یوشیدا: دنبال ساخت بازی های جدید برروی PS4 هستیم نه قابلیت Backward

  • Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
سونی را احتمال می توان برنده E3 اخیر دانست و از دلایل آن می توان به بازگردندان عنوان های نوستالژی اشاره کرد، اما ماکروسافت یک سورپرایز بزرگ در E3 امسال داشت و آن چیزی نیست به جز backwards compatibility ( قابلیت اجرا بازی های X360 بر روی Xone). در اخرین شماره مجله EDGE مصاحبه ای با رئیس سونی، اقای یوشیدا، درباره این قابلیت تدارک دیده شده است.

uyml2phblx0p5duifs90.jpg



یوشیدا در این مورد گفت:
" بعد از این اتفاق بسیار سورپرایز شدم. آن ها باید برای این قابلیت تلاش بسیار زیادی کرده باشند زیرا معماری ساخت X360 و Xone کاملا متفاوت است. ماکروسافت لیست بسیار کوچکی از بازی هایی که با این قابلیت کار می کنند نشان دادند و بسیار کنجکاو هستم که بدانم تا آخر سال چه بازی هایی می توانند با این قابلیت همراه شوند"

از یوشیدا پرسیده شد آیا می توان backwards compatibility را در مورد PS3 و PS4 نیز تجربه کنیم، او در جواب گفت:
" ما در نظر نداریم که backwards compatibility را روی PS4 بیاوریم به خاطر این که ما سرویس اینترنتی PS Now را داریم و شما می توانید با استفاده از آن بازی های PS3 را بر روی PS4 خود تجربه کنید."

او در پایان گفت: " من کاملا درک می کنم که طرفدار ها احتمالا این قابلیت را روی PS4 خود می خواهند اما اگر این کار ساده ای بود ما آن را انجام می دادیم. درحال حاضر تمام تمرکز ما مشغول ساخت بازی های جدید روی PS4 و همچنین اضافه کردن سرویس های دیگر است. باید در نظر داشت که بازسازی یک عنوان باعث بهتر شدن آن می شود - به طور مثال شما می توانید The last of us را به صورت 60 فریم تجربه کنید و همچنین تجربه بهتر Dark Souls 2. در واقع من به تازگی دوباره DS II را بر روی PS4 خود تمام کرده ام !"

Source
 
آخرین ویرایش:
بدجوری حرکت مایکرو رفته رو مخشونا :d همش دارن راجع به اون حرف میزنن XD

حالا باید شاهد صحبتای یوشیدا هر 1 ماه یه بار جهت آوردن بهونه باشیم که چرا این توانایی گذاشتن همچین قابلیتی رو ندارن :d
 
ارزش این کار سختو نداره که بشه بازی های نسله قبلو بازی کرد.
سونی بازی های انحصاری که لازم بود و خیلی ها تجربه نکرده بودن (اونایی که پی اس 3 نداشتن) رو remake کرد.
بله خب برای مایکروسافت منطقیه وقتی انحصاری خاصی ندارن.اونایی هم که داره بعضی هاشو پول داده انحصاری زمانیه.
دیدیم سونی از اشتباهاتش درس گرفت و تنها نقطه قوتی که تو xobx one دیده میشه xbox live شه که عالیه. بجز اون هیچ و پوچ.
بازی ای رو یادم نمیاد که بخاطرش برم مثلا ps3 یا xbox 360 رو روش اجرا کنم.
اصلا ارزششو نداره.
همون بازی های جدید انحصاری سونی داریم میبینیم که شاهکارن.
 
انصافا با اون پیچیدگی سخت افزار PS3 واقعا بسیار مشکل هست اون کار به نظرم (در واقع تفاوت معماری ps4 و ps3 خیلی زیاده به نظرم)

جدای از این Remastar کردن هم به هر حال هم هززینه ی ساخت خیلی بالای نداره و هم سودش بد نیست همچین (من خیلی مشکل ندارم با ریمسر و کالکشن و ... اما در صورتی که روی بازی های جدید هم خوب کار بشه)

من با اجازه یه لیست هم بدم
خخخ

یک عدد Resistance برای PS4 (توسط استدیویی درست حسابی قطعا نه مثل نسخه ی ویتا)
یک عدد Crash پلتفرمر توسط ND (بیشتر آرزو هست البته , خخخخخ)
یک عدد Syphon .... هم خوبه
یک عدد GT7 مثلا برای PS4 (اگه برای ویتا هم میساختند :( که اینم شبیه آرزو هست بیشتر)
یک بازی شاد و شنگول و رنگارنگ که IP جدید باشه هم خیلی جالب میتونه بشه :)

همینا رو من راضی هستم تقریبا

باتشکر

:d

جالبه , جناب یوشیدا گیمر ماهری هستند فکر کنم . به هر حال DS II تموم کردن و ...
خخخخ
 
آخرین ویرایش:
بدجوری حرکت مایکرو رفته رو مخشونا :d همش دارن راجع به اون حرف میزنن XD

حالا باید شاهد صحبتای یوشیدا هر 1 ماه یه بار جهت آوردن بهونه باشیم که چرا این توانایی گذاشتن همچین قابلیتی رو ندارن :d


اینکه یک حرف یوشیدا رو بچه ها زحمت میکشن ده دفعه براش خبر و پست میزارن معنیش این نیست که یوشیدا هم اون حرف رو ده دفعه زده:d
 
خب خوشبختانه... مایکروسافت هم داره بازی های جدید بر روی X1 تهیه میکنه و هم قابلیت Backward رو به ارمغان میاره.
قطعا در بلند مدت برگ برنده میشه ...
گرچه شاید سونی هم بعد یک مدت به این قابلیت روی آورد.

من نمیدونم این قضیه برگ برنده چه صیغه ایه دیگه؟:-/
قابلیت خوبیه قبول ولی دیگه سیستم سلر؟؟؟؟come on:-/

Oh ... :dآقا میخوای با بَک وارد بازی های نسل قبل رو بازی کنی و اونوقت جلوی کلی هزینه ی گزاف گرفته میشه ... انصافا نمیتونه برای هر گیمری وسوسه کننده باشه؟؟

---------------
ارزش ریمستر واقعا بالاست ... کسی حق نداره ترولش کنه.هر کی که PS4 میخره الزاما کنسول PS3 نداشته ... صد بار ...:|
 
آخرین ویرایش:
من نمیدونم این قضیه برگ برنده چه صیغه ایه دیگه؟:-/
قابلیت خوبیه قبول ولی دیگه سیستم سلر؟؟؟؟come on:-/

- - -ویرایش - - -

خب خوشبختانه... مایکروسافت هم داره بازی های جدید بر روی X1 تهیه میکنه و هم قابلیت Backward رو به ارمغان میاره.
قطعا در بلند مدت برگ برنده میشه ...
گرچه شاید سونی هم بعد یک مدت به این قابلیت روی آورد.



Oh ... :dآقا میخوای با بَک وارد بازی های نسل قبل رو بازی کنی و اونوقت جلوی کلی هزینه ی گزاف گرفته میشه ... انصافا نمیتونه برای هر گیمری وسوسه کننده باشه؟؟

---------------
ارزش ریمستر واقعا بالاست ... کسی حق نداره ترولش کنه.هر کی که PS4 میخره الزاما کنسول PS3 نداشته ... صد بار ...:|

من خودم گفتم که قابلیت خوبیه:d ولی همون اندازه که بازیهای ریمستر رو فروش کنسول تاثیر داشتن این قابلیت هم داره:d;)

- - -ویرایش - - -

نگفته ریمستر های جدید می خوایم معرفی کنیم! ولی ریمستر هایی هستن که معرفی شدن و هنوز عرضه نشدن و تعدادشون کم هم نیست! (و با توجه به سیاست های سونی احتمالا بازم معرفی بکنن ریمستر های جدید رو!) شما هم لازم نیست به خاطر شرکت محبوبتون از یه سیاست غلط دفاع کنید! در مورد اون نسخه از گیرز هم که گفتید ، اون ریمستر نیست ریمیک هست (حتی چند ساعت بخش اضافه ی داستانی هم داره تا اونجا که من یادمه از خبراش!)

نه دیگه نشد اگه مشکل ریمستر کردن اینه که وقت شرکت سازنده رو میگیره این اتفاق الان داره به میزان خیلی بیشتری در cialition میفته (بازی هم اونقدر قدیمی نیست که احتیاج به ریمیک داشته باشه ولی حالا اون بماند:-/)
در مورد ریمستر های بیشتر در اینده هم نه من میدونم نه شما.از روی همین حدس و گمانهای شما هم میشه حدس زد مایکروسافت gears2 و3 رو هم میخواد ریمیک کنه پس از الان شروع کنیم بد و بیراه بهش بگیم/:)
 
بدجوری حرکت مایکرو رفته رو مخشونا :d همش دارن راجع به اون حرف میزنن XD

کلا یوشیدا یه مصاحبه بعد E3 کرده و ازش سوال پرسیدن جواب داده. الان بخش دوم ادامه جمله قبلی یوشیدا هست. بیخودی جو ندید.
 
مشکل این‌جاست که اینقدر طراحی کنسول قبلی‌شون عجیب و غریب (نمی‌دونم چه فکری با خودشون کرده بودن) بوده که ریمستر کردن بازی‌ها براشون آسون‌تره تا طراحی شبیه‌ساز برای اجرا روی PS4. البته یه نکته‌ی دیگه هم این‌جا وجود داره. نسل قبل خیلی دیر تموم شد و بازی‌هایی که اون موقع عرضه شدن واقعا برای اجرا روی کنسول‌ها مناسب نبودن؛ از TLoU (که اکثر مواقع فریم‌ریتش زیر ۳۰ بود و نسبت به نسخه‌ی ریمستر شده‌اش واقعا یه نسل عقب بود—در حد توان PS3 عالی بود ولی موقع مبارزات که فریم‌ریت افت می‌کرد واقعا اعصاب خوردکن می‌شد) تا همین بازی‌های اخیر که به شدت downgrade شدن و AA هم ندارن. بازی‌هایی که بین ۲۰۱۲ تا آخر نسل اومدن هیچ‌وقت نباید روی کنسول‌های نسل قبل عرضه می‌شدن؛ باید مستقیم میومدن به این نسل. وقتی بازی‌ای مثل Tomb Raider رو که با نسخه‌ی ریمستر شده‌اش رو مقایسه کنید می‌بینید که چقدر با هم فرق دارن. آدم ریمسترها رو که بازی می‌کنه با خودش می‌گه پس اونی که نسل قبل بازی کردم چی بوده؟ افتضاح. باز دو نسل قبل زیاد بحث ریمستر و این‌ها نبود چون نسل به موقع تموم شد.
 
آخرین ویرایش:
مشکل این‌جاست که اینقدر طراحی کنسول قبلی‌شون عجیب و غریب (نمی‌دونم چه فکری با خودشون کرده بودن) بوده که ریمستر کردن بازی‌ها براشون آسون‌تره تا طراحی شبیه‌ساز برای اجرا روی PS4. البته یه نکته‌ی دیگه هم این‌جا وجود داره. نسل قبل خیلی دیر تموم شد و بازی‌هایی که اون موقع عرضه شدن واقعا برای اجرا روی کنسول‌ها مناسب نبودن؛ از TLOU (که اکثر مواقع فریم‌ریتش زیر ۳۰ بود و نسبت به نسخه‌ی ریمستر شده‌اش واقعا یه نسل عقب بود—در حد توان PS3 عالی بود ولی موقع مبارزات که فریم‌ریت افت می‌کرد واقعا اعصاب خوردکن می‌شد) تا همین بازی‌های اخیر که به شدت downgrade شدن و AA هم ندارن. بازی‌هایی که بین ۲۰۱۲ تا آخر نسل اومدن هیچ‌وقت نباید روی کنسول‌های نسل قبل عرضه می‌شدن؛ باید مستقیم میومدن به این نسل. وقتی بازی‌ای مثل Tomb Raider رو که با نسخه‌ی ریمستر شده‌اش رو مقایسه کنید می‌بینید که چقدر با هم فرق دارن. آدم ریمسترها رو که بازی می‌کنه با خودش می‌گه پس اونی که نسل قبل بازی کردم چی بوده؟ افتضاح. باز دو نسل قبل زیاد بحث ریمستر و این‌ها نبود چون نسل به موقع تموم شد.

الآن شک کردم اون دلَستاواسی که من رو PS3 بازی کردم با اونی که تو باز کردی یکیه یا نه!
 
" ما در نظر نداریم که backwards compatibility را روی PS4 بیاوریم به خاطر این که ما سرویس اینترنتی PS Now را داریم و شما می توانید با استفاده از آن بازی های PS3 را بر روی PS4 خود تجربه کنید."
این سرویس خیلی بره این نسل زوده.
من به شخصه remaster ها رو ترجیح میدم.
واقعا نمیفهمم چرا ملت اینقدر از ریمستر بدشون میاد:|
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or