یوشیدا: برای عنوان بعدی دیوید کیج هیجان زده ام

19Rodar

کاربر سایت
25339155261428462030.jpg

با توجه به نقدهای اخیر بازی Beyond: Two Souls ، یوشیدا رئیس استدیوهای جهانی سونی هنوز بسیار هیجان دارد تا ببینید " دیوید کیج " چه پروژه ای برای کنسول نسل بعدی سونی در دستور کار قرار دارد.

یوشیدا در صفحه شخصی تویتر خود نوشته است:

من دیروز " دیوید کیج " را در استدیوی Quantic Dream در پاریس ملاقات کردم

یوشیدا در ادامه می گوید:

بازخوردهای شخصی خودم را صادقانه در مورد عنوان Beyond با ایشان در میان گذاشتم و اطمینان دادم که چقدر برای پروژه نسل بعدی " کیج " هیجان زده هستم.

هنوز مشخص نشده است که نام پروژه ی بعدی " دیوید کیج " چیست و اطلاعاتی از آن موجود نمی باشد.

نظر شما در این مورد چیست؟

videogamer

آخرین ویرایش:
سبکش خیلی جالبه این بازی... بازی که نباید همش بکش بکش و اکشن باشه... ولی متاش چرا پایینه عجیبه.
چون بازی سلیقه ای هست به شدت!:d یکی این سبک رو میپرسته مثل خودم بهش 9-10 میده!!! یکی دیگه هم با این سبک حال نمیکنه بهش 5 میده:|

چون بازی سلیقه ای هست به شدت!:d یکی این سبک رو میپرسته مثل خودم بهش 9-10 میده!!! یکی دیگه هم با این سبک حال نمیکنه بهش 5 میده:|

خب نباید اینطوری نمره بدن.باید هر بازی رو تو سبک خودش بهش نمره بدن.همین میشه که گند میزنن به متا:|

خیلی خوشحال شدم از این خبر !
کیج که در هر حال دشمنان خودش رو داره ، فرقی هم نمیکنه نقدهای بازی هاش به چه شکلی باشه. چه Heavy Rain با میانگین خیلی خوب 87 (اونم با 3 تا امتیاز 4.5 به پایین) و چند تا جایزه GOTY باشه که دشمن های بازی تاپیک هاش رو تا صفحه 30 جلو میبردن و انواع توهین ها رو به کیج و بازی و حتی طرفدارهای بازی میکردن ، چه Beyond با میانگین 73 که باز فرقی توی نظرات مخالفین کیج نکرد و فقط اسلحه ـشون رو قوی تر کرد ! :دی یعنی قبلاً بازی با میانگین 87 رو منهدم میکردن ، الآن فقط یه توجیه بهتر برای این کوبوندن گیرشون اومده و فرقی توی اصل قضیه ایجاد نشده ! :دی
من که هنوز نقدهای بازی رو نخوندم ، ولی احتمالاً دو دسته بیشتر نیستن. یه عده از منتقدها بازی رو فیلم میدونن و میگن بازی نیست و این حرفا ، که این عده از نظر من میتونن بیفتن توی جوب و بمیرن ! :دی وقتی The Walking Dead با همین نوع گیم پلی تبدیل به GOTY میشه و HR هم اون امتیازها رو میگیره ، یعنی این سبک بازی محسوب میشه. یه عده هم منطقی نقد کردن و ایرادات بازی رو مشخص کردن که باید دید این ایرادات چی بوده و توی بازی های بعدی برطرف بشه.
در هر صورت خیلی منتظر دیدن IP بعدی QD هستم. چون استودیویی هست که تا حالا 4 تا بازی ساخته و هر بازی هم حال و هوای متفاوتی با بقیه داشته. یه بار میاد بازی آینده نگرانه با محیط های عظیم (اگه درست یادم باشه ! چون خیلی وقت پیش بازیش کردم) به نام Omikron میسازه ، یه بار Indigo Prophecy ، یه بار Heavy Rain با حال و هوای رئال و با حضور 4 تا کاراکتر ، یه بار هم Beyond با موضوع ماوراءالطبیعه و کاراکتر متفاوت Aiden نسبت به بازی های قبلی. حتی 3 تا Tech Demo ای که نمایش دادن هم هر کدوم یه تم متفاوت و جالب داشت. الآن هم بدجوری دوست دارم Beyond رو تجربه کنم (فعلاً قیمت ها اجازه نمیده :|) ، چون دموی بازی به طرز فجیعی بهم حال داد و اگه گیم پلی هم مثل HR باشه (توی دمو که بهتر از اون هم بود) خیلی خوبه. فقط می مونه داستان و نوع روایتش که توی این سبک خیلی مهم هست و در این مورد تفاوت نظر زیادی دیدم. یه عده خیلی با این بخش حال کردن و یه عده هم این بخش رو بزرگ ترین مشکل Beyond دونستن که امتیازها نشون میده احتمالاً دسته دوم تعدادشون بیشتره و QD باید توی بازی بعدی از این نظر بهتر کار کنه.

من الان سوالم اینه این دوستانی که الان گیر به کیج میدن وقتی HR خوبم عمل کرد بازم شاهد حضورشون بودیم و الانم هستیم.
کلا نمونه کامل ملت حاضر در صحنه هستید شما :دی

هر کی یادش بره من یکی یادم نمیره که بعد از متا و فروش AW چجوری ماکروسافت رمدی رو تحقیر کرد . این اتفاقات هم بعد از اهدا کردن فروش نسخه های PC یه خود رمدی بهبود یافت .
میشه یاد ما هم بیاری که دقیقا چجوری تحقیر کرد؟:-/ برام خیلی جالب شد بدونم، اطلاعاتم ناقص بوده گویا:دی

میشه یاد ما هم بیاری که دقیقا چجوری تحقیر کرد؟:-/ برام خیلی جالب شد بدونم، اطلاعاتم ناقص بوده گویا:دی
انقدر بد تحقیر کرده که یه بازی دیگه انحصاری دارن میسازن!بعد خود یارو میگه اگر مایکروسافت نبود اصلا اون بازی به وجود نمیومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or