایکس باکسم هستن و اون لوله سیاه سمت چپ هم لوله جارو برقیه پس سوال نکنید :d

یا علی

آخرین ویرایش:
اپ
دادش دستگات ژاپنی یا چینی؟
زیر پایهاش بزرگ یا کوچیکه؟
اگر چینی 20 هم نمیرزه
اگر ژاپنی باشه نهایتن 30 یا 40 دیگه کی میره پلی 1 بگیره...من خودم بشخص یه پی اس وان یه پلی 2 و یه پی اس پی و یه پلی3 دارم...
یه عکس از پشت دستگاه لطفا..یادش بخیر ارتش سازی یا راد راش پلی 1:((:((:((:((یا متال گیر یا اویل 2
دادش دمت قیچ روحمو شاد جلا دادی..

دست گل همه درد نکنه مخصوصا b3da که قدر جنسو میدونه :x . حسین داداش چینه اما از چین داریم تا چین با این چینی درجه 3 ها که یکی دو ساله کلا از اونا وارد میشه مقایسه نکن ps3 هم چینه اینجور باشه ps3 همس 40 تومن میارزه دیگه ;)

من توبازارم میدونم جنس با جنس! چه فرقی داره همین چینی عای الان که درجه 3 حساب میشن بین 90 تا 110 قیمتشونه (آک) ولی این که میگین برای قدیمه اگه آکش باشه میزنه بالای 150 پس قیمت درست بدید این حداقل 80-90 میارزه
با عرض شرمندگی بابت اسپم

شرمنده بابت اسپم. یک سوالی فتش از این گرون تر هست یا ارزون‌تر؟

من توبازارم میدونم جنس با جنس! چه فرقی داره همین چینی عای الان که درجه 3 حساب میشن بین 90 تا 110 قیمتشونه (آک) ولی این که میگین برای قدیمه اگه آکش باشه میزنه بالای 150 پس قیمت درست بدید این حداقل 80-90 میارزه
با عرض شرمندگی بابت اسپم
حامد خان شما سالاری ان حرفا چیه ؟؟؟!!! >:d< دوستان هم تقصیر ندارن دیگه آدم میره یه چیزی بخره میبینه چینه کلا نا امید میشه و کلا به جنس چینی اعتماد ندارن باید یکی مثل خود شما بیاد این چیزا رو بگه تا بقیه خیالشون راحت شه .

شرمنده بابت اسپم. یک سوالی فتش از این گرون تر هست یا ارزون‌تر؟

خواهش میکنم دوست عزیز گفتم که اسپم آزاده و ضمنا پست شما سواله و به جا هم هست و اسپم محسوب نمیشه . بله فت هاش خیلی ارزون تر هستن از اسلیم هستن :d

آخرین ویرایش:
نگه داری به صرفه تره تا بفروشی
بزار داخل جعبه ای، پلاستیکی چیزی که خاک نگیره
اینجا نهایت رقمی که می خرن 30-40 هست که فکر نمی کنم دردی ازت دوا کنه
من بودم نگهش میداشتم

نه عزیز من ، کی فت بعد از اسلیم اومد ؟!!!!

من زمانی که ps1 phat گرفتم 70-260 هزار تومان بود ، هیچ خبری هم از اسلیم مسلیم نبود ، تازه 4-3 سال بعد اسلیم اومد تو بازار.

هیچ وقت تکنولوژی اسلیم قبل از فت بیرون نمیاد و نخواهد آمد ، مثل pc desktop - laptop - tablet و غیره که با رشد تکنولوژی باریک و باریکتر میشن.

بابت اطلاع رسانی به دوستان عزیز.

همین دیگه! :d منظورم همون بود!
راستش من یه دلیل داشتم که کلا احمقانه بود بی خیالش :)) به به تاپیکمون شده پاتوق برو بچ تحریریه خوش به حالم :>:))

---------- نوشته در 11:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

نگه داری به صرفه تره تا بفروشی
بزار داخل جعبه ای، پلاستیکی چیزی که خاک نگیره
اینجا نهایت رقمی که می خرن 30-40 هست که فکر نمی کنم دردی ازت دوا کنه
من بودم نگهش میداشتم
خدایی دلم نمیاد ببینم خاک میخوره چه خاطراتی داشتیم با این تا پولمون جور شد بخریمش مغزمون پکید :d الانم اگه بمونه باز باید بزارمش تو انبار و به سرنوشت جعبش دچار میشه تو اتاقمم هم تنها جای خالی که دارم همون جاییه که عکس ازش گرفتم اونم پر شه جا واسه عکس گرفتنم نمیمونه :d در کل میخوام بدم یکی که عشق اینجور چیزا رو داره .

مصطفی جون جایه تو بودم نگه میداشتم.من 2 سال پیش یکی گرفتم دوباره (البته با پول خودم)اشتباه کردم فروختمش....

بحث خاطره شد یکی دیگه بگم:
اوایلی که PS2 اومده بود ما کف کرده بودیم عجب دستگاه خفنیه و چه بازی هایی داره.به هزار بدبختی صاحب مغازه رو راضی کردیم که دستگاه رو یک شب به قیمت 30 تومن کرایه بده بهمون(اون زمان قیمت دستگاه حدود 300 تومن بود که میشه 1 میلیون الان:|).
طرف به ما گفت باید شناسنامه هم بذارید ، ما هم 3 تا شناسنامه بردیم به یارو بدیم.دستگاه رو گرفتیم و تو راه خونه بودیم رفیق من برگشت گفت داود شناسنامه ها رو ندادیم:d
فاصله زیاد بود(تقریبا 1 ساعت راه بود)هیچکدوممون هم قبول نمیکرد بره شناسنامه ها رو بده(مجبور می شد 1 ساعت کمتر بازی کنه دیگه:)))خلاصه اش کنم نرفتیم شناسنامه رو بدیم و فردا صبح که رفتیم دستگاه رو دادیم طرف 3 تا سکته ی ناقص زده بود و ما رو دید از خوشحالی بال در آورد.فکر میکرد میپیچونیم کنسول رو.:d

اخ منم خیلی خاطره دارم باهاش پنجشنبه ها که میگرفتمش بعد صبح جمعه میگفتم منو زود بیدار کنین(خوابم خواب خرسه) اگه دیر بیدار میشدم 1-2 روز قهر میکردم )x
تا اخر کلاس اول تموم شد بابام برام خرید خیلی باهاش حال میکردم هیچی دیگه ps1 نمیشه
شما هم اگه میتونی نگه دار حیفه من اگه خونمون جای درس حسابی داشتم میگرفتمش میترسم بگیرم بزارمش زیر زمین به بلای بقیه اجناس دچار بشه (دلم براش میسوزه)
سه جا خیلی تو گیم حال کردم 1 روزی که بابام با ps1 اومد(حالا ما باز کردیم دیدیم کار کردست اینطوری شدیم :-&) بعدی هم وقتی گاداف وار 2 رو تموم کردم بعدیشم نمیدونم=))
شرمنده سفره دلمو باز کردم اینجا خیلی درد دل داشتم;)
پست من که اصلا اسپم نبود برای up بود o:-)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or