یوشیدا: برای عنوان بعدی دیوید کیج هیجان زده ام

19Rodar

کاربر سایت
25339155261428462030.jpg

با توجه به نقدهای اخیر بازی Beyond: Two Souls ، یوشیدا رئیس استدیوهای جهانی سونی هنوز بسیار هیجان دارد تا ببینید " دیوید کیج " چه پروژه ای برای کنسول نسل بعدی سونی در دستور کار قرار دارد.

یوشیدا در صفحه شخصی تویتر خود نوشته است:

من دیروز " دیوید کیج " را در استدیوی Quantic Dream در پاریس ملاقات کردم

یوشیدا در ادامه می گوید:

بازخوردهای شخصی خودم را صادقانه در مورد عنوان Beyond با ایشان در میان گذاشتم و اطمینان دادم که چقدر برای پروژه نسل بعدی " کیج " هیجان زده هستم.

هنوز مشخص نشده است که نام پروژه ی بعدی " دیوید کیج " چیست و اطلاعاتی از آن موجود نمی باشد.

نظر شما در این مورد چیست؟

videogamer

آخرین ویرایش:
سونی زمانی که از HR‌ ان حمایت گسترده رو کرد پیش بینی میکرد تنها 300 هزارتا بفروشه! سونی بارها و بارها اهدافش از ساخت فرست پارتی هاش رو توضیح داده و گفته خیلی از بازی هایی که میسازه اصلا برگشت مالی ندارن! مشخصا با هدف داشتن بازی های خاص اینکارو میکنه. برای همین طبیعی هست که یکی عین کیج رو پیش خودش نگه داره. تازه بهتره که کلا بخرتش!:دی به همراه R&D!:دی

اصلا واقعا حمایت بد مایکروسافت از رمدی از یادها نمیره چه ظلمی که نکرد ! :-s

به قدری ظلم کرد مایکرو که تمام هزینه و درامد بازی را اهدای خود رمدی کرد بعد گفت یه AW AN بسازید و اونم نوش جونتون ! از طرفی اجازه داد واسه pc هم عرضه کنه اونم نوش جونش ! حتی این ظلم و ستم به جایی رفت که علنا رمدی اومد گفت اگر مایکروسافت نبود هرگز ما نمیتونستیم QB را بسازیم یعنی مستقیم اشاره میکنه واسه ظلم ستم و پول چپونی مایکرو از رمدی که باعث شده هزینه های بازیشون کمرشون را نشکونه و دولا راه نرن !
این ظلم و ستم به جایی رفته که مایکرو قشنگ دست رمدی را باز گذاشته تا هر زمان کیفشون کشید ساخت بازی را طول بدن و هر وقت عشقشون کشید بازی را عرضه کنن و هیچ محدودیت زمانی براشون نمیده ! هی روزگار :(

خیلی دوست دارم نظر این کارشناسایی! که این دوستانی که بازیهای کیج رو بازی نمیدونن رو راجع به the walkin dead و the wolf among us بدونم .
بقول آریا مهم نیست بازیهای کیج چه فروشی میکنن و چه امتیازاتی میگیرن مهم اینه که یک سری دوستان خودشون رو خالی کنن :دی
البته من اصلا از بازیهای میج دفاع نمیکنم و بنظرم beyond مسخره ترین و مضحکترین روایت داستانیه تاریخ بازیهای رایانه-ای رو داره . ولی این تغییر جهت دادنهای ماکروسافت فنها خیلی جالبه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or