یوشیدا: دنبال ساخت بازی های جدید برروی PS4 هستیم نه قابلیت Backward

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
سونی را احتمال می توان برنده E3 اخیر دانست و از دلایل آن می توان به بازگردندان عنوان های نوستالژی اشاره کرد، اما ماکروسافت یک سورپرایز بزرگ در E3 امسال داشت و آن چیزی نیست به جز backwards compatibility ( قابلیت اجرا بازی های X360 بر روی Xone). در اخرین شماره مجله EDGE مصاحبه ای با رئیس سونی، اقای یوشیدا، درباره این قابلیت تدارک دیده شده است.

uyml2phblx0p5duifs90.jpg

یوشیدا در این مورد گفت:
" بعد از این اتفاق بسیار سورپرایز شدم. آن ها باید برای این قابلیت تلاش بسیار زیادی کرده باشند زیرا معماری ساخت X360 و Xone کاملا متفاوت است. ماکروسافت لیست بسیار کوچکی از بازی هایی که با این قابلیت کار می کنند نشان دادند و بسیار کنجکاو هستم که بدانم تا آخر سال چه بازی هایی می توانند با این قابلیت همراه شوند"

از یوشیدا پرسیده شد آیا می توان backwards compatibility را در مورد PS3 و PS4 نیز تجربه کنیم، او در جواب گفت:
" ما در نظر نداریم که backwards compatibility را روی PS4 بیاوریم به خاطر این که ما سرویس اینترنتی PS Now را داریم و شما می توانید با استفاده از آن بازی های PS3 را بر روی PS4 خود تجربه کنید."

او در پایان گفت: " من کاملا درک می کنم که طرفدار ها احتمالا این قابلیت را روی PS4 خود می خواهند اما اگر این کار ساده ای بود ما آن را انجام می دادیم. درحال حاضر تمام تمرکز ما مشغول ساخت بازی های جدید روی PS4 و همچنین اضافه کردن سرویس های دیگر است. باید در نظر داشت که بازسازی یک عنوان باعث بهتر شدن آن می شود - به طور مثال شما می توانید The last of us را به صورت 60 فریم تجربه کنید و همچنین تجربه بهتر Dark Souls 2. در واقع من به تازگی دوباره DS II را بر روی PS4 خود تمام کرده ام !"

Source

آخرین ویرایش:
من یکی که خیلی دوست دارم این قابلیت اضافه کنند، اصلا من PS3 fat سری اول خیلی دوست داشتم چون میتونست بازی‌های PS2 اجرا کنه:x
البته برای کسانی که همش کپی بازی میکنند یا بازی اصلی PS1, PS2, PS3 ندارند معلومه دیگه مهم نیست یا ممکنه دوست هم نداشته باشند ولی حداقل کشورهایی که بازی Original میخرند فکر کنم نظر متفاوت‌تری نسبت به جماعت Pirateباز داشته باشند:))
پشتیبانی از بازی‌های قدیمی در PS2 و سری اول PS3 بوده اما چکاری است، برای دوست بیشتر و منافع بهتر به جاش Collection میدند که سود چند برابر کنند:-b

چی داری میگی شما ینده 100 بار گفتم باز تکرار میکنم کلی سونی فن میشناسم که فقط منتظر ریمستر bf بودن که نشد قیافش هم نمیخوره بشه اینکه میگید ما ایرانی ها دقیق مشخص کنید که جماعت کپی خور منظورتون هست ولی همه یادشون میاد که خیلی کسایی نسل قبل داشتن اریج میزدن با ps3 و شاید بالا ی 20 تا عنوان تا حال ریمستر نشده و خیلی احتمالش کم هست که بشه مثلا mw2 و...
واقعا خیلی خنده دار هست که یکی بیاد بگه که bc به درد نمیخوره یا بهتره بگم داره خودش ر راضی میکنه
سرویس ps now هم در حال حاضر علاوه بر ایران خیلی کشور های دیگه هم نمیتونن ازش استفاده کنن وگرنه مگه مایکروسافت مریض بود میومد یه چیز مثل ps now میداد بیرون که خیلی راحت تر هم هست فکر میکند برای چی یوشیدا داره با لحن نا امید کننده صحبت میکنه مگه ps now ر ندارن ؟؟؟ مسعله اینجاست که خودشون هم میدونن طرفدار ها یه چیز مثل bc ازشون میخوان که البته آخر حرفش هم همین ر گفته

این یعنی این که سرویس Ps now کارایی زیادی نداره به گفته ی خودشون وگرنه طرفدار ها مغزشون عیب کرده
البته باز من میگم که حتی انکار این قضیه خنده دار هست چون یه سرویس خیلی کار آمد هست انکارش فقط از دست یه عده فن بر میاد
بازی های اریج هم لازم نیست حتما خریداری بشه میتونید به راحتی دانلود کنید چون حجم های بازی های نسل قبل هم زیاد بالا نیست
خیلی خوبی تو!!!
ریمستر BF و MW2 ؟! =))

دوستان من اول بگم اصلا بحث تعصب نیست و من خودم هم هر دو کنسول رو دارم و فقط با PS4 بازی میکنم و سمت وان نمیرم و به نظر خودم پی اس خیلی بهتره و من بیشتر ازش راضیم ! اما کنفرانس مایکرو کجا م سونی کجا ! به نظر من کنفرانس مایکرو روی بازی تمرکز نداشت و روی چیزای دیگه متمرکز بود و صد البته بازی های بسیا عالیای هم معرفی شد ولی نسبت به سونی که بازی های بیشتر و بهتری معرفی کرد حرفی برای گفتن نداره ! اما قابلیت های معرفی شده در کنفرانس مایکرو فوق العاده بود : Backwards که البته به درد ما ایرانی ها نمیخوره :d ولی برای تمام جهان فوق العاده بود . قسمت بعدی Holo Lens بود که واقعا با نمایشش هم من و هم کل جمعیت اونجا رو به وجد آورد و واقعا توی این شکی نیست . قسمت بعدی معرفیاون دسته الیت که البته کمی گرونه بود ولی با این حال برای پرو گیمر ها و کلا کسانی که اهل کاستومایز و این چیزا هستن عالیه! ( من عاشق این کنترلر شدم :x ) و خیلی چیزای دیگه مه الان یادم نیست ... حتی آوردن اون Ford GT به نمایشگاه جالب بود ... اما کنفرانس سونی به نظر من چیزی نداشت و فقط بازی بود و بازی که البته چیز بدی نیست و خیلی هم عالی ـه اما جای یه نو آوری خالی بود که آدم رو به وجد بیاره ( البته غیر از نمایش خیره کننده U4 که منو شخصا ترکوند :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or