یکدستگاه PS one تمیز مناسب برای کلکسیونر ها

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mini3oy

WikiVB سابق
کاربر سایت
Rating - 100%
22   0   0
سلام
همینطور که معلومه یه PS one خیلی تمیز دارم که از اول دست خودم بوده خیلی وقت پیش گرفتمش بعد 4 - 5 ماه استفاده دیگه PS2 گرفتم و الان حدود 2 سال و نیمه که داشت تو انبار خاک میخورد اما چون از جعبش خارج بوده و جعبشو جدا یه جای دیگه گذاشته بودم جعبش در اثر جا به جایی و این حرفا داغون شده دیگه حدود 3 سال این جعبه اینور و اونور شده و اهمیتی بهش داده نشده همین میشه دیگه :d اما به جرات بهتون میگم که کنسول با اینکه 3 سال کار کرده ( البته 2 سال و نیمش که خاک خورده ) هنوزم با این PS one های به درد نخور تو بازار قابل مقایسه نیست و اونا به گردش هم نمیرسن .

کاملا سالمه هیچ عیبی نداره باز نشده و لنزش هم مثل ساعت کار میکنه .

دلیل فروش هم اینه که دلم نمیاد خاک بخوره امروز جعبشو دیدم یهو گفتم بزارم واسه فروش چون میدونم اینجا خیلیا هستن که دوست دارن از این مدل یکیشو داشته باشن چون الان این گنده ها تو بازار پر شدن و از اینا کم گیر میاد .

به افرادی هم که کلکسیون جمع میکنن توصیه میکنم حتما از دستش ندن چون به این تمیزی گیر نمیارن و فکر نمیکنم کسی دیگه PS one واسه بازی بخواد اما اگرم واسه بازی میخواید روشنش کنید با خیال راحت 20 ساعت باهاش بازی کنید آخ نمیگه :d

همه چیزش کامله دسته اضافی هم نداره بازی هم نداره البته یه بازی واسه خریدار میفرستم دو تا هم مموری که تو عکس میبینید روش هست .

تهران نیستم و خرید به صورت پستی صورت میگیره و هزینه ارسال هم با خریداره ( چون جعبش سالم نیست اگه بدون جعبه بخواید بفرستم دور و بر 7 تومن هزینه ارسالش با پست پیشتاز میشه اما با جعبه حدود 10 تومن میشه ) .

قیمت هم خودتون پیشنهاد بدید .

آپی هم بدید لطف کردید :d

اسپمر های عزیز هم میتونن راحت باشن :d

به جزئیات عکس هم کاری نداشته باشید بازیای اون زیرم بازیای ایکس باکسم هستن و اون لوله سیاه سمت چپ هم لوله جارو برقیه پس سوال نکنید :d

یا علی

آخرین ویرایش:
الان دیگه کلا اعتصاب کردید و تصمیم گرفتیت سکوت اختیار کنی ؟ پس چی شد اون خاطرات بازم ممنون همون آپ یه دنبا ارزش داره :d

من گفتم اسپم زیاد ندم ناراحت می شی
یه فامیلی در حد 3-4 سال نداری بدی به اون باهاش حال کنه؟؟ کلیم صواب داره

به خدا حرف دل منو زد خوشم اومد من ترسیدم بگم شاید بدت بیاد به خدا قسم اگه دل یه بچه رو شاد کنی
از اون ور هزار برابر برات برکت میاره
>:d<
بازم اگه اسپم دادم معذرت میخوام

دوست عزیز گفتم اسپم آزاده و کلی با برو بچ حال کردیم شما نیا این وسط که دعوا راه بندازی چون پست بعدیت گزارش میشه ضمنا داش حاما خیلی از من و تو بیشتر حالیشه مطمئن باش اگه میگفت 5 تومن هم میارزه بازم برای حرفش ارزش قائل بودم من ببینم کسی واقعا اینو دوست داره و از رو عشق میخردش مطمئن باش خیلی ارزون تر از اینا که فکرشو بکنی میدم بهش شایدم هدیه دادم . شما هم اگه راست میگی برو از اون 40 تومینا از همین مدل بیار ده تا من میخوام 50 تا هم خودم تو بازارچه برات میفروشم دونه ای 10 تومنم سود بهت میدم . اگه 150 تومن داش حامد جک بود 40 تومن شما چی بود ؟ ( از جک چیزی خنده دار تر گیر نیاوردم )
دادش مصطفی من قصدم نه دعواس نه چیز دیگه ای فقط حرفش خیلی جالب بود برام...
در هرصورت اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی شده شرمندم...
میتونی بری گزارش بدی چون اگر پستم ایرادی داشته و باعث خراب شدن تاپیکت شده...

دادش مصطفی من قصدم نه دعواس نه چیز دیگه ای فقط حرفش خیلی جالب بود برام...
در هرصورت اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی شده شرمندم...
میتونی بری گزارش بدی چون اگر پستم ایرادی داشته و باعث خراب شدن تاپیکت شده...
نه بابا عزیزی گفتم که بحثی یش نیاد .

با اجازه ی آقا مصطفی صاحب تاپیک :d (چقدر مصطفی تو سایت زیاد شده :d )
من تا این عکس رو دیدم داشت گریه ام میگرفت :d چون یاد خاطراتم افتادم.من یدونه از همین PS1 های Slim دارم که به جان خودم دارم راست میگم من وقتی کلاس چهارم دبستان بودم خریدمش یعنی حدود 10 سال پیش.بی ادبی نشه شما به بزرگی خودتون ببخشید ولی عین سگ هار باهاش بازی میکردم ولی تا این لحظه حتی در اجرای پرخش ترین دیسکها هم درنگ نمیکنه.از روزی که خریدمش تا حالا نشده حداقل روزی 2 ساعت باهاش بازی نکنم چون من هر روز باهاش Driver 2 بازی میکنم. درسته هنوز ! واقعا کیفیت ساخت این کنسول ها جای تعجب داره !
تبریک میگم کنسول بسیار ارزشمند و تمیزی دارید

خب همه دارن خاطره هاشونو با از اين كنسول افسانه اي ميگن من خاطره خيلي دارم ولي چندتاش بيشتر يادم نميادبراتون تعريف ميكنم
يادمه اون زمان كه PS1 اومده بود ميرفتم كلوپ و هميشه پاتوقم اونجا بود هميشه دلم ميخواست در فوتبال 98 (WINING ELEVEN 3) ضربه ايستگاهي ياد بگيرم تا اينكه بلاخره يه بار يكي از همكلاسيام بهم ياد داد بعد اون موقع همش ميرفتيم كلوپ بعد مدرسه اونجا هم 98 تابستون اون سال خودمون PS1 خريديم ولي فك كنم چون دسته نداشتيم تك نفره ميزديم يه بار برادرم داشت بازي ميكرد يهو يه ضربه ايستگاهي از فاصله 35 متري براش پيش اومد من بهش گفتم من بزنم اقا زديم با باتيستوتا و گل شد راستش قبلا هم ضربه ايستگاهي گل كرده بودم ولي اين خيلي خوشحالم كرد برادرمم خيلي خوشحال شد:d
خب بسه ديگه خاطرات زياد هست اگه اقا مصطفي باز خاطره كم اورد بازم ميام براتون تعريف ميكنم;)

با اجازه ی آقا مصطفی صاحب تاپیک :d (چقدر مصطفی تو سایت زیاد شده :d )
من تا این عکس رو دیدم داشت گریه ام میگرفت :d چون یاد خاطراتم افتادم.من یدونه از همین PS1 های Slim دارم که به جان خودم دارم راست میگم من وقتی کلاس چهارم دبستان بودم خریدمش یعنی حدود 10 سال پیش.بی ادبی نشه شما به بزرگی خودتون ببخشید ولی عین سگ هار باهاش بازی میکردم ولی تا این لحظه حتی در اجرای پرخش ترین دیسکها هم درنگ نمیکنه.از روزی که خریدمش تا حالا نشده حداقل روزی 2 ساعت باهاش بازی نکنم چون من هر روز باهاش Driver 2 بازی میکنم. درسته هنوز ! واقعا کیفیت ساخت این کنسول ها جای تعجب داره !
تبریک میگم کنسول بسیار ارزشمند و تمیزی دارید

خب همه دارن خاطره هاشونو با از اين كنسول افسانه اي ميگن من خاطره خيلي دارم ولي چندتاش بيشتر يادم نميادبراتون تعريف ميكنم
يادمه اون زمان كه PS1 اومده بود ميرفتم كلوپ و هميشه پاتوقم اونجا بود هميشه دلم ميخواست در فوتبال 98 (WINING ELEVEN 3) ضربه ايستگاهي ياد بگيرم تا اينكه بلاخره يه بار يكي از همكلاسيام بهم ياد داد بعد اون موقع همش ميرفتيم كلوپ بعد مدرسه اونجا هم 98 تابستون اون سال خودمون PS1 خريديم ولي فك كنم چون دسته نداشتيم تك نفره ميزديم يه بار برادرم داشت بازي ميكرد يهو يه ضربه ايستگاهي از فاصله 35 متري براش پيش اومد من بهش گفتم من بزنم اقا زديم با باتيستوتا و گل شد راستش قبلا هم ضربه ايستگاهي گل كرده بودم ولي اين خيلي خوشحالم كرد برادرمم خيلي خوشحال شد:d
خب بسه ديگه خاطرات زياد هست اگه اقا مصطفي باز خاطره كم اورد بازم ميام براتون تعريف ميكنم;)

خوشمان آمد دوباره >:d<

:((خاطراتمو تداعی کردی منم یه دوچرخه داشتم سه چرخ بود یه لنگش در رفته بود یرزو با پسر عموی رفتیم یه چرخ باهاش بزنیم یه نامرد اومد اونو با زور ازم گرفت من تا 3 روز داشتم از غصش میمردم:((:((من سه چرخمو میخوام:((
اپپپپپپپپپپپپپپ

بابا تاپیک مردم رو به گند کشیدید ..... بسه دیگه ......... خدا وکیلی بذارید جنسش رو بفروشه !!!!!!!!!!!!!!!!

بابا تاپیک مردم رو به گند کشیدید ..... بسه دیگه ......... خدا وکیلی بذارید جنسش رو بفروشه !!!!!!!!!!!!!!!!

برادر شوما جوش نزن .برات خوب نیست ...
دادش مصطفی اگر میشه این تاپیک خاطراتتو قفل کن تا خیال همه راحت بشه...
اپ

آپ ... !!!

تورو خدا یه نفر بیاد یه قیمت بده !!! این اولین تاپیک فروشیه که انقدر باحاله !!! :d ( اینو آپ حساب کنید )

دوستان راحت باشید میخوام ببینم بین اینهمه خاطره نویس یه مشتری پیدا میشه :d واقعا هیچکی اینو نمیخواد ؟؟؟!!!

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UP «««««««««««««««««««««

---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

اینا رو یادم نبود جواب بدم شرمنده .

به خدا حرف دل منو زد خوشم اومد من ترسیدم بگم شاید بدت بیاد به خدا قسم اگه دل یه بچه رو شاد کنی
از اون ور هزار برابر برات برکت میاره
>:d<
بازم اگه اسپم دادم معذرت میخوام
راستش تو فامیل چند تایی بچه تو این رنج سن و سال داریم اما همه از این بهترشو دارن ضمنا یه تعدادیشونم حتی اگه نداشتن بازم نمیدادم چون از اون بچه ها هستن که پلی وان به این نازنینی رو در عرض نیم ساعت اوراق میکنن در کل اگه اینجور بود خیلی خوب برادر کوچیکتری هم ندارم وگرنه میدادم به اون در آینده هم چیزای بهتری میاد وگرنه نگه میداشتم واسه بچم :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or